Wednesday, October 04, 2006

Δημοκρατία - ψηφίζουμε όλοι

Ο αγαπημένος σου Προβατάκος είναι όπως ξέρεις

[εκτός από sexy καυτό αγόρι (... ... ...) που φοράει υπέροχα πεντακάθαρα αλλά ξεφτισμένα σώβρακα που τρελαίνουν όλους όσους έχουν κοιμηθεί μαζί του ή στην ευρύτερη περιοχή (Εξάρχεια) που κατοικεί ή/και απλώνει τα ρούχα του όπως σωστά συμπληρώνει μεγάλη fan...]

...και οπαδός της δημοκρατίας και την ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης.

Στην προσπάθειά του λοιπόν να ενισχύσει στην ελληνική κοινωνία την έννοια του ελεύθερου εκλέγειν και εκλέγεσθαι σήμερα αποφάσισε να σας δώσει την δυνατότητα να ψηφίσετε για το αν το site της Δέσποινας Βανδή είναι καλύτερο από το site της Άννας Βίσση.

Μετά θα έχετε συνηθίσει στην διαδικασία της ψηφοφορίας και με μεγάλη άνεση θα καταφέρετε να πνίξετε την απέχθειά σας για κάθε τι κομματικό και να πάτε την μεθεπόμενη Κυριακή να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα (my ass...).

εδώ το site της Δέσποινας

και εδώ το site της Άννας

(ψηφίζουμε όλοι στα σχόλια του Post. γιατί είμαστε ενεργοί πολίτες. γιατί θέλουμε μία ανοιχτή κόλοι. γιατί το αύριο δεν μπορεί πια να περιμένει. γιατί η Αθήνα είναι η κόλοι για τη ζωή μας. γιατί το λαύριο αρχίζει σήμερα.)

6 comments:

Provato said...

φυσικά ψηφίζω δέσποινα. Γιατί δεν είναι Κυπρία! γιατί όταν μπαίνεις στο site ακούς το Jymbee (αγαπώ). Και κυρίως διότι δεν είναι από την Κύπρο!

Ιφιμέδεια said...

Δέσποινα δαγκωτό!

Αλλά μου άρεσε πολύ το Intro στο site της Άννας.
Η αλήθεια είναι ότι τις νεανικές καψούρες τις περάσαμε με την Άννα (Τραύμα είσαι ανοικτό, κλπ.)

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Τι ψευδοδιλήμματα απαράδεκτα είναι αυτά; Εσείς τελικά δεν ενταχθήκατε απλώς στο πολιτικό σύστημα. Αφομοιωθήκατε! Ένας απ' αυτούς γίνατε κι αφού μας κοιμίσατε αρκούντως με τους χαρακτηρισμούς σας για sexy, καλλιεργημένους, εστέτ κ.ά. αναγνώστες, πάτε τεχνηέντως να μας μετατρέψετε σε κατευθυνόμενους ψηφοφόρους...
Ε, λοιπόν, σήμερα στην ψηφοφορία σας αυτή την στημένη εγώ δεν ψηφίζω - κι ούτε κι εσάς θα ψηφίσω την παράλλη Κυριακή για διαμερισματικό σύμβουλο Εξαρχείων...
Δεν περνάνε τα κόλπα σας, κύριε! Φχαριστηθήκατε τώρα;
Υ.Γ. : Είστε με τον Πλούταρχο ή με τον Ρέμο;

vanesssa said...

Θα ψήφιζα Άννα αλλά με χάλασε το everything..Δέσποινα η ψήφος μου σου ανήκει...

Anonymous said...

εμένα ο νανάκος μου είπε να ψηφίσω βέρα λάμπρου.

Anonymous said...

Δεν κατάλαβα δηλαδή. Τι είναι αυτό; Δημοκρατικοί - Ρεπουμπλικάνοι; Που είναι το site της Βούλας Σαββίδη; Αυτήν θέλω να ψηφίσω.

Yorgos