Wednesday, January 10, 2007

Τρελή ζοχάδα

Έλεος πια με τους μαλάκες...

Αυτοί οι σκατόηλίθιοι τύπου Ίνκας Μάγια ή τι σταδγιάλα είναι, είναι ανάγκη να παίζουν την ηλίθια προηχογραφημένη τάχα μου "παραδοσιακή Λατινομαερικάνικη μουσική των Άνδεων" my ass, στην δική μουΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥ την Ερμού; Είναι απαραίτητο να κατσικώνονται και κλείνουν έναν από τους πιο βασικούς πεζόδρομους της ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ πρωτεύουσας;

ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΛΙΜΑ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕ!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΓΚΟΥΑΝΤΑΛΑΧΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΑΠΑΡΟΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ!!!

Πρότείνω να μαζευτούμε 5 - 6 παλληκάρια, να ντυθούμε με παραδοσιακές ηπειρώτικες φορεσιές από καπιτονέ, να πάρουμε από μία πίπιζα και μία γκάιντα και να πάμε να στηθούμε στον κεντρικό πεζόδρομο της σκατοΛίμας στο Περού, να παίζουμε "μούζακ" και να μπλοκάρουμε όλη την κυκλοφορία!!!!

ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!! ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΝΚΑΣ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΑΔΓΙΑΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΜΟΥ! ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ!

20 comments:

Anonymous said...

Μην είσαι ξυνίλας μωρέεεεε :P

ninette

Xilaren said...

kaleeeeeeeeeeee, xalarwse!!! ti epa8es mikro, trelo mou agori?

me said...

Ψαρώνουν οι γκόμενες και τρέχουν να αγοράσουν σι-ντι και χαιμαλιά και ότι άλλη μαλακία πουλάνε αυτοί οι ταλαίπωροι.

Είναι τρέντυ να σαι έθνικ αισθητικής και κουλτούρας. Δαλάι-Γάμα και τα συναφή.

Katerina said...

me, σε ευχαριστούμε για αυτή τη μοναδική επίδειξη υπεραπλούστευσης και απλοϊκής γενίκευσης. Αλλά θα έπρεπε να το ξέρεις ότι η κακογουστιά δεν έχει φύλο.
Εμένα που σπάνε προσωπικά τα νεύρα κάθε φορά που ακούω να "παίζουν", δεν αντέχω άλλο flight of the condor και σιχαμένα pan pipes, και από δίπλα έχω και τον αρραβωνιάρη που μου λέει να μην είμαι τόσο αρνητική και να βλέπω τη θετική πλευρά. Σκατά! Δεν υπάρχει θετική πλευρά στο συγκεκριμένο θέμα. Με τα άτομα δεν έχω πρόβλημα, αλλά αυτή η γαμοmuzac μου γαμάει το κάρμα.

Katerina said...

Κοίτα τώρα τι έκανες, μου τους θύμησες και συφιλιάστηκα!

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Πού να τρέχετε στις Λίμες, τώρα; Πάρτε πίπιζες, γκάιντες και ό,τι άλλα όργανα σας βρίσκονται στο πατάρι και πηγαίνετε να παίξετε δίπλα τους... Όπου φύγει φύγει - εγγυημένα!!!

Provato said...

Θέλω να είμαι ξυνίλας πότε πότε ninette. Θέλωθέλωθέλωθέλω!!!!


xilaren τι να πάθω... με τους σκατομαλάκες που προκαλούν συμφόρηση σε όλο το σύμπαν τα πήρα. Κατά τα άλλα χαλαρός είμαι (νομίζω τουλάχιστον... χεχεχε χοχοχο χιχιχι μπεεεεε). φιλιά μωρό μου. Μπεεεε

lacerta χάλια είσαι και φαίνεσαι!!! δεν ηρεμώ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!! μπεεεε λέω!!! και να μην πιάνεις το μαλλί μου στο στόμα σου!!! ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ! ΜΠΕΕΕΕ!


me έγραψες!!! "Δαλάι Γάμα" γουστάρω τρελά!!!

κατερίνα πες τα χρυσόστομη!!! (δεύτερη φορά που στο λέω αυτό... κάτι μου συμβαίνει σήμερα, να το κοιτάξω...)

aster-oid είσαι Θεός! δεν το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να λειτουργήσει και έτσι το πράγμα!!! λοιπόν, εγώ είμαι ο πρώτος στο αντισυγκρότητα - θες να είσαι ο δεύτερος; εεεε; μπεεεεε;

Anonymous said...

αγόρια, όταν καταφέρετε και τους διώξετε, ελάτε κι από δω μια βόλτα γιατί εμείς έχουμε μπαστακωμένους κάτι τύπους ντυμένοι και καλά Ινδιάνοι και παίζουν κι αυτοί μια μουσική του κ*λου και πουλάνε τις ίδιες αηδίες..
ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, αλλά έχουνε κατσικωθεί και δίπλα στα burger king, πριν τον πεζόδρομο και κάνουν διπλό κακό. 1)δεν σε αφήνουνε να φας σαν άνθρωπος και 2) θες δε θες, τους ακούς μπαίνοντας ή βγαίνοντας από το πεζόδρομο. ΣΤΑΔΓΙΑΛΑ!!

Provato said...

alienlover consider it done!!! Αποστολή του αντισυγκροτήματος είναι να καθαρίσει την Ευρώπη από του τους σκατομαλάκες ψευτομάγιαςίνκας!!!

μπεεεεε μπεεε μπεεε

Katerina said...

alienlover:μπα! Έχουμε και Burger King πλέον;;; Ναι γιατί δε μας έφταναν οι λοιπές αμερικανιές και τα σιχαμένα Junk food! Μα τελοσπάντων, μία χώρα σαν την Ελλάδα με τέτοιο food culture θα έπρεπε να γελάει με κάτι τέτοιες εταιρίες. Και έπειτα να φτύνει τον κόρφο της. Δε φταις εσύ βεβαίως, αλλά επ'ευκαιρίας κλπ :)
Πρόβατε, θα πάρω και εγώ το κλαρίνο μου και θα βάλω τη στολή της Αμαλίας και θα έρθω για σεγόντο. Θα κάνω τη θεά Τζούλη του Μάγκα κόντρα στο μοναδικό σας ανσάμπλ! Θα είμαστε ένα τρελό χάρμα.

Anonymous said...

Έχω δουλέψει σε γραφείο πάνω από την Ερμού. Ήταν εφιάλτης η προσπάθειά μου να συγκεντρωθώ. Και δε φοβάμαι να το πω: το πιο εκνευριστικό ήταν το παιδάκι με το μπαγλαμαδάκι, που, από το μεσημέρι και μετά (οι πλανόδιοι μουσικοί, έχουν το ωράριό τους, να το ξέρετε), τραγουδούσε το παράπονό του επί ώρες, σαν έκθετο στρουμφάκι.

Yorgos

Anonymous said...

Ax αχ αχ....
Πάλι τα φοιτητικά μου χρόνια μου θύμισες πρόβατε.... να μπαίνουν τα γυφτάκια με τα ταμπούρλα και τα ντέφια μέσα στη σχολή και να τα βαράνε σους διαδρόμους και τις αίθουσες....
Να ντυθείτε Κρητικοί.

Anonymous said...

Παιδιά τους πετύχαινα στην Πλάκα φοιτήτρια, τους πετυχαίνω στην Αριστοτέλους τώρα, τους πέτυχα ΚΑΙ στη Σκόπελο το καλοκαίρι!!!!

Πόσοι είναι πια;;;;

Πρόβατακο, συμφωνώ και επαυξάνω, ΦΤΑΝΕΙ πια, 10 χρόνια!!!

Anonymous said...

Πω, πω, ναι! Ειναι χαλι! Και ειναι παντου! Στο Μοναστηρακι, στην Πλ. Κοτζια, στην Ερμου! Εχουν στοιχειωσει το εμπορικο τριγωνο της Αθηνας!

Anonymous said...

συμφωνώ με maestria! εν τω μεταξύ, έχουν όλοι τους την ίδια μούρη. ενίοτε στήνονται και ανα δυο ομάδες. η πρώτη στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και η δεύτερη στην Ερμού.
Πραγματικά: ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ;;;;;

Provato said...

κατερινάκι μου καλημπέεεερα. Η Alienlover δεν κάθεται στην Ελλάδα - εμείς εδώ δεν έχουμε burgerking, worry not!!! επίσης, χαίρομαι που είσαι και εσύ μέλος του αντιγκρούπ μας!!! μπεεε

Yorgo καιρό είχα να σε διαβάσω. Που είσαι; Καλή χρονιά φίλε!!! μπεεεε (αγαπώ την παρωμοίωση "έκθετο στρουμφ" θα χρησιμοποιώ στο λέω...) μπεεε

τανίλα λεξοτανίλα γλυκιά (λέμε και καμία υπερβολή πότε πότε..) τέλεια η ιδέα να ντυθούμε κρητικοί αλλά θα ήθελα κάτι λίγο πιο κουλέρ λοκάλ. Ίσως στην δεύτερη τουρνέ που θα κάνουμε... μπεεεε :-))

maestria όποιος συμφωνεί το δείχνει έμπρακτα! Γίνεται μέλος του αντιγρούπ δηλαδή!!! μπεεεε xxxx

billzoukάκι καλημπέρα μωρό μου!!! μπεεεεεε :-))

καλημπέεεερα charming! καλή χρονιά!!! όντως έχουν την ίδια μούρη οι σκατόσκατάδες!!!ΚΑΤΩ ΟΙ ΙΝΚΑΣ!!!! :-))

Anonymous said...

Και όχι δεν έχουν καταλάβει μόνο την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη θα τους βρείς στην Αριστοτέλους και στο COSMOS, το καλοκαίρι χτυπάνε και Χαλκιδική, καιτα 2 πόδια, για το 3ο δεν ξέρω....είναι παντού σας λέω και πολλαπλασιάζονται....μια αντιβίωση τώρα!!!!
Οταν τους αντίκρυσα και στην Αθήνα μου γύρισε το μάτι...δεν υπάρχει σωτηρία!!!!

Provato said...

Μαράκι υπάρχει σωτηρία!! : Γίνε και εσύ μέλος στο αντιγκρούπ ΤΩΡΑ!!! μπεεεεεε μωρό μου! μπεεεε! :-))

Anonymous said...

Που γράφομαι?

Ανέλαβε τα διαδικαστικά προβατάκο μου είμαι μέσα.

Katerina said...

Ααααα τζάμπα τα πήρα δηλαδής. Ο γουέλ! Μπιζού!