Thursday, February 22, 2007

Νέο super uber group δημιουργείται από τους New Kids On the Block και τις Spice Girls

τι γίνεται όταν ενώσεις τις Spice Girls με τους New Kids On The Block;
+


...έχεις το super uber group του 21ου αιώνα τις New Spice On the Girls. To group θα βγάλει στην Αμερική σε λίγες μέρες το πρώτο του single το οποίο παλεύω να βρω μέσω των επαφών μου με τις μεγάλες δισκογραφικές του εξωτερικού, αλλά είναι φοβερά δύσκολο αφού καταλαβαίνεις ότι το τραγούδι θα σκίσει τρελά. stay tuned στο www.provato.gr που θα σε ενημερώνει για τις εξελίξεις. μπεεεε

5 comments:

BLUEPRINTS said...

ε άντε χάσου πρωϊνιάτικα, μου βγήκε ο καφές από τη μύτη... καλημέρα μωρό :-)

Anonymous said...

το μεσαίο πράγμα είναι σαν ενσάρκωση του βελζεβούλ!!!

Provato said...

coperty εννοείς δηλαδή ότι το τρίτο δεν είναι;;;; χεχεχε χοχοχο χιχιχιχι! μπεεεε! μπεεεε μπεεε!

Provato said...

Μπεεεε Lacerta :-))))

desiderius said...

Για άλλη μια φορά, πόσα μου θυμίζεις.

Spice Girls δεν γούσταρα, ήμουν πολύ μεγάλος όταν μεσουρανούσαν (ήδη μαθητής γυμνασίου). Όμως οι NKOTB ήταν αγαπημένοι, πόσες φορές χόρεψα μόνος μου το "Step by step"... θύμάμαι κάποια ονόματα: Ο τρίτος στην πάνω σειρά ήταν ο Donnie Whalberg (αδελφός του Mark, που τότε παρίστανε τον ραπά), ο πρώτος στην κάτω σειρά ο Danny, και ο δεύτερος στην επάνω, και προσωπικός έρωτας, ο Jason (αν δεν κάνω λάθος).

Αλήθεια όμως, πώς αλλάζει η αισθητική κι η μόδα... Τα προσωπικά μου σεξ-σίμπολ της παιδικής μου ηλικίας μου φαίνονται σήμερα τόσο γελοία. Όμως και πώς εξωραΐζει ο χρόνος τις αναμνήσεις: αν με ρωτούσες πριν δω τη φώτο, θα ορκιζόμουν ότι αυτά τα ωραία αγόρια αποκλείεται να είχαν τέτοια κουρέματα και βοϊδίσια βλέμματα.