Wednesday, July 12, 2006

Χρειάζομαι διακοπές

...Δεν με νοιάζει με ποιόν θα πάω... δέχομαι μέχρι και με το cast του Saved By The Bell. (αρκεί να είναι και το ρεμάλι μαζί...)

...Δεν με νοιάζει που θα πάω... δέχομαι μέχρι και Hawai που μαθαίνω ότι έχει χάλια νερά.

...θέλω μόνο να φύγω... μπορώ;

6 comments:

Nemertes said...

Καλέ που το θυμήθηκες αυτό; Αυτή η δεξιά η ξανθιά έκανε μια τανία μετά.. strip tease την λέγανε νομίζω. Αχ, αναμνήσεις...

Provato said...

θα σε μαλώσω... άκου "έκανε μία ταινία μετά..." μιλάμε για την σημαντικότερη ταινία όλων των εποχών, το πιο μεγάλο cult αριστούργημα ever. Το Showgirls Που κατέστρεψε μία και καλή την καριέρα του Paul Verhoven.

ετοιμάζω Post όμως... ετοιμάσου!!!

μπεεε

cobden said...

Ετοιμάζεις post για Showgirls ή Saved by The Bell?Από το πρώτο θυμάμαι μόνο το βυζί της Elizabeth Berkley, ήμουν όμως μεγάλος fan του δεύτερου!Δεν έχανα επεισόδιο κάθε Σάββατο μεσημέρι, αν και μου την έσπαγε το εξυπνακίστικο στυλάκι του Ζακ...

PS 1 Κρίμα που χάθηκε ο Verhoven...Είχε κάνει κάποιες πολύ καλές ταινίες...
PS 2 22 μέρες ακόμη για διακοπές!Δεν βλέπω την ώρα!

Katerina said...

Πώπω Σκρίτς, θεός! Οι φήμες λένε ότι είναι εξαιρετικά προικισμένος, λέμε τώρα. Και δεν εννοούμε υποκριτικώς. Εννοούμε σωβρακικώς. Άμα ήξερα να κάνω τη μετατροπή από ίντσες...Αχ και νά'ξερα, που λένε.

Provato said...

codben Λέω να μοιράσουμε τα Posts. Γράφω για showgirls, γράφεις για saved by the bell και αυμφωνούμε να ανεβάσουμε ταυτόχρονα. Τι λές; Μπεεεεε! (να σου πω, κι εγώ τόσες μέρες μετράω για διακοπές... odd το βρίσκω. λες να δουλεύουμε μαζί και να μην το ξέρω;)


ΚΑτερίνα και μένα ο Σκριτς ήταν ο αγαπημένος μου. Ταυτιζόμουν. Γιατί έχω κι εγώ μεγάλο πουλί, ίσως...μπεεεεε λέμε!

cobden said...

Έγινε, προβατάκι!Στείλε μου email, μια μέρα πριν τη δημοσίευση και θα διαλύσουμε την blogoσφαιρα!:))