Thursday, July 20, 2006

Corrections


Στην σημερινή LifO, μάλλον χτύπησε το αρχείο και οι αγαπημένοι Αιγόκεροι διαβάζουν την πρόβλεψη που διάβασαν την προηγούμενη εβδομάδα. Ζητώ συγγνώμη από τους πολυάριθμους fan της Λώρας και εμένα, που, πολύ σωστά, δεν χαράσουν στρατηγική εβδομάδας αν προηγουμένως δεν μας συμβουλευτούν και παραθέτω την πρόβλεψη όπως θα έπρεπε να είναι γραμένη.

Αιγόκεροι, λοιπόν!!!

Δεν έχετε βαρεθεί τόση εσωστρέφεια; Ειλικρινά ρωτάω! Πόσο ακόμα θα καταδύεστε στους ωκεανούς διακυμάνσεων των αισθημάτων σας; Είναι καλοκαίρι, ο Αύγουστος φτάνει, δώστε επιτέλους άδεια στον εαυτό σας. …το καλό είναι ότι ακόμα και αν τα λόγια μου δεν γράψουν (...πως να τα ακούσετε, εξάλλου, εκεί, στα βάθη που εξερευνάτε τα νοιωσίματά σας…) οι μέρες θα είναι γεμάτες σημάδια χαράς που όσο και να θέλετε δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσετε να αγνοήσετε. Με πονηρό χαμόγελο σας λέω ότι θα σας επηρεάσουν πολύ και θετικά! Ετοιμαστείτε!

6 comments:

bbchris said...

20 πήγε ο μήνας...

Που είναι τα ζώδια μου μπ(ρ)εεεεεε???????

Τα παλιά έχουν λήξει απ' τις 18!!!!!!

Provato said...

έλα ρε chris, θέλουμε κι εμείς να ξεκουραστούμε λιγάκι... λείπει η Λώρα σε διακοπές, that' s all. Νομίζω ότι θα πρέπει να αρκεστείς στο να μα διαβάσεις αυτή και την άλλη βδομάδα στην Lifo. Μετά θα επανεμφανιστούμε πρώτα ο Θεός στα τέλη του Αυγούστου και στην εφημερίδα αλλά και εδώ... Σε φιλώ πολύ!!!

Afrikanos said...

ναι...κι εμεις οι "ξενιτεμενοι"....στον αερα γραμμενοι, ε?ε?ΕΕΕ?

Καλαααααααα......θα τα πουμε εμεις οι 2!!!

Μπεεεελαλησας!

:-)ΡΡΡ

Anonymous said...

:))

Anonymous said...

μμμ... η αληθεια ειναι πως τα διαβασα τα ζωδια αλλα, ως γνησιος αιγοκερως, ημουν πολυ αποροφημενη με τα υπαρξιακα και κοινωνικα και πολιτικα και γενικα τα ζητηματα που μας αγγιζουν και αισθανθηκα την αναγκη να κανω μια αναλυση της πραγματικοτητας που με περιβαλλει, γι αυτο σκεφτηκα να απομονωθω στο σπιτακι μου στο βουνο μαζι με τα αλλα φιλαρακια μου τα κατσικια πο τη διπλανη στανη...να μην το κανω, (μπ)εεεεεεεεεε?

Provato said...

γειά σου Non!!! Να υποθέσω ότι είσαι αιγοκεράκι, ναι; φιλί μπεεεγάλο!

christiana... να το κάνεις... αλλά με μέτρο... και αν σκεφτείς καμία καλή ιδέα... θέλουμε μερίδιο από τα κέρδη!!! χεχεχε μπεεεε!