Wednesday, September 27, 2006

Είσαι περίεργος;

αν θέλεις να ακούσεις ένα δείγμα δουλειάς από τον μπεεεεyourstruly, κάνε εδώ ένα κλικ.

Θα μπορέσεις αν θέλεις να κατεβάσεις ένα ραδιοφωνικό που έγραψα πριν από δύο βδομάδες.

Θα χαιρόμουν πολύ, και θα έβρισκα και πολύ τιμητικό αν μου έλεγες μία γνώμη για αυτό.

Μην το σκεφτείς διαφημιστικά και έτσι - πες μου πως σου φαίνεται σαν απλός ακροατής ραδιοφώνου.

Μπεεε χίλια ευχαριστώ!

29 comments:

enteka said...

πολύ γέλιο :) (καλά τι χαζός αυτός!)

Anonymous said...

Τι συμβαίνει φίλε μου;

Εχεις χάσει και την αυτοπεποίθησή σου; Αφού το ξέρεις πως είναι καλό.

Αν και πάλι έχεις αμφιβολίες, άκου το ραδιοφωνικό της γνωστής φίρμας με τα παιχνίδια (αλλάζω σταθμό όταν πάει να παίξει).

Συμβουλή: Που και που εκεί στον καθρέφτη (χωρίς λάδια κλπ) πες τις μαγικές λεξούλες "ΕΙΜΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ".
Την αλήθεια δηλαδή.

Καλό απόγευμα

Ο Ανώνυμος

Anonymous said...

Δεν έχω λόγια.Καταπληκτικό.Πραγματικά πρωτότυπη ιδέα.Το τζίνι δεν το έχουμε ξανακούσει.Μου άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που παίζουν οι ηθοποιοί.Μπράβο ρε συ!Πρέπει νασαι πολύ πετυχημένος στη δουλειά σου.

Η Μικρή Ολλανδέζα said...

είμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
περήφανηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!
αγάπη μου
αγάπη μου
αγάπη μου
ΜΠΡΑΒΟ!!!

Anonymous said...

πολύ πολύ πολύ πολύ καλό !
(μια μικρή ένσταση μόνο : η φωνή του ήρωα είναι υπερβολικά χαζή από την αρχή και σε προϊδεάζει ότι θα την πει τη μαλακία του με το που τον ακούς, οπότε μετριάζεται κάπως το στοιχείο της έκπληξης, αλλά νομίζω πως επειδή είναι τόσο σύντομο, μάλλον είναι και απαραίτητο αυτό. ως σύνολο, πάντως, τη βρίσκω καταπληκτική).
συγχαρητήρια, προβατάκο μου!

Ιφιμέδεια said...

Χαχαχαχαχα!!!!

Τέλειο!!!

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η wacko φωνή του τύπου: με προδιέθεσε ότι θα ακούσω κάτι αστείο! Που το σκέφτηκες το κόλπο βρε τσαχπίνη; Ε, τσαχπίνη!

Πωπω θα το ακούω και θα λέω καλέ αυτό είναι το σποτ του Τσαχπινάκη Προβατάκη!

Anonymous said...

Μίλησε κατευθείαν στην καρδιά ενός μη ποδοσφαιρόφιλου. Το τραγούδι...ακούστηκε στο Benny & Joon βέβαια - δικιά σου επιλογή;

Yorgos

gay super hero said...

'Ωστε εσύ είσαι υπεύθυνος για αυτά τα φοβερά ραδιοφωνικά σποτάκια όπου οι πάντες τσιρίζουν για να μας τραβήξουν την προσοχή;
Πρέπει να είναι ένα από τα δέκα πιο ενοχλητικά πράγματα του σύγχρονου πολιτισμού. Σκέφτομαι τα άλλα εννέα.
Και μαζέψτε λίγο την κολακεία guys. Ο βασιλιάς είναι γυμνός.

" Ι am glad that we have so many radio stations in France and that at precisely the same time they all say the same thing about the same things. A harmonious combination of uniformity and freedom, what more could mankind ask?"
Milan Kundera
Immortality

ilias said...

Πολυ πετυχημενο προβατακο. Προσωπικα, θα ηθελα κι αλλα δειγματα της δουλειας σου. Συγχαρητηρια!

Attalanti said...

Μπράβο!!!! Πολύ καλό. Θα συμφωνήσω με Ηλία, θέλουμε κι άλλα!

bbchris said...

Δεν το ακούω σ' ένδειξη διαμαρτυρίας!!!!!

Μπορώ να μάθω μέχρι πότε θα ρίχνω τα μούτρα μου να ζητιανεύω απ' τον κάτω όροφο το LIFO για να μάθω το ζώδιο μου; [Μπ]εεεεεε;

PS.: Καλό είναι το ραδιοφωνικό, αλλά δεν στο λέω μην το πάρεις πάνω σου και δε βελτιώνεσαι!!!!! :-)))))))))))

Provato said...

Καλημπέεεεεερα σε όλους!!!

μπεεεεεευχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο να κατεβάσετε το ραδιοφωνικό και να το ακούσετε, το εκτιμώ πάρα πάρα πολύ πάρα πάρα όμως!!!!


Η δική μου άποψη για αυτό είναι κάπου στο ενδιάμεσο των δύο άκρων. Δεν είναι αριστούργημα, αλλά δεν είναι και άχρηστο σαν ιδέα. Εξηγούμαι:

Καταρχήν τα θετικά: Θεωρώ ότι έχει ιδέα (πράγμα που δυστυχώς δεν το βρίσκεις και τόσο συχνά στα ραδιοφωνικά που ακούμε στο ραδιόφωνο)και μάλιστα ιδέα πολύ ψαρωτική για το κοινό που απευθύνεται. Οι ποδοσφαιρόφιλοι είναι πορωμένοι πολύ και θα έκαναν τα πάντα να πάνε σε παιχνίδι της Εθνικής. Επίσης, σε αντίθεση με το μαλάκα τον ανώνυμο (αρχιδάκι, ξέρω ποιος είσαι, στο είπα;) το βρίσκω καλό ότι χρησιμοποιεί μία σχετικά πολυχρησιμοποιημένη ιδέα γιατί έτσι δημιουργεί ένα frame of reference που ανατρέπει αναπάντεχα στο τέλος.

Αρνητικά τώρα:
Φοβάμαι ότι ατύχησε λίγο στην παραγωγή... παραείναι "υστερίζουσες" οι φωνές και οι αντιδράσεις των ηθοποιών...ήθελε μία πιο ήρεμη αντιμετώπιση στην σκηνοθεσία τους. Επίσης, θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι πιο καλογραμένοι οι ρόλοι τους και να περιλαμβάνουν και πιο μικρά αστειάκια... ας είναι, όμως! τώρα ότι έγινε έγινε. Το θέμα είναι να πουλήσει ο πελάτης. Όσο για τα λάθη, θα τα χησιμοποιήσω ως μαθήματα στο επόμενο ραδιοφωνικό!!! επαγγελματικά, όσο ζω μαθαίνω και περισσότερα!!!

αυτά - άντε σας ζάλισα πάλι. Και πάλι thanx a lot!!! για τον κόπο ου μπήκατε!!!

Provato said...

Ανώνυμε μπεεε! δεν είναι θέμα αυτοπεποίθησης ότι ανέβασα το ρ/φ! αλήθεια έχω μπει σε μία διαδικασία μοιράσματος με άλλους, That's all. Και φυσικά, ευχαριστώ για τα πολύ καλά λογιά, είσαι κουκλί ζωγραφιστό! μπεεεε καλό απόγευμα!!!

ανώνυμε 2 δεν ξέρω αν είμαι επιτυχημένος στην δουλειά μου.. το σίγουρο πάντως είναι ότι είμαι ευχαριστημένος και πολύ συχνά νιώθω και ευτυχισμένος!!! ...κάτι που σίγουρα δεν είσαι εσύ, μικρό αρχιδάκι!!! χε χε!

Yorgo σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Το τραγούδι όχι δεν το επέλεξα εγώ. είναι το τραγούδι που συνοδεύει την διαφημιστική καμπάνια της Τράπεζας Πειραιώς και έχει επιλεγεί από την βασική τους διαφημιστική εταιρία την Bold Ogilvy. Μπεεεεεε μπεεε :-)))

ρε gay super hero, τι σε κόφτει αν οι φίλοι μου γουστάρουν να με κολακεύουν; στην πλάτη σου το κάνουν;ζηλέψαμε, ζηλέψαμε; ...για να κοιτάμε λίγο την δουλίτσα μας...
μπεεεε μπεεεε μπεεε! α, και κάτι ακόμα: πραγματικά είναι τουλάχιστον ανόητο να χρησιμοποιείς αποσπάσματα της λογοτεχνίας για να συμμετάσχεις σε συζήτηση για την διαφήμιση. Κάθε πράγμα με αυτά που του ταιριάζουν... ξεκόλα και χαλάρωσε λοιπόν.


jazzy για άλλη μία φορά κατάφερες να με τσατίσεις... για λίγο βέβαια... κάτι γίνεται με τη σχέση μας, είναι πολύ... μεταιχμιακή!!! Φιλί μπεεεεγάλο!

cobden said...

Mπράβο, ταλαντούχο προβατάκι!Πολύ καλό! :))

gay super hero said...

Αγαπητό προβατάκι λυπάμαι αν σε έτσουξε η κριτική μου. Είναι όμως πεποίθησή μου ότι για την ασχήμια που βιώνουμε καθημερινά είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι, ο καθένας από το πόστο του. Θεωρώ μεγάλη κατάντια ότι μεγαλώνουν γενιές παιδιών που αναζητούν τη δημιουργικότητα, το πνεύμα και το χιούμορ στο επόμενο τηλεοπτικό σποτάκι. Το ότι η μόνη ζωή που γνώρισαν είναι το σουλατσάρισμα στο Mall και η μόνη ποίηση που έχουν ακούσει είναι το σποτάκι του Dixan δεν είναι άσχετο με το γενικότερο κλίμα απρέπειας, αγένειας, επιθετικότητας και άγνοιας που επικρατεί στην κοινωνία. Μπορεί να μην είσαι προσωπικά υπέυθυνος για αυτή την κατάσταση, συμμετέχεις όμως σε αυτήν και δέχεσαι την ιδεολογία της που μπορεί να πλασάρεται ως αθώα τσιχλόφουσκα έχει όμως σαφείς στόχους. 'Οσο για το συγκεκριμένο κείμενο που παρέθεσα, δεν θα μπορούσα να βρω κάτι πιο ταιριαστό: ο συγγραφέας σε δύο σελίδες σατιρίζει ακριβώς αυτή την ατμόσφαιρα καταναγκαστικής ευδαιμονίας και πλαστικού χιούμορ που αναδίδει το ραδιόφωνο σήμερα. Βλέπεις η λογοτεχνία ταιριάζει παντού, είναι η φωνή της ανθρώπινης συνείδησης ακριβώς γιατί σε αντιθεση με τη διαφήμιση, μπορεί ακόμα να ενοχλεί.

Provato said...

αγαπητέ super gay hero! είσαι εκτός θέματος.

δεν ξέρω αν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις προσεκτικά την απάντηση μου (ή μήπως αυτό το προνόμιο το έχουν μόνο τα λογοτεχνικά κείμενα; - αν ισχύει αυτό θα σου πρότεινα να μην συμμετέχεις σε συζητήσεις, τουλάχιστον μαζί μου που θα μου άρεσε οι άνθρωποι να με προσέχουν).

δεκτές οι απόψεις σου περί διαφήμισης και κατάντιας, δεν θέλω καν να μπω στον κόπο να σου πω αν συμφωνώ ή διαφωνώ... το σίγουρο είναι ότι δεν σε αφορά το αν θα με κολακεύουν οι φίλοι μου ή οι "μη φίλοι" μου.

αυτό με ενόχλησε. το βρήκα κακοπροαίρετο και μίζερο. Απλά και ξεκάθαρα στο λέω!

φαίνεται ότι η λογοτεχνία που τόσο αγαπάς δεν έχει καταφέρει να σε κάνει πιο χαλαρό άνθρωπο...

anyway, δε θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας τώρα!!!

σε φιλώ και ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.

και όπως πάντα, μπεεεε!

Blogarismenh said...

Βρε τι στεφάνι έχω εγώ;;;
Βρε πόσο τυχερή είμαι ;
Βρε πόσο με ζηλεύουν;
τι;
Για εσένα πρέπει να πω;
Για το σποτ σου;
Μα πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα βρίσκεται μια μεγάλη γυναίκα....
χεχεχε

Πολύ ωραίο το σποτ σου προβατάκι εύγε!!!!

Provato said...

μπεεεεευχαριστώ πολύ codbenάκι μου. Μπεεεεγάλο φιλί!
είσαι κούκλος και έχεις και τέλειο γούστο!!!

Provato said...

αχ στεφάνι μου όμορφο!!! ...άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, ε;


μωρό μου όμορφο!!!


μπεεε μπεεε μπεεεεεεε

gay super hero said...

Εγώ πάλι θεωρώ μιζέρια τα PR κομπλιμέντα όσων φιλιούνται στον αέρα σαν τις κυρίες στις δεξιώσεις. Αυτός που χτυπάει καμπανάκια μπορεί να μην είναι δημοφιλής. Χωρίς αυτόν όμως θα πλήτταμε θανάσιμα.

Provato said...

Καταλήγουμε λοιπόν στο ότι δεν συμφωνούμε, ότι οι φίλοι μου είναι μίζεροι και φέρονται σαν κυρίες που φιλιούνται και ότι το blog μου είναι μία δεξίωση! άρα δεν έχεις κανένα λόγο να με διαβάζεις. Σωστά;

(α, και κάτι τελευταίο: δεν μου χρειάζονται συγκρούσεις, αγένειες, εγωκεντρισμοί, και κακή προαίρεση για να έχει ενδιαφέρον η ζωή μου... food for thought!)

Μπεεεε καλό απόγευμα!

gay super hero said...

Eιλικρινά δεν θέλω να σε στεναχωρήσω. Πιστεύω όμως ότι όταν κάποιος εκθέτει τον εαυτό του δημόσια (και μάλιστα ζητάει τη γνώμη των άλλων), θα πρέπει να είναι λίγο πιο χοντρόπετσος. Τα μπλογκ έχουν το νόημα της συζήτησης και της ανταλλαγής (πάντα με επιχειρήματα και χωρίς ύβρεις - δέχομαι ότι υπήρξα δηκτικός, απρεπής όμως δεν ήμουν)και όχι της ναρκισσιστικής αυτοεπιβεβαίωσης (δεν λέω ότι κάνεις αυτό για να μην παρεξηγηθώ, απλά είναι κάτι που συναντάω συχνά). Και δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν αυτοί που σε παινεύουν είναι ή δεν είναι φίλοι σου, εγώ προσωπικά ποτέ δεν έθιξα αυτό το θέμα.

ZissisPap said...

Προβατάκο καλημέρα!
Η αυτοκριτική σου είναι πάρα πολύ σωστή και στα αρνητικά όσο και στα θετικά σημεία του σποτ...
Αυτό το θεωρώ σημαντικότερο από όλα!

Θα μου επιτρέψετε μια μικρή παρέμβαση στον πιο πάνω διάλογό.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσε ένας δημιουργικός να επικοινωνήσει το συγκεκριμένο προϊόν, το ποδόσφαιρο (ευγενές άθλημα), στο συγκεκριμένο target group, Έλληνες φίλαθλοι (ευγενικά διατυπωμένο) με επικοινωνία αλά Milan Kundera (αναφέρεται σαν παράδειγμα);
Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω άποψη επί αυτού...

gay super hero said...

Είπα εγώ ότι πρέπει να απευθυνθεί κανείς σε φιλάθλους ή καταναλωτές με αποφθέγματα από τον Κούντερα; Απλά όποτε πια ακούω ραδιόφωνο μού'ρχεται στο μυαλό ο τρόπος με τον οποίο είχε περιγράψει όλη αυτή την χαρωπή τιποτολογία (ο καιρός, οι σπόνσορες, οι διαγωνισμοί, τα ξενέρωτα αστειάκια κτλ, κτλ.)σε εκείνες τις δύο σελίδες. Τhat's all.

Anonymous said...

συγνώμη κι όλας, αλλα ουτε εμένα μου αρεσε. απο την αλλη, δεν είναι και τεχνη να πουλήσει κάτι θέλει.

πάντως ο εκτασιασμός δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να ενθαρύνουμε τους φίλους μας...

Anonymous said...

ο "εκτασιασμός" δεν ξέρω κάν τι είναι βέβαια...

ο εκστασιασμός εννοούσα...

Provato said...

nikolae ευχαριστώ πολύ για την κριτική και τον κόπο που μπήκες... :-)))

και συμφωνώ μαζί σου για το θέμα του εκστασιασμού!

μπεεε μπεεε μπεεε!

Provato said...

sigmund μπεεεεευχαριστώ! μπεεε μπεεε μπεεε xxxxx!

Anonymous said...

Μήπως είσαι υπερφυσικός μπεεεε μπεεεες;

Το αρχιδάκι.Χεχε...