Saturday, September 09, 2006

Μπι Μπι Sea

"... μετά από μία αμφιλεγόμενη εκστρατεία στην μέση Ανατολή επιστρέφει στην πατρίδα του, όπου η κυβέρνηση είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλής, καθώς αυξάνει την φορολογία και έχει χάσει την επαφή με τον λαό..."

ένας στέλεχος του B.B.C. εξηγεί γιατί κατά την γνώμη του ο Ρομπέν των Δασών είναι "oddly" επίκαιρος ήρωας - και λέει ακόμα μία ατάκα που αποδεικνύει ότι η Μεγάλη Βρεττανία αν θα έπρεπε να σωθεί για κάτι, αυτό θα ήταν το φλέγμα που διακρίνει τους Βρεττανούς.

(το BBC βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής ενός φιλόδοξου σήριαλ για τον "ήρωα με τα κολάν", το σενάριο του οποίου έχει γράψει ο αδελφός του σκηνοθέτη του Άγγλου ασθενή).

4 comments:

Attalanti said...

"η Μεγάλη Βρεττανία αν θα έπρεπε να σωθεί για κάτι, αυτό θα ήταν το φλέγμα που διακρίνει τους Βρεττανούς." lol! :)))))

eryx-t said...

είναι θαρρώ πολλοί περισσότεροι οι επαρκείς λόγοι για τους οποίους θα της άξιζε να βουλιάξει δια παντός...

Provato said...

eryx είσαι πολύ αυστηρός με τους κακόμοιρους τους νησιώτες της Ευρώπης. Εγώ τους πάω αρκετά θα έλεγα... όχι ότι δεν εχουν κάνει και αυτοί τις μαλακίες τους... αλλά να βουλιάξει, το βρίσκω υπερβολικό!!!


άσε που ζει εκεί ο Αμβρόσιος και τα παιδιά του φωτόσπαθου, Xilaren Και NIck Και δεν θα ήθελα με τίποτε να συμβεί κάτι σε αυτή την υπέροχη τριάδα.


Μπεεεεε λέμε μπεεεεε!

Attalantia μπεεεε ξανά!!! :-)))

eryx-t said...

μμμ οι πάμπολλοι εκεί Έλληνες περισσότερο κινδυνεύουν αν δε βουλιάξει νομίζω (οπότε μπορεί και να μείνουν εκεί μόνιμα)

Οι λόγοι τους οποίους έχω στο μυαλό μου αφορούν το ιδιαζόντως βρώμικο παιχνίδι των νησιωτών αυτών ανά τον κόσμο τους τελευταίους αιώνες. Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι οι αμερικάνοι απλά μπαίνουν μπροστά. Την όλη προετοιμασία, την καλλιέργεια του κλίματος, τις απαραίτητες προβοκάτσιες κ.λπ. τα έχουν φροντίσει στην από δω μεριά του Ατλαντικού.