Saturday, June 17, 2006

Ρεζίλι ξανά

εδώ και μερικές μέρες όταν μου στέλνουν μηνύματα το κινητό χτυπάει με τις δύο πρώτες στίχους του Γλύκα γλύκα γλυκιά μου γλύκα γλύκια γλυκιά μου έλα στην αγκαλιά μου της Κέλυς Κελεκίδου.

(μην μπούμε τώρα στο θέμα του κολλήματος μου με τα κουλά ringtones - είναι μεγάλη ιστορία! και εγώ ακόμα έχω σκοτεινά σημεία σε κάποιες πτυχές της. πάντως, ναι, το ομολογώ, έχω κόλλημα με κουλά ringtones. όσο πιο κουλό τόσο πιο ΑΜΕΣΑ θα το κατεβάσω...)

Προχτές είμαι στο γυμναστήριο. Μόλις έχω βγει από την πισίνα, είμαι με τη γλώσσα στο πάτωμα γιατί έχω κάνει 1400 μέτρα ελεύθερο (σου θυμίζω πριν 1 μήνα λαχάνιαζα όταν πατούσα το κουμπί του ασανσέρ, τόσο κακή φυσική κατάσταση...) και είμαι μπροστά από το ντουλάπι για να πάρω πετσέτες να πάω να κάνω ντους.

Ανοίγω το κινητό που ήταν κλειστό όσο κολυμπούσα... και βέβαια μόλις δικτυώνεται έρχεται μήνυμα...

... όλεθρος! καταστροφή! βατερλό της υπόστασης μου!

μέσα στο αποδυτήριο του πιο μουράτου γυμναστηρίου της Αθήνας, του γυμναστηρίου που πάει ένας Ανδριώτης, ένας Φραγκάκης (έτσι δεν λέγεται ο πρώην γκόμενος της Βίσση που ήταν μοντέλο;), γιατροί, δικηγόροι, χρηματιστές και τα τελευταία στην Ευρώπη υπολλείματα γιάπηδων, που δουλεύουν στις τράπεζες γύρω γύρω, να ακούγεται με αντίλαλο (ξέρεις πως είναι τα αποδυτήρια...) ΑΥΤΟ το τραγούδι!

Πανικοβάλλομαι - αποφασίζω παρόλαυτά να το παίξω άνετος ελπίζοντας ότι ίσως δεν θα φανεί από που έχει ακουστεί αυτό το όνειδος.

Αλλά... δύο ντουλάπια δίπλα μου βρίσκεται και ετοιμάζεται να πάει κι εκείνος για ντους τεσσαρακοντούτης διοπτροφόρος, μάλλον μεγαλωμένος με Σκαλκώτα και Mingus, κύριος που γαμεί τα κοινωνικά προσχήματα και με κοιτάει χωρίς καμία διακριτικότητα με ανοικτό το στόμα καρφωμένος για τουλάχιστον 25 δευτερόλεπτα. (μέτρα με το ρολόι 25 δεύτερα και θα δεις πόσο πολύ είναι να κοιτάς καρφωμένος κάποιον...).

Καταλαβαίνω ότι πρέπει κάτι να κάνω. Όχι για μένα, το ρεζίλι μου δεν διορθώνεται με ΤΙΠΟΤΑ, για πάντα πια θα αναφέρονται στο πρόσωπό μου ως ο "Κελεκίδης" στο πιο μουράτο γυμναστήριο της Αθήνας, αλλά για τον άνθρωπο που βεβαίως δεν μπορεί να διανοηθεί ότι το άκουσε αυτό που άκουσε... και ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην πόλη που ζει και κινείται.

Αυτόματη αντίδραση μου: σηκώνω τα χέρια στο ύψος του στήθους (χειρονομία "τι να κάνω, αυτά έχει η ζωή" λέγεται αυτή) και του λέω με απόλυτη αθωότητα και σοβαρότητα στο βλέμμα:

- Σόρρυ (πρόσεχε, όχι συγγνώμη - σόρρυ και μάλιστα με δύο ρο) άλλα η κοπέλα που τραγουδά είναι ξαδέλφη μου και θα με σκότωνε αν δεν κατέβαζα το ringtone.

Γυρίζω πλάτη και πάω για ντους. μπε

15 comments:

Nemertes said...

The ataka man! Απορώ πώς δεν σου ζήτησε το τηλέφωνό της!

enteka said...

teleio! ti plaka pou akougotan me echo s'olo to gymnastirio. κατά τα άλλα δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στα τρας ringtones, να μην ξαναντραπείς, οκ?
:)

alienlover said...

xaxa!! teleioo!!! gmt tha thela na dw ti fatsa tou tupou pou se koitage gia 25" (omg! 25" einai polla!!!!!!!!)

Anonymous said...

"Με παρεξήγησες. Σε κοιτούσα 25'' και μου χε κοπεί η μιλιά. Ηθελα να σου πω πόσο ωραίο αγόρι είσαι κι εσύ μου μίλαγες για την ξαδέρφη σου. Την επόμενη φορά ελπίζω να μου προτείνεις ένα καφέ, έστω και χωρίς μουσική υπόκρουση Σκαλκώτα.
Μου αρκεί ο ήχος της φωνής σου"

Σου μεταφέρω ότι μου είπε ο σαραντάρης με τα γυαλιά απ το γυμναστήριο

Ο ανώνυμος

Grimdal said...

+γιατί θα έπρεπε να σε απασχολεί τι θα σκεφτόταν ο μοδάτος τελευταιογιάπις στο High - hip - Avant gard γυμναστήριο; τουλάχιστον εσύ έχεις κατεβάσει το ringtone, δεν είχες σκάσει ένα σκασμό € για να καλύψεις τη καλλιτέχνιδα με άνθεα!!! (αλήθεια, ερμηνεύει το συγκεκριμένο άσμα κάπου, σε κάποιο νυχτερινό-πρωινό κέντρο;)+να πιείς ένα σκασμό αλκοόλ για να το ακούσεις!

Άντε στα κομμάτια πια με την κάθε ψωνάρα που το παίζει κάπως+το Σάββατο το μεσημέρι τη βλέπεις στα Εξάρχεια ή στην Αιόλου να παζαρεύει τη τιμή του πλαστού cd με τον άπορο (λέμε τώρα) μαύρο μετανάστη.

Σιγά "κυρία" μου, σε πειράζει αν θα πληρώσεις 5€ ή λιγότερο το πλαστό cd; δηλαδή, ΜΗ ΧΕΣΩ! Ψωνάρες όλες, ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!!!

amvro said...

:)

Sadie said...

Kai ti den tha edina na imoun mprosta! Latreyw aytes tis siwpes! Tha lipothimousa apo ta gelia!

YG. DEN ANTEXW ALLO EDWPANW!!! MERCY!

Provato said...

nemertes τώρα που το λες και εγώ απορώ - γιατί το κελάκι μπορεί να μην λέει πολλά από φωνή αλλά από εμφάνιση είναι μαρία κάλας! μπεεεεε

enteka δεν ξαναντρέπομαι στο υπόσχομαι! - δεν ξέρω αν θα το καταφέρω βέβαια, γιατί η αλήθεια είναι ότι τα ringtones που διαλέγω είναι πραγματικά κουλά, αλλά θα προσπαθήσω!

άσε alienlover - καλύτερα να μην έβλεπες τη φάτσα αυτή... ένοιωθα ότι περνούσα από ακτινογραφία. είναι αυτό που λένε "αν το βλέμμα μπορούσε να σκοτώσει..."

Ανώνυμε τι να πω για σένα... εκτός από απίστευτα ανεπτυγμένη φαντασία για την οποία σου βγάζω το καπέλο και σε προσκυνώ έχεις και έναν τρόπο κάθε φορά να με συγκινείς πολύ. Κοίτα τώρα τι έπαθα, μπαίνψ σε παραλλήρημα πάλι: ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΚΟΥΚΛΟΣ ΜΑΝΟΥΛΙ ΔΙΑΧΥΤΟΣ ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΓΩ ΓΟΗΤΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΓΩ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ... μπεεεε :-))))

χώσε grimdal χώσε! μπεεεεεεε! :-)))

γειά σου τρυφέριε αμβρόσιε! Καλή βδομάδα! μπεεεεε

sadie τρυφερό κορίτσι των ονείρων μου... αυτό μου έλειπε εκτός από την αμηχανία να πρέπει να συνεφέρω και την λιπόθυμη!!!!! ευτυχώς που δεν ήσουν!μπεεεεεεεε (άντε να κατέβεις τότε αν δεν αντέχεις...)

cobden said...

@laughing shop
Υπόψην: Μου είπαν πως κυκλοφορεί σε ringtone το αλησμόνητο TOUCH ME της Samantha Fox ...Μάλιστα ξεκινάει με ηδονικό αναστεναγμό της Samantha , για σίγουρη διαπόμπευση σε κλειστούς χώρους!Πρέπει να το κατεβάσεις οπωσδήποτε :)

cobden said...

laughing sheep όχι laughing shop, sorry :)

Provato said...

σύνελθε ρε codben... όχι και τρασ το touch me... όχι και τρασ! δηλαδή ή σεβόμαστε τους θεσμούς ή δεν τους σεβόμαστε! μπεεεε δηλαδή!!! :-))

Grimdal said...

Θες να διαβάσεις χώσιμο;
κανε μια+μπες στο blog μου! ΧΑ!
+σε λίγο θα υπάρξει συνέχεια γιατί τόσο δήθεν χωρίς σχολιασμό ΔΕΝ πρέπει να περάσει!

eryx-t said...

Αχ... η αντίδρασή σου νομίζω ήταν κάπως κομπλεξαρισμένη. Έπρεπε να τον κοιτάξεις με απολυτη αυτοπεποίθηση και να του πεις (ενθουσιασμένα αλλά και κάπως ειρωνικά):

"Καλοοοό;;;;"

Δεδομένης της περιγραφής σου υποθέτω πως ακόμη θα αναρωτιόταν αν τον δούλευες ή όχι.
[Αλλά αυτό -όπως έμαθα πρόσφατα- λέγεται "l'esprit de l'escalier".]

Loucretia said...

(σου θυμίζω πριν 1 μήνα λαχάνιαζα όταν πατούσα το κουμπί του ασανσέρ, τόσο κακή φυσική κατάσταση...)

Γελαω μερες μ' αυτη τη φραση, καθε φορα που πιανω ανηφορα (μη φανταστεις αποσταση, το πολυ 322 cm) μου ερχεται αυτη η ατακα στο μυαλο...καταραμενο τσιγαροοοο!!

Provato said...

Και να σκεφτείς Lucretia ¨οτι δεν ακπνίζω κιόλας.... τι να πεις... τι να πεις...

να σου πω... πότε λες να σου περνά το blogger's block? άντε πια, μαύρα μάτια κάναμε!

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ