Tuesday, January 09, 2007

Έκλεισε το Monitor?

Μόλις έλαβα αποκλειστικές φωτογραφίες από Μανχατανιώτισες που μόλις έμαθαν ότι έκλεισε το monitor ξεχύθηκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης να θρηνήσουν και να κλάψουν. Ιδού:






(δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι το monitor θα παραμείνει κλειστό, είναι από τις "αποχωρήσεις" θέατρο που συνηθίζονται στην ελληνική blogόσφαιρα από τις πριμαντόνες και σπουδαίες καλλιτέχνιδες του. Παρόλα αυτά θα ήθελα να δω τώρα τις επισκέψεις των blogs που αισθάνονται "επιτυχημένα", και που θα στερηθούν το βασικό κανάλι από το οποίο τους έρχονταν αναγνώστες... για να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος...

όσο για μένα... έχασε η βενετιά βελόνι - αυτές τις μέρες, κλείνει χρόνος από τότε που διαχώρισα την θέση μου από το στρομφοχωριό τραλαλι τραλαλό και αποχώρησα, οπότε...)

Πάντως υπενθυμίζω: ουδείς αναντικατάστατος!!!

7 comments:

Anonymous said...

Καλησ[μ]πέέέέέραααααααα

μα οι μεγάλες καλλιτέχνιδες από πάντα δεν μαλλιοτραβιόσαντε για την θέση και το μέγεθος του ονοματός στην μαρκίζα της σκυλαδερί?

Αλλάξε κάτι στην Ελλάδα και δεν το πήρα χαμπάρι;

Katerina said...

Χμμμ
Τωρά εγώ να το πω το κρίμα μου, ότι δεν είχα πάρει πρέφα περί τίνος ακριβώς επρόκειτο;;
Μα δεν πειράζει, ούτως ή άλλως για μας δεν τα γράφουμε;

Anonymous said...

Μπε μου αγαπημένο, πήγαινε μια βολτίτσα από του Αθήναιου το σπίτι (http://www.greekgastronomer.com/) για να μάθεις όλες τις super duper καφφφτές λεπτομέρειες για το μόνιτορ.

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Γελοιότητες, προβατάκι μου... Δεν το (τον) χρησιμοποίησα ποτέ και δεν με χρησιμοποίησε επίσης ποτέ...
Είναι, όμως, κρίμα το ότι του δόθηκε τέτοια ευκαιρία να "πέσει ηρωικώς" (νομίζει, βέβαια, γιατί σημασία έχει και το ποιοί σε κάνουν ήρωα - αλλά αυτό είναι άλλο θέμα....).

eryx-t said...

Καλά εσύ πρόλαβες και έφυγες νωρίς :)

Anonymous said...

τρελιηηηηη στενοχώρια!
βαϊ βαϊ βαϊ

Anonymous said...

nai .


:)