Friday, January 12, 2007

Καμάρι της Γης, Αθήνα!

(νομίζεις ότι θα διαβάσεις για την ρουκέτα - [που, παρεμπιπτόντως, τον κόβω ότι είναι προβοκάτσια για εσωτερική κατανάλωση στις Ηνωμένες Πολιτείες] - έτσι δεν είναι; ...ε λοιπόν είσαι πολύ γελασμένος.)

Τελικά πιστεύω ότι η Αθήνα είναι η πιο gay friendly πόλη σε όλο το σύμπαν και ακόμα παραπέρα. τι Σάν Φρατζήσκω και Νέα Γιόρκη μου λες...

...που αλλού δηλαδή, ΚΑΘΕ κυριακή, οι αστυνομία η ΙΔΙΑ, κλείνει έναν από τους βασικούς δρόμους της πρωτεύουσας, εκείνον που περνά μπροστά από την ΒΟΥΛΗ herself, για να περάσει παρέλαση από κάτι σούπερ hunk Παλληκάρια σαν τα κρύα τα νερά με φούστες, καλτσόν και κόκκινα παπούτσια;




Νομίζω ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

...πριν από μερικές Κυριακές κατέβαινα με τον γάιδαρο (also known as my precious vespa) την Βασιλίσης Σοφίας. Ήταν 11 η ώρα το πρωί. Και πέτυχα την παρέλαση των παιδιών της Προεδρικής Φρουράς που ανέβαινε το αντίθετο ρεύμα από αυτό που εγώ κινούμην με κατεύθυνση την Πανεπιστημίου. ...δεν θες να ξέρεις πόσο πολύ "γλύτωσα στο παρά 1 να στουκάρω" με τα μπουτάκια των παλληκαριών που ξαφνικά μου έκανε δώρο η ζωή!

φυσικά, μπεεεεε εντελώς. Μπεεεεεντελώς δηλαδή.

10 comments:

Anonymous said...

Eυτυχώς δηλαδή που οι τσολιάδες είναι καλυμμένοι με ύφασμα από την κορφή μέχρι τα νύχια και δε φοράνε κάτι πιο λάιτ, χοτ σορτάκια και αμάνικα φανελάκια το καλοκαίρι ας πούμε.

Anonymous said...

Σε βρίσκω - ως συνήθως - υπερβολικό, ακούς εκεί gay friendly η Αθήνα λόγω τσολιάδων... τς, τς, αμ το άλλο, το παρενθετικό (προβοκάτορες οι Αμερικάνοι; που ακούστηκε)

Υ.Γ.: και για να σου χαλάσω τη μέρα εντελώς, έμαθα από έγκυρη πηγή - δεν μπορώ να αποκαλύψω από που - ότι Bob και Πάτρικ είναι όντως ζευγάρι, DIKKE KUS

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Πρόβατο καβάλα σε γάιδαρο, να κατεβαίνει την Βασιλίσσης Σοφίας... a feast for my eyes...
Τι μου λες τώρα για τσολιάδες και τσαρούχια...

Anonymous said...

Ε οχι ρε πρόβατο κι εσυ με τις θεωρίες συνωμοσίας!! Ελεος!! Χεστήκανε οι αμερικάνοι να στήνουν προβοκάτσιες στην πλατεια Μαβίλη!

Provato said...

δυστυχώς Τανίλα... τι ευτυχώς μου λες!!! δυστυχώς!!!

blueprints μου τσάκισες την καρδιά. με το ένα χέρι δίνεις με το άλλο παίρνεις τα διπλά.. τσκ τσκ τσκ. τι είναι αυτό: DIKKE KUS ???

aster-oid σταμάτα να με κοροϊδεύεις! σε πληρωφορώ ότι είναι εξαιρετικό θέαμα και έχω και φωτογραφίες που το αποδεικνύουν!!! μπεεεε άντε μην σε βομβαρδίσω με e mail με φωτό! μπεεε λέω.

thrash test δεν χεστήκανε καθόλου όμως... πρέπει να δικαιολογηθεί η παρουσία τους στην περιοχή, και αυτό το συμβάν είναι ότι πρέπει για να πουν "είδατε τι κωλοκατάσταση επικρατεί εκεί κάτω στην Ανατολή; Για αυτό πρέπει να είμαστε παρόντες στο Ιράκ...". Επίσης δεν ξέρω αν το πήρες πρέφα αλλά η επίθεση είναι πρώτο θέμα σε όλον τον πλανήτη... το πρωί πάντως ήταν.

Anonymous said...

δε θέλω να σκεφτώ τι θα έγραφες για κάποιον που φοράει κιλτ στη Σκωτία και μάλιστα χωρίς...καλτσό! χα χα!

όπως και να έχει κάποιος όσο χάλια μέρα και να έχει αρκεί να μπει να σε διαβάσει για να αλλάξουν όλα!

σε ευχαριστώ!
xxx

Γεωργία said...

Μουαχαχ

Ένας γνωστός μου είχε (όπως λέει και ο ίδιος) την ατυχία να τον καλέσουν για τσολιά...

Μας λέει διάφορα τραγελαφικά κατά καιρούς..
Ένα από αυτά, είναι με μια γριά, η οποία στεκόταν μπροστά στα σκαλιά και καμάρωνε τους τσολιάδες.Δεν άκουσε τον λοχία (?) που φώναζε πως αλλάζει η φρουρά και πρέπει να φύγει, και έτσι ο καημένος ο τσολιάς μη μπορώντας να αλλάξει το βηματισμό που συνηθίζεται, της ρίχνει μια ωραιότατη κλωτσιά μες στη μάπα και την στέλνει απέναντι (ενώ μετά κατέληξε στο νοσοκομείο!)!!

Το πιο συνηθισμένο πάντως λέει είναι τα κοριτσάκια, που όταν οι τσολιάδες αλλάζουν θέσεις και σηκώνουν τα πόδια, προσπαθούν να δούν κάτω από τις φούστες!

Βασικά άσχετα, αλλά αυτά μου θύμισες, και γελούσα μόνη μου :P

Anonymous said...

Σημαίνει μεγάλο φιλί (στα ολλανδικά, μη με ρωτάς πως μού'ρθε, είναι άλλη ιστορία). Επίσης να ρωτήσω, κάθε μέρα θα αλλάζεις εικονίδιο; Τέλος αυτό που σου είπα είναι για να μην τρέφεις ελπίδες τσάμπα, για το καλό σου βρε παιδί

Anonymous said...

Αγαπητέ laughing¬ sheep,

Πραγματικά έχουμε κοινά γούστα. Πριν κάποιους μήνες που βρέθηκα στην Αθήνα, είχα εκστασιαστεί από την αρρενωπότητα και τον ερωτισμό που αποπνέει η προεδρική φρουρά. Έκοβα βόλτες μονάχος στον Άγνωστο και τους έπαιρνα μάτι... Ίσως η γοητεία τους έχει να κάνει ακριβώς με τη φούστα: Σου δημιουργει συνειρμικά την ενδόμυχη βεβαιότητα ότι είναι σίγουροι για τον ανδρισμό τους, και δεν κολλάνε να τη φορέσουν. Η ίδια η φουστίτσα και το καλτσόν λοιπόν είναι που υπογραμμίζουν τον ανδρισμό τους.

Φυσικά το πιο έξυπνο άλλος το έκανε: Τις ίδιες μέρες στην «Athens Voice», διαβάζοντας την εμβληματική στήλη «Σε είδα», έπεσα πάνω στην εξής καταχώρηση:
«Είσαι ο πιο όμορφος τσολιάς στο Σύνταγμα! Σε θέλω!» Και υπογραφή ένα ανδρικό όνομα. Είναι προφανές ότι το άφησε έτσι αόριστο με την ελπίδα ότι έστω κι ένα από τα ευζωνάκια θα το σηκώνει το σακάκι, οπότε θα απαντήσει... Μεγαλειώδης σύλληψη, πραγματικά.

Αν μου πεις ότι σου αρέσουν επίσης ο Νικοπολίδης κι ο Χρήστος Λούλης, θα κατεβώ Αθήνα να σε βρω!

Anonymous said...

Ti να σας πω, το θέμα με αφήνει ελαφρώς αδιάφορη, μιας και οι περισσότεροι τσολιάδες, έχουν παράστημα μεν, είναι κακομούτσουνοι δε, πράγμα που χαλάει πολύ πολύ.
Πάντως πρόβατο καβάλα σε γαϊδαρο ούτε 'γω έχω ξαναδει.
Α, και για να διαλύσω οποιαδήποτε παραπληροφόρηση, ως ειδήμων, να δηλώσω ότι οι πραγματικοί σκωτσέζοι ΔΕ φορούν εσώρουχο, ούτε βεβαίως καλτσόν. Μόνο αυτές τις χοντρές καλτσούλες ως το γόνατο.