Saturday, September 16, 2006

Ζήτω!!!

Με μεγάλη χαρά μαθαίνω ότι η αγαπημένη Whitney Houston έκανε αίτηση διαζυγίου από το σκατοσκυλάραπα τον μισοαποτυχημένο Bobby Brown που κόντεψε να την στείλει στον άλλο κόσμο.

Η Whitney στις 12 Σεπτεμβρίου, μερικές μόλις μέρες πριν ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεών της επιβεβαιώσει την αίτηση διαζυγίου, εμφανίστηκε σε μία κοινωνική εκδήλωση στο Los Angeles και φαινόταν αρκετά καλά.


Μπορεί να μην ήταν όπως τη θυμόμαστε από την παλιά εποχή, αλλά σίγουρα δεν είχε καμία σχέση με αυτό το πλάσμα που είδαμε μερικούς μήνες πριν με την βρώμικη ξεφτισμένη γούνα στα πρόθυρα της κατάρρευσης (φωτό κάτω). Αν μη τι άλλο είχε κρέας στα κοκκαλάκια της και φαινόταν να είναι σε επαφή με το περιβάλλον.

Το πολύ θετικό είναι ότι η Whitney συνοδευόταν από τον Clive Davis, έναν από τους πιο έμπειρους και ταλαντούχους mega παράγοντες της Αμερικάνικης δισκογραφίας.

Είναι αυτός που την "ανακάλυψε" στην αρχή της καριέρας της και επίσης τώρα, λένε οι πηγές μου, έχει αναλάβει το come back της. Ήδη έχουν αρχίσει να δουλεύουν πάνω σε υλικό για καινούργιο album (από το 2002 έχουμε να ακούσουμε κανούργια τραγούδια από την Lovely W). Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μπορεί να γίνει.

Θα πρέπει βέβαια η Whitney να δουλέψει σαν το σκυλί, και κάτι μου λέει ότι έχει ξεσυνηθίσει να το κάνει αυτό μετά τις περιπέτειες των τελευταίων χρόνων.

Πολύ θετικά νέα, πραγματικά. Είχα πολύ στεναχωρηθεί όταν ξέσπασε το σκάνδαλο που η αδελφή του μαλάκα του Bobby Brown πούλησε φωτογραφίες του μπάνιου της Lovely W όπου έβλεπες ένα μάυρο χάλι βρωμιάς με αποφάγια, σύριγγες κ.λπ.

Το ακόμα πιο θετικό είναι ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική είναι "ενθουσιασμένα" με το νέο του επικείμενου διαζυγίου.

Η Whitney κάποτε ήταν το αγαπημένο κορίτσι της Αμερικής, αλλά τα τελευταία χρόνια αντιμετωπιζόταν σαν υποστάρ τετάρτης κατηγορίας.

[Δεν θα ξεχάσω, σε ένα από τα ταξίδια μου στην Αμερική, που είδα μία εκπομπή στο E! Channel, σατυρική για τους σταρ, και κάθε 3 θέματα (που αναφέρονταν σε ξεφτίλες που έχουν φάει οι ξεπεσμένοι αμερικάνοι stars) το ένα ήταν για την Whitney.]

Αν αυτό το κλίμα καταφέρει και το ανατρέψει το διαζύγιο της τότε μιλάμε για σίγουρο επιτυχημένο come back. Τόσο επιτυχημένο που θα κάνει το come back της φριχτής Mariah να μοιάζει ενά απλό μικροσουξεδάκι.

Μακάρι Whitney! Είσαι η εφηβική μου αθωότητα, είσαι η φωνή μίας αγάπης που νόμιζα ότι θα είναι ένα τακτοποιημένο, φωτεινό συνάισθημα χωρίς μπερδευτικά πισωγυρίσματα και σε θέλω πίσω, ακόμα και αν δεν αγοράζω τα cd σου!
Μου είναι απαραίτητο να ξέρω ότι υπάρχεις εκεί έξω και you do your thing!

14 comments:

gay super hero said...

Το να χρησιμοποιεί κανείς λέξεις όπως "σκυλάραπας" και μάλιστα δημόσια είναι κάτι εντελώς αισχρό και απαράδεκτο. Σε ένα προηγούμενο ποστ μας έλεγες ότι πρέπει να επιβραβεύονται οι συμπεριφορές που δείχνουν σεβασμό στον άλλο. Εγώ θα έλεγα ότι πρέπει να καταγγέλονται όλες οι συμπεριφορές που δείχνουν το αντίθετο. Και μην ξεχνάς ότι η αγαπημένη σου σταρ είναι αυτή και μόνο αυτή υπέυθυνη για τα χάλια της.

ilias said...

Even though I count myself as a most loyal fan of provataki, I have to admit I too am shocked at the use of the term σκυλαραπας.

It has nothing to do with the fact I live in New York. I refuse to condone such language for, once you have used the term σκυλαραπας, where do you draw the line? Is it acceptable to say/write κωλοεβραιος; βρωμοαλβανος; κλπ κλπ.

So, thanks for your comment gay super hero, I think it sets a standard. And I hope you forgive me for my disloyalty, provataki. You know I am always your devoted fan.

ilias said...

P.S. Don't be so trigger-happy about the divorce, by the way! My own sources tell me that that the documents filed by Ms Houston in court concern not a divorce, but a legal separation.

Provato said...

ok, ok, guys! επί της ουσίας έχετε δίκιο, δεν είναι σωστό να χρησιμοποιούνται εκφράσεις όπως "σκατοσκυλάραπας". Στο κάτω κάτω το πρόβλημα με τον Αρχίδα Bobby Brown (και μην μου πείτε τώρα ότι είμαι αντιδημοκρατικός με τα αρχίδια...) δεν είναι το ότι είναι μαύρος αλλά το ότι είναι αρχίδας και κατέστρεψε την Whitney.

[αλλά για να σκεφτούμε και το εξής: τι γίνεται με τους ανθρώπους που είναι μέλη μίας συγκεκριμένης ομάδας, Αλβανοί ή μαύροι ή gay ή χοντροί ή whatever και όλη τους η συμπεριφορά, και μάλιστα η δημόσια κάνει το παν για να αποδείξει τα κακά στερεότυπα που υπάρχουν για αυτήν την ομάδα; Όπως ας πούμε κάνει ο Bobby Brown; για να είμαι ειλικρινής αυτή η αίσθηση που έχω για αυτόν με κάνει να θεωρώ ότι ο όρος σκυλάραπας του αξίζει...)

Anyway I am proud about the readers of www.provato.gr. not only they are they sexiest men around, there are also educated, socialy smart and fair! And I mean that for both of you guys!

p.s Ilia what os the difference between a "legal separation" and a "divorce"? I read that too and I couldn't understand what it means.

P.s. 2 super gay hero δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι η Whitney είναι αυτή και μόνο υπέυθυνη για τα χάλια της. Έχω παρακολουθήσει από κοντά αυτή τη σχέση, λόγω οικεογενειακών συγκυριών και ξέρω ότι από την αρχή το project του Bobby ήταν να "καταστρέψει" την Whitney την οποία ζήλευε και ζηλεύει παθολογικά γιατί έχει την επιτυχία που ο ίδιος χρειάζεται εκατό ζωές για να κάνει, αν κάνει ποτέ.

Α, και κάτι ακόμα - η Whitney δεν είναι η αγαπημένη μου σταρ. Αυτό το ρόλο έχει για μένα η Βίνα Ασίκη.

Φιλί μπεεεεε και στους δύο!

Provato said...

χιχι είπα; δεν είπα!

χιχιχοχοχεχε μπε μπεεεεε

gay super hero said...

Θα επαναλάβω και πάλι ότι κάθε άνθρωπος είναι υπέυθυνος για αυτά που του συμβαίνουν. Αν μία σταρ του βεληνεκούς της κ. Χιούστον άγεται και φέρεται από τον αντρούλη της, τότε με συγχωρείς αλλά μάλλον δεν είναι και τόσο ισχυρή προσωπικότητα. 'Οσο για τις συμπεριφορές που ο καθένας υιοθετεί και κατά πόσον αυτές ταιριάζουν με στερεότυπα που αφορούν συγκεκριμένες ομάδες, και πάλι έχω να πω ότι ο καθένας είναι υπέυθυνος για τις πράξεις του και σε καμία περίπτωση μία ομάδα δεν μπορεί να φορτώνεται τα παραστρατήματα κάποιων ατόμων. Είναι δυνατόν όσοι ανήκουν σε κάποια μειονότητα να είναι άπαντες αγγελικά πλασμένοι; Δηλαδή αν εγώ γίνω ψυχοπαθής δολοφόνος, παιδεραστής ή εγκληματίας πολέμου αυτό θα χαρακτηρίζει αυτόματα όλους τους γκέι; Δεν είμαστε καλά!

gay super hero said...

Υ.Γ. Who the hell is Vina Assiki?:)

ilias said...

Depending on which state has jurisdiction (Georgia in this instance), legal separation may mean separate finances, separate child custody, and so on. More importantly, it means the parties have not made up their minds as to whether they wish to be divorced. And, of course, neither is free to re-marry. Think αρραβωνας in reverse.

Somebody, προβατακι, should tell Whitney she needs to permanently lose the loser.

Now, going back to the term in question, why is it we Greeks say σκυλο-this, σκυλο-that, βρωμοσκυλο, σκυλα, etc? Not only is the dog perhaps the noblest creature in the animal kingdom, but is is also largely defenseless against this sort of abuse :)

Let's stand together for Dog Rights!

gay super hero said...

Well, dear Ilias here we differ. See, I am a cat person myself. And I believe certain people's attachment to their dogs sometimes verges on the anti-social. I don't know if dogs are "noble" (I guess most animals are) but many of their owners are definetely not.

vangelakas said...

ρε φιλε, συγγνωμη κιολας αλλα ειδα αυτες τις δυο λεξεις και μου καναν κατι... Εχεις υποψη που ειναι χαμενη η Βινα Ασικη;

ilias said...

Dear gay super hero, we do not necessarily have to differ; I am not a dog person, I simply came to the defense of dogs as they were abused and defenseless :) I love animals and consider them noble creatures (with a few exceptions!)

I wish I could have pets, especially as I have a country house...but, traveling back and forth to Athens every couple of months prohibits it...it is my life's unfulfilled dream. I still manage to take care of many visitors, such as wild birds, deer, and the occasional stray cat.

Οσο για πολλους απο τους ιδιοκτητες, συμφωνω μ'αυτα που γραφεις :)

Ιφιμέδεια said...

Επί της ουσίας συμφωνώ με το προβατάκι. Δεν νομίζω ότι η Whitney είναι σε θέση να βοηθήσει τον εαυτό της εδώ και πολύ καιρό.
:(

Βαγγέλακα,
το θέμα Βίνα Ασίκη μας απασχόλησε εκτενώς. Δες τα δύο ποστ και κυρίως διάβασε τα σχόλια
http://fantastic80s.blogspot.com/2006/04/blog-post_26.html

http://fantastic80s.blogspot.com/2006/04/sex-symbol.html

Provato said...

gay super hero, δεν συμφωνώ ότι ένας άνθρωπος είναι αυτός και μόνο υπεύθυνος για όσα του συμβαίνουν. Ακόμα και αν είναι ισχυρή προσωπικότητα! Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την ζωή μας... νομίζω ότι όλο αυτό το you make your own luck concept είναι ένα πολύ βολικό εργαλείο του καπιταλισμού για να μην φροντίζει λίγο περισσότερο τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η Βίνα Ασίκη είναι μια θεά της δεκαετίας του 80. Αν ψάξεις στο Internet θα βρεις κάποια πράγματα για αυτή!!!

Ιφιμέδεια ευχαριστώ που φροντίζεις αυτό το blog να έχει και ενημερωτικό χαρακτήρα! φιλί μπεεεε!:-)

Vangelaka νομίζω ότι Η Βίνα δεν κάνει κάτι σχετικό με media και ταινίες πια, εδώ και καιρό. Αν μάθω κάτι πιο συγκεκριμένο θα σου πω!

Μπεεεε σε όλους

gay super hero said...

Τώρα έτσι πως μου τη βγήκες ιδεολογικά...έχεις δίκιο καπνιστό προβατάκι:) Αλλά πρέπει να παραδεχθείς ότι οι άνθρωποι είναι υπέυθυνοι για τα λάθη τους και τουλάχιστον δεν πρέπει να τα φορτώνουν στους άλλους. Αν κάποιος είναι κακή επιρροή στη ζωή μας, εμείς τον βάλαμε εκεί, n'est-ce pas?;)