Thursday, September 21, 2006

Gay Sex and Aids


για να μην ξεχνιόμαστε!

6 comments:

amvro said...

o hiv είναι around, όχι το aids.

η επίκληση του φοβικού [aids=θάνατος] έχει αποτύχει ως μέσο συνειδητοποίσης. μου κάνει εντύπωση που βγήκε τέτοια διαφήμιση στο quebec. απο ποιόν?

Provato said...

έψαξα λίγο να βρω αλλά δεν τα κατάφερα. Θα το κοιτάξω ξανά.


Πάντως τo Hiv είναι πολύ "vague" σαν "ένοια" και δεν θα εξυπηρετούσε μία προσπάθεια επικοινωνίας σε ένα κοινό που δεν είναι συνειδητοποιημένο και μορφωμένο όπως εσύ. (αν το target group ήταν οι gays, ναι, δεν είναι η καλύτερη στατηγική - αλλά αν όχι, τότε δεν το βρίσκω υπερβολικό).

Μην ξεχνάς, ο φόβος φυλά τα έρημα

Μπεεεεε μπεεε μπεεε - φιλί μπεεε!

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Με τα χρόνια θάπρεπε πια να είναιπροφανές ότι το AIDS αφορά τους πάντες, ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Το ότι, για ευνοήτους λόγους, ταυτίσθηκε με την ομοφυλόφιλη κοινότητα δημιούργησε και εξακολουθεί να δημιουργεί σύγχυση και επί πλέον κινδύνους. Ως εκ τούτου, δεν διαφωνώ με το να χρησιμοποιείται ο όρος AIDS αν το μήνυμα φτάνει έτσι σε περισότερους. Διαφωνώ, όμως, με το ότι σήμερα, 25 χρόνια αργότερα, εξακολουθούν κάποιοι να απευθύνονται σε ένα target group πολύ πιο περιορισμένο απ' ό,τι έχει καταδείξει η επιστήμη και επιβάλλει η εν τω μεταξύ συλλογική πείρα. Κι αυτό είναι επικίνδυνο!

Provato said...

έκανα μαλακία aster-oid. υπάρχει και εκδοχή της διαφήμισης που απευθύνεται σε ετεροφυλόφιλους (δείχνει ένα ζευγάρι να πηδιέται) αλλά και εκδοχή που απευθύνεται σε άλλη ομάδα υψηλού κινδυνού, τους ναρκομανείς. Άρα η καμπάνια απευθυνόταν σε όλους απλά εγώ ανέβασα μόνο αυτό το δείγμα γραφής λόγω μεγαλύτερου προσωπικού ενδιαφέροντος.

Αν θες να δεις και τις άλλες δύο διαφημίσεις εδώ είναι το Link:

http://sandeepmakam.blogspot.com/2006/09/quebec-aids-is-around.html

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Ευχαριστώ και ΟΚ : Δέστο από την καλή του πλευρά το πράγμα : ΔΕΝ είσαι ναρκομανής!!!
Καλημέρα!

Provato said...

χιχιχι χεχεχε! καλημέρα!!!


...ή μάλλον καλημπέεεεεερα!