Tuesday, December 05, 2006

Κοροϊδεύουν τον κόσμο...

...ο καλύτερος διαφημιζόμενος του 2006 και η εταιρεία που πήρε το μεγάλο βραβείο Grand Ermis στο φετεινό φεστιβάλ διαφήμισης φέτος;

Μας περνάμε για ΜΑΛΑΚΕΣ όταν μας πουλάνε το νέο αποκωδικοποιητή του Nova PVR 3001;

εεεεεεε; Μπεεεεεεε;

Διότι για να παίξει θέλει τρία καλώδια και πρέπει να τρυπήσεις σε τρία μέρη τον τοίχο σου.

πάτε καλά ρε;;;

Και μου κάνει αυτό εντύπωση: η πολυβραβευμένη διαφημιστική δεν ασχολείται;
Το μόνο που την νοιάζει είναι να βγάζει λεφτά και όχι να προστατεύσει τον έρημο τον καταναλωτή; Εμ οι άλλοι στο Nova; Κι αυτοί στα ΠΑΠΑΡΙΑ τους;

Το ωραίο: κανείς από τη NOVA δε σου λέει τίποτα μέχρι που φτάνει ο αποκωδικοποιητής σπίτι σου. Η Θεία Δίκη; Στο 60% φθάνουν, λέει, οι επιστροφές. έτσι... γουστάρω!

6 comments:

gay super hero said...

Από τη διαφημιστική περιμένεις να προστατέυσει τον έρημο τον καταναλωτή;

Sometimes, you're so funny.

Anonymous said...

εμ, πες τα βρε ήρωα για να μη με λέει κακό μετά, κάνει λες και δεν ξέρει από διαφήμιση, δε με λες προβατάκο μου εσύ λες την πάσα αλήθεια στους πελατάκους σου;

bbchris said...

Πουτ δε γουόλ ντάουν? :-)))))))

Provato said...

gay super hero, έτσι είναι οι σχέσεις. Ο ένας είναι funny Και ο άλλος είναι BORING!!! Μπεεεε λέμε!

blueprints Λέω την αλήθεια και μόνο αυτή! γκε γκε! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΕΓΩ!!! ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ :-p

chris, εντελώς όμως!!! lolololol xxxx
:-))))))

gay super hero said...

'Ετσι είναι και οι άνθρωποι: κάποιος νομίζει ότι είναι funny ενώ είναι dead-boring.

Provato said...

δεν φτάνει που είσαι αγενής και κουραστικός, είσαι και ανόητος και δεν καταλαβαίνεις να αδειάσεις την γωνιά από κάπου που δεν σε γουστάρουν... τι να σου πω πια, τόσο φτάνει το μυαλό σου, έτσι συμπεριφέρεσαι.

όσο για το ποιος είναι βαρετός... θα σου έλεγα τίποτα άλλα έχε χάρη που βαριέμαι να σκέφτομαι. Άντε τώρα να κάνεις καμία μετάφραση για να ανεβάσεις κανένα Post, ενδιαφέροντα τύπε, ε ενδιαφέροντα!!

τέλος, ξέρε ότι τις μαλακίες περί ισότητας και υποστήριξης των gay τις ακούω βερεσέ, ειδικά από έναν υποκριτή σαν κι εσένα που δεν έχει τα αρχίδια ούτε να υπογράφει με το όνομα του. Να χαρώ την μαχητικότητά σου! Με ανώνυμες μεταφράσεις δεν γίνονται αγώνες υπέρ των δικαιωμάτων - γίνονται με το παράδειγμα του να ζω ελεύθερος!!

Αλλά αυτά θα είναι υψηλή φιλοσοφία για σένα.

Σε παρακαλώ πολύ μην με ξαναενοχλήσεις με κανένα τρόπο. Θα σνήνω τα σχόλια σου και δεν θα τα απαντάω. Και αν θες μία φιλική συμβούλή, σταμάτα να αντλείς τις ιδέες σου περί "δημοκρατίας" και "ισότητας" από τις εκπομπές τηξ Άννας Δρούζα.
...χειρότερο κακό κάνεις, παρά καλό.