Sunday, March 11, 2007

Show Biz Νιούζ

ο Robbie με τους Pet Shop Boys έκαναν new entry στο εγγλέζικο chart στο νούμερο 16! Δεν το λες και πολύ καλό... (ποιος μιλάει εν τω μεταξύ - ο άνθρωπος που έχει τα χιλιάδες νούμερο 1 σε όλο τον κόσμο, εγώ! ... ... ...)

70 εκατομμύρια δολλάργια μάζεψε το πρώτο του Σαββατοκύριακο στην Αμερική το 300! Με κόστος 65 εκατομμύρια, η ταινία μάλλον θα γίνει super grand επιτυχία.

Διαμαρτύρομαι εντονότατα διότι στην ΕΠΙΣΗΜΗ λίστα με τους πιο επιτυχημένους σε πωλήσεις ελληνικούς δίσκους του 2006 είναι στην κορυφή το LIVE του Χατζηγιάννη. Συγγνώμη αλλά αυτό το cd δεν θα έπρεπε να είναι στην λίστα με τα ξένα cd δεδομένου ότι ο Χατζηγιάννης είναι Kύπριος; ρητορικό το ερώτημα, φυσικά και θα έπρεπε. Ασταδγιάλα!

Το πολυαγαπημένο σου προβατάκι σήμερα κολύμπησε 1000 μέτρα σερί, μετά 750 και μετά 500!!! και όλα αυτά τα 2250 μέτρα μέσα σε 55 λεπτά! του απιστεύτου; (...ναι, αν σκεφτείς ότι 10 μήνες πριν που ξεκίνησα την κολύμβηση, την πρώτη μερα που πήγα χρειάστηκα 45 λεπτά για να κολυμπήσω δέκα πενηντάρια - και μετά με βγάλανε με φορείο από το τζημ!)

Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η απλή outdoor διαφήμιση:



Και τελειώνουμε με τις δύο από τις πολλές καταχωρήσεις που είχε κάνει η μακαρίτισα για την PΕΤΑ. Δεν ήταν τόσο ρηχή τελικά η Αννούλα, που λύσσαξες!:



άντε, καλή βδομάδα να μας μπει!

6 comments:

vivliofagos said...

εδώ η Τουρκία και το Ισραήλ συμμετέχουν στη Eurovision ο Χατζιγιάννης σε πείραξε;
(άσε τις συζητήσεις περί εντάξεως της πρώτης στην Ε.Ε.)

'Εχουμε σβήσει και τη γεωγραφία.
(οπότε σειρά είχε και η Ιστορία - σχετικά με το βιβλίο της ΣΤ' δημοτικού).

Με αυτό που είπες μου ξύπνησες αναμνήσεις.
Θυμάτε κανείς ότι κάποτε κάναμε κάτι σαν "ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ" στο δημοτικό που έλεγε ότι είμαστε Ινδοευρωπαίοι (επειδή η φυλή μας όταν εμφανίστηκε στη Γη κατέβηκε από την ΒΔ Ασία;); Ε τώρα δεν τα διδάσκουν αυτά. Προφανώς γίναμε καρα-ευρωπαίοι!...

Provato said...

τι να πω... εγώ ξέρω ότι ένας τραγουδιστής, ο θεός να τον κάνει, από μία χώρα στην οποία για να πάω χρειάζεται διαβατήριο δεν μπορεί να είναι στο ελληνικό τόπ!!! μπεεεε
:-)

πολυβιος said...

για την τεράστια επιτυχία των ζουζουνιών με τον μπαρμπα μαθιό, γιατί δε λες τίποτά ;
ε,ε,ε ???

Provato said...

γιατί τα ζουζούνια είναι ιερά ΤΕΡΑΤΑ και δεν αγγίζονται!! τα αγαπώ! έχω όλες τις δουλειές του. respect!

καλή βδομάδα καυτό αγόρη! :-))

enteka said...

καλή βδομάδα!

(τέλεια η υπαίθρια διαφήμιση)

Provato said...

μπεεεεεεπίσης μπεεεεεεέντεκάκο!!! μπεεεεε!

:-)))