Monday, April 02, 2007

Ζώδια Λώρας Έμιλυ 2 με 15 Απριλίου


Καλό μήνα αγαπημένοι μου φίλοι! Τι να ευχηθώ, τι να ευχηθώ;

Εντάξει, τα τετριμμένα ευτυχία, καλή υγεία και πολλή αγάπη πάντα είναι ότι πιο ευπρόσδεκτο στην ζωή μας.


Αλλά σήμερα θα ήθελα να ευχηθώ ή να προτείνω κάτι περισσότερο, κάτι πιο ιδιαίτερο: «θάνατο» και αναγέννηση. Μπήκαμε στην Μεγάλη Εβδομάδα, σε μια σειρά αρχέγονων τελετουργιών που παραπέμπουν σε μυστήρια μακρινά και θα ήθελα να βάλω την σφραγίδα μου ευχόμενη να πεθάνει ότι δεν μας ταιριάζει, ότι μας φθείρει, ότι μας διώχνει από μια γαλήνια ισορροπία για να έρθει μετά το αποδεσμευμένο, το αύταρκες και το πιο δυνατό.

Κι αν δεν τα καταφέρουμε εντελώς να ξεφορτωθούμε ότι μας βαραίνει, ότι έχει πεθάνει δεν πειράζει, ας συνεχίσουμε τουλάχιστον με μία άλλη επίγνωση, με μία άλλη διάθεση και με μία αίσθηση εντελώς προσωπική, δική μας που, δεν γίνεται, κάπου θα μας οδηγήσει…


Τέλος πάντων δεν θέλω να ακούγομαι σιβυλλική! Ένας απ’ τους λόγους που είμαι υπερήφανη για τον πολιτισμό μας και την ιστορία μας είναι τα τελετουργικά του Πάσχα. Ένας λόγος για τον οποίο το Πάσχα έχει τόσο εξέχουσα σημασία για μας τους Έλληνες είναι ότι δεν στεκόμαστε απλά στην επιφάνεια αλλά διεισδύουμε στο μετά, αποδεχόμαστε τον θάνατο και βαθιά γνωρίζουμε, είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι ότι η αναγέννηση υπάρχει.

Ναι, ο Χριστός μας δείχνει με το παράδειγμά του πως ό,τι πεθαίνει ξαναγεννιέται. Ο Πλάτωνας μας έχει ήδη πει στο έργο του ΦΑΙΔΩΝ ότι η ψυχή συνεχίζει να υπάρχει και μετά τον θάνατο. Το σώμα μονάχα αλλάζει, αποσυντίθεται, η ψυχή όμως συνεχίζει το ταξίδι της στις γεμάτο χρώματα σφαίρες του μη ορατού… Εδώ είναι λοιπόν που καλούμαστε να είμαστε υπεύθυνοι, συντονισμένοι γιατί γνωρίζουμε και όταν γνωρίζουμε δεν χωράει να ζούμε μονάχα ελαφρά και βιαστικά!

Στα αστρολογικά μας τώρα: Τι γίνεται τις επόμενες 2 εβδομάδες; Πανσέληνος στις 2 Απριλίου στο ζώδιο του Zυγού. Στις 6 Απριλίου ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες, στις 10 Απριλίου ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, στις 12 Απριλίου η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους . Σας τα λέω επιγραμματικά γιατί θα είμαι πιο επεξηγηματική παρακάτω, για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.
Και αρχίζουμε:

ΚΡΙΟΙ: Η πολύ πρόσφατη, με ένταση όψη του Ερμή με τον Ουρανό και η Πανσέληνος στις 2 Απριλίου μπορεί να σας έφερε κάποια ξαφνικά σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σας και ταρακούνησε κάπως την ανάγκη για ανεξαρτησία απ’ τη μια και την μεγάλη επιθυμία για συντροφικότητα και στενή επαφή. Αυτή η πανσέληνος κάπου σας επικεντρώνει σε θέματα σχέσεων και ειδικότερα σε θέματα που συνήθως αποφεύγετε. Μην αντιδράτε με υπερβολή, απλά με πολύ φινέτσα και διακριτικότητα κινηθείτε και «συμμαζέψτε» τις ανασφάλειές σας. Στις 6 Απριλίου ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες και μπορεί από την μια να υπάρξει μια καθυστέρηση στην επίτευξη των στόχων σας, απ’ την άλλη όμως τονίζονται οι πνευματικές σας ανησυχίες και μπορείτε να φροντίσετε αυτές σας τις ανάγκες. Το πνεύμα των ημερών θα σας εμπνεύσει για να τακτοποιήσετε υπαρξιακά σας ζητήματα (όσο μπορεί αυτό να γίνει. Πολύ πιο εύκολο να το λέμε παρά να το θέτουμε σε πράξη). Στις 8 με 10 Απριλίου (μην ξεχνάτε μπαίνει και ο Ερμής στο ζώδιό σας) είναι σε πολύ καλή ισορροπία η αισιοδοξία με τον ρεαλισμό για εσάς, γι’ αυτό κοιτάξτε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας κατά σώφρων τρόπο και με πρόνοια. Προετοιμαστείτε τις επόμενες μέρες, μετά το Πάσχα, γιατί στις 17 Απριλίου θα έχουμε νέα σελήνη στον κριό και αυτό έχει να φέρει νέα ξεκινήματα, πρωτοπορία και πραγμάτωση των όσων σκέφτεστε.

ΤΑΥΡΟΙ: Εσείς των τελευταίων ημερών κάπου ακόμα νιώθετε κουρασμένοι, νιώθετε να ζορίζεστε αλλά υπομονή λίγο ακόμα. Για κάποιους από εσάς από την αρχή του αυτός ο μήνας σας φέρνει την τάση να θέλετε να γίνονται πιο ξεκάθαρα τα θέματα σχέσεων και αξιών. Στην πανσέληνο όμως, και για τις επόμενες 2 ημέρες η πολύ στεγνή λογική παραμερίζεται και τα πράγματα χαλαρώνουν κάπως. Μπορεί και να βρεθείτε με το ένα πόδι στα σύννεφα. Ο Άρης απ’ τις 6 Απριλίου σας κάνει πιο ευαίσθητους σε σχέση με τους άλλους και καμιά φορά όχι τόσο ευθείς όσον αφορά τις δραστηριότητές σας. Ο Ερμής όταν θα μπει στον Κριό στις 10 Απριλίου θα σας κάνει πιο αυθόρμητους και πιο έντονους στον τρόπο που θα επικοινωνείτε. Ευτυχώς η Αφροδίτη απ’ τις 12 Απριλίου στο διαλλακτικό ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθάει να βρίσκετε την ισορροπία και να προσαρμόζεστε δίχως να μπαίνετε σε ακραίες συμπεριφορές. Ναι, απ’ τις 12 Απριλίου θα έχετε διάθεση για φλέρτ και για ένα διανοητικό παρεδώσε και συμπεριφερθείτε εντελώς χαλαρά, δεν ξέρετε που μπορεί να οδηγήσει αυτό. Δεν είπαμε απ’ την αρχή του χρόνου, ότι φέτος η πρόκληση για εσάς είναι να είστε ανοιχτοί στο καινούργιο, ακόμα και στο άγνωστο; Ξεφύγετε λοιπόν, απ’ τις «ασφαλείς» χειροπέδες του παρελθόντος!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τις πρώτες μέρες του Απριλίου αυξάνεται η διανοητική και η σωματική σας δραστηριότητα κατά πολύ. Η πανσέληνος στις 2 Απριλίου ίσως σας κάνει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα κατά τρόπο που να θελήσετε να απομονωθείτε απ’ τους πολύ αγαπημένους σας, όμως πολύ γρήγορα μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και θα παραμερίσετε τις ανασφάλειές σας. Ο Ερμής στον κριό από τις 10 ως τις 26 Απριλίου θα επεκτείνει την κοινωνική σας ζωή, θα σας φέρει σε μεγαλύτερη επαφή με φίλους και γνωστούς και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 12 Απριλίου θα σας χαρίσει πολύ γοητεία, θα είστε δημοφιλείς και θα μαγνητίσετε ποικιλία καινούργιων εμπειριών. Στις 9 Απριλίου το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σας φέρει περίεργες καταστάσεις, διαπληκτισμούς και διαφωνίες. Μην αναγκάσετε τους άλλους να ασπαστούν απόψεις σας, κοιτάξτε μέσα σας για να βρείτε την λύση και να λύσετε την οποιαδήποτε διαφορά. Όταν ο Άρης μπει στους Ιχθύες, από τις 6 Απριλίου κι έπειτα θα είστε πιο δυναμικοί, όπως είπα και παραπάνω θα έχετε ανυπομονησία για να πείτε τα πράγματα ηχηρά και με το όνομά τους, αυτό είναι απ’ την μια καλό γιατί μπαίνετε σε μια εγρήγορση απ’ την άλλη όμως δεν θα λείψουν η τάση για μικροαναποδιές και κούραση στην υγεία σας (κρυολογήματα κα)

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Με το που μπαίνει ο μήνας η πανσέληνος σας αναγκάζει να γίνετε δίκαιοι και αντικειμενικοί για να αντιμετωπίσετε κάποιο οικογενειακό η περιουσιακό σας θέμα που σας απασχολεί και που εντείνεται λόγω των ημερών. Έχετε αυτές τις μέρες μια ανησυχία για κάποιους ανεξήγητη, για άλλους με συγκεκριμένη αιτία. Εάν δεν πείτε ή δεν κάνετε τίποτα, από τις 6 Απριλίου που ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και θα είστε πιο ξεκάθαροι ως προς τα κίνητρά σας. Η Ανάσταση και το Πάσχα θα κυλήσουν ήρεμα για εσάς, θα νιώσετε το πνεύμα των ημερών και θα δεν θα φοβάστε να δείτε κατάματα ακόμα και το πιο δύσκολο και το σκοτεινό στην ζωή σας. Απ’ τις 10 Απριλίου κι έπειτα όταν ο Ερμής μπει στον Κριό θα είστε έτοιμοι να πείτε αυθόρμητα και ανοιχτά ότι δεν σας ταιριάζει, ότι κρατούσατε κρυφό τις τελευταίες ημέρες.


ΛΕΟΝΤΕΣ: Ο μήνας μπήκε με εκνευρισμούς και με μια αίσθηση ευθύνης που συνεχίζει να σας απασχολεί. Η πανσέληνος σας κάνει να πρέπει να πάρετε πρωτοβουλία για μια συζήτηση για λεπτά θέματα, για θέματα που δεν σας είναι εύκολο να διαπραγματευτείτε με άλλους. Από τις 6 Απριλίου όταν ο Άρης μπει στους Ιχθύες μην επηρεαστείτε τόσο πολύ αν οι άλλοι ασκήσουν πίεση προς εσάς. Κρατήστε ψυχραιμία και μελετάτε τις κινήσεις σας πρωτού προχωρήσετε σε οτιδήποτε. Απο τις 10 Απριλίου κι έπειτα όταν ο Ερμής μπει στον κριό δεν θα σας κρατάει τίποτα σε θέματα επικοινωνίας σας. Ότι έχετε στο μυαλό σας θα θελήσετε να το ξεστομίσετε αυθόρμητα και ξαφνικά χωρίς να υπολογίσετε τους άλλους. Φροντίσετε να είστε διπλωματικοί γιατί μην ξεχνάτε ότι μερικοί άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι, δεν αντέχουν να ακούσουν την αλήθεια. Και σε όλα μετράει ο τρόπος όχι τι ακριβώς κάνουμε. Ευτυχώς από τις 12 Απριλίου η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους, που σας ευνοεί, και αυτό σας κάνει πιο διαλλακτικούς και σας φέρνει μια νότα χιούμορ χρήσιμη για να «κουλάρει» φορτωμένες καταστάσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Τι γίνεται μ’ εσάς, με τα οικογενεικά σας και με τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες; Η πανσέληνος δεν ευκολύνει τα πράγματα, κάπου μπορεί να νιώσετε απόρριψη, ίσως και εξαπάτηση. Διάχυτα κυκλοφορούν πολλά συναισθήματα, πολλές πληροφορίες, που δεν μπορείτε εύκολα να τακτοποιήσετε και να χωνέψετε. Τι να κάνουμε, είστε απ’ τα ζώδια που νιώθετε ασφάλεια όταν περνάτε τα περισσότερα κάτω από το φίλτρο της λογικής! Ειδικά αυτές τις μέρες λοιπόν, μπορεί να νιώσετε μπερδεμένοι και ίσως αναστατωμένοι. Όμως κάντε μία παύση και δώστε περισσότερη βαρύτητα στην διαίσθησή σας. Πράγματι, κάνετε βήματα αυτόν τον καιρό και ανοίγει ο δρόμος προς την εξέλιξή σας σε βαθύ εσωτερικό και πνευματικό επίπεδο. Ακολουθήστε τις παραδόσεις των ημερών και μην διστάσετε να βρεθείτε με την οικογένειά σας, θα σας βγει σε καλό. Από τις 6 Απριλίου κι έπειτα που μπαίνει ο Άρης στους Ιχθύες θα νιώσετε έναν εκνευρισμό και θα θέλετε να πείτε ότι σας βαραίνει έξω απ’ τα δόντια. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας με τους άλλους γι’ αυτό φανείτε σώφρωνες πρωτού εκδηλωθείτε ειδικά γύρω στις 9 με 10 Απριλίου. Επίσης προσέχετε την υγεία σας και με καταπονείστε σπαταλώντας την ενέργειά σας εκεί που δεν είναι τόσο σημαντικό.


ΖΥΓΟΙ: Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Αυτό λέει πολλά! Απ’ τη μια η κούραση απ΄την δουλειά σας που σας ταλαιπωρεί όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες απ’ την άλλη έρχονται στο στόχαστρο πολλά θέματα γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η πανσέληνος σας θυμίζει με έντονο τρόπο να φροντίσετε τις σχέσεις σας υπεύθυνα και σοβαρά. Προσωπικά πιστεύω ότι τελικά αυτή πανσέληνος θα σας βγει σε καλό. Γιατι; Ξοδεύετε τόση ενέργεια και χρόνο για να «βολεύετε» τις ανάγκες των γύρων σας που πάρα πολύ συχνά αμελείτε τις δικές σας. Η αρμονία με τους γύρω σας είναι τόσο σημαντική για να νιώθετε καλά που οι βαθιές δικές ανάγκες (άραγε τις ξέρετε?) πάνε πολύ συχνά στον βρόντο. Γι΄αυτό λοιπόν κάπου αυτό το μπαμ που θα προκληθεί τις μέρες της πανσελήνου θα σας δώσει την ευκαιρία να δείξετε στους άλλους τι πραγματικά αισθάνεστε και που στέκεστε απέναντί τους. Κι όταν ο Ερμής μπει στον Κριό στις 10 Απριλίου θα σας είναι πιο εύκολο να λέτε αυτό που σκέφτεστε. Επίσης όταν η Αφροδίτη μπει στους Διδύμους από τις 12 Απριλίου θα καλυτερέψει ο διάλογος και η επικοινωνία με τους άλλους και γενικότερα θα ευνοηθούν οι επαφές σας και οι συναναστροφές σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Ταλαιπωρηθήκατε ή κουραστήκατε πολύ αυτές τις τελευταίες ημέρες ειδικότερα εσείς των τελευταίων ημερών. Γενικά τις μέρες της πανσελήνου ( 2 μέρες πριν και 2 μέρες μετά) μπορεί να νιώσετε μπερδεμένοι σε συναισθηματικά σας θέματα, μπορεί να σας βαραίνουν ακόμα κάποια πράγματα όμως μην το βάζετε κάτω μπορούν να σταθεροποιηθούν τα πράγματα για σας. Ο Άρης στους Ιχθύες από τις 6 Απριλίου κι έπειτα θα σας δώσει ώθηση να κυνηγήσετε τους στόχους σας, θα νιώσετε πιο δυνατοί και ακμαίοι και με μεγαλύτερη ζωτικότητα. Η διαίσθησή σας λειτουργεί πολύ καλά και μπορείτε να βασιστείτε σ’ αυτήν. Η ερωτική σας ζωή αναζωογονείται και θα λειτουργήσετε με φαντασία και αισθησιασμό. Γύρω στις 8 με 10 Απριλίου γίνεστε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητά σας. Μυστικά έχουν την τάση να φανούν πιο καθαρά και ακόμα κάποιοι φόβοι που δεν τους βλέπατε προτύτερα. Τα επαγγελματικά σας και τα ζητήματα καριέρας είναι σε σταθερή πρόοδο και διακατέχεστε από αισιοδοξία γύρω από αυτά.


ΤΟΞΟΤΕΣ: Η πανσέληνος δεν σας πολυεπηρεάζει θα έλεγα, πέρα από κάποια οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν καιρό και που θα συνεχίζουν να σας προκαλούν να βρείτε μια λύση. Στις 6 Απριλίου ο Δίας θα μπεί σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 6 Αυγούστου και αυτό μπορεί να καθυστερήσει για λίγο κάποιες από τις επιχειρήσεις σας, δεν θα τις διακόψει, απλά θα σας ζητηθεί να κάνετε έναν απολογισμό από τώρα και για τις επόμενες εβδομάδες. Θα χρειαστεί να ζυγίσετε και να ξαναζυγίσετε τα πλάνα σας και τα οράματά σας, να τα δείτε με αντικειμενικό μάτι για να εξετάσετε πόσο εφικτά είναι. Όχι η αισιοδοξία σας δεν θα μειωθεί, απλά μπαίνετε στο βήμα της αυτοεξέτασης για πολλά πράγματα. Επίσης στις 6 Απριλίου μπαίνει ο Άρης στους Ιχθύες μέχρι τις 15 Μαίου και αυτό μπορεί να σας κάνει να είστε πιο εκνευρισμένοι για κάποια πράγματα, πιο ανυπόμονοι, πιο ευάλωτοι σε ατυχήματα και κρυολογήματα. Απλά να ξεκουράζεστε και να μην αγχώνεστε με το παραμικρό. Αυτόν τον μήνα θα είστε δημιουργικοί και θα έχετε τα σωστά συστατικά για να θέσετε τις ιδέες σας σε πράξη. Όταν ο Ερμής μπει στον Κριό στις 10 με 11 Απριλίου το μυαλό σας θα δουλεύει με γρηγοράδα και με αποτελεσματικότητα. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας δώσει νέες ευκαιρίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Κάτι τρέχει με την πανσέληνο…Μήπως τάση για απομόνωση, αίσθημα απόρριψης ή μη αποδοχής; Νομίζω το να κάνετε μια συζήτηση γι΄αυτό που σας απασχολεί με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα θα βοηθήσει να αλαφρύνει το βάρος που αισθάνεστε. Μπορεί να υπάρχει τάση για παρεξήγηση, αλλά με την κατάλληλη υπομονή και ακρίβεια θα μπορέσετε να προβάλλετε την θέση σας. Η επίλυση που καλείστε να βρείτε σε εκκρεμότητες των σχέσεων σας δεν αφορά μονάχα τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τις επαγγελματικές σας. Γι’ αυτό θα βγει σε καλό να δώσετε φωνή στις σκέψεις σας και να συνεργαστείτε όσο μπορείτε για να βρεθεί μια λύση. Στις 6 με 8 Απριλίου θα μπορέσετε να λύσετε με την βοήθεια της διαίσθησής σας ζητήματα που προκύπτουν στον εργασιακό σας χώρο. Μην ξεχνάτε, η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση είναι για σας ο καλύτερος σύμμαχος. Γύρω στις 12 Απριλίου μην αφήσετε την απαισιοδοξία να σας κυριεύσει, είναι καλύτερο να ζητήσετε τα πράγματα να γίνουν πιο ξεκάθαρα παρά να μπείτε σε προστριβές και αμφιβολίες. Τέλος όσον αφορά στα οικονομικά σας η πανσέληνος μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια θέματα έχετε αφήσει εκκρεμή και είναι ψιλοπροβληματικά (μην αγχωθείτε, όμως, δεν είναι κάτι που δεν θα μπορέσετε να χειριστείτε...).


ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Κι εσείς είστε από τα σταθερά ζώδια που κουραστήκατε πολύ τον τελευταίο καιρό με ευθύνες και διανοητική ένταση (ειδικά εσείς των τελευταίων ημερών). Η πανσέληνος στις 2 Απριλίου σας κάνει να πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες των άλλων και στις δικές σας. Μπορεί να βγει στην επιφάνεια και να συνειδητοποιείτε ακόμα περισσότερο τι χρειάζεται να θυσιάσετε ώστε να κατακτήσετε μελλοντικά όνειρα και οράματα. Στις 6 Απριλίου ο Άρης, ο πολεμοχαρής Άρης, αφήνει το ζώδιό σας και μπαίνει στους Ιχθύες. Θα δείτε ότι η επόμενη εβδομάδα υπόσχεται δυναμικό για πρόοδο και συγκρότηση και τα πράγματα δείχνουν να σταθεροποιούνται πιο εύκολα. Η Αφροδίτη θα μπει στους Διδύμους στις 12 Απριλίου μέχρι τις 7 Μαίου. Αυτό θα σας φέρει μοναδική ανανέωση και ρομαντισμό, βρείτε λοιπόν χρόνο για ψυχαγωγία και φλερτ! Στις 12 με 14 Απριλίου αν κάτι δεν σας βγαίνει και δεν είναι ξεκάθαρο στα επαγγελματικά σας βρείτε το χρόνο να κάνετε επανεξέταση και εν ανάγκη κάνετε τροποποιήσεις και να είστε ανοιχτοί στην κριτική των άλλων.


ΙΧΘΥΕΣ: Σημαντικός αυτός ο μήνας για εσάς θα φανεί καθαρά ό,τι δεν βγήκε στην επιφάνεια με τις εκλείψεις. Το΄χουμε πει καιρό τώρα ότι είστε σε εποχή αλλαγών και ανανέωσης. Κατά καιρούς, ειδικά όταν προβάλλετε αντίσταση, βγαίνει στην επιφάνεια ένταση και αναστάτωση. Ότι είναι να γίνει θα γίνει, συνεργαστείτε με το ανώτερο σχέδιο και να εμπιστεύεστε την διαίσθησή σας. Η πανσέληνος σας γεμίζει με ιδέες και πληροφορίες που μπορεί να υπάρχει μπούκωμα ή βραχυκύκλωμα, μην ανησυχείτε θα περάσει αυτό γρήγορα. Στις 6 Απριλίου ο Άρης στο ζώδιο σας μέχρι τις 15 Μαίου θα σας γεμίσει δράση και ζωντάνια για να μπείτε στο κυνήγι των στόχων σας και να εκφράσετε την ατομικότητά σας και τον ξεχωριστό σας εαυτό. Μην μιζεριαστείτε και μην μπείτε στο ρόλο του θύματος αλλά δείτε ξεκάθαρα τις προοπτικές σας, τις δυνατότητές σας και δραστηριοποιηθείτε (λέξη κλειδί). 9 με 12 Απριλίου νιώθετε πολύ καλά, σας δίνετε η ευκαιρία να λάμψετε και να προβάλλετε τις ιδέες σας και να είστε πηγή έμπνευσης για τους άλλους. Στις 14 Απριλίου να έχετε τον νου σας να είστε ακριβείς όσο μπορείτε και μην είστε αόριστοι στις συναλλαγές σας.


Φίλοι μου, καλή Ανάσταση και καλή Λαμπρή. Εύχομαι να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά και μην πολυσκάτε αν κάτι δεν σας βγαίνει όπως θα θέλατε. Η ζωή έχει πολλά γυρίσματα και κύκλους. Υπάρχουν πάντα οι εκπλήξεις και η αίσθηση της μαγείας………………………………………………
Και στο πρόβατο και αγαπημένο μου φίλο εύχομαι ιδέες, εμπνεύσεις και δημιουργικότητα. Και πάνω απ’ όλα αγάπη και ζεστασιά και θαλπωρή!

1 comment:

Aντώνης said...

Άντε να δούμε... Οι πασχαλιές θ' ανθίσουν και φέτος;;