Wednesday, March 28, 2007

300 αδελφές χορεύουν για πάρτυ μας. dance bitch, dance for me!



και μην ξεχνάς ποτέ: με την κατάλληλη μουσική, όλα μοιάζουν πολύ διαφορετικά!

(την είδα την ταινία την Κυριακή... Neeeeeeext, και πολύ ασχοληθήκαμε... πάντως μου έκανε και κάτι καλό. Μου γλύτωσε χρόνο αφού αποφάσισα να μην δω το sin city...)

10 comments:

Anonymous said...

το sin city να το δεις όπωσδήποτε!

Provato said...

δεν το βλέπω που να χτυπιέσαι!


ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!

mindstripper said...

Έρχεται Πάσχα και ξέρεις τί σημαίνει αυτό. Ή θα αρχίσεις να κρύβεσαι στις γωνίες ή θα σπάσεις τα πεταλάκια σου να δεις το Sin City.

neutrino said...

ελα τωρα που δεν αγαπησες το αλα "Elizabeth-Taylor-στην-Cleopatra/David-Bowie-στα-πιο-gay-του/Dennis-Rodman-σκετο" στυλακι του Xerxes!
αστα αυτα

(παντως ο,τι κι αν λες η ταινια ειχε super αισθητικη)

JustAnotherGoneOff said...

Για το Sin City είσαι τελείως άδικος. Είναι κλάσεις ανώτερο και μάλλον η καλύτερη μεταφορά κόμικ για ταινία που έχω δει εγώ τουλάχιστον. Θα το πετύχεις κάποτε σε ζάπινγκ και θα το σκυλομετανιώσεις που δεν το είχες δει από την αρχή. Αν δεν το δεις, θα σε σουβλίσω.

Μπεεεεεεε...χρατς~!

enteka said...

LOL!!! (για το βίντεο)

όμως πρόβατε, καλά σου λέει όλος ο κόσμος για το sin city,

Provato said...

ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ SIN CITY πΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΑΤΩ, ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΩΒ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ (...καλά αν κάνετε αυτό το τελευταίο μπορεί να το ψιλοσκεφτώ...)

ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΕΕΕΕΕΕΠΩ!


όσο για σένα βρωμοjustanothergoneoff Μην με απειλείς γιατί θα γίνει της τρελής κατσίκας εδώ μέσα. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

αυτό ισχύει και για σένα βρωμοMindstripper! ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ - και σταμάτήστε όλοι να με απειλείτε με το ΠΑΑΑΑΑΑΣΧΑΑΑΑΑ!

μπεεεεε μπεεεε μπεεεε

Anonymous said...

Προβατάκι μου τρελά κορμιά οι 300 άξιζε τουλάχιστον γι αυτό και για την ατμόσφαιρα.....
sin city μην δεις...
είναι ΓΑΜΑΤΟ και ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟ αλλά πολύ γουστάρω που βγάζεις νεύρο και θες να είσαι αντιδραστικός ακόμα και αν ξέρεις πως στο τέλος θα σου αρέσει..

φιλίφιλίφιλί

mindstripper said...

Είσαι βλαμμένος.

Provato said...

μαράκι θα είναι ΚΩΛΟΤΑΙΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 300! ΚΩΛΟΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!! ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ! ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ b MOVIE!!!!! ΣΚΑΤΑ ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ!

MIND κι εσένα μυρίζει ο κώλος σου!