Wednesday, January 10, 2007

Ζήτω η μαλακία!



πήγαμε με το ρεμάλι, το Σάββατο, νομίζω να δούμε το departed. (pliroforiodotis το μετέφρασε ο φωστήρας της κινηματογραφικής εταιρίας...).

Ήμουνα καρφωμένος στο κάθισμα, στην αρχή, με την ωραία ιστορία και το πως εξελισσόταν... και μετά ξαφνικά άρχισα να γελάω σαν μανιακός με την μαλακία. Τόσο ωραία ιδέα σεναριακή και να πάει έτσι χαραμισμένη... στο τέλος, εκεί που αρχίζουν όλοι να σκοτώνουν όλους, ειλικρινά πήγα να κατουρηθώ.

για να μην σε κουράζω, στο τέλος της ταινίας μετά από μία ιστορία διπλής προδοσίας επί δύο, σε μία σκηνή, σκοτώνονται όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές σε ένα ξέσπασμα υπερβολής που απλά σε κάνει να ανησυχείς για το ποιόν του Σκορτσέζε, του Ντέιμον, του Ντικάπριο (που έχει εξελιχθεί σε ηθποιάρα...) και του μεγαλύτερου αρχίδα στην ιστορία της 7ης τέχνης που νομίΖει ότι είναι ηθοποιός επειδή κάνει μούτες, του Νίκολσον!

όσο για τον Martin... το παράχεσε δεν το συζητώ!!! Αφού νόμιζα ότι θα βρούμε βγαίνοντας από το σινεμά δολοφονημένο και τον ταμία.

Μπλιαχ! θέλω πίσω τα λεφτά μου, εξίμιση ευρώ...

the departed - the best movie for the retarded!

17 comments:

me said...

Πες τα...

Και γω στο τέλος έφαγα ξενέρα μεγατόνων...

Αμερικανίλα -good ending.

Η δικαιοσύνη πάντα θριαμβεύει και αρχίδια.

Και χειροκροτούσε ο κόσμος στο σινεμά.

Τι να πω ρε γαμώτο.

Provato said...

γάμησέ τα... και μου άρεσε τόσο πολύ μέχρι λίγο πριν το τελευταίο δεκάλεπτο...

γάμησέ τα... μπεεεεε

Anonymous said...

des to infernal affairs (to original kineziko panw sto opoio basistike i malakia pou eides) tha sou aresei, paizei o ithopoios pou epaize sto 2046 kai sto Hero

mindstripper said...

Το ήξερα εγώ ότι έχω κι άλλους λόγους να σε αγαπάω εκτός από το πλούσιο παρθένο μαλλί σου (λίγα τα λόγια σου για τον Τζακ μόνο, ε;...)

Ματς και μουτς.

vasvoe said...

πέστα βρε προβατάκο μου. μα όοοολοι πια τέζα;;;

Ο ντι κάπριο δεν έχει γίνει μόνο ηθοποιάρα αλλά και πωωω πωωωω :)) του πάει η ενηλικίωση, ΠΟΛΥ!

την άλλη μ@λ@κία την είδες του γούντι;;; αλλά αυτό βλεπόταν επειδή έπαιζε α)γούντι -αν και βασικά... πάντα τον εαυτό του παίζει, είναι πάντα απολαυστικότατος! και φυσικά β)το έσωσε η σκάρλετ *σλουρπ σλουρπ*

Anonymous said...

Εμένα μ' άρεσε και το ορίτζιναλ (που λετε και στο Βόλο) και αυτό, εκτός από την τελευταία σκηνή, που έπρεπε - και ΚΑΛΑ - να σκοτωθεί και ο κακός.

Μ' άρεσε, μ' άρεσε, μ' άρεσε! Κάτω τα χέρια από τον Σκορτσέζε :P

Anonymous said...

το είδα στην πρεμιέρα με 4 κλώσσες που ήταν εκστασιασμένεςμε την μαλακία...
Μονο που δεν βγήκε ο ίδιος o Scorsese στο τέλος να αυτοκτονήσει ρε πουστη μου....
3 ώρες μαλακίας...
Και να φοβάμαι να μιλήσω για να μην με πουν βλαχάρα ... οι κουλτουριάρες...

Unknown said...

καλά κατάλαβα, θα το δω σε dvd ;)

Provato said...

thank you anonymous!!! κυκλοφορεί στην ελλάδα, μπορώ να το βρω; εεεεε; μπεεεεεε; :-))

γειά σου Mind Μωρό μου (sorry αλλά I hate όλους τους μουτιάρηδες ηθοποιούς όπως Νικολσον και Πατσίνο!!! χεχεχε χοχοχο χιχιχι)

vasvoe συμφωνώ τρελά για Λεονάρντο! είναι Θεός, τον γουστάρω τρελά!!! Όσο για Γούντι μόνο μία ταινία του αξίζει κατ' εμέ τον κόπο, το match point - το scoop το απέφυγα γιατί φαινόταν από μακριά ότι είναι μούφα!! μπεεεε καλή χρονιά baby!

Μικρή ολλανδέζα να μην φοβάσαι καθόλου να μιλήσεις άλλη φορά!!! κάτω η πχιότητα!!! μπεεεε λέμε!

street καλή χρονιά φίλε!!! όλα τα καλά του Θεού εύχομαι. Να σου πω κάτι; δεν είναι ότι θα περάσεις κακά αν την δεις και στο σινεμά... απλά, θα περάσεις καλά με έναν ιδιαίτερο τρόπο!!! φιλιά φίλε! :-))

Provato said...

maestria μπεεεεεεεε μπλιάααααααχ!!!

Anonymous said...

Ο Ντι Κάπριο ήταν από πάντα ηθοποιάρα. Αν δεν έχεις δει το What' eating Gilbert Grape, να το δεις. Είναι νομίζω η πρώτη του εμφάνιση, πιτσιρικάς εντελώς. Ρεσιτάλ ο άτιμος.

Για την ταινία δεν ξέρω.

Για τον Νίκολσον και συμφωνώ και διαφωνώ. Σε πολλές ταινίες πληρώνεται για να κάνει τις μούτες του. Αφού τις χρυσοπουλάει, μαγκιά του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό ο Νίκολσον. Όπως και ο Πατσίνο. Είναι μεγάλοι ηθοποιοί και οι δυο, αλλά έχουν και τις ευκολίες τους και τις εξαργυρώνουν συχνά και σε light προϊόντα.

Provato said...

eryx θέλω να το δω το Gillbert θα το ψάξω. Για τους άλλους δύο... well τους έχω ψιλοβαρεθεί εώς χοντροσιχαθεί!! μπεεε φίλε και καλή χρονιά!!! xxxx

Anonymous said...

Νομίζω πως κυκλοφορεί, μα αν δεν το χει ο καλός σου ο βιντεάς, σφύρα. Το έχω δσ επεριοχή 1 αλλά μπορώ να σ'το αντιγράψω.

vasvoe said...

α. γύρισα να πω, πως πληροφοριοδότης μια χαρά τίτλος είναι. πώς θα έπρεπε να λέγεται δλδ;

Anonymous said...

to infernal affairs mporeis na to breis...
the same anonymous
beeeeeeeee

Provato said...

Thanx ανώνυμε! Μπεεεεεε!


Vasvoe εγώ θα το έλεγα "ο Μακαρίτης". ένα γελοίο έργο θέλει έναν γελοίο τίτλο!

thanx eryx!!! Μπεεεε

Anonymous said...

pantws eixa dei to kineziko kai argotera eida to americanico...
entaksei to kineziko safos anwtero, to americaniko itan poli-etoimo-na-to-fas-blaka-americane se simeio pou eftixos den legontan oloi Jack sto ergo...