Monday, February 05, 2007

Λώρα Έμιλυ: Ωροσκόπιο 2007 νεογέννητο


Καθυστερήσαμε λίγο (... ... ...) αλλά τουλάχιστον άξιζε τον κόπο. Ladies and gentlemen το ετήσιο ωροσκόπιο 2007 της αναντικατάστατης Λώρας Έμιλυ είναι εδώ (στο ρόλο του ακόμα νεογέννητου 2007 ο ανηψιός ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ σε μία από τις πρώτες πρώτες φωτογραφίες του λίγες μερούλες μετά που γεννήθηκε τον Νοέμβρη του 2005):

Αγαπημένοι μου φίλοι καλή χρονιά και εύχομαι το 2007 να σας φέρει ότι καλό προσδοκείτε για να γίνετε πιο ευτυχισμένοι και πιο ελεύθεροι στην καθημερινότητά σας.

Κριοί: Το 2006 ήταν χρονιά σκληρής δουλειάς και βαθμιαίας προόδου. Με όσα εμπόδια κατά καιρούς χρειάστηκε να αντιμετωπίσετε, νομίζω πως πήρατε κάποια μαθήματα και φέτος είστε ακόμα πιο έτοιμοι να ολοκληρώσετε όσα ήδη αρχίσατε. Έχετε την εύνοια του Δία καθώς κάνει τρίγωνα βοηθητικά και με τον Ήλιο σας και με τον Κρόνο και σίγουρα θα σας έρθουν ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Να θέσετε συγκεκριμένα σχέδια από τα μέσα Μαρτίου και αρχές Μαίου, τότε που οι όψεις αυτές είναι ακριβείς, ώστε το οικοδόμημα των οραμάτων σας να έχει γερές βάσεις και να σας φέρει μακροπρόθεσμα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε να έχετε αισιοδοξία και να διακατέχεστε από θετική προσέγγιση στα πράγματα. Μπορείτε να τα καταφέρετε και στα επαγγελματικά σας αλλά και στα πολύ προσωπικά σας, γι’ αυτό μην φοβόσαστε να αγγίξετε τους αποκρυφούς σας στόχους. Επίσης το 2007, επειδή συνεχίζεται η όψη Κρόνου Ποσειδώνα αυτό θα φέρει σε δοκιμασία κάποια όνειρα που θέσατε από πέρσι το καλοκαίρι. Η όψη αυτή θα φανερώσει την αξιοπιστία των ονείρων αυτών. Κριαράκια μου, αρκεί απλά να αντιμετωπίστε τα θέματα αυτά κατάματα και να δείτε διεξοδικά όλες τις παραμέτρους, τότε αυτό που είναι φερέγγυο και έχει βαθιά αξία θα διατηρηθεί και θα ανθίσει έτσι όπως θα’ πρεπε. Παρ’ όλο που πιστεύω ότι το σύμπαν κινεί τα νήματα με μια δική του σοφία, θα έλεγα να βάλετε δυναμικά μπρος από το πρώτο μισό του χρόνου γιατί τον Σεπτέμβριο ο Κρόνος θα μπει στην Παρθένο και ο Άρης στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει ότι μέχρι τότε τα πράγματα κινούνται πολύ πιο γρήγορα για σας, ενώ οι τρεις τελευταίοι μήνες του χρόνου θα έχουν ίσως έναν πιο αργό ρυθμό. Να θυμόσατε: Φέτος πάνω από όλα, η επιμονή σας και η εμπιστοσύνη σε ότι καταπιαστείτε θα κάνει θαύματα! Με σοβαρότητα και με επιμέλεια χτίστε το οικοδόμημά σας, από σήμερα κιόλας και δεσμευτείτε ανεπηρέαστοι από οτιδήποτε αρνητικά βέλη του περίγυρού σας. Θα κοπιάσετε μεν αλλά θα βγείτε κερδισμένοι από την άλλη.

Ταύροι: Πριν λίγο καιρό είχα ακούσει από έναν αστρολόγο την εξής φράση συμβουλή για τους ταύρους για το 2007: μην κολλάτε πεισματικά σε κάποιες καταστάσεις και μην είστε τόσο κτητικοί! Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να πει κανείς για τους ταύρους. Κι όμως, αγαπητά μου ταυράκια φέτος θα έχετε μεγάλες απολαβές όσο επιτρέψετε στον εαυτό σας να γευτεί νέες, μη οικείες γεύσεις, θα ανακαλύψετε απροσδόκητες χαρές! Το 2007 είναι η ποικιλλία που θα φέρει το αλατοπίπερο στη ζωή σας. Να πάρετε ρίσκα όχι μόνο σε αυτά που κάνετε αλλά και σε αυτά που λέτε. Το να μείνετε βουβοί δεν θα φέρει επιθυμητά αποτελέσματα ενώ μία εξωστρεφής, πιο περιπετειώδης συμπεριφορά θα προσελκύσει πολλά περισσότερα απ’ αυτά που θα επιθυμούσατε στην ζωή σας. Αν είστε σε σχέση το να προσπαθείτε να διατηρήσετε το status quo δεν θα ευοδώσει, μάλλον θα σας πάει πίσω, και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να κρατήσετε το ενδιαφέρον ζωντανό. Με το να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας πάνω απ’ όλα και μετά με τον σύντροφό σας είναι πάρα πολύ σημαντικό για να ξανασυντονιστείτε με το ιδανικό της αγάπης και του έρωτα. Εάν είστε αδέσμευτοι, το 2007 τολμήστε να ανοιχτείτε και να προσεγγίσετε ακόμα και κάποιον που δεν είναι ο συνήθης τύπος σας. Μπορείτε να βρείτε χαρά στα συναισθηματικά σας αρκεί να είστε έτοιμοι να ανατρέψετε κάποια από τα δεδομένα σας. Δεδομένα που υπάρχουν μόνο και μόνο για να εξυπηρετούν τις ανάγκες της ασφάλειας και της σταθερότητας που θέλετε σ’ αυτήν την ζωή. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 27 Ιουλίου ως τις 8 Σεπτεμβρίου θα φέρει στροφή σε προσωπικά σας ζητήματα. Είτε κάποιος πρώην ερωτικός σύντροφος είτε κάποιες ξεχασμένες συναισθηματικές σας ανάγκες θα έρθουν στην επιφάνεια για να ταρακουνήσουν το ερωτικό σκηνικό της ζωής σας. Μην θάβετε και μην κρύβετε τα συναισθήματά σας όσο και άβολα να νιώθετε απέναντί τους. Η κάποια δυσαρέσκεια που τυχόν αισθανθείτε, μπορεί να λειτουργήσει ως μοχλός για να αποζητήσετε κάτι καλύτερο ή για να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους ως προς τα προσωπικά σας θέματα. Ο Κρόνος μέχρι τον Σεπτέμβριο εξακολουθεί να σας φέρνει προκλήσεις, μην κάθεστε όμως με δεμένα τα χέρια, με σιγουριά -το ξαναλέω- με σιγουριά και αυτοπεποίθηση (ακόμα και να μην την έχετε, δημιουργήστε την) κάντε κινήσεις και βάλτε μπρος, μπείτε στην πραγμάτωση των ιδεών και των εμπνεύσεών σας. Ευνοϊκές περίοδοι για να κάνετε στρατηγικές κινήσεις προς την πραγμάτωση των σχεδιών σας είναι μέσα Μαρτίου και αρχές Μαίου.

Δίδυμοι: Ο Δίας απέναντί σας όλο τον χρόνο θα σας χαρίσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εύνοια όσον αφορά τις συναναστροφές σας με τους άλλους και στο επαγγελματικό και στο προσωπικό επίπεδο. Έχετε ευκαιρίες να βαθύνουν οι φιλίες σας και να σας ανοιχτούν δρόμοι στα επαγγελματικά σας. Συμπεριφερθείτε με γενναιοδωρία και το σκηνικό γύρω σας θα έχει μεγάλη ποικιλία και παραλλαγές. Ακόμα και οι άλλοι γύρω σας είναι έτοιμοι να δείξουν μεγαλύτερο σεβασμό προς το πρόσωπό σας και να λάβουν πιο σοβαρά υπ’ όψιν τους ότι έχετε να πείτε. Ο Κρόνος στον Λέοντα φέρνει ωριμότητα στον τρόπο που σκέπτεστε και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Καλείστε όμως να έχετε μέτρο στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις σας και μην ξεχνάτε ποτέ η δύναμη των λέξεων είναι πολύ μεγάλη. Γι’ αυτό να δείχνετε ακεραιότητα, να ζυγίζετε τα γεγονότα προτού εκφραστείτε και να είστε ακριβείς στον τρόπο με τον οποίον θέλετε να διατυπώνετε κάποιες έννοιες. Έτσι θα αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Πάρτε τον εαυτό σας στα σοβαρά και σας δίνονται καλές ευκαιρίες να λάβετε αναγνώριση από τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες ειδικά τις εποχές μέσα Μαρτίου και αρχές Μαίου. Όλων των ειδών οι σχέσεις σας επωφελούνται από την εύνοια των πλανητών, φιλικές, επαγγελματικές, προσωπικές, συγγενικές… Όσοι είστε αδέσμευτοι, να επιδιώκετε την συναναστροφή με τους άλλους λαμβάνοντας μέρος σε συγκεντρώσεις και έτσι θα ελκύσετε πιθανούς συντρόφους και αγαπητικούς. Βρείτε την αλήθεια μέσα σας και αφού συντονιστείτε στο πως θέλετε να την εκφράσετε, περάστε τα μηνύματά σας. Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης των βαθιών μεταμορφώσεων εξακολουθεί να επηρεάζει μόνον όσους από εσάς είναι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες και αυτό σημαίνει ότι ό,τι περιττό και μη χρήσιμο ως προς την εξέλιξή σας απομακρύνεται από την ζωή σας. Από τον Σεπτέμβριο κι έπειτα οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών, με την είσοδο του Κρόνου στην Παρθένο θα χρειαστεί να βάλουν προτεραιότητες στη ζωή τους και να δεσμευτούν υπεύθυνα ως προς αυτές. Επίσης ο Ουρανός στους Ιχθείς φέρνει στους Διδύμους του 2ου δεκαημέρου μια επαναστατική διάθεση, μια ανάγκη να προκαλέσουν αλλαγές στη ζωή τους και να αγκαλιάσουν το άγνωστο όποιο και να είναι το κόστος. Οι εκλείψεις σελήνης στις 3 Μαρτίου και στις 28 Αυγούστου, και οι ηλιακές εκλείψεις στις 18 Μαρτίου και στις 11 Σεπτεμβρίου δύνανται να επηρεάσουν κάποιους από εσάς και θα έλεγα να κρατάτε ψυχραιμία και να έχετε υπομονή λίγες μέρες πριν και λίγες μέρες μετά από τις εκλείψεις.

Καρκίνοι: Η φετινή χρονιά είναι δυναμική για σας τους Καρκίνους και κάποια γεγονότα θα σας εκτοξεύσουν βήματα μπροστά γι’ αυτό να είστε έτοιμοι, σας ζητείται να έχετε σταθερή εξέλιξη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο Δίας στον Τοξότη σας ανοίγει τα μάτια ως προς την περιπέτεια και το καινούργιο όσο και να θέλετε εσείς να αναπαυτείτε στην ασφάλεια και στο γνώριμο. Πρέπει να παραδεχτώ ότι περάσατε δυσκολίες και περιορισμούς, ειδικά από το 2003 ως το 2005, και μπορεί ακόμα και το 2006 να αντιμετωπίσατε οικονομικές δυσπραγίες όμως αν κάτι δεν ευοδώθηκε όπως θα επιθυμούσατε μην μπαίνετε σε οίκτο ως προς τον εαυτό σας. Κάντε τον απολογισμό, μην ξεχνάτε να είστε πάντα έτοιμοι σε νέα δραστηριοποιήση και από τον Σεπτέμβριο κι έπειτα με μίαν άλλη ωριμότητα θα επαναεξετάσετε τους στόχους σας. Οι εκλείψεις του Μαρτίου και του Σεπτεμβρίου σας διδάσκουν ότι οι εκπλήξεις της ζωής με τον τρόπο τους σας αλλάζουν τον ρουν της ρουτίνας σας και ακόμα ότι η σκληρή δουλειά είναι το κλειδί για να νιώσετε πιο υπεύθυνα και πιο συνειδητοποιημένα. Κάποιες φορές να μην ξεχνάτε να συγκεντρώνεστε στις επιταγές του εδώ και τώρα και σύμφωνα με το παρόν να είστε έτοιμοι να κάνετε τους απαραίτητους ελιγμούς και κινήσεις, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες, ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που επιδιώκετε. Επίσης ευαίσθητα μου καρκινάκια που ονειρεύεστε συχνά και έχετε υψηλά ιδανικά μην μπείτε και φέτος στο τριπάκι της εξιδανίκευσης του αγαπημένου σας και χρειαστεί πάλι να σας συμμαζεύουμε. Μην ξεχνάτε έχουμε μπει στο 2007, η εποχή των ιπποτών είναι αιώνες πίσω και πάνω απ’ όλα στην σχέση, μετράει η φιλία και η καλή επικοινωνία. Τώρα ατέλειες έχουμε όλοι μας, μην κλείνεστε τόσο εύκολα στο καβούκι σας και απομονώνεστε, δείτε τον άλλον ως ολότητα και διορθώσετε ότι μπορείτε, διαφορετικά εκεί που δεν μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση προχωρήστε αλλού. Και αυτό θα το δείτε καθαρά γύρω στους καλοκαιρινούς μήνες, δηλαδή τέλος Ιουλίου με Αύγουστο όταν η Αφροδίτη μπει σε ανάδρομη πορεία. Φέτος βάλτε τα δυνατά σας να ξεπεράσετε ότι ανασφάλειες σας ταλαιπωρούν από πολύ καιρό γιατί επιβάλλεται να κάνετε βήματα μπροστά. Τον Δεκέμβριο με την σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα θα μπορέσετε να δείτε κάποια χειροπιαστά αποτελέσματα από την σκληρή δουλειά όλων των προηγούμενων μηνών. Μην ξεχνάτε οι εκλείψεις του Μαρτίου και του Σεπτεμβρίου σας ανοίγουν τον δρόμο για πολυποίκιλη δραστηριοποίηση γι’ αυτό και αδράξτε με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα τις ευκαιρίες που θα σας δωθούν.

Λέοντες: Ευτυχώς το 2007 για εσάς έρχεται να σας πει πιο ευχάριστα νέα απ’ ότι οι προηγούμενες 2 χρονιές. Παρ’ όλο που ακόμα σας ζητούνται πολλά είναι πιο εύκολο να πάτε μπροστά και δεν κάθεστε πια τόσο στάσιμοι. Ο Δίας στον τοξότη σας βοηθάει να είστε παραπάνω δημιουργικοί και να έχετε περισσότερα κίνητρα από πριν. Αλλά είναι απαραίτητο να κάνετε πολύ καλό προγραμματισμό και να έχετε σωστή κρίση για να μην σκοντάψετε σε περιττά λάθη. Δεν είναι εποχή να το παίζετε μεγάλοι και γκραντιόζοι και φοβεροί και τρομεροί στους άλλους. Σεμνότητα, να κρατάτε χαμηλούς τόνους και μετριοφροσύνη είναι τα εφόδια συνοδοί σας σε ότι εξορμήσεις κάνετε. Μην ξεχνάτε λιονταράκια μου, εσείς είστε που αποφασίζετε για την διαδρομή σας, με τον κατάλληλο λοιπόν αυτοσεβασμό χτίστε το οικοδόμημα που είναι ταιριαστό με τις πραγματικές σας ικανότητες και τα αληθινά σας χαρίσματα. Να σας ξαναθυμίσω, τα τελευταία 2 χρόνια, ο Κρόνος πάνω σας κάπου σας έφερε δυσκολίες και αυξημένες υποχρεώσεις και ακόμα έφερε στην επιφάνεια τα σκοτεινά στοιχεία του ζωδίου σας. Όσοι από εσάς έχετε κάνει δουλειά με τον εαυτό σας, δηλαδή έχετε σμιλέψει αυτό το περίεργο εγώ που θέλει να ξεφυτρώνει και να προβάλλεται με την κάθε ευκαιρία τότε είστε σε πιο ήρεμη φάση. Ο Κρόνος είναι ο μεγάλος δάσκαλος που ενθαρρύνει την ψυχή να ωριμάσει μέσα από υπομονή, σεμνότητα, συνοχή και ακεραιότητα. Μία από τις παγίδες που μπορεί να πέσει ένας Λέων είναι όταν παρεξηγεί την ταυτότητά του, όταν δηλαδή το εγώ είναι πάνω απ’ όλα και περνιέται για κάτι άλλο. Τότε η εργασία του Κρόνου είναι να επαναπροσδιορίσει όλη την έννοια του Εαυτού. Ο Δίας και ο Κρόνος κάνουν πολύ ευνοϊκές γωνίες μέσα Μαρτίου και αρχές Μαίου και είναι πολύ καλές εποχές να θέσετε τις βάσεις που θέλετε για εσάς από δω και μπρος και να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Η αντίθεση του Κρόνου με τον Ποσειδώνα τέλη Φεβρουαρίου και τέλη Ιουνίου είναι έντονες εποχές για σας. Βλέπετε άμεσα κάποια αποτελέσματα των ονείρων που προσπαθείτε από πέρσι να χτίσετε. Ότι δεν είναι γερό και ουσιαστικό απομυθοποιείται μπροστά στα μάτια σας, ότι όμως έχει αξία και μακροβιότητα διατηρείται και βλέπετε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Οι σχέσεις σας είναι ευνοϊμένες φέτος και θα σας δωθούν ευκαιρίες να συνδεθείτε, καλείστε όμως να συγχωρείτε και να είστε μεγαλόψυχοι ως προς τις απογοητεύσεις που ενδέχεται να έχετε από κάποιους.


Παρθένοι: Σημαντική η φετινή χρονιά για σας παρθενάκια μου γλυκά! Το 2007 θα κάνει να ανοίξει ένα άλλο κεφάλαιο ζωής για σας και θα κλείσει ολοκληρωτικά μια υπάρχουσα φάση ζωής. Μην ξεχνάμε ότι εξακολουθείτε να είστε υπο την επήρεια του ουρανού από το 2003 και αυτό σας φέρνει στα προσωπικά σας και στα επαγγελματικά σας ανατροπές, κάποιες ανανεώσεις και απρόβλεπτα γεγονότα. Η δράση αυτή του ουρανού θα συνεχίσει ως το 2010. Φέτος συγκεκριμένα θα επιδιώξετε κάποιες αποδεσμεύσεις, θα διακατέχεστε από επαναστατικότητα και θα αναζητήσετε το καινούργιο. Μην αυτοπεριοριστείτε και μην διαλέξετε τον συντηρητισμό από συνήθεια γιατί αν δεν είστε ανοιχτοί στο καινούργιο και στο διαφορετικό υπάρχει περίπτωση να μπουν στη ζωή σας άνθρωποι παράξενοι και ασυνήθιστοι οι οποίοι, στο όνομα της ζωηράδας και της παραλλαγής, θα ανατρέψουν την γαλήνη σας. Φέτος και οι 4 εκλείψεις γίνονται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Αυτές θα κινητοποιήσουν καταστάσεις ώστε να γίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Κάποια απ’ τα δεδομένα σας σίγουρα ανατρέπονται, μην αντιστέκεστε, απλά υποδεχτείτε τις όποιες αλλαγές με μία συμφιλίωση και εμπιστοσύνη στα πράγματα. Η πρώτη έκλειψη, της σελήνης, στις 3 Μαρτίου τείνει να φέρει στην επιφάνεια κάποιες εντάσεις και ακόμα αγγίζει τον τομέα των σχέσεων με το να απομυθοποιεί αυτό που δεν είναι χτισμένο σε γερά θεμέλια. Στις 18 Μαρτίου η έκλειψη ηλίου η οποία τετραγωνίζει τον πλούτωνα αναζωπυρώνει φόβους και συναισθήματα βαθιά θαμμένα, κρυμμένα θα έλεγα. Η έκλειψη σελήνης στις 28 Αυγούστου σας φέρνει αντιμέτωπους με δεσμεύσεις σας και κάποια χρέη ή εκκρεμότητές σας που δεν σας παίρνει εύκολα να παραγκωνίσετε. Και η τελευταία έκλειψη, έκλειψη ηλίου στις 11 Σεπτεμβρίου σας αναγκάζει να κινητοποιηθείτε και να ανανεωθείτε επιλέγοντας ακόμα και έναν διαφορετικό δρόμο από τον ήδη υπάρχοντα. Η κάθε έκλειψη αγγίζει και διαφορετικό τομέα της ζωής σας και όλες μαζί στο σύνολό τους οδηγούν σε σημαντική μεταμόρφωση του εαυτού σας. Το 2007 και ειδικά από τον Σεπτέμβριο και έπειτα θα μπείτε σε μεγάλα εσωτερικά ερωτήματα, θα ψάξετε να δείτε αν σας ταιριάζει ο δρόμος που ακολουθείτε, ποιοί τομείς της ζωής σας λειτουργούν ομαλά και ποιοι δεν σας προσφέρουν κανένα όφελος. Θα έλεγα φροντίστε εκκρεμότητες σας εγκαίρως από τους πρώτους κιόλας μήνες του χρόνου ώστε μετά, από το φθινόπωρο και έπειτα να μπορέσετε να συγκεντρωθείτε ανεμπόδιστοι στους ζωτικούς για εσάς στόχους. Στα προσωπικά σας σας περιμένουν εκπληξούλες εκεί που δεν το περιμένετε. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες να ερωτευτείτε και η εύνοια στα ρομαντικά θέματα θα μπορέσει να συνεχιστεί και του χρόνου ακόμα.
Ζυγοί: Οι 4 εκλείψεις φέτος έχουν να σας διδάξουν γύρω από θέματα υγείας, μοναχικότητας, εργασίας και της καθημερινότητάς σας. Τον Μάρτιο θα είναι τέτοιες οι απαιτήσεις στον χώρο εργασίας σας που θα χρειαστεί να αφιερώσετε μπόλικη ενέργεια και χρόνο. Και εδώ είναι που θα είναι σωτήρια για εσάς η απομόνωση μετά την υπερβολική δόση των συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και των συναναστροφών με τους άλλους ανθρώπους. Απομόνωση όχι για να αποδράσετε από την πραγματικότητα, όχι, αλλά για να βρείτε εκείνη την ειρήνη και ηρεμία να ακούσετε τις πολύ προσωπικές σας σκέψεις και να αντλήσετε δύναμη από τον εσωτερικό σας εαυτό. Επίσης οι εκλείψεις του Μαρτίου και του Αυγούστου σας δίνουν ένα σημάδι να φροντίσετε την διατροφή σας και τις συνήθειές σας. Το να διακόψετε μια κακή συνήθεια και έναν αρνητικό τρόπο σκέψεως θα σας φέρει μεγάλη ανταμοιβή. Θυμίστε στον εαυτό σας ότι αξίζει η προσπάθεια και μπείτε σε κάποια πειθαρχία για να μπορέσετε να δείτε μετά εξαιρετικά αποτελέσματα στο σώμα σας. Ακόμα εάν φέτος μπείτε σε τέτοια θέση ιεραρχίας που χρειαστεί να ασκήσετε ηγετικές ικανότητες αφού λάβετε υπ’ όψιν σας τι έχουν να σας πουν οι άλλοι, μετά με αποφασιστικότητα να είστε έτοιμοι να επιβάλετε δυναμικά τον στόχο σας. Οι άλλοι σας βλέπουν με μεγαλύτερο σεβασμό όταν δηλώνετε τον στόχο σας, κάνετε τον απαραίτητο προγραμματισμό και δεσμεύεστε στις αποφάσεις σας. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 27 Ιουλίου ως τις 8 Σεπτεμβρίου θα σας φέρει κάποιους ανθρώπους από το παρελθόν στη ζωή σας και ακόμα θα φέρει σε κάποια δοκιμασία κάποια θέματα στα συναισθηματικά. Το καλό αποτέλεσμα θα έρθει όσο εσείς υποστηρίξετε τις πολύ προσωπικές σας αξίες και πεποιθήσεις. Την ίδια εποχή μπορείτε να ξαναασχοληθείτε με εκκρεμότητες σε οικονομικές σας υποθέσεις. Φέτος είναι ευνοϊμένα ζητήματα μαθησιακής φύσεως και με ότι νέο καταπιαστείτε, είτε είναι ένα καινούργιο χόμπυ είτε είναι ένα μάθημα θα σας βγει σε καλό και θα βοηθήσει να διευρυνθεί ο κύκλος των ενδιαφερόντων σας. Γενικά θα έλεγα φέτος να είστε αποφασιστικοί και να είστε έτοιμοι να ορθώσετε την φωνή σας για κάτι που σας αφορά. Ακόμα καλό είναι να είναι ξεκάθαρες μέσα σας οι προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από εσάς για να μην μπείτε σε απογοητεύσεις ειδικά τέλη Φεβρουαρίου και αρχές Ιουνίου. Παράλληλα θα έχετε μεγάλο ώφελος αν είστε πιο ευθείς για αυτά που εσείς ζητάτε από τους άλλους.


Σκορπιοί: Κάποιο δίλημμα προκύπτει φέτος ανάμεσα στις επαγγελματικές σας προσδοκίες και στα πολύ προσωπικά σας όνειρα. Είναι ένα δίλημμα που άρχισε πέρσι το καλοκαίρι περίπου και φέτος ειδικά μέσα στο πρώτο εξάμηνο καλείστε να ξεπεράσετε τυχόν απογοητεύσεις με το να δείτε κατάματα και θαρρετά τους περιορισμούς σας και όχι να εθελοτυφλείτε. Από τον Ιούλιο του 2005 έχετε μπει σε διαδικασία επανεξετάσεων των στόχων σας και από δω και μπρος είναι η εποχή να τεθούν σε εφαρμογή τα πλάνα σας και οι επιδιώξεις σας. Ευτυχώς γύρω στα μέσα Μαρτίου και αρχές Μαίου ο Δίας με τον Κρόνο είναι σε πολύ ευνοϊκή όψη τριγώνου μεταξύ τους και αυτό σας βοηθάει πολύ να τολμήσετε και να κάνετε σημαντικά βήματα για το χτίσιμο στόχων σας. Επίσης όσο κοπιάζετε σε επαγγελματικά θέματα που σας αφορούν δεν θα αργήσουν και οι οικονομικές απολαβές. Σιγά-σιγά τα επαγγελματικά σας θα σας αποφέρουν και μεγαλύτερα κέρδη. Τον νου σας όμως όταν πρόκειται να κάνετε τολμηρές επενδύσεις μην σας πιάσει καμιά υπεραισιοδοξία και παραμελήσετε σημαντικές λεπτομέρειες ή παγίδες. Ενδιαφέρουσες ημέρες όπου έχετε καλή οικονομική κρίση είναι 11 Απριλίου, 19 Ιουνίου και 2 Αυγούστου. Επίσης όσον αφορά το συναισθηματικό τοπίο ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει να επιθυμείτε ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία στις σχέσεις σας και δεν θα σας είναι παρα πολύ εύκολο να δεσμεύεστε εξ’ ολοκλήρου σ΄αυτές. Αυτό θα συμβαίνει είτε επειδή θα προέρχεται από εσάς είτε επειδή θα θέλει να σας το επιβάλλει το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεστε. Γύρω στις αρχές Αυγούστου η όψη τριγώνου μεταξύ Κρόνου και Πλούτωνα σας βοηθάει σημαντικότατα να καταλάβετε πως μπορείτε από δω και μπρος να κατευθύνετε την δράση σας σε επαγγελματικά σας θέματα ώστε να πραγματοποιηθούν οι βαθύτερες σας πεποιθήσεις στον τομέα αυτό. Αυτή είναι μία πολύ καλή όψη και αν λάβουμε υπ’ όψιν και την άλλη εξαιρετική όψη του Δία με τον Πλούτωνα τον Δεκέμβριο, θα σας δωθεί η ευκαιρία να καταφέρετε πολλά αυτές τις ημερομηνίες. Φίλοι μου σκορπιοί, απαραίτητη προϋπόθεση εδώ είναι να κάνετε την ώριμη αυτογνωσία ώστε να είστε συγκεκριμένοι για το ποιά ακριβώς είναι αυτά που εσείς θέλετε. Χωρίς ειλικρίνεια με τον εαυτό μας δεν μπορούμε εύκολα να πάμε μπροστά. Και ειδικά εσείς που συντονίζεστε με τα πολύ απόκρυφα της ψυχής σας, χρειάζεστε αρτιότερη επικοινωνία με τον βαθύτερό σας εαυτό. Γενικότερα μέσα στους επόμενους μήνες θα σας δωθούν ευκαιρίες να βρείτε καλή ισορροπία μεταξύ της ανάγκης σας για νέες εμπειρίες και της ανάγκης σας για μακρόχρονη σταθερότητα. Να έχετε υπ’ όψιν σας ότι πολλές από τις πράξεις σας θα έχουν αποτελέσματα που θα κρατήσουν μεγάλο χρονικό διάστημα γι’ αυτό αν χρειαστεί να κάνετε επιλογές που μπορεί να περιορίσουν την ελευθερία σας να διασφαλίσετε ότι μπρος στα οφέλη που θα έχετε η οποιαδήποτε «προσωρινή» θυσία θα αξίζει τον κόπο.


Τοξότες: Πιστεύω ότι την περιμένατε καιρό αυτήν την χρονιά τοξοτάκια μου εσείς για την ευνοϊκότατη διέλευση του Δία στο ζώδιό σας από τις 23 Νοεμβρίου του 2006 ως τις 18 Δεκεμβρίου του 2007. Ναι, θα υπάρξουν πολύ θετικές συγκυρίες μέσα σ’ αυτή τη χρονιά γι’ αυτό carpe diem, φροντίστε να πάρετε κάποιες σοφές αποφάσεις οι οποίες με την σειρά τους θα έχουν μακρόχρονη διάρκεια. Θα’ θελα όμως τώρα να σας επιστήσω την προσοχή σε κάποιες παγιδούλες προς αποφυγήν εν όψει των διαφόρων ανοιγμάτων που θα σας έρθουν: όταν πρόκειται να αποδεχτείτε προσφορές που θα σας παρουσιαστούν, τα μάτια σας δέκα τέσσερα να ελέγχετε και την παραμικρή λεπτομέρεια και να βλέπετε όλες τις παραμέτρους προτού πείτε το ναι. Επίσης επειδή ο Δίας πολλές φορές κάνει να φαίνονται τα πράγματα πολύ μεγαλύτερα και λαμπερά απ’ όσο πραγματικά είναι, καλό είναι να έχετε επίγνωση της υπόσχεσης που διατείθεστε να πάρετε μπρος σε μία πρόκληση είτε ρομαντική είτε κοινωνική είτε επαγγελματική. Όχι για κανέναν λόγο, απλά για να μην νιώσετε εκτεθειμμένοι κάποια στιγμή στο μέλλον αν τυχόν υπάρξει κάποια στραβή και θελήσετε να την κάνετε! Ο Δίας θα μπεί σε ανάδρομη πορεία από τις 5 Απριλίου ως τις 6 Αυγούστου. Τι σημαίνει αυτό? Η ανάδρομη πορεία με κάποιο τρόπο ξεφουσκώνει αυτή την επεκτατική διάθεση και ενέργεια του Δία. Μην το βλέπετε με ανησυχία, φίλοι τοξότες αυτό (ακούς προβατάκο?), αυτές οι 114 μέρες είναι ιδανικές να δείτε τον εαυτό σας ως θεατή και να αναγνωρίσετε τι είναι αληθινά αληθινό για τον βαθύτερο εαυτό σας. Η ανάδρομη πορεία σας συνδέει με το τι είναι δίκαιο ως προς τα κίνητρά σας (που αφορούν είτε μία ιδέα, είτε μία σχέση, είτε ένα συμβόλαιο, είτε θέματα οικονομικής φύσεως, είτε τον τρόπο κατανομής του χρόνου σας), την ισορροπία σας και την υγεία σας και φέρνει διορθωτικές πράξεις που αρχίζουν πρώτα από το υποσυνείδητο. Για να υλοποιηθούν μετά όταν ο Δίας μπει σε πρόδρομη φορά. Τις περιόδους όπου ο Δίας τετραγωνίζει τον Ουρανό, δηλαδή γύρω στις 10 Μαίου και γύρω στις 9 Οκτωβρίου να έχετε τον νου σας σε κάποια αποσταθεροποιητικά γεγονότα στη σειρά των πραγμάτων, όπως απρόβλεπτες αλλαγές, κάποια μετακόμιση ή και αγορά κάποιου ακινήτου. Επίσης μέσα Μαρτίου και αρχές Μαίου ευνοίστε σημαντικά από την πάρα πολύ καλή όψη του Δία με τον Κρόνο, μπορείτε θαυμάσια να ρίξετε τα πρώτα φυτράκια για την σπορά του έργου σας ώστε να γίνει μια πολύ καλή συγκομιδή κάποια στιγμή, ή ακόμα μπορείτε να τολμήσετε προς κάποια ανοίγματα που άλλοτε δεν θα επιχειρούσατε. Τον τελευταίο μήνα του χρόνου γίνεται η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα και αυτό σας εισαγάγει σε ένα καινούργιο κεφάλαιο ζωής. Ετοιμαστείτε, οραματιστείτε στόχους που μπορείτε να κατορθώσετε και αν κάτι δεν σας βγει στην πορεία μην διστάσετε να δημιουργήσετε εκ παραλλήλου άλλα σχέδια και να προσαρμοστείτε σε αυτά σύμφωνα με τις εμπειρίες που θα αποκτήσετε κατά την διάρκεια του χρόνου.


Αιγόκεροι: Είναι τόσο σύνηθες για σας να τα αναλαμβάνετε όλα και να είστε υπεύθυνοι σε όλους τους τομείς της ζωής σας που φέτος αποφασίστηκε πως χρειάζεστε να μάθετε να μοιράζεστε τα βάρη. Από διάφορες πηγές θα λάβετε προσφορά για βοήθεια και υποστήριξη. Είστε βέβαια αυτάρκεις αυτό δεν το ξεχνάμε, πως λοιπόν να εμπιστευτείτε σε κάποιο τρίτο πρόσωπο ευθύνες και υποχρεώσεις που έχετε χρόνια μάθει να διεκπεραιώνετε μόνοι σας? Η αλήθεια όμως είναι πως δεν είναι μόνο ένας ο τρόπος να ολοκληρωθεί μια δουλειά. Εμπεδώστε το λοιπόν αυτό και θα δείτε ότι σας ανοίγεται η πόρτα προς μία χρονιά γεμάτη οφέλη και δώρα. Επίσης φέτος θα κάνετε βήματα ως προς την πνευματικότητά σας και ως προς αυτό που ονομάζουμε «θείο». Θα μπορέσετε να κάνετε δουλειά με τον εαυτό σας, να απαλύνετε παλαιότερα τραύματα της ψυχής σας και να συμφιλιωθείτε με ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε. Αφιερώσετε χρόνο σε μια εσωτερική περισυλλογή και θα καταφέρετε να συντονιστείτε με την βαθύτερη σημασία των πραγμάτων. Λέει ο γνωστός ψυχίατρος Viktor Frankl αφού επέζησε τα πάνδεινα στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως του ολοκαυτώματος στο έργο του «Man’ s search for meaning»: εάν γνωρίζουμε το γιατί μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα με σχεδόν όλα τα πως. Βρίσκοντας δηλαδή την βαθύτερη έννοια και σημασία των γεγονότων σε όλες τις μορφές της ύπαρξής μας μπορούμε και να επιβιώσουμε και να πετύχουμε. Μέχρι τώρα ο Κρόνος στον Λέοντα πρέπει να έφερε σε δοκιμασία σχέσεις σας και θέματα εμπιστοσύνης και χειραγώγησης. Ο Κρόνος σ’ αυτή τη θέση σας δείχνει τον σεβασμό προς τους άλλους και βοηθάει να αναγνωριστεί η αξία σας από τους άλλους. Θα έλεγα να επιμείνετε για σχέσεις που σας ενδιαφέρουν και να εισάγετε διάλογο με ουσία δίχως να διστάσετε να αγγίξετε ακόμα και θέματα πολύ προσωπικά. Τώρα όταν ο Κρόνος μπει στον Παρθένο από τις 2 Σεπτεμβρίου το βάρος πέφτει σε θέματα μαθησιακά, θέματα εκπαίδευσης για να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες και καλείστε να βρείτε πρακτικούς τρόπους ως προς την έκφρασή σας. Οι εκλείψεις του Μαρτίου, του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου κάνουν να έρθουν σε εσάς νέες ιδέες και γεγονότα που θα τροποποιήσουν τις πεποιθήσεις σας και τα μελλοντικά σας σχέδια. Μην εμμένετε πεισματικά σε μια υπερηφάνεια και σε ένα εγώ που δεν θα επιτρέψουν να αναμείξουν τις νέες πληροφορίες παραγωγικά ως προς την καθημερινότητά σας. Με αντικειμενικό βλέμμα αποδεσμευμένο από ισχυρά συναισθήματα αξιολογήσετε ορθώς την χρησιμότητα νέων, μη οικείων δεδομένων. Μία ευκόλως προσαρμοστική συμπεριφορά και ένα καλό πρόγραμμα βοηθούν να κάνετε σωστές ρυθμίσεις στις ταχείς αλλαγές των συνθηκών κατά την διάρκεια των εκλείψεων.


Υδροχόος: Κατά το 2007, απ’ την μιά ο Κρόνος εξακολουθεί να σας δίνει ευθύνες και βάρη που καλείστε αποτελεσματικά να χειριστείτε, απ’ την άλλη όμως ο Ουρανός ξεπηδάει που και που με εφευρετικό τρόπο ώστε να κάνετε επιτυχή βήματα μπροστά. Θα μπορέσετε να δείτε κάποια αποτελέσματα των κόπων σας των τελευταίων χρόνων, αλλά χρειάζεται να κάνετε ακόμα συνεπή εργασία για όλα τα υπόλοιπα και τα παραλειπόμενα. Μία πολύ σημαντική όψη για εσάς είναι η αντίθεση του Κρόνου με τον Ποσειδώνα η οποία από πέρσι το καλοκαίρι πρωτοεμφανίστηκε φέρνοντας αναβρασμό μεταξύ των ψευδαισθήσεών σας και τον γυμνό ρεαλισμό της καθημερινότητας. Αυτήν την χρονιά απ’ την μια η ευνοϊκή όψη τριγώνου μεταξύ Κρόνου και Δία φέρνει μια σταθερότητα στις σχέσεις σας με τους πολύ κοντινούς σας και με την ευρύτερη κοινωνική ομάδα όπου εντάσσεστε, απ’ την άλλη η θέση του Ποσειδώνα είναι τέτοια που κάπου σαμποτάρει την πραγμάτωση των πολύ προσωπικών σας ονείρων. Αυτό φαίνεται καθαρά γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου και γύρω στα τέλη Ιουνίου. Πασχίζετε να καταλάβετε ποια είναι τα σημαντικά της ζωής σας και ποια δεν είναι τόσο σημαντικά και ο Ποσειδώνας εκεί ξαφνικά έρχεται για να προσδώσει μια θολούρα και ένα γενικότερο μπέρδεμα στα πράγματα. Από τον Ιούλιο κι έπειτα αυτή η όψη απομακρύνεται και θα έλεγα να περιμένετε τότε να πάρετε, αν είναι, σημαντικές αποφάσεις. Μην αποθαρρυνθείτε, αντλείστε δύναμη από το καθήκον του εδώ και τώρα και θα καταφέρετε το πρώτο εξάμηνο να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στα όνειρα και στην πραγματικότητα του σπιτιού σας. Ακόμα ο Δίας θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 10 Μαίου και στις 9 Οκτωβρίου. Αυτό το τετράγωνο θα σας φέρει εκπληξούλες όσον αφορά θέματα οικονομικά (μην πάρετε εύκολα ρίσκα στον τομέα αυτό και συμπεριφερθείτε με σύνεση) αλλά και σε θέματα που έχουν σχέση με πολύ βαθιές σας αξίες. Η όψη αυτή ευτυχώς αλαφραίνει το βάρος του Κρόνου και θα έλεγα ότι κάπως αυξάνει και την αυτοπεποίθησή σας και την άνεση μέσα στην ευρύτερη κοινωνική ομάδα. Όσον αφορά αισθηματικά θέματα εάν είστε ήδη σε μια σχέση η Αφροδίτη και το τρίγωνο με τον Κρόνο, απ’ τις 11 Απριλίου ως τις 7 Μαίου θα φέρει μεγαλύτερο βάθος και ουσία ανάμεσα σ’ εσάς και το άλλο πρόσωπο. Ακόμα καλείστε να πάρετε κάποιες ευθύνες σε υποθέσεις καρδιάς 1 Ιουλίου, 13 Αυγούστου και 13 Οκτωβρίου. Γενικά αυτήν την χρονιά συνεχίζετε να βαδίζετε στα χνάρια σκληρής δουλειάς προηγούμενων χρόνων, αλλά είστε πολύ πιο κοντά στην συγκομιδή των κόπων που καταβάλλατε. Αν τυχόν κάτι δεν σας βγει όπως το περιμένατε απλά απομακρύνετέ το από το σκηνικό σας και ξανασχεδιάστε την πορεία σας με τα δικά σας χρώματα.


Ιχθύες: Οι φετινές εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σας φέτος παρουσιάζονται σαν να θέλουν δυνατά να δηλώσουν πως καιρός είναι αυτά τα ψαράκια να αλλάξουν, να ανανεωθούν ριζικά. Ναι, η έκλειψη ηλίου πάνω σας στις 18 Μαρτίου και η άλλη έκλειψη σελήνης στις 28 Αυγούστου θα προκαλέσουν από αλλαγή εμφάνισης μέχρι αλλαγή συμπεριφοράς για να φανερωθεί ένας πιο θαρραλέος και πιο ελεύθερος εαυτός. Και οι σχέσεις σας ακόμα θα επηρεαστούν από την μεταμόρφωσή σας και είτε ένας παρόν δεσμός θα βαθύνει ή θα ανακαλύψετε κάτι καινούργιο στον ορίζοντα. Η έκλειψη σελήνης στις 3 Μαρτίου και η έκλειψη ηλίου στις 11 Σεπτεμβρίου σας τονίζουν την ανάγκη να επανεξετάσετε συμφωνίες γραπτές και προφορικές, να ανανεώσετε κάποιους διακανονισμούς ή και να αποδεσμευτείτε από άλλες υποχρεώσεις. Ο Δίας στον τοξότη ευνοεί σημαντικά την καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας και η πρόκληση για εσάς είναι να γίνετε ακόμα πιο διεκδικητικοί. Μην ξεχνάτε η θέση αυτή του Δία ευνοεί τους τολμηρούς, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να ανοίξετε το στόμα σας και να ορθώσετε την φωνή σας όπου έχετε κάτι να πείτε. Μην διστάζετε και μην σας πιάνει η ανασφάλεια όταν είναι να προωθήσετε μια ιδέα σας ή ένα ταλέντο σας, αν το κάνετε θα ωφελήσει πολύ το πλησίον σας και θα είστε χρήσιμοι. Το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 10 Μαίου και στις 9 Οκτωβρίου αυξάνει την γενικότερη ανησυχία σας και μπορεί να έρθει το απρόβλεπτο στον χώρο εργασίας σας. Ευθύνες που δεν περιμένατε, νέες υποχρεώσεις, υπάρχει περίπτωση να έρθουν τα πάνω κάτω. Καλείστε όμως, όπως ανέφερα και πιο πριν να είστε θαρραλέοι και άμεσοι. Συντονιστείτε με ότι σας ταιριάζει περισσότερο, με ότι δεν σας δεσμεύει αποπνικτικά και εν ανάγκη βρείτε ακόμα και καινούργια δουλειά. Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα γύρω στις 28 Φεβρουαρίου και στις 25 Ιουνίου μπορεί να σας κάνει να χάσετε κάπως τα όρια σας και ακόμα μπορεί να νιώσετε συναισθηματική ή και σωματική εξάντληση. Έχετε τον νου σας τις ημέρες κοντά σε αυτές τις ημερομηνίες να φροντίσετε τις αδυναμίες σας προσφέροντας στον εαυτό σας όλον τον απαραίτητο χρόνο για ξεκούραση και κανάκευμα. Όσον αφορά ζητήματα της καρδιάς, οι εκλείψεις και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης το καλοκαίρι, έχουν την τάση να αλλάξουν όλο το συναισθηματικό σκηνικό της ζωής σας. Μάρτιο και Σεπτέμβριο θα γίνουν ανακατατάξεις στον τρόπο που συνδέεστε με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν δηλαδή έχετε βαρεθεί, αυτό θα είναι όλο και πιο φανερό, αν ο άλλος συμπεριφέρεται περίεργα θα ανακαλύψετε πράγματα που δεν γνωρίζατε πρωτύτερα. Αν δεν έχετε βρει το ταίρι σας θα σας έρθουν ευκαιρίες να συνδεθείτε και να σαγηνεύσετε διαφορετικά και ασυνήθιστα ως τώρα πρόσωπα. Πληγές που σας ταλαιπωρούσανε και σας προκαλούσανε θλίψη θα ξεπεραστούν πιο εύκολα απ’ όσο νομίζατε. Μπορεί ακόμα κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν να εμφανιστεί ή κάποιο γεγονός συναισθηματικό να ξεθαφτεί και να ταράξει κάπως τα δεδομένα σας. Πάντως όπως και να είναι, το 2007 θα φέρει σίγουρα εκπλήξεις πιπεράτες στα συναισθηματικά σας. Η διαίσθησή σας θα είναι πολύ καλός σύμμαχος για εσάς φέτος και να είστε έτοιμοι να αφιερώσετε ενέργεια με την ψυχή σας και με το σώμα σας στον τομέα που επιθυμείτε για να δείτε τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

9 comments:

BLUEPRINTS said...

επιτέλους εδέησε... και μου τα λέει και καλά, μεγάλο φιλί και καλή βδομάδα

Αθήναιος said...

Προβατάκο, όλο λεφτά και έρωτες μας τάζει η κυρία Έμιλυ αλλά πούντα... Αχ-βαχ... όλοι θέλουν να πιάσουν το Ταύρο από τα κέρατα και κανείς από τα α@@@δια...

ArisDavarakis said...

Νάστε καλά βρε παιδιά και σύ πρόβατέ μου και η μυστυριώδης αστρολόγος! Είμαι Λέων τού πρώτου δεκαημέρου και θα προσέξω πολύ να είμαι σεμνός και ταπεινός και σοβαρός και σώφρων, ώστε να πάνε όλα καλά! Ευχαριστώ Εμιλυ! Μπέέέέέ, αμνέ του Θεού, πρόσεξε λίγο τον εαυτό σου, πλησιάζει Πάσχα, μην κυκλοφορείς πολύ - μην πάς σαν τον Αθανάσιο Διάκο προβατάκο μου!

Anonymous said...

Geia sou mikro provataki!! Ti kaneis?
Aftos o Αθήναιος, ti oraia pou to ethese!!!! Ektos apo to kommati me ta a@@@dia vevaia...

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Χαίρε Λώρα, οι Αιγόκεροι σε χαιρετούν!
Και οι υπόλοιποι να μη μιλάνε για ερωτικές ξηρασίες, κρίσεις και τα τοιαύτα, γιατί όσο τετράγωνα είναι πάντα τα πράγματα για τους Αιγόκερους για κανένα άλλο δεν είναι!!!

Nassos K. said...

Μας έφτιαξες πάλι!

:)

Bring Beee Back 2 LiFo!
(λες να το κάνω μπανεράκι;)

Provato said...

φιλί μπεεεεε blueprints! Πολύ ζηλεύω που δεν τα κατάφερα να έρθω εχτές στο πάρτι σας... γκρ γκρ γκρ γκρ... κλαψ λυγμ!

Αθήναιε κάνε υπομονή και ο ήλιος θα γίνει πιο γαλανός! Τι παράπονο βρε έχεις ως ταύρος και ως άνθρωπος από την ζωή σου; Αφού όλα καλά πάνε όταν το θες!!!

Prosopa ευχαριστούμε κι εγώ και η Έμιλυ! Όσο για το Πάσχα, μην ανυσηχείς! Βγαίνω στην παρανομία και την γλιτώνω!!! μπεεεε!

faidra τι να κάνω το παλαβό πρόβατο. Είχα μία φοβερή γρίππη το Σουκου και τώρα είμαι τρομερά κουρασμένος ΚΑΙ έχω και απίστευτη δουλειά... τρέχω τρέχω και τελειωμό δεν βλέπω!!! μπεεεεε xxxx

asteroid μπεεεε :-))

Provato said...

Μπεεεεεε nassos!

:-)))

Anonymous said...

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΡΓΗ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ για το ζώδιό μου.
Και καλά να πάθεις που δεν ήρθες, έχασες. Κυρίως ΕΜΕΝΑ.