Monday, February 26, 2007

Ζώδια Λώρας Έμιλυ 26 Φεβρουαρίου με 11 Μαρτίου (έκλειψη ahead)

μας θυμήθηκε επιτέλους η Λώρα... τι να πω πια... μετά από τόσο καιρό έχουμε νέα πρόβλεψη. Γκρ γκρ γκρ ασταδγιάλα που καθυστέρησε τόσο πολύ. Τουλάχιστον όμως έχει καλό timing: η έκλειψη σελήνης σε λίγες μέρες είναι σημαντική οπότε διάβασε για να ενημερωθείς μην σου έρθει ο ουρανός σφοντύλι. Καλή βδομάδα.
Αγαπημένοι μου φίλοι,

Έχουμε πια μπει για τα καλά στην εποχή των εκλείψεων και σε λίγες ημέρες, στις 3 Μαρτίου δηλαδή, έχουμε την πρώτη μεγάλη έκλειψη σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου.

Γενικότερα μια έκλειψη σελήνης μας φέρνει πιο κοντά στο σκοτεινό κομμάτι της ζωής, μας φέρνει πιο κοντά σε όσα έχουμε καλά φυλαγμένα στο υποσυνείδητό μας. Γι’ αυτό και μία τέτοια έκλειψη ως προς την αστρολογική της ερμηνεία καταφθάνει για να ταρακουνήσει τα ύδατα των καταστάσεων που αγνοούμε να δούμε και που πολύ προσεκτικά κουκουλώνουμε. Τις μέρες αυτές είτε μέσα από κάποια γεγονότα είτε μέσα από ξαφνικές εκλάμψεις στην συνείδησή μας ερχόμαστε σε επαφή με κάποια κρυμμένα μας κίνητρα και με σκεπασμένους φόβους μας. Εδώ θα ήθελα να διευκρινίσω πως πολλοί αστρολόγοι όταν κάνουν ειδική μελέτη των εκλείψεων σε προσωπικά ωροσκόπια πελατών τους δεν μπορούν εύκολα να αποφανθούν αν η φύση του στρες που ξετυλίγει μια έκλειψη είναι κάτι πολύ θετικό και ευχάριστο ή είναι κάτι δύσκολο και δυσάρεστο. Κι εδώ ακριβώς είναι που φαίνεται ο καλός αστρολόγος: εκείνος που μπορεί μαζί με την ολοκληρωμένη γνώση του να επιστρατεύσει και την διαίσθησή του θα μπορέσει να εντοπίσει την ουσία και την σημασία μιας έκλειψης ως προς το ατομικό ωροσκόπιο.

Τώρα, αυτή η συγκεκριμένη έκλειψη της 3 Μαρτίου είναι πολύ δυνατή επειδή έχει απέναντί της τον Ουρανό και δέχεται σχεδόν όψη τετραγώνου από τον Δία. Είναι πιθανό να δούμε μια γενικότερη νευρική ένταση στην ατμόσφαιρα. Λόγω του ανάδρομου Ερμή εμπλέκονται και κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις και γι’ αυτό θα έλεγα επειδή μικρά γεγονότα θα έχουν την τάση να πάρουν δραματικές διαστάσεις πάνω απ’ όλα βάλτε την ψυχραιμία και τον ορθό νου να βασιλεύουν. Βασικά φίλοι μου, θα σας έλεγα να προστατευτείτε από απρόβλεπτες συμπεριφορές και μην μπαίνετε σε καταστάσεις εκτός ελέγχου. Αποδεσμευτείτε, να βλέπετε τα πράγματα σαν θεατές μιας παράστασης και όπου μπορείτε μην μπαίνετε σε οξεία κριτική διάθεση (το ακούτε αυτό εσείς τα Παρθενάκια;). Το θετικό είναι ότι δίνεται σε όλους μας η ευκαιρία να ανανεώσουμε την συνειδητότητά μας, να ανεβούμε σκαλοπάτι σε κώδικες συμπεριφοράς αρκεί βέβαια να είμαστε ανοιχτοί στα μηνύματα γύρω μας.

Αυτή η έκλειψη και οι όψεις της είναι πολύ ευνοϊκή για καλλιτέχνες και δημιουργούς, για όσους ασχολούνται με εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας και για όσους ασχολούνται εις βάθος με την μεταφυσική και είναι συντονισμένοι σε πνευματικότητα. Η ενέργεια που αποδεσμεύει η έκλειψη αυτή της σελήνης, δηλαδή των ανοιγμάτων, των νέων ευκαιριών και της αισιοδοξίας θα είναι αισθητή αρκετά μέσα στον Μάρτιο. Καλό είναι να γνωρίζει ο καθένας από εσάς σε ποιον οίκο του ωροσκοπίου του πέφτει η έκλειψη ώστε να έχει επιπλέον πληροφορίες ως προς ποιόν τομέα της ζωής του αγγίζει η ενέργεια αυτή. Η επόμενη έκλειψη, η έκλειψη ηλίου στο ζώδιο των ιχθύων μαζί με την νέα σελήνη στις 19 Μαρτίου θα είναι το θέμα μας την επόμενη φορά.

Συχνά με ρωτούν οι φίλοι μου ποια η διαφορά μεταξύ των αποτελεσμάτων μίας έκλειψης ηλίου και μίας έκλειψης σελήνης. Εν συντομία να σας πω ότι οι συνέπειες μιας έκλειψης ηλίου αφορούν κάποια εξωτερικά απρόσμενα γεγονότα ενώ η έκλειψη σελήνης σχετίζεται με γεγονότα που προκαλούνται λόγω των προσωπικών μας σκέψεων, προβληματισμών και συναισθημάτων μας. Είναι δηλαδή, πολύ πιο υποκειμενικά τα δεδομένα των καταστάσεων που προκαλούνται από μία έκλειψη σελήνης.

Τώρα όσον αφορά το χρονικό διάστημα που κρατάει μια έκλειψη αυτό έχει κατά πολύ να κάνει με το πώς βλέπουμε γενικότερα τα πράγματα. Εάν αποφασίσουμε ότι οι εκλείψεις είναι μικρής σημασίας τότε θα λέγαμε ότι και η διάρκειά τους είναι μόλις κάποιες μέρες πριν και κάποιες μέρες μετά. Εάν απ’ την άλλη αποφασίσουμε ότι μία έκλειψη μπορεί να έχει βαθιές συνέπειες τότε η αναταραχή μπορεί να διαρκέσει κάποιες εβδομάδες και η όλη επιρροή μπορεί να είναι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην ξεχνάμε ότι οι εκλείψεις, μας φανερώνουν τις δυνατότητες να δουλέψουμε και να επεξεργαστούμε θέματα που είχαμε παραγκωνίσει και είχαμε βάλει στην άκρη. Οι αποφάσεις που συνειδητά παίρνουμε ώστε να αντιμετωπίσουμε τα θέματα αυτά θα έχουν μακροχρόνια επακόλουθα. Το πώς βλέπουμε λοιπόν τις εκλείψεις έχει να κάνει με το πώς βλέπουμε γενικότερα την ζωή μας και το πώς ψηλαφίζουμε και το παραμικρό ακόμα στα δεδομένα της καθημερινότητας μας. Χαίρομαι που μου δίνεται τώρα η ευκαιρία να σας πω 2 λόγια για τις εκλείψεις γιατί από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχα υπ’ όψη μου να σας μεταφέρω κάποια πράγματα αλλά λόγω της τότε απουσίας μου δεν το έκανα. Αν έχετε κάποιες ερωτήσεις μην διστάσετε να τις διατυπώσετε και την επόμενη φορά που θα μιλήσω για την έκλειψη ηλίου θα προσπαθήσω να σας απαντήσω.

ΚΡΙΟΙ: Αγαπημένα μου Κριαράκια, περάσατε αναστάτωση, κούραση και έξτρα στρες αρχές με μέσα Φεβρουαρίου αλλά τώρα που ο Άρης μπήκε στον Υδροχόο, θα είναι οι δραστηριότητές σας πολύ πιο συντονισμένες και τα πράγματα θα μπουν στην τροχιά τους με πιο ηρεμία. Στις 28 Φεβρουαρίου η αντίθεση Ποσειδώνα Κρόνου είναι ακριβής και καλείστε να αποδεχτείτε τους περιορισμούς σας, να δείτε τα πράγματα στην ολότητά τους και να προχωρήστε θαρρετά στο επόμενο βήμα. Η έκλειψη στις 3 μπορεί να φέρει κάποια μυστικά ή κάτι κρυμμένο στην επιφάνεια και μπορεί να αισθανθείτε θύμα των αποκαλύψεων αυτών. Σαν γνήσιος πολεμιστής, με το σπαθί στο χέρι υπερασπιστείτε την αλήθεια βλέποντας ανοιχτά όλες τις παραμέτρους των καταστάσεων. Στις 8-9 Μαρτίου το εξαιρετικό τρίγωνο Αφροδίτης Δία σας ευνοεί αφάνταστα. Η γοητεία στα ύψη, ο ορθός νους στα ύψη και η αισιοδοξία άφθονη μπορείτε να κατακτήσετε ή ένα επιχειρηματικό σχέδιο ή μια συναισθηματική πρόκληση. Μην μείνετε απαθείς, βρείτε τα κίνητρά σας και… όρτσα τα πανιά!

ΤΑΥΡΟΙ: Το Σαββατοκύριακο που μόλις τελείωσε αν το περάσατε μόνοι σας δεν ήταν και ότι καλύτερο για την ψυχολογική σας διάθεση. Έχετε την τάση να πέφτετε αυτές τις μέρες εύκολα σε συναισθήματα απογοήτευσης γι’ αυτό φροντίστε να συναναστρέφεστε αισιόδοξους και θετικούς ανθρώπους. Ο Μάρτιος σας επιφυλλάσσει εκπλήξεις στα συναισθηματικά σας (θα μπει η Αφροδίτη πάνω σας στις 17 Μαρτίου) και έντονη δραστηριοποίηση. Η έκλειψη στις 3 Μαρτίου τείνει να σας κάνει πιο μαχητικούς και ευέξαπτους στην επικοινωνία σας γι’ αυτό διαλέγετε τις λέξεις με προσοχή και να ακούτε τον άλλον με υπομονή. Στις 8-9 Μαρτίου η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης με τους άλλους πλανήτες σας χαρίζει μεγάλη γοητεία στον χειρισμό των κοινωνικών σας υποθέσεων και οι σχέσεις σας αναζωπυρώνονται. Αν θέλετε να αρχίσετε ένα χόμπυ ή να οργανώσετε κάποιο γεγονός βάλτε το μπρος θα σας φέρει μεγάλη ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ανάδρομης Ερμής σας έχει κάνει να νιώθετε μπερδεμένοι στο μυαλό σας τον τελευταίο καιρό. Ενδέχονται κάποιες παρεξηγήσεις με κοντινούς σας, μην αποθαρρύνεστε όμως, κάπου δοκιμάζεστε κατά πόσο μπορείτε αποτελεσματικά να μεταφέρετε τις ιδέες σας σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Στις 27-28 Φεβρουαρίου έχετε αμφιβολίες για κάποιες αποφάσεις που πήρατε την περασμένη χρονιά. Η ρουτίνα σας κάπως αλλάζει, μην ανησυχείτε όμως, μέσα στους επόμενους μήνες θα βρείτε έναν πιο αυθεντικό δρόμο που θα σας ταιριάζει πραγματικά. Η έκλειψη στις 3 Μαρτίου μπορεί να σας φέρει νευρική υπερένταση και αδυναμία συγκέντρωσης, προνοήστε από τώρα και μην μπαίνετε εκείνες τις μέρες σε άσκοπες κουβέντες με ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Μπορεί να υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις στην δουλειά σας αλλά και μεγαλύτερη από το συνηθισμένο αστάθεια. Στις 7 Μαρτίου ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος και μαζί το μυαλό σας ξεκαθαρίζει και τακτοποιεί αρκετά πράγματα. 8 με 9 Μαρτίου ανοίγει ο δρόμος για απολαύσεις των αισθήσεων σας. Συμπεριφερθείτε με ευγένεια στο σώμα σας και προσφέρετε στον εαυτό σας την καλύτερη δυνατή ψυχαγωγία.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Γύρω στις 28 Φεβρουαρίου βλέπετε καθαρά πως δεν σας παίρνει πια να μπαίνετε σε αυτολύπηση και τάσεις απομόνωσης. Θυμάστε, σας έχω πει εδώ και καιρό να μπείτε σε νέα ξεκινήματα και νέες διαθέσεις ειδικά στα συναισθηματικά σας. Αυτό σιγά-σιγά το βλέπετε πια όλο και πιο καθαρά. Η έκλειψη στις 3 Μαρτίου σας τονίζει κάποιες λεπτομέρειες που είχατε αμελήσει. Μιλήστε σε κάποιον φίλο σας για τα συναισθήματά σας, θα σας βγεί σε καλό. Μην τα κρατάτε μέσα σας. 8 με 9 Μαρτίου έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, οι άλλοι σας πλησιάζουν πιο εύκολα και είναι πολύ πιο φιλικοί από συνήθως. Σας δίνονται καλές ευκαιρίες να ζητήσετε προαγωγή ή να επεκταθείτε στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Στις 25 Φεβρουαρίου ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο, απέναντί σας, και σας κάνει πιο μαχητικούς, σχεδόν θα έλεγα ανταγωνιστικούς. Αυτό σας χαρίζει μεγάλη ικανότητα να πάρετε πρωτοβουλίες για κάποιο επαγγελματικό εγχείρημα ή ακόμα για μια ερωτική κατάκτηση. Η όψη του Κρόνου με τον Ποσειδώνα στο τέλος Φεβρουαρίου ίσως σας κάνει να νιώσετε μπερδεμένοι για κάποια σας ιδανικά, κάπου υπάρχει μια θολούρα. Μην καταθέσετε τα όπλα αν νιώσετε μπερδεμένοι, απλά επαναπροσδιορίστε τα οράματά σας και αλλάξετε την στρατηγική σας. Αν νιώθετε μόνοι και απουσία υποστήριξης από το περιβάλλον σας, μην απογοητεύεστε, συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και εν καιρώ θα αποκτήσετε διαύγεια και συνοχή. Η έκλειψη σελήνης μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σας ή μπορεί να αποσυντονιστείτε από την συμπεριφορά των κοντινών σας. Η ευελιξία που θα επιδείξετε θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Γύρω στις 9 με 10 Μαρτίου μην σας πιάσει υπεραισιοδοξία και μπείτε σε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε εύκολα. Μην ξεχνάτε λιονταράκια μου, ακόμα καραδοκεί ο Κρόνος, γι’ αυτό ένα-ένα να παίρνετε τα πράγματα...

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Εάν νιώθετε την αυτοπεποίθησή σας πιο χαμηλή αυτές τις ημέρες μην ανησυχείτε είναι προσωρινό, απ’ την μια ο ανάδρομος Ερμής, απ’ την άλλη η αντίθεση Κρόνου Ποσειδώνα συντείνουν να έχετε αμφιβολίες και ενδοιασμούς για το κάθε τι. Η έκλειψη σελήνης στις 3 Μαρτίου σας υπερφορτώνει το νευρικό σας σύστημα και σας αναστατώνει με ένα σωρό δραστηριότητες που καλείστε να διεκπεραιώσετε. Ευτυχώς ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος από τις 7 Μαρτίου και μπορείτε άνετα να θέσετε σε εφαρμογή τις σκέψεις σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Γύρω στις 8 με 9 Μαρτίου ενδέχεται μια γνωριμία που θα κάνετε να σας φέρει οικονομικές απολαβές ή ακόμα να οδηγήσει σε ρομαντικές στιγμές. Ξαναβρίσκετε την αυτοπεποίθησή σας και αποκτάει μεγαλύτερη σημασία η επαγγελματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΙ: Στις 25 Φεβρουαρίου ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο και αυτό σας κινητοποιεί να αναζητήσετε αυτά που σας ευχαριστούν και σας κάνουν κέφι για όλο τον επόμενο μήνα. Η έκλειψη σελήνης στις 3 Μαρτίου φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη να αλλάξετε συνήθειές και να αναζητήσετε νέους τρόπους να βιώνετε την καθημερινότητά σας, το σκηνικό της ζωής σας αλλάζει σιγά-σιγά και το βλέπετε όλο και πιο καθαρά. Ακόμα τις ημέρες της εκλείψεως αν εκνευριστείτε πιο εύκολα με τους άλλους μην ανταποκριθείτε με υπερβολή. 8 και 9 Μαρτίου διακατέχεστε από πολύ καλή κρίση στα πράγματα, αξιολογείτε τις καταστάσεις σωστά και χειρίζεστε τις σχέσεις σας με ωριμότητα και επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Η 28 Φεβρουαρίου είναι σημαντική για εσάς ημερομηνία καθώς η περίφημη όψη αντίθεσης μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα γίνεται πάλι ακριβής και κάπου σας φέρνει μια απογοήτευση όσον αφορά τα όνειρα και τις προσδοκίες που θέσατε από πέρσι το καλοκαίρι περίπου. Ή η οικογενειακή σας ζωή ή η καριέρα σας δεν είναι όπως ακριβώς τα περιμένατε. Από τώρα μέχρι τις 25 Ιουνίου που είναι η τελευταία ακριβής αντίθεση μεταξύ των 2 αυτών πλανητών καλείστε να ξαναβρείτε τα κίνητρά σας και να χτίσετε νέα όνειρα. Η έκλειψη σελήνης στις 3 Μαρτίου σας δίνει μεγάλο αυθορμητισμό σε ρομαντικά θέματα και σας κάνει να τολμήσετε εκεί όπου προηγουμένως διστάζατε. Θέλετε να προσφέρετε χαρά στον εαυτό σας, σαν να είστε παιδί, και είστε έτοιμοι ακόμα και να ρισκάρετε. 8 με 9 Μαρτίου είναι πολύ ευνοϊκές μέρες για μια οικονομική συμφωνία ή για μια ρομαντική κατάκτηση. Μην γίνεστε ανυπόμονοι, τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ αρμονικά.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Ο Φεβρουάριος κλείνει με εύνοια στο τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα θέματά σας, το μυαλό σας δουλεύει με εφευρετικότητα και με δεξιοτεχνία χειρίζεστε την επικοινωνία σας με τους άλλους. Η έκλειψη σελήνης στις 3 Μαρτίου κάπου αναστατώνει την επαγγελματική σας ζωή, έρχεται το απρόβλεπτο και εκεί είναι που χρειάζεται να αντιδράσετε γρήγορα και αποτελεσματικά ώστε να προλάβετε νέες ευθύνες και νέες περιστάσεις. 8 με 9 Μαρτίου εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και πάρτε πρωτοβουλίες είτε όσον αφορά ένα επαγγελματικό εγχείρημα είτε μια ρομαντική σας υπόθεση. Η τύχη δουλεύει με το μέρος σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Η όψη αντίθεσης μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα στις 28 Φεβρουαρίου σας υπενθυμίζει πως ενώ είστε σε καλό δρόμο ίσως χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές στην πορεία σας για να διατηρήσετε την παραγωγικότητά σας. Η έκλειψη σελήνης στις 3 Μαρτίου σας κάνει να αλλάξετε κάποιες από τις αντιλήψεις που έχετε για τη ζωή και σας δίνεται η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από συντηρητικούς και στεγνά λογικούς τρόπους σκέψης προς μια ματιά πιο αυθεντική και πιο επαναστατική για τα δεδομένα σας. 8, 9 και 10 Μαρτίου είστε πιο κοινωνικοί και αν στις συναναστροφές σας νιώσετε ότι δεν σας συμπεριφέρονται με σεβασμό μην το αγνοήστε, αντιμετωπίστε το την κατάλληλη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Γύρω στις 28 Φεβρουαρίου η ακριβής αντίθεση μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα σας κάνει να ξαναδείτε θέματα στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις που είχαν αρχίσει από πέρσι το καλοκαίρι. Θα χρειαστεί μάλλον να αποδεχτείτε κάποιες αλλαγές που είναι πέρα του ελέγχου σας, ίσως ακόμα χρειαστεί να αφήσετε κάτι ή κάποιον πίσω. Μπείτε βαθιά στο υποσυνείδητό σας και μιλήστε ελεύθερα για τους φόβους σας, αυτό μπορεί να βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη των πραγμάτων. Η έκλειψη σελήνης στις 3 Μαρτίου μπορεί να σας φέρει ή οικονομικό στρες ή συναισθηματικό στρες ή και τα δύο. Δείτε την πραγματικότητα έτσι όπως ακριβώς είναι και όπου ζορίζεστε, συμμαχείστε με την προσαρμοστικότητα και με την αίσθηση του χιούμορ!

ΙΧΘΥΕΣ: Στις 28 Φεβρουαρίου η ακριβής αντίθεση μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα «τιμωρεί» όλων των ειδών τις άσκοπες ψευδαισθήσεις αλλά και ανταμείβει τους ιδεαλιστές εκείνους που είναι διατεθειμένοι να κοπιάσουν ώστε να κάνουν τις αξίες τους πραγματικότητα. Οι δύο εκλείψεις του Μαρτίου φέρνουν μια στροφή στα προσωπικά σας θέματα. Η πρώτη έκλειψη, στις 3 Μαρτίου, σας αναστατώνει τον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις σας. Υπάρχει περίπτωση ένας πολύ διαφορετικός από εσάς άνθρωπος να μπει απρόσμενα στη ζωή σας, απ’ την άλλη αν είστε εγκλωβισμένοι σε μια σχέση που δεν σας πάει, αρχίζετε να πειραματίζεστε σε νέα προσέγγιση και είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε παλιές, «μουχλιασμένες» συνήθειες εν ονόματι της πολύ προσωπικής σας αλήθειας. Θα σας έλεγα να φροντίστε το νευρικό σας σύστημα τις μέρες γύρω από την έκλειψη γιατί έχετε μια πρωτοφανή ανυπομονησία και βιασύνη. 8 και 9 Μαρτίου μπορείτε να προσφέρετε ευχάριστες στιγμές στον εαυτό σας και να χαλαρώσετε.

5 comments:

BLUEPRINTS said...

γιατρέ μου να πω ότι δε φοβάμαι αυτή την έκλειψη; δεν θα το πω, την τρέμω... λέω να βγω από το σπίτι κατά το Πάσχα για να είμαι σίγουρος

Αθήναιος said...

Η κυρία Έμιλυ με πηγαίνει από βδομάδα σε βδομάδα γιαυτά που μου έχει τάξει: έρωτες ("Και στου μαγείρου την ποδιά σφάζονται 100 καρδιές", λέμε τώρα), λεφτά με τη σέσουλα, επιτυχίες, εκείνα τα Ferragamo παπουτσάκια και 2 εισητήρια για την πρεμιέρα της "Ηλέκτρας" μεθαύριο που πάλι την πατήσαμε και μείναμε εκτός πρεμιέρας Πρόβατέ μου.

Άσχετο: Ηλεκτρα του Στράους. Οι κοσμικοί που θα πάνε απλά για να χτυπήσουν κάρτα, θα κόψουν τις φλέβες τους. Πρέπει το δελτίο τύπου να κάνει ιδιαίτερη μνεία στο ότι " οι όχι τόσο φανατικοί της όπερας, πρέπει να πάρουν τα χάπια τους πριν πάνε στο Μέγαρο". :-)))

bbchris said...

Γουάου!!!!!

Το έχω ξαναπεί. Ζώδια Λώρας Έμιλυ, δε μπέστ ιν τάουν και δεν σηκώνω κουβέντα.-

Καλησπέρααααα! :)))))))))))

Provato said...

έλα ρε blue Μην υπερβάλλεις κι εσύ... μπεεεεέλεος δηλαδή! xxxx

Αθήναιε! have faith και όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις. Συν αθηνά βέβαια, και χείρα κίνει (ο Αθήναιος). Μπεεεεεε και btw μπεεεευχαριστούμε για την ενημέρωσης περί όπερας! μπεεεε ξανά!

chris Μπεεεεεε φίλε! xxxx :-))
(να σου πω, πες μου ότι δεν άφησες χαίτη, πεςμου πεςμου πεσμου!!!!)

Sadie said...

Ax, mpravo, mas eleipse! Ase pou tis teleutaies 3 meres gyrise o kosmos mou anapoda, ola strava, oti sxediaza edw kai miso xrono kai eixa ftasei sto terma gkremistike kai ithela mia tonwsi.

xxx