Wednesday, December 06, 2006

Δώρο της φύσης



Καταρχήν να ξεκινήσουμε με το επιστημονικό δεδομένο: Η αυτοϊκανοποίηση (αυνανισμός ή μαλακία κατά το κοινώς λεγόμενο) είναι απαραίτητη διαδικασία για την διατήρηση της σεξουαλικής υγείας κάθε άντρα! Αυτό είναι φακτ! έρευνες στην Αμερική το έχουν χιλιοαποδείξει!

Και τώρα δέχομαι συγχαρητήρια!

…μαθαίνω ότι χιλιάδες άνθρωποι στην Αθήνα, αναγνώστες του καλύτερου blog της ελληνικής κουλτούρας, περνάνε υπέροχες ώρες ουσιαστικού αυνανισμού και αυτοηδονής σκεφτόμενοι τον yours truly προβατάκο να κάνει τα κολύμπια του και τις προπονήσεις του.

Επειδή εμείς σαν www.provato.gr βάζουμε πάνω απ’ όλα τον αναγνώστη, ειδικά αν είναι μαλάκας και χαίρεται να την παίζει, σας ανεβάζω σήμερα μία φωτογραφία της πισίνας όπου σχεδόν 5 φορές την βδομάδα το γυμνό κορμί μου κάνει 2 χιλιόμετρα την φορά!!

Έτσι τώρα η μαλακία σου θα έχει και σκηνικό.

(οδηγίες χρήσης φωτό: Κοιτάς με προσήλωση την φωτογραφία για μερικά λεπτά. Μέσα σε έναν από τους διαδρόμους φαντάζεσαι ένα υπέροχο, αρρενωπό, σούπερ σέξυ άντρακλα μέχρι εκεί πάνω να κολυμπά. Οι μύες διαγράφονται στην πλάτη του καθώς κάνει τεράστιες απλωτές… το χέρι σου σιγά σιγά πλησιάζει προς το παντελόνι. Κατεβάζεις το φερμουάρ… πιάνεις το σλιπάκι… βάζεις το χέρι μέσα. Πιάνεις… …. …. Και λοιπά και λοιπά…)

4 comments:

Anonymous said...

Τώρα εμένα η φαντασία μου γιατι οργιάζει βλέποντας τέτοιο σκηνικό???αχχχχχχχχχ..........

Αφεντικούλι πήγα για ψώνια και το Χριστουγεννιάτικο δωράκι σου σε περιμένει κάτω απο το δέντρο στο blogaki μου.

ΧΧΧ

Anonymous said...

Μας κόλασες μεσημεριάτικα πάλι, τελικά είσαι πιο "χάλια" απ'όσο νόμιζα (και σ'είχα πει μικρό αθώο παλιότερα...)
P.S: Μπορώ να έχω διαρκείας για τη μεσαία ξαπλώστρα; αυτή με την πετσετούλα πάνω;

Anonymous said...

Kamari mou, afti i pisina me afto ton fotismo, den einai gia 2klm pano kato!! Einai gia 2 ores trelis sapilas kai xalarosis!!

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Την ταυτότητα της έρευνας, παρακαλώ!!!