Saturday, July 08, 2006

Χαρούμενος!

ο πολυαγαπημένος enteka (που με περηφάνεια λέω ότι ήμουν από τους πρώτους που τον έκαναν Link όταν άνοιξε το Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο blog του) είναι σήμερα φιλοξενούμενος της στήλης του Τσαγκαρουσιάνου στην Ελευθεροτυπία!!! Μπράβο ρε, να δει όλη η Ελλάδα τι τσάκαλος είσαι

και τι ωραίες ιδέες έχεις και πόσο ωραία γράφεις

ο άλλος αγαπημένος μου ο Αμβρόσιος τρυφέριος ήταν και αυτός φιλοξενούμενος της ίδιας στήλης πριν από δύο βδομάδες με ένα φοβερό του post. Μπράβο μπράβο μπράβο!

εγώ χαίρομαι πολύ με όλα αυτά. Γιατί είναι, κατά κάποιο τρόπο, σαν να γινόμαστε κάποιοι εδώ μέσα μία ιδιότυπη παρέα, που μπορεί να μην βρισκόμαστε ποτέ ή να μην γνωριζόμαστε, αλλά έχουμε κοινούς παρονομαστές και σημεία συνάντησης. Μας αρέσουν οι ίδιοι τραγουδιστές, γραφιάδες, έχουμε παρόμοιο χιούμορ... και μας εκτιμά και αρέσουμε και σε ένα "παρόμοιο" είδος ανθρώπων.

Επίσης χαίρομαι που ο Τσαγκαρουσιάνος βλέπει αλλιώς την blogόσφαιρα - όχι πια ως μία ομάδα με κοινά χαρακτηριστικά που την "αγοράζεις" ολόκληρη με την μαλακία και την ανοησία της, αλλά ως μία κιβωτό απ' όπου μπορεί να αντλήσει ωραία κείμενα και να εφιστήσει την προσοχή του κοινού σε δημιουργικούς και ταλαντούχους ανθρώπους. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να δει κάθε περίπτωση ως μοναδική και να ξεκολλήσει από το λάθος της γενίκευσης της μαλακίας.

Μπράβο σε όλους - μία παρέα γεννιέται

9 comments:

Nemertes said...

* Ενα πολύ συγκινημένο κομμάτι από το μπλογκ

Πολύ συγκινήθηκε το κομμάτι αυτό. Να δες σε λίγο θα κλάψει!

Ξαναδιαφωνούμε. Μισό να το σημειώσω... :p

Provato said...

ε, καλά τώρα και εσύ - αν το πάμε έτσι τα μισά και βάλε συγκινησιακά φορτισμένα κείμενα δεν θα έπρεπε να είχαν τυπωθεί ποτέ! υπερβολική, ε υπερβολική!


μπεεεέλεος!!!

Nemertes said...

Το last μου ποστ επί της διαφωνίας...

enteka said...

LS θενκς :)

Provato said...

αγοράκι μου όμορφο!!! φιλι ΜΠΕΕΕΕΕΕΓΑΛΟ!!!

:-))))

amvro said...

filia filia kardia mou omorfi !!!!

Ιφιμέδεια said...

Κι εγώ χαίρομαι πολύ-πολύ και το γράφω εδώ γιατί στου έντεκα δεν ήθελα να έρθει σε δύσκολη θέση έτσι σεμνός που είναι!

Παρεμπιπτόντως: (είμαι πολύ κακιά όταν θέλω χιχιχι) το κομμάτι δεν είναι συγκινημένο, είναι συγκινητικό.. σωστά;

I.I said...

Ωραιο το 'κομμάτι' και μπράβο στον Εντεκα!!!

(Το ότι τη συγκεκριμένη κυρία εγώ τη σιχαινόμουν είναι ένα άλλο θέμα)

Provato said...

Ιφιμέδεια νομίζω δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να λέμε σε κάποιον ότι έκανε κάτι ωραίο! Όπως επίσης δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να του λέμε και ότι κάνει κάτι μη ωραίο... αυτό πιστεύω εγώ. Και μία τέτοια συμπεριφορά θα έκανε πολύ πιο έυκολα και ωραία τα πράγματα στην ζωή μας... οπότε: ΑΜΕΣΩΣ άσε σχόλιο με Lots of μπράβος στον enteka!!! φιλί μεγάλο!!


ιούδα να σου πω την αλήθεια και εγώ πιστεύω ότι ίσως σε μερικά είναι υπερκτιμημένη η μακαρίτισα. Όπως και να έχει... περί ορέξεως και γούστων... Μπεεεεεε! :-))