Tuesday, July 11, 2006

Meryl Wears Prada


Και ενώ η συνέχεια των Πειρατών Της Καραϊβικής έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ από την παρασκευή που άρχισε να προβάλλεται (οι μεγαλύτερες εισπάξεις σε μία μέρα, η πιο γρήγορη καβάτζωση 100 εκατομμρίων δολλαρίων, το πιο επιτυχημένο σαββατοκύριακο σε εισπράξεις ποτέ κ.λπ κ.λπ.) η πολυαγαπημένη Meryl Streep επιτέλους κατάφερε με το The Devil Wears Prada να κάνει την πολυπόθητη εμπορική επιτυχία και στην κωμωδία.

(στο δράμα την έχει δεδομένη την επιτυχία από τότε που ήταν 21, το ξέρεις...)

αγαπώ Meryl - ειδικά σε αυτή τη φωτό που είναι από την πρώτη της σκηνή στην ταινία.

εννοείται θα πάω να δω. Παρέα με nanako και enteka. Θα πάρουμε τόνους ποπ κορν και χοτ ντόγκς και όλη την ώρα θα μασουλάμε και θα γελάμε σα χαζά. Εγώ θα λέω "εδώ έχω περάσει, εδώ έχω περάσει" όταν δείχνει πλάνα από Νέα Υόρκη και θα τους σπάσω τόσο πολύ τα νεύρα που θα είναι η τελευταία φορά που θα με πάρουν μαζί τους σε έργο... χε χε χε χε!

Αν θες προσπάθησε να δεις στο Net το trailer της ταινίας. Έχω να πω ότι και η πιτσιρίκα που συμπρωταγωνιστεί είναι πολύ συμπαθητική.

11 comments:

sikia said...

Προβατούκο μου, καυτέ εραστή, η ταινία αξίζει λόγω Meryl η οποία είναι απίστευτη. (σε όσες σκηνές δε παίζει μπορείς να κοιμηθείς ανετότατα) Την είδα και την προτείνω ανεπιφύλακτα. Ααα τώρα που είπα ανεπιφύλακτα, είπες στο ρεμάλι για τη καυτή μας σχέση ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε κολασμένο σεξ όταν έρθω? Ελπίζω να έχετε free σχέση-αν πάλι όχι, λίγο αργά δε το θυμήθηκες να μου το αναφέρεις?
Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμματς.

enteka said...

xe xe..

Η Μικρή Ολλανδέζα said...

τέλεια η Μεριλ μωρό μου...και η Πραντα οφκορς....
Α! δεν σου 'πα!!! θα 'ρθω κι εγώ !!!!
:ΡΡΡ

cobden said...

Ομολογώ ότι έχω διαβάσει το βιβλιο...Αρκετά ευχάριστο, αν και το περίμενα πιο έξυπνο!Πάντως απ'ότι διαβάζω στο net, όλοι οι κριτικοί εκθειάζουν την ερμηνεία Meryl Streep!Από τα must της επόμενης χρονίας!

Attalanti said...

Έχοντας διαβάσει το βιβλίο, ένα μπορώ να πω με σιγουριά. Ο ρόλος μπορεί να είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της. Αν σκεφτούμε ότι είναι η αληθινή ιστορία της αρχισυντάκτριας της Νεοϋρκέζικης Vogue, η Meryl πρόκειται για άλλη μια φορά να γράψει ιστορία. Θα σπεύσουμε...

aurora_eyes said...

Και εγώ έχω διαβάσει το βιβλίο και μάλιστα στα γερμανικά. Μου πήρε 3 φορές να το ξεκινήσω, στην αρχή το βρήκα κομματάκι βαρετό. Τελικά το ρούφηξα σε 1 1/2 μερούλες. Αγαπώ και εγώ τη Meryl και θα δω σίγουρα την ταινία!

Provato said...

Ουάου, τελικά μου φαίνεται όταν βγει η ταινία θα πρέπει να κλείσουμε ολόκληρη την αίθουσα για να την δούμε... super!

aurora, Μικρή ολλανδέζα, attalanti και codben... έλα στην παρέα μας φαντάρε!!!!

sikia έχουμε πρόβλημα με ρεμάλι... πρέπει να συζητήσουμε πως θα το λύσουμε... μπεεεε

πολυβιος said...

το επόμενο block/blog-buster είναι ήδη έτοιμο :
"ο πρόβατος φορά αγνό παρθένο μαλλί"

UrbanTulip said...

Και γω και γω!! Αυτή ειναι η βιογραφία μου ( οχι η wintour που την παίζει η Μέρυλ). Να φέρω ποπ κορν η σαμπάνια;

Provato said...

urnan αν αυτή είναι η βιογραφία σου θέλω να σε γνωρίσω. ΔΕν έχω διαβάσει, η αλήθεια είναι το βιβλίο, αλλά για να σε παίζει η Meryl Θα είναι σημαντική η ζωή σου!

:-))

Provato said...

Polyvie αγνό ναι! παρθένο... No!!!!

Μπεεε!