Monday, January 08, 2007

Τι υπέροχος θησαυρός


13 φωτογραφίες που άλλαξαν πραγματικά τον κόσμο. Ένα από τα ωραιότερα ιστοσέλιδα που έχω ποτέ βρει στο internet.

(επάνω βλέπεις μία από αυτές, το νεκρό πεθαμένο πτώμα του, δολοφονημένου από αυτούς που τον σκότωσαν, πτώμα του Che Guevara)

Να, με κάτι τέτοια καταλαβαίνω γιατί για κάποιους η ανακάλυψη του Internet θεωρείται τόσο σημαντική για την διάδοση της γνώσης όσο ακριβώς και η ανακάλυψη της τυπογραφίας.

...Ασταδγιάλα πια. Με πιάσαν τα ζουμιά πάλι. κλαψ λυγμ, σομπ σομπ, σνιφ σνιφ...

να το διαβάσεις, ναι; Μην βαρεθείς, είναι εξαιρετικό.

via creative generalist. thanx mate.

8 comments:

sikia said...

Άστα αυτά και κοίτα να βάλεις 13 γυμνές σου φωτογραφίες. Δε μας νοιάζει τι άλλαξε το κόσμο, δεν είμαστε της πχιότητας, είμαστε επιφανειακοί και σεξομανείς!

Katerina said...

Πάω πάω!

Anonymous said...

Δεν θα μείνω στην αξιολόγηση ή την σειρά των φωτογραφιών (θα μπορούσαν να είναι κι άλλες), αλλά η ανάλυσή τους είναι πραγματικά πολύ καλή

Anonymous said...

Μικρό μου προβατάκι λές μεγάλες αλήθειες, πιο μεγάλη ανακάλυψη λέω εγώ πώς είναι το internet και απο την τυπογραφία ακόμα (εντάξει, δεν τόχω σκεφτεί και πάρα πολύ, λέμε τώρα). Κι’ εσύ είσαι μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει να καταχωρηθεί κάπου η ανακάλυψή σου στίς μεγάλες στιγμές της ανθρωπότητας. Σε πεθύμησα, τί θα γίνει, θα πάμε να βοσκήσουμε παρεϊτσα σε κάναν αγρό εδω γύρω; Δές τι ωραίες μέρες μας κάνει!

Xilaren said...

"δολοφονημένου από αυτούς που τον σκότωσαν,"

ε;;;

(ναι, ξέρω γίνομαι σπαστική αλλά αφού σου αρέσει!!!)

;-Ρ

Provato said...

sikia αν και με πρόδωσες άσχημα τις γιορτές αποφάσισα να σου στείλω τις 13 γυμνές φωτό μου. κάποια στιγμή που θα έχει κλείσει η πληγή της προδοσίας σου βέβαια!!μπεεεεε

Katerina ελπίζω να σου άρεσαν όσο κι εμένα! μπεεεε μωρό μου.

blueprints συμφωνώ απολύτως!!! η ανάλυση είναι σούπερ!!! μπεεε :-))

προσοπΆρη με κάνεις και κοκκινίζω με τα καλά σου λόγια... αχ βαχ... κι εγώ σε πεθύμησα αλλά μέχρι την Δευτέρα στις 15 του μήνα που έχω μία μεγάλη παρουσίαση είμαι εντελώς σαν φυλακισμένος... δεν θα με παρεξηγήσεις έτσι δεν είναι; μπεεεεεε λέμε!

βρε παλαβή xil αυτό μόνο σε πείραξε από την φράση αυτή; για ξαναδιάβασέ τηνα!!! μπεεεεε μπεεε μπεεε

sikia said...

ιιιιιι, εγώ σε πρόδωσα ή εσύ απίστευτε πρόβατε? Που εξαφανίστηκες ΕΝΤΕΛΩΣ και εμφανίστηκες εκ του ασφαλούς στην αναχώρηση μου? Είναι ο πόνος μου μεγάλος και σε συγχωρώ μόνο και μόνο επειδή το τσουτσούνι σου είναι 37 εκατοστά!!!

Provato said...

αχ, τέτοια μου έλεγες και δύο μέρες πριν σε πιάσω να πηδιέσαι με τον Μαρκι Μάρκ όταν μέναμε Βοστώνη, κανόνισε κακομοίρη μου γιατί στο τσακ ειναι να πάρει την θέση του πλέον αγαπημένου μου από ΌΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους εραστές μου ο Μπόμπ ο Σφουγγαράκης και να σου φάει την πρωτοκαθεδρία!!! κανόνισε λέω!!!

:-(

μπεεεε