Monday, July 17, 2006

Άδικη Επίθεση

Δέχομαι άδικη επίθεση…

Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν για αυτό αλλά δεν μπορώ πια να κρατηθώ…

Είπα να κάνω υπομονή, να δείξω επίπεδο, αλλά η απαίσια, ανεκπλήρωτη, κομπλεξική, αποτυχημένη, ξεδοντιάρα γριά επιμένει να ασχολείται μαζί μου…

Έτσι αναγκάζομαι να ζητήσω την βοήθειά σας.

Όπως ίσως θα θυμάσαι πριν από λίγο καιρό είχα γράψει ένα post όπου έλεγα για την Meryl Streep και για την επιτυχία της στο The Devil Wears Prada.

Εκεί, σε αυτό το post άφηνα να εννοηθεί ότι αυτή η ταινία είναι η πρώτη της Meryl που έκανε επιτυχία σαν κωμωδία παρά τις αρκετές που έχει γυρίσει.

Προφανώς αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Meryl (νομίζει ότι όλες οι κωμωδίες που έπαιξε ήταν mega hits) η οποία σκύλιασε από τότε . Το αποτέλεσμα είναι ότι μου στέλνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανώνυμα Mails στα οποία με βρίζει με φριχτό τρόπο. Με λέει διάφορα: χαζό, βλαμένο, ηλίθιο και μαλακιζμένο… α, και gay. Gay με έχει πει δύο φορές μάλιστα αν θυμάμαι καλά. Μη σου πω και τρεις. Χα! Εγώ, of all people, gay!!!!

Ευτυχώς, εγώ είμαι έξυπνος και τσακάλι και παρά την φριχτή ανωνυμία της Meryl είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι αυτή… τι θα πει που το ξέρω;;;; είσαι ανόητος;;; Μόνο με αυτή είχα πρόσφατα διαμάχη… ποιος άλλος θα είχε μαζί μου υπόλοιπα αν όχι η Meryl που έγραψα τόσο άσχημα για αυτή; Ηλίου φαεινότερο.

Για αυτό κι εγώ από δω και στο εξής θα βρίσω τη Meryl με κάθε ευκαιρία... είναι αυτή σου λέω, απλά δεν έτυχε ακόμα να πάω να τυπώσω τις αποδείξεις... που υπάρχουν, δεν μπορεί, υπάρχουν...

Μάλιστα για αυτό έχω πείσει και ένα κοριτσάκι (μου έχει υποχρέωση, εξάλλου, γιατί του έχω βρει δουλειά… κάπως έπρεπε να με ξεπληρώσει, οπότε με υπερασπίζεται στις ιταμές επιθέσεις της Meryl Streep εναντίον μου) αλλά και έναν νεαρό που έχω καταφέρει να τον κάνω σαν τα μούτρα μου – υστερικό, ανεξέλεγκτο και άδικο απέναντι σε έναν άνθρωπο που κάποτε σκέφτηκε να του κάνει επαφή με δυνητικό εργοδότη για δουλειά… Η Meryl βέβαια ποτέ δεν είχε ασχοληθεί με αυτά τα δύο άτομα αλλά σιγά μην κολλήσω εκεί... είναι ιταμή σου λέω...

Α, τώρα που το θυμήθηκα: H Meryl Streep aφήνει και φριχτά σχόλια στο http://www.provato.gr/ τα οποία όμως δεν προλαβαίνει να τα δει κανένας διότι αναφέρονται σε άλλα πρόσωπα και για αυτό τα σβήνω αμέσως.

Βλέπεις μόλις η Meryl ως ανώνυμη βάλει comment εγώ όπου και να είμαι το παίρνω πρέφα ΑΜΕΣΩΣ, παραταώ σύξυλους όσους είναι στην παρέα μου, τρέχω σε έναν υπολογιστή και σβήνω το σχόλιο.

Φυσικά το αντίστοιχο κάνει και η Meryl. Στην Αμερική που είναι καταλαβαίνει ότι έχω βάλει καινούργιο post (έχει προχωρήσει πάρα πολύ η επιστήμη στην Αμερική, ειδικά στο blogging…) και αμέσως δικτυώνεται και γράφει εναντίον μου comment. Αμέσως όμως – αφού θα μπορούσε να μπερδευτεί κάποιος και να νομίσει ότι εγώ ο ίδιος γράφω το υβριστικό post ως Meryl Streep, για να δείξω τι κανάγιας είναι.

Τόσο καλά είναι συντονισμένη με όλες τις κινήσεις μου….

Είναι φοβερό ρε παιδί μου πως έχει σκυλιάσει η Meryl από τότε που σταμάτησα να βλέπω τις ταινίες της… φοβερό…

Σου λέω είμαι σίγουρος ότι είναι η Meryl. Εξάλλου, δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει στη ζωή της, δεν έχει αρχίσει γυρίσματα του επόμενου της έργου, οπότε όλη μέρα να περιμένει πότε θα ανεβάσω εγώ post για να βάλει αμέσως υβριστικό post…

Τσκ τσκ τσκ… τσκ τσκ τσκ είπα.

Είναι φοβερό… είναι φοβερό…

Λοιπόν, θέλω την βοήθεια σας… ανασκουμπωθείτε!! τι να κάνω για να αντιμετωπίσω την φρικτή Meryl Streep που μου επιτίθεται καλυμμένη πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας; Είστε φίλοι μου, πρέπει να με υπερασπιστείτε!!

11 comments:

Nemertes said...

Αυτό που έκανα εγώ προβατάκι μου. Disable anonymous comments! ;)

Η Μικρή Ολλανδέζα said...

Τι τραβάς κι εσύ βρε πουλί μου....
Να βάλουμε τους φίλους μου τους hackers να της κάνουν disable το ψυγείο να μην της πει οτι τέλιωσε το γάλα της και να μείνει χωρίς γάλα το πρωϊ?????
Καλο????

enteka said...

xaaaxa, τι έπαθε μαζί σου η Μέρυλ; Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτή; Μήπως τελικά η Μέρυλ είναι απλώς αχυράνθρωπος και τα νήματα κινεί η Διαβολογυναίκα, η Ροζάν Μπαρ?
φιλιά!!

Attalanti said...

Αγαπητό πρόβατο, θίγεις ένα θέμα σημαντικό, που πρέπει να απασχολήσει το σύνολο της blogόσφαιρας. Η Meryl πρέπει να αισθάνεται τυχερή που σε γνωρίζει μέσα από το provato.gr γιατί, χωρίς εσένα, ρωτώ, τί θα ήταν η Meryl; Ένα τίποτα! Ποιός θα ήξερε για τη νέα της ταινία; Κανείς!

Γι' αυτό, προτείνω να φουσκώσεις το στήθος (να ρουφήξεις μέσα την κοιλιά), να τινάξεις πίσω το μαλλί, να σφίξεις τη γροθιά με το ξενόκουμπο και το rolex και να της πεις: "Τι τα φοράς **** τα Prada, αν κανείς δεν ξέρει ποια είσαι; Μίλα **** αν τολμάς! Πες ποια είσαι, να λογαριαστούμε σαν άνδρες!"

Στην τελική, γλυκό μου πρόβατο, κουμάντο στο μαντρί σου κάνεις εσύ, όχι μια... Meryl! Όλα τα 'χαμε, θα έπρεπε να γελάμε και με τις κρυάδες της! Χα!

Με τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς...

Blogarismenh said...

Θες να τη πνίξουμε στη πισίνα μου;

Afrikanos said...

Λοιπον:
θα κλεισουμε την Meryl κι εμενα σ'ένα δωματιο χωρις παραθυρα. Θα γδυθω (λες και τωρα ειμαι ντυμενος!) και θα τις δειξω τα πλουσια προσοντα μου! Αυτη σαν λυσσασμενη α@@@@@τη γρια κοτα θα τρεξει να με βουτηξει. Αλλα εγω θα τρεχω γυρω-γυρω και θα της φωναζω : "Δεν στον δινω-δεν στον δινω, μα τον Αγιο Κωνσταντινο"!!!!

Τελειο?
:-)))ΡΡΡΡ

nanakos said...

Pantou pitoura, pantou kotes.... asta kai tha fagwthoun mona tous kai metaxy tous. Mathimatika exakrivwmena pragmata. ;-)

ZissisPap said...

Την γράφεις κανονικά και με κέφι...
Στο φινάλε θα πεθάνει γιατί είναι και μεγαλοκοπέλα...
Άντε και καλή εβδομάδα μπ(ρ)εεε :)

cyrus said...

Δεν ξέρω -- πάντοτε πίστευα ότι αυτός που προσπαθεί να μειώσει κάποιον αποκαλώντας τον γκέι μάλλον δεν νιώθει και πολύ ασφαλής για τον ανδρισμό του...

Ιφιμέδεια said...

Μη μασάς καθόλου προβατάκι.

Ας μισούν αρκεί να φοβούνται. Και προφανώς είσαι υπολογίσιμη δύναμη.

Dear Meryl,

if you're reading this -and I think you are...- lay off our sweet sheepy 'cause you'll be getting your sorry ..face in a lot of trouble.

Ελπίζω να ακούστηκα αρκετά απειλητική. Αν όχι, καταδικάζω τη Meryl σε απανωτές επισκέψεις στον οδοντίατρο και την ανάγνωση όλων των ποστ που θα ανέβουν στο μόνιτορ επί δύο συνεχόμενες μέρες!

Provato said...

σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξή σας... η απαίσια Meryl προς το παρόν με άφησε ήσυχο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα χτυπήσει πάλι...

επί τη ευκαιρία, έχω την αίσθηση ότι έχει αρχίσει και τα παίρνει μαζί μου και μου στέλνει απειλητικά και ο BIll Gates γιατί τις προάλλες έδωσα 10 λεπτά του ευρώ σε ένα ζητιάνο και φοβάται ότι θα του πάρω την πρωτοκαθεδρία στην παγκόσμια φιλανθρωπία.