Saturday, July 08, 2006

εγώ είμαι ανατολίτης....

...την Δαλιδά μου τη θέλω να τραγουδά Αραβικά.

Μπεεεε

6 comments:

cobden said...

Σε όλες τις γλώσσες που έχει τραγουδήσει, η Δαλιδά ειναι σπουδαία!(χρειάζεται να κάνουμε ξεχωριστό post για τη Dalida!)...Ψάχνω να βρω ποιό είναι το αγαπημένο μου τραγούδι της αλλά είναι τόσα πολλά...Βάζω ένα cd της...Αρχίζουμε...Il venait d'avoir dix-huit ans...Ευχαριστώ που μου τη θύμισες, είναι πολύ καλή παρέα για Σάββατο βράδυ!:)

Provato said...

και εγώ την πάω πολύ... είναι απίστευτη... με συγκινεί πολύ ο θάνατός της... αν σκεφτείς ότι αυτοκτόνησε για τον Μιτεράν...

cobden said...

A, δεν την ξέρω αυτήν την εκδοχή...Για πες...

Provato said...

δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες, αλλά ήταν γκόμενα του Μιτεράν, ο οποίος ήταν ο φοβερός γαμήκουλας και άντρακλας που του κάθονταν όλες οι θεές της εποχήςς, για αρκετά χρόνια (κρυφά εννοείται..). Όταν αυτός την άφησε, σάλταρε, αποσύρθηκε από τη show bussiness και λίγο μετά αυτοκτόνησε. Αν το googlάρεις είμαι σίγουρος θα βρεις πολύ πληροφορία. Και εννοείται μετά θα ενημερώσεις και τον προβατάκο σου.

φιλί μπεεεεγάλο!

cobden said...

Έβαλες και το Paroles Paroles!Ό,τι πρέπει!(Θυμάμαι και εκείνη τη διασκευη της Μαρινέλλας με τον Σπυρόπουλο στη θέση του Delon...Αλλά ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες...)...Λοιπόν για το affair Dalida-Mitterand... Δυστυχώς τα περισσότερα sites είναι στα γαλλικά, στα οποία δεν έχω και ιδιαίτερη ευχέρεια πια:) ...Απ'ότι είδα ειχε ξεσπάσει ενα σχετικο σκάνδαλο κάπου στο 1982...Αλλά δεν είδα κάπου να συνδέουν την αυτοκτονία της με τον Mitterand...Αντίθετα επισημαίνουν το ρόλο που έπαιξε η αυτοκτονία του τελευταίου εραστή της!Αυτά τα λίγα...

Provato said...

thank you codben!!! φιλί μπεεεεεεεεεεεεγάλο!

(αυτό το "επιστροφή στο φρικτό παρελθόν" που μου έκανες με το σχήμα Μαρινέλλα Σπυρόπουλο να ξέρεις ποτέ δεν θα στο συγχωρήσω...)