Tuesday, October 17, 2006

Χαρούλα by Digital Era

Την ώρα που εμείς βλέπαμε την Χαρούλα Αλεξίου κονσέρβα, στο Κοίτα Τι Έκανες της Σεμίνας Διγενή, στην πιο βαρετή συνέντευξη όλων των εποχών (που όλοι κάνανε μπαμ ότι ήθελαν να τελειώσει μία ώρα αρχύτερα)...

H digital era, aka Σοφία την έβλεπε Live στο Λονδίνο στο Royal Albert Hall. Και έχει γράψει ένα πολύ ωραίο Post για την εμπειρία της.

Όλοι την αγαπάμε τελικά την Αλεξίου, ο καθένας με τον τρόπο του...

...αν και εγώ ομολογώ ότι ακόμα της κρατάω μεγάλα μούτρα για την ΦΟΒΕΡΗ βιοχλαπατσα που μας σέρβιρε με το τελευταίο της cd το Βύσσινο και Νεράτζι (μα, δημοτικά; τρελό γιακ και ακόμα πιο τρελό ίουκ!!!)

(ευτυχώς που έχουμε να ακούμε όλα, σχεδόν, τα προηγούμενα album της και παρηγοριόμαστε...)

7 comments:

Anonymous said...

Είδα λίγο απ την εκπομπή. Οταν λες κονσέρβα; Δεν ήταν καινούργια παραγωγή; Ηταν αδύνατη ή μου φάνηκε; Η Σοφία που περιγράφει το σκηνικό στο Λονδίνο λέει πως είχε τα κιλάκια της.
Πάντως ότι και να λες είναι πολύ μεγάλη τραγουδίστρια. Για το Βύσσινο και νεράτζι έχω κι εγώ επιφυλλάξεις. Λίγες όμως .Την αγαπώ.

Ο Ανώνυμος

Attalanti said...

Άλλη μια υπέροχη, λαμπρή, δημιουργική και παραγωγική ημέρα στη δουλειά; Ήσουν πάντα εδώ, αλλά σήμερα είναι επίσημο: you're back, baby! μπεεεεεεεεε!

Anonymous said...

Provate, agapw trela ti Xaroula kai pragmatika den katalavainw giati pige gia 15H fora sti mizeri katina. Einai poli xortasmenos anthrwpos (eprepe na deis me posi axioprepeia kai nazi xeiristike to koino stis sinaulies tou Melwdia opou oloi vriskontan ekei xekathara gia ton Alkinoo kai ton Malama. thea!)gia na trexei se kati tetoia skoupidia.

zuper_d
(i alithia einai oti den aisthanomai kai toso zuper simera alla afou me vaftises to krataw)

Provato said...

Ανώνυμε κι εγώ την αγαπώ... και όχι απλά την αγαπώ, την λατρεύω!!! η ζωή μου θα ήταν φτωχότερη χωρίς τα τραγούδια της, ειλικρινά.

Αλλά το Βύσσινο και Νεράτζι ήταν ξεπέτα φοβερή για να αποβάλλει το άγχος του να πρέπει να συνεχίσει την τεράστια επιτυχία του ως την άκρη του ουρανού σου. Τα είχα γράψει και όταν είχε βγει ο δίσκος που τον περίμενα πως και πως (ψάξε το Post έχει πλάκα).

Όσο για το θέμα της εκπομπής: Η Χαρούλα είναι γνωστό ότι είναι γεματούλα προς παχουλίτσα!! Εδώ και πολλά χρόνια... μάλιστα ποτέ δεν είχε μπει στο trip να γίνει Miss κοιλιακοί!!! Όσο το γιατί φαινόταν αδύνατη στην εκπομπή (που ήταν κονσέρβα αφού είχε γραφτεί πριν από αρκετές μέρες και μάλιστα με επαναληπτικές λήψεις όπου δεν έβγαιναν καλά οι ερωτήσεις ή οι απαντήσεις...)...σου θυμίζω ότι η Σεμίνα εφτιαξέ εταιρία παραγωγής για να μπορέσει να αγοράσει την ειδική πανάκριβη κάμερα από την Αγγλία που δείχνει μέχρι και το Λάλα συλφίδα. (εδώ και πολλά χρόνια κυκλοφορούν οι πολύ αστείες ιστορίες περί των υστερικών προσπαθειών της Σεμίνας να φαίνεται αδύνατη στο γυαλί ακόμα και όταν ήταν 200 κιλά). Με αυτή την κάμερα λοιπόν, ήταν λογικά να φαίνεται αδυνατισμένη και η Χαρούλα! Μπεεεε καλημπέεεεεερα!

καλημπέεεερα γλυκειά μου attalanti! Μπεεεεε μπεεε μπεεε


Zuper Despina (πάντα είσαι zuper θες δεν θες) η Χαρούλα πήγε γιατί πήρε πολλά λεφτά (εμ, τι νόμιζες, ότι ήταν τσάμπα όλο αυτό;). Όταν δεν έχεις ανάγκη τη διαφήμιση της τηλεόρασης ή είσαι ιερό τέρας θέτεις τους όρους σου, που στην προκειμένη περίπτωση είναι τα χρήματα. Φιλί μπεεεεεε!

Anonymous said...

σου πέρασε ποτέ απο το μυαλό ότι δεν ήμουν στο ρόιαλ την κυριακή?



[α, είπα μήπως]

Μαρκησία του Ο. said...

Η Σεμίνα όταν εμφανίζεται έχει μια περίεργη λάμψη, λες και έχει αγιάσει! δεν ξέρω τι κάμερα είναι αυτή, αλλά ο Προβατάκος έχει φυσικά δίκιο. Τόσο fake!

Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν τα δημοτικά per se, αλλά ο τρόπος που τα είπε και πήγε να τα χειριστεί.

Provato said...

αμβρόσιε, όχι δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι ΔΕΝ θα πας... είμαστε πιστοί! μπεεε αγόρι μου όμορφο!!!

μαρκησία, να σου πω την αλήθεια αυτά τα τραγούδια σε αυτό το cd ΔΕΝ ήταν δημοτικά. ήταν τραγούδια που γράφτηκαν με βαρεμάρα.... μπεεε!