Tuesday, July 04, 2006

(Τέλεια) Ζώδια Λώρας 4-18 Ιουλ.



ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΖΗΛΕΥΩ ΦΑΚΦΑΚΦΑΚΦΑΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΛΩΡΑΣ ΦΑΚΦΑΚΦΑΚΦΑΚ! ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ!!! ΟΧΙΙΙΙΙ! γαμώτη μου...

Αγαπητοί μου φίλοι,

Προετοιμαστείτε, είναι ο Ερμής ανάδρομος από 4 Ιουλίου μέχρι τις 28 Ιουλίου, και στις 6 Ιουλίου (επιτέλους!) μπαίνει ο Δίας σε ορθή φορά για όλους τους επόμενους μήνες. Έχετε πολλά ακούσει για τον ανάδρομο Ερμή, αυτό που θα σας ξαναπώ είναι να δίνετε έξτρα προσοχή στις λεπτομέρειες, να διπλοελέγχετε τις εργασίες σας και τις επικοινωνίες σας με τους άλλους, υπάρχει η τάση οι πληροφορίες να χάνονται (κομπιουτεράδες και bloggers έχετε τον νου σας!) και κάπως αυξάνονται τεχνικές επιπλοκές. Να σιγουρεύετε και το ‘και’ ακόμα, σε ότι κάνετε και σε ότι λέτε. Μην σας αγχώνω όμως, αυτό δεν μου αρέσει καθόλου, τα καλά νέα με έναν ανάδρομο Ερμή είναι ότι έχετε μαζί και την ικανότητα να ξανακοιτάτε και να ξαναζυγίζετε τις πρόσφατες εμπειρίες σας βασιζόμενοι περισσότερο στα κριτήρια του ενδοκόσμου σας παρά στις εξωτερικές συνθήκες. Γνώθι σαυτόν έλεγαν οι πρόγονοί μας, ε, αυτή η ενδοσκόπηση γίνεται και ξαναγίνεται και ξαναγίνεται με αυτόν τον Ερμή.
Σας είπα πριν ότι ο Δίας μπαίνει σε ορθή φορά και αυτό ευνοεί πολύ σημαντικά τους Σκορπιούς, τους Καρκίνους και τους Ιχθύες και πολλά άλλα ζώδια. Η επέκταση είναι πολύ πιο αισθητή και οι ευκαιρίες είναι παρούσες και προσεγγίσιμες. Ο Δίας, ο αγαπημένος μας πλανήτης της αισιοδοξίας, της επέκτασης και πολλών άλλων καλών είναι πολύ πιο λαμπερός και η ακτινοβολία του λίγο πολύ μας αγγίζει όλους. Μεσοβδόμαδα ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα προκαλεί ειδικά στα ζώδια του σταθερού σταυρού του πρώτου προς δεύτερου δεκαημέρου (Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι) τάση για μπερδέματα, για απομυθοποιήσεις ή ακόμα για θυμού λανθασμένα τοποθετημένου και για σπατάλη ενέργειας. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 6 Ιουλίου φέρνει τάση για οικονομικές σπατάλες, για ξαφνικούς έρωτες και για κάποια διαταραχή στα προγράμματα και αυτό αφορά περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια δηλαδή τους Διδύμους, τους Παρθένους, τα Τοξοτάκια μας (μπεεεεεε.... ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΖΩΔΙΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΓΩ ΑΡΜΟΝΙΑ) και τους Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου ιδιαίτερα.

Η επόμενη εβδομάδα ήσυχη φαίνεται εκτός από μία πανσέληνο στον Αιγόκερω τα ξημερώματα της 11ης Ιουλίου. Εδώ βγαίνουν θέματα ασφάλειας στην επιφάνεια. Γι’ αυτό,
μας ζητείται μεθοδευμένη δουλειά και αυξημένη φροντίδα στις αντιξοότητες της καθημερινότητας και στα όσα μας δίνουν ανασφάλεια και φόβο. Βάλετε επίσης,
τα όριά σας μεταξύ του χρόνου των υποχρεώσεών σας και του χρόνου της
ψυχαγωγίας σας και θα έχετε μια ωραία ισορροπία στα πράγματα. Ευτυχώς
υπάρχουν ευνοικές γωνίες από την Αφροδίτη και τον Άρη με την Πανσέληνο
και αυτό δίνει ελαφράδα και ερωτικές διεξόδους.
Μιας και άρχισα το κείμενό μου αναφερόμενη στον Ερμή θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που έμαθα από έναν πολύ αγαπημένο μου αστρολόγο καταξιωμένο και πετυχημένο. Εάν κάποιος άνθρωπος ή μία κατάσταση σας ενοχλούν ή σας προβληματίζουν, απλά αλλάξτε στάση ζωής προς αυτά. Εάν αλλάξτε συμπεριφορά, δύο τινά θα συμβούν- ή το πρόβλημα θα αλλάξει έτσι ώστε δεν θα το βλέπετε ως πρόβλημα ή απλά θα φύγει. Εάν κάποιος άνθρωπος σας εκνευρίζει κάντε έναν κόπο και αλλάξτε νοοτροπία προς αυτόν τον άνθρωπο, βάλτε τον σε άλλη διάσταση και ακόμα στείλτε του φως. Ο ίδιος ο αστρολόγος λέει ότι ο άνθρωπος θα αλλάξει με τρόπο που δεν θα σας βαραίνει πια ή και σε κάποιες περιπτώσεις ο άνθρωπος αυτός θα αποχωρήσει από το σκηνικό της ζωής σας. Ο κανόνας λέει: με το να αλλάξετε συμπεριφορά αλλάζει και η όλη κατάσταση. Αυτή είναι η δύναμη του μυαλού, αυτή είναι η δύναμη της νόησης. Και όπως λέει η καλύτερη φίλη της μαμάς μου, η Τζένη, με 35 χρόνια μαθημάτων μεταφυσικής στην πλάτη της ‘Η σκέψη έχει ενέργεια, οι σκέψεις έχουν φτερά’. Αυτό που σας ανέφερα θα δείτε, δουλεύει, και πιάνει ακόμα καλύτερα όσο περισσότερο και με όσο πιο μεγάλη ειλικρίνια διεισδύετε στους λόγους και στις αντιδράσεις σας όταν σας εκνευρίζει αυτός ο προβληματικός άνθρωπος ή αυτή η κατάσταση. πριν πάμε στα συγκεκριμένα κάθε ζωδίου σας φιλώ πολύ!

ΚΡΙΟΙ Αυτός ο ανάδρομος Ερμής κάπου θα σας δώσει μια νοσταλγική διάθεση, θα θυμηθείτε φίλους από τα παλιά ή ακόμα, και κάποια άτομα της οικογένειάς σας. Ίσως μπερδευτείτε, μην ανησυχήσετε όμως, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν. Ο Άρης στον Λέοντα όλον τον μήνα σας δίνει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, γύρω στις 6 προσοχή σε τυχόν σπατάλη ενέργειας ή σε κάποια κακοτοπιά από λαθεμένη κίνηση. Το επόμενο Σαββατοκύριακο που αρχίζει στις 14 Ιουλίου είναι πολύ ευνοικό για τα ερωτικά σας και για την εικόνα σας προς τα έξω. Επωφεληθείτε!

ΤΑΥΡΟΙ Αν έχετε καταπιαστεί με κάποιο σοβαρό, χρονοβόρο εγχείρημα ο ανάδρομος Ερμής σας καλεί να κοιτάξετε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από αυτό και να κλείσετε ότι εκκρεμότητες σας απασχολούν. Υπομονή, αν υπάρχουν εντάσεις ή πολύ δραστηριοποίηση, εσείς να κοιτάτε διεξοδικά τα όποια θέματα σας απασχολούν. Η πανσέληνος στις 11 Ιουλίου σας ανοίγει τον δρόμο για ταξιδάκια και για ζητήματα που έχουν σχέση με εκπαίδευση ή ανώτερη μόρφωση. Από την ερχόμενη Παρασκευή 14 Ιουλίου, έχετε την διαίσθηση σύμμαχό σας σε ζητήματα ερωτικά, αν είστε μόνοι ίσως έρθει κάτι καινούργιο στα αισθηματικά σας και επίσης μπορείτε και χειρίζεστε με επιτυχία τα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι ότι καλύτερο για να προωθήσετε τις ιδέες σας αυτόν τον καιρό, μην σκάτε όμως, απλά μην βιάζεστε διόλου και επανεξετάζετε κάθε δυνατότητα στα σχέδιά σας. Η Αφροδίτη πάνω σας όλες αυτές τις ημέρες σας κάνει λαμπερούς αυξάνει το σεξ-απήλ, κάνετε πολλές συναντήσεις και η γοητεία σας είναι έντονη. Κάποιοι από εσάς διακατέχεστε από επαναστατική διάθεση και τολμάτε πράγματα που δεν δοκιμάζατε στο παρελθόν. Επίσης γύρω στις 14 Ιουλίου να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των λέξεων κατά την διάρκεια των συναναστραφών σας. Μπορείτε να θεραπεύσετε παρεξηγήσεις του παρελθόντος με την σωστή επιλογή του λόγου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ Αυτός ο ανάδρομος Ερμής πάνω στο ζώδιό σας υπάρχει περίπτωση να σας φέρει κοντά σε ανθρώπους του παρελθόντος, θα θελήσετε να πλησιάσετε άτομα της οικογένειάς σας και μπορεί ακόμα μέσα από κάποια επαφή με καταστάσεις του παρελθόντος να σας κάνει να νιώσετε νοσταλγικότητα. Επειδή όμως σας έχω πει πολλές φορές ότι μπαίνετε σε νέα εποχή στη ζωή σας, μπορεί επίσης, αυτός ο ανάδρομος Ερμής να σας συντονίσει περισσότερο στα σχέδια σας και να ξανακάνετε τον απολογισμό σας πως θέλετε να είναι η ζωή σας από δω και μπρος. Κατά την διάρκεια της πανσελήνου στις 11 Ιουλίου βλέπετε τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάτε από τον σύντροφό σας ή από τους συνεργάτες σας. Με ρεαλισμό και χωρίς ψευδαισθήσεις μπείτε στην διεκδίκηση του εφικτού ως προς τις σχέσεις σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ Δυναμικοί, ανανεωμένοι, ναι, και ερωτικοί θα έλεγα πως είστε αυτόν τον καιρό. Καραδοκούν όμως και οι εντάσεις και η μεγάλη κινητικότητα και κάποιοι από εσάς γύρω στις 6 Ιουλίου ίσως νιώσετε κάποια απομυθοποίηση μπορεί να δείτε την αλήθεια όπως πραγματικά είναι από ένα γεγονός-υπενθύμηση του παρελθόντος. Γύρω στις 14 Ιουλίου μπορεί να γίνετε πιο πιεστικοί σε καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν ή μπορεί να νιώσετε ότι ασκούν μεγάλο έλεγχο πάνω σας, γι’ αυτό προσοχή στο τι λέτε δεν θέλετε ούτε να φανείτε υπερβολικοί ούτε να χάσετε την εύνοια των συμμάχων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ Ο ανάδρομος Ερμής σε εσάς, τους κατ’ εξοχήν επικοινωνιακούς του ζωδιακού, σας φέρνει συναντήσεις και αναμνήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν, κάποιες καθυστερήσεις, και ακόμα κάποιες ανατροπές στις σκέψεις σας και στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Βρείτε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και παραλειπόμενα στα θέματά σας. Η πανσέληνος στις 11 Ιουλίου σας φέρνει όμορφες εξελίξεις στα αισθηματικά σας, κάτι καλό που δεν το περιμένατε θα έρθει. Ακόμα, γύρω στις 6 Ιουλίου να έχετε τον νου σας για θέματα που αφορούν οικονομικές σπατάλες ή για το απρόβλεπτο.

ΖΥΓΟΙ O Iούλιος μπήκε και το ενδιαφέρον σας βρίσκεται στα επαγγελματικά σας, στους μακροπρόθεσμους στόχους σας και στην κοινωνική σας ζωή. Μέχρι τις 22 Ιουλίου και ακόμα μέχρι να φύγει ο ανάδρομος Ερμής οι ευθύνες είναι εκεί, ίσως ακόμα προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις και κάποια απρόβλεπτα. Το άγχος υπάρχει, η υπομονή είναι απαραίτητη, αλλά να ξέρετε ότι τώρα είναι η καλύτερη εποχή να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας και να τακτοποιήσετε τα δεδομένα σας. Η πανσέληνος στις 11 του μηνός σας ξαναφέρνει αυτό σας το δίλημμα στην επιφάνεια- η ανάγκη αποφάσεων στα επαγγελματικά σας οι οποίες μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με τις ανάγκες του ενδοκόσμου σας. Μην ανησυχείτε, τα πράγματα παίρνουν σίγουρα τον δρόμο τους και σχετικά εύκολα, ειδικότερα προς το τέλος του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ Κάποιοι από εσάς είστε ακόμα προβληματισμένοι για κάποια θέματά σας, αλλά όχι για πολύ ακόμα. Γύρω στις 6 Ιουλίου αν βγούν στην επιφάνεια κάποια λάθη σας, μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, απλά και ήρεμα συγκεντρωθείτε σιγά σιγά για την επίλυση τους. Γύρω στις 14 Ιουλίου Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας είναι σε τέτοιες ευνοικές όψεις για εσάς που σας δίνεται πολύ καλή ευκαιρία να επιλύσετε επιτυχώς σοβαρές τριβές στα επαγγελματικά σας και να έχετε θαυμάσιες εξελίξεις στα ερωτικά σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ (μπεεεεεε... ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ μπεεε...) Γενικά για εσάς μπαίνει ο μήνας αυτός ανανεωτικά στην προσωπικότητά σας. Ο ανάδρομος Ερμής αγγίζει περισσότερο θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά, με επενδύσεις ή και με κάποια κεκτημένα σας. Ακόμα και η πανσέληνος σας αναγκάζει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας με τον καλύτερο τρόπο και σας κάνει να χρειάζεται να δείτε τον εαυτό σας με μεγαλύτερο σεβασμό. Γύρω στις 13 με 14 Ιουλίου καλό είναι να είστε μετριόφρονες όσον αφορά τις προσδοκίες σας γύρω από τα ρομαντικά θέματα της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ Μετά από το μεγάλο φορτίο υποχρεώσεων που είχατε τον τελευταίο καιρό τώρα είναι καιρός να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας και να θυμηθείτε τι είναι από δω και μπρος σημαντικό για εσάς και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά. Ακόμα και η πανσέληνος στις 11 Ιουλίου κατά κάποιο τρόπο σας λέει ότι κλείνει ένας κύκλος για εσάς και ανθίζετε προς νέες κατευθύνσεις. Μην είστε αυστηροί κριτές του εαυτού σας, ακόμα είστε σε δρόμο εξέλιξης…

ΥΔΡΟΧΟΟΙ Η Αφροδίτη εξακολουθεί να τριγωνίζει τον Ήλιο σας μέχρι τις 18 Ιουλίου και αυτό φέρνει ευχάριστες στιγμές στα αισθηματικά σας και αισιοδοξία στην διάθεσή σας. Ο ανάδρομος Ερμής περισσότερο θα έλεγα επηρεάζει την ρουτίνα σας, την υγεία σας γι’ αυτό ας ελέγχετε τα ψυχοσωματικά σας και την διατροφή σας. Η πανσέληνος στις 11 Ιουλίου σας κάνει να νιώθετε κάποια μεγαλύτερη εσωστρέφεια και τάση απομόνωσης. Αν δεν έχετε πάρει καταξίωση ακόμα στον επαγγελματικό σας χώρο, γύρω στις 14 Ιουλίου βάλτε μπρός και κάντε τα απαραίτητα βήματα για αλλαγές εκεί που χρειάζονται.

ΙΧΘΥΕΣ Εσείς ψαράκια μου κάνετε αρκετές αναθεωρήσεις αυτόν τον καιρό σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Έτσι, θα οδηγηθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις μέχρι το τέλος του μήνα. Παράλληλα θα σας δωθούν ευκαιρίες και για ταξίδια και για εκπαίδευση. Με τον Ερμή ανάδρομο, στα συναισθηματικά έχετε περισσότερες ευαισθησίες και στον επαγγελματικό σας χώρο θα έλεγα να είστε επιμελείς και πιο συγκεντρωμένοι.

Καλό μήνα!! Λώρα!

18 comments:

Nemertes said...

Η Λώρα τα λέει μια χαρά. Το επιβεβαιώνει και η αγαπημένη μου αστρολόγος η Suzan Miller. Δεν είμαι ηλίθια που ασχολούμαι με ζώδια να εξηγούμαστε. Απλά όταν βλέπεις οτι κάποιος πέφτει μέσα στην ζωή σου.. .ε σου κάνει ένα κάτι. Μπράβο Λώρα λοιπόν. Από τους λίγους αστρολόγους που δεν λένε ότι τους κατέβει.

Anonymous said...

Αγαπητέ μου Μπε καλημπερούδια!
Ηθελα να σου μπώ ότι αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής μπου έχουμε γνωριστεί! Μπαιχνίδια της θεάς τύχης!! Εγώ μία μετριότης να έχω την τιμή να κάνω μπαρέα μαζί σου! Με ένα ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΕΞΥ ΜΠΡΟΒΑΤΟ!!! Αφού λοιμπόν ικανομποίησα το ΕΓΩ ΣΟΥ τώρα θα μιλήσω για την Λώρα. Νομίζω ότι κάθε φορά γίνεται και καλλίτερη. Τα ζώδιά της είναι κατανοητά και προπαντός περιεκτικά. Σας ευχαριστούμε και τους δύο.
Φιλιά πολλά πολλά και καλή δουλειά

Afrikanos said...

ΠΟΥ'ΝΑΙ Η ΛΩΡΑ, ΜΠΕΕΟ, ΠΟΥ΄ΝΑΙ Η ΛΩΡΑ....ΠΟΥ΄ΝΑΙ Η ΛΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑ, ΜΠΕΕΕΟΟΟ, ΠΟΥ'ΝΑΙ Η ΛΩΩΩΡΑΑΑΑ!!!!

Λωράκι μου, αν επαληθευτούν οι προβλέψεις σου, θα σου ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου!!!

(και είμαι μακρύς, πανάθεμά με, να δω που θα την ...χωρέσεις!)

Έτσι για να σκάσει ο πρόβατος που δεν θα μου βγάλει ολοκληρωμένο ωροσκόπιο!!!

:-)))

Provato said...

nemertes φυσικά και τα λέει μία χαρά! είναι η thebestestestest!! ευχαριστεί πολύ πολύ πολύ! ...και δεν είσαι καθόλου ηλίθια που ασχολείσαι με ζώδια! όλοι έχουμε ανάγκη να έχουμε επαφή με το μεταφυσικό! φιλί! μπεεε

lacerta! όσο χαρούμενος και να είσαι που με γνώρισες που ειμαι sexy boy ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ όσο χαρούμενος είμαι εγώ που σε γνώρισα!!! Όσο για τη Λώρα.... ναι όσο πάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερη!!! μπεεεε


afrikane! καλημπεεεεεερα! αν επαληθετούν οι προβλέψεις της Λώρας (που θα επαληθευτούν!) θέλω κι εγώ δώρο!!! κι εγώ κι εγώ! ΕΔΩ διάβασες την πρόβλεψη, εγώ να μην βγάλω κάτι;

α, και κάτι άλλο... το ωροσκόπιο η Λώρα θα στο έβγαζε... ΑΝ αποφασιζα ΕΓΩ να της το ζητήσω... μπεεεε

:-))))

Xilaren said...

"Προετοιμαστείτε, είναι ο Ερμής ανάδρομος από 4 Ιουλίου μέχρι τις 28 Ιουλίου" και "γύρω στις 6 προσοχή σε τυχόν σπατάλη ενέργειας ή σε κάποια κακοτοπιά από λαθεμένη κίνηση". Κοινώς όλη την περίοδο των διακοπών μου γενικά και τη μέρα που πετάω κουβαλώντας ξένους φίλους ειδικά....

θέλω να βάλω τα κλάμματαααααααααααααα

Afrikanos said...

Δηλαδή πρέπει κι εσένα να σου τάξω,ε?

Χμμμμμμμμμμμμ......

Για να δούμε.........



ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!! έχω έναν ένστολο....μούρλια!!!! :-)))))

Μαρκησία του Ο. said...

Τόση αναθεώρηση που κάνω, ούτε το Σύνταγμα να ήταν πια! ;-))

φιλιά και μπεεεεε σε σένα και τη Λώρα.

ΧΧΧ

Η Μικρή Ολλανδέζα said...

Αυτό πάει για link subito...

Αφρικάνε κι εγώ έχω έναν ένστολο μούρλια .... αλλά δεν τον δίνω:)))

Τούτουνη? Πατουράκι? Το δικό σου εννοω... που θα ζητήσεις στην Λωρα για τον ψιλολελεκα και κάνεις και νάζια...

cobden said...

Δε μας βλέπω πολύ καλά εμάς τους Ιχθύες και αυτόν το μήνα...Καμιά πιο ειδική πρόβλεψη για Ιχθύες με ωροσκόπο Καρκίνο, διαθέτει το blog???

Xilaren said...

TEΛΑΣ γουατ γιου θινκ!;;; χαχαχαχαχα!
(είναι αυτό μαύρη διαφήμιση ορ γουάτ;;;)

τώρα σοβαρά όμως δεν απαντάς κι ανησυχώ... τι θα γίνει με την περίπτωση των κριών;;; Λώραααααααααα, χελπ! γκιβ ας σαμ χόουπ!!!

bbchris said...

Άντε και ν' αναθεωρήσω σημαντικούς τομείς στην ζωή μου...
εκείνες οι σοβαρές απόφασεις μ' έχουν προβληματίσει...

Katerina said...

Το λοιπόνεν, το Λωράκι τα πέτυχε καραμπινάτα τα ζώδια, ιδίως δε το τμήμα όπου αναφέρεται στο ιμάμ μπαϊλντί, αλλά και στην απομυθοποίηση {λέων}.
Είχα χρόνια να απομυθοποιηθώ έτσι! Γεια στα χεράκια σου!

Provato said...

xilaren η Λώρα μου είπε να σου πω τα εξής:"xilaren σου εύχομαι θεσπέσιες διακοπές και ανεπανάληπτες. δες τον ανάδρομο ερμή ως ένα δώρο!..ως ένα οδοιπορικό στο υποσυνείδητο όπου οι εικόνες και τα σημάδια και τα μηνύματα που θα δεις αυξάνουν την διαίσθησή σου και συντελούν σε μεγαλύτερη ελευθερία επιλογών στο μέλλον! Η αντίθεση Αρη Ποσειδώνα μπορεί να φέρει κάποια διαρροή ενέργειας, κάποια μικρομπερδέματα, αν όμως προσφέρεις υπηρεσίες και ενέργεια για το καλό των άλλων το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά θετικό".
xil, Ποιός την χάρη σου!!! φιλί μπεεεεεγάλο! :-))

afrikane, μαρκησία, ολλανδέζα, codben (σοβαρολογείς τώρα, είσαι ψάρι με καρκίνο ωροσκόπο;!!!! πουλί μου τι τραβάς...) chirs και αγαπημένο katerinaki!φιλί ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΓΑΛΟ!

Afrikanos said...

φιλί το φιλί ...αλλά από ωροσκόπιο τίποτα!

θα μπεεεεκλαίω! :-(

Xilaren said...

αγαπώ τη Λώρα αλλά πιο πολύ αγαπώ εσένα! Θενκς!

(α, τι καλά που μου απάντησε... δεν το περίμενα :-)

Anonymous said...

Τιτλίκα! οοουυυυυππππςςςςςς!!!!!
Είδες τελικά είχε δίκιο η Λώρα για την πρόβλεψη των Διδύμων στο τι
μ@#$%^ς θα λέμε γενικώς.

Provato said...

κοξακα'ς τιτλίκα!!! πως από εδώ;

μπεεε;

Jamella said...

"Το επόμενο Σαββατοκύριακο που αρχίζει στις 14 Ιουλίου είναι πολύ ευνοικό για τα ερωτικά σας και για την εικόνα σας προς τα έξω. Επωφεληθείτε!"

Μήπως τελικά εγώ είμαι Κροκόδειλος [στο ζώδιο?]
ε?
[και κλαψ]