Saturday, September 16, 2006

Ατάκα

Φαντάσου μαζί μου:

Είμαι, λέει, ο βασικός συγγραφέας και creator ενός πάρα πολύ επιτυχημένου σήριαλ που παίζεται για χρόνια στην τηλεόραση.

Πρωταγωνίστρια του σήριαλ μου είναι (και) η Νόνικα Γαληνέα στον ρόλο μίας τριαντάρας φοιτήτριας της νομικής η οποία έχει ένα γιο 5 χρονών από την εποχή που δούλευε μοντέλο στην Νέα Υόρκη και ηθοποιός στο Λος Άντζελες. (παράτησε αυτές τις δύο καριέρες για να γυρίσει στην Ελλάδα να γίνει δικηγόρος που ήταν πάντα το όνειρό της...).

Στο σήριαλ παρακολουθούμε τις αγωνίες της νέας μητέρας Νόνικας Γαληνέας να μεγάλωσει μοναχιά ένα παιδί, να σπουδάσει κ.λπ. κ.λπ.

Η Νόνικα έχει μία μικρή αδελφή, 22 χρονών με την οποία συγκατοικεί. Αυτή, η αδελφή της δηλαδή, έχει δεσμό με τον Σάκη Ρουβά (η πρώτη εμφάνιση του Σάκη σε σήριαλ) ο οποίος για να είναι με την αδελφή της Νόνικας, που την παίζει η Άννα Ανδριανού, έχει παρατήσει την Aggelina Jolie (η Anggelina κάνει cameo εμφάνιση στον πρώτο κύκλο του σήριαλ μου, παίζοντας τον εαυτό της).

Η Νόνικα Γαληνέα, η νεαρή μητέρα, δηλαδή, και η Άννα Ανδριανού, η 22χρονη αδελφή της είναι στην ουσία μάνα και πατέρας του παιδιού της Νόνικας το οποίο και υπεραγαπάνε.

Σε μία φοβερή δραματική καμπή του σήριαλ, γίνεται το εξής τραγικό. Το παιδί πηγαίνει να επισκεφτεί μία θεία του στην Μυτιλήνη. Εκεί, ξεφεύγει από την προσοχή της για μία στιγμή, βγαίνει στον δρόμο και σκοτώνεται - το χτυπάει ένα αυτοκίνητο που οδηγεί η γυναίκα του δημάρχου Μυτιλήνης και η μπατζανάκα της.

Φαντάσου μαζί μου:
Η Νόνικα και η Άννα Ανδριανού είναι μαζί στο σπίτι. Η μία είναι στην κουζίνα και μελετά γιατί δίνει τη Δευτέρα και η άλλη χαζεύει τηλεόραση. ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο. Η Νόνικα το σηκώνει. Δεν ακούμε τι της λένε αλλά η Νόνικα δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και καταλαβαίνουμε ότι είναι κάτι τραγικό. Κατεβάζει το ακουστικό και συνεχίζοντας το ρεσιτάλ ερμηνείας πηγαίνει στο σαλόνι για να ενημερώσει την θεία του μωρού για το χαμό του.

Πηγαίνει

Πηγαίνει

Πηγαίνει


...φτάνει στο σαλόνι. Η Άννα Ανδριανού, που βλέπει μία εκπομπή αφιέρωμα στον Justin Timbrelake όπως όλα τα 22χρονα κορίτσια την ίδια στιγμή, ρίχνει ένα βλέμμα στην αδελφή της και καταλαβαίνει ότι συμβαίνει κάτι φριχτό. Σηκώνεται, τρέχει προς το μέρος και στο τσακ την προλαβαίνει πριν αυτή σωριαστεί λιπόθυμη στο παρκέ και σπάσει το μακιγιάζ της. Η Νόνικα όμως πριν όμως χάσει τις αισθήσεις της προλαβαίνει και φωνάζει στην αδελφή της:

Lesbians Killed our Baby!!!

(δεν είναι τέλεια ατάκα; δεν θα γράψει τρελά; δεν θα γίνει πάταγος; ...Η Νόνικα να φωνάζει, πριν σωριαστεί, "Lesbians Killed our Baby!!" στην μικρή αδελφή της σε prime time στην ελληνική τηλεόραση... το σκέφτομαι και τσουτσουρίζουν τα χέρια μου, ανατριχιάζω... φαντάσου: ..."Lesbians Killed our Baby!!!"...)

7 comments:

cobden said...

ΤΈΛΕΙΟ!θέλω να το δώ οπωσδήποτε αυτο το σήριαλ!Και το κάστινγκ εκπληκτικό!Η αγαπημένη Νόνικα θα αφήσει εποχη στο ρόλο της φοιτήτριας Νομικής!

PS Όπως έχω αποκαλύψει σε ενα από τα πρώτα ποστ μου, η Μαρία Αλιφέρη έχει παίξει διαδοχικά μαθήτρια λυκείου και, αφού πέρασε στις Πανελλήνιες, φοιτήτρια Νομικής, σε βιντεοταινία στα τέλη της δεκαετίας του 80(που όπως και να το κάνεις δεν ήταν στην πρώτη της νιότη!)

Provato said...

codben ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ τον τίτλο της βιντεοκασσέτας να βάλω λυτούς και δεμένους, ντετέκτιβ και μέσο για να την βρώ. πρέπει να είναι καραcollectors!

φιλί μπεεεεγάλο!


aenae μένω αινεός! έχεις διαβάσει το σενάριό μου κρυφά;;;; σε πληροφορώ ότι η Μιμή Ντενίση παίζει στο σήριαλ. Κάνει μία συμμαθήτρια της Άννας Ανδριανού, 22 χρονών και αυτή που έχει ανακαλύψει το φάρμακο για το aids και το εμβόλιο για τον καρκίνο και προσπαθεί να straggle με το βάρος της παγκόσμιας αναγνώρισης που δεν μπορεί να πάει για τσιγάρα χωρίς να πέσουν οι περαστικοί να της φιλήσουν τα πόδια και να την ευγνωμονήσουν!!! που το ήξερες βρε θηρίο;


Μπεεεε!

Anonymous said...

den mou aresei
protimo thn Άννα Ανδριανού
na kanei thn 5xronh korh ths nonika(SS)


:D:D:D

alienlover said...

δε μου λες προβατάκο μου, έχεις πάρει τίποτα ουσίες, ληγμένα, αλκοόλ, κάτι τις τέλος πάντων :ρ Σε βρίσκω λίγο γειά σου..

cobden said...

Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο!Θυμάμαι πώς μαζί της παίζει ο Χρήστος Πάρλας και αρκετές λεπτομέρειες από τη συναρπαστική υπόθεση!Η Μαρία είναι μαθήτρια λυκείου!Ο πατέρας της καταστρέφεται οικονομικά και πεθαίνει!Υπευθυνος για την οικονομική του καταστροφή είναι ενας μεγαλοδικηγόρος, ο Πάρλας!Θύελλα ξεσπά στην αθώα παιδική καρδιά της Μαρίας, και βάζει σκοπό της ζωής της, να εκδικηθεί τον μεγαλοδικηγόρο!Έτσι στρώνεται στο διάβασμα, περνάει στη Νομική!Σαν φοιτήτρια, ούτε έξοδοι , ούτε γκόμενοι, τίποτε!Έχει βάλει σκοπό να πάρει γρήγορα το πτυχίο της!Και μολίς τελειώνει τη σχολή, πηγαίνει και ζητάει δουλεία από τον Πάρλα(ο οποιός βέβαια δεν θυμάται ποια είναι, μετά από τόσα χρόνια), και ο οποίος παρεπιπτόντως έχει γίνει και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών!Η Μαρία είναι εξαιρετική στη δουλεία της και μάλιστα κατορθώνει, με την τσαχπινιά και την ομορφιά της, να την ερωτευτεί τρελά ο Πάρλας!Παντρέυονται και την πρώτη νύχτα του γάμου τους, η Μαρία του αποκαλύπτει ποιά είναι, και πώς όλα αυτά ήταν μέρος ενός σχεδίου και πώς δεν πρόκειται να του κάτσει ποτέ!!!Δε σου αποκαλύπτω το φινάλε, για να έχεις αγωνία!

Provato said...

someone: Nonika(SS) πεθαίνω με το λογοπαίγνιο των δύο σίγμα! είσαι τέλειος!

alien lover δόξα τω Θεώ δεν παίρνω τίποτα!!! είναι νάτουραλ χάι αυτό! μπεεεε μπεε μπεε

codben σ' αγαπώ - και σ' αγαπώ ακόμα πιο πολύ που δεν μου έκανες spoiler!!! φιλί μπεεεε!

Provato said...

Μωράκη είσαι πλέον και επίσημα το δεξί μου χέρι!! μπεεε!