Thursday, December 21, 2006

Μία απροσδόκητη συνάντηση

Εχτές μου συνέβη το πιο amazing.

Ήταν περίπου 10 η ώρα το βράδυ όταν πήρα βαριά το δρόμο να κινήσω προς το σπίτι από το γραφείο. Επειδή δεν ήμουν και στα καλύτερά μου, είπα να περάσω από ένα γνωστό μέρος όπου κάποιος μπορεί να βρει ανώνυμο sex να ξεδώσω λίγο βρε αδελφέ κι εγώ, άντρας είμαι στο κάτω κάτω.

Πήγα λοιπόν στο Πάρκο του Αρχαιολογικού Μουσείου. Να μην στα πολυλογώ και σε κουράζω με περιττές τεχνικές λεπτομέρειες βρήκα κάποιον πρόθυμο να μου πάρει μία πίπα – λογικό, τα Χριστούγγενα οι άνθρωποι μπαίνουν σε super mood να δίνουν. Φυσικά τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται και έτσι ξεκινήσαμε το νταραβέρι.

Κάποια στιγμή όπως ήμασταν χωμένοι στους θάμνους και κάναμε την δουλίτσα μας, ένα αυτοκίνητο που περνούσε από την Πατησίων έριξε τους προβολείς του πάνω μας. Κοιτάζω κάτω στον άνθρωπο μπροστά μου χαμηλά που μου χάριζε στιγμές ηδονής ανώνυμης και τι να δω!!!


Τον Μπόμπ τον σπογκουλάκη!!!!!!

Έμεινα ενεός!!! Δεν πίστευα τα μάτια μου!!!!

- Μπόμπ, του λέω!!! Εσύ εδώ; Εσύ τσιμπούκι;

Ο τύπος σταμάτησε το πιπίλισμα και με κοίταξε. Στο πρόσωπο του υπήρχε φοβερή θλίψη! Και νεύρα!

- όχι ρε πούστη, λέει… πουστο δγιάλα πρέπει να φτάσω για να κάνω μία ανώνυμη πίπα; Μέχρι και στην Ελλάδα με ξέρουν;

- Ρε Μπομπ λέω εγώ, πας καλά; τι εννοείς αν σε ξέρουν στην Ελλάδα; Είσαι Huge στην Ελλάδα… το κοινό σου είναι τρελά πολυάριθμο και τρελά παθιασμένο μαζί σου!!!!

- Να σου πω κάτι ρε φιλαράκι, με διακόπτει… σόρυ κιόλας αλλά μια και είπες huge σε πειράζει να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό που ασχολιόμουν πρίν με αναγνωρίσεις και να συζητήσουμε αργότερα για όλα αυτά;

Δεν είχα καμία αντίρρηση. Ο Μπομπ επέστρεψε στην δουλειά του και μετά από περίπου 40 λεπτά (…όπως μπορεί να μαρτυρήσει και η sikia δεν είμαι μόνο huge έχω και τον ατελείωτο γεγονός που με κάνει καφτώ αγόρη και ακόμα πιο καφτώ εραστί…), αφού είχε ρουφήξει σαν σφουγγάρι (… … … …) τους χυμούς μου σηκώθηκε και μου λέει:

- να σου κάνω μία ερώτηση ρε παλικάρυ;
- Αμέ του λέω καθώς κούμπωνα το όχι τετράγωνο πανταλόνη μου.
- Πως με αναγνώρισες;
- Βρε Μπομπ του απαντάω, τι πως σε αναγνώρισα; έλεος δηλαδή... Από την γραβάτα σου φυσικά! Ποιος άλλος φοράει κόκκινη λαμέ κοντή γραβάτα βράδυ καθημερινής;

εκεί χωρίστηκαν οι δρόμοι μας. εκείνος μπήκε σε μία limo και εγώ σε ένα ταξί με ένα κούκλο ταξιτζή..

εν τω μεταξύ με τον πανικό μου λόγω του celebrity overdose ξεχάστηκα και δεν πήρα και αυτόγραφο!!! γαμώτη μου

Ηθικό δίδαγμα 1: ο Μπόμπ μιλά τέλεια ελληνικά.
Ηθικό δίδαγμα 2: αν θες να κάνεις μία ανώνυμη πίπα χωρίς να σε αναγνωρίσουν μην βάλεις κόκκινη λαμέ γραβάτα
Ηθικό δίδαγμα 3: η παγκόσμια φήμη δεν είναι πάντα ευλογία
Ηθικό δίδαγμα 4: ναι, είναι gay μάλλον. ο μπομπ. εγώ όχι.

8 comments:

Anonymous said...

χαχα, είδες που στα'λεγα για τον Μπομπ; Επίσης κόκκινη λαμέ γραβάτες φοριούνται πολύ - ειδικά τώρα τις γιορτές, όσο για την παγκόσμια φήμη ειδικά ΕΣΥ, ΕΣΥ, ΕΣΥ, θα έπρεπε να το ξέρεις πολύ καλά μια κι είσαι the Man of the Year... (και τώρα που το σκέφτομαι δεν το γυρίζεις στην "ερωτική" λογοτεχνία, θα είχες ακόμη μεγαλύτερο σουξέ)

sikia said...

Δε ξέρω πως να περιγράψω τα συναισθήματα μου αφού διάβασα ότι ο νυν εραστής μου (προβατούκος) με απάτησε με τον πρώην μου (Μπομπ Σφουγγαράκη).
Έπρεπε να το είχα υποψιαστεί όταν με πήρε ο κύριος Κάβουρας και μου είπε ότι ο Μπομπ δεν είχε πάει στο μαγαζί και βρήκανε μια απόδειξη για βιβλίο που είχε παραγγείλει online "How to have anonymous sex in Greece." Έχει έρθει και ο Πάτρικ Ελλάδα?

Anonymous said...

Ο Πάτρικ κάνει διακοπές στα νησιά του Αργοσαρωνικού...Ο Μπομπ μετά την αποτυχημένη του απόπειρα να κάνει ανώνυμο σεξ στην Ελλάδα πήγε στην εκπομπή της Λαμπίρη για να διαλέξει ανάμεσα σε sikia και πρόβατο...προς το παρόν είναι αναποφάσιστος αλλά φημολογείτε οτι παράλληλα ήρθε σε επαφή με τον billzouk, γνωστό για την φιλοξενία του, και τωρα βρίσκεται σε τρίλημα...

Anonymous said...

ζηλεύωωΩ!!!

Anonymous said...

EEEEE! Μην με ανακατευετε εμενα στα πορνο!

Anonymous said...

Σε επαφή είπα βρε!!!

Οχι αναγκαστικά σεξουαλική!!!... αλλά αν έχεις τη μύγα....

Anonymous said...

... Τι να πω τωρα; Φιλοξενια διαβασα!

enteka said...

teleio!!!
LOL