Thursday, April 12, 2007

Ο αγαπημένος μου super hero είναι σήμερα στο κέντρο της προσοχής

είμαι πολύ χαρούμενος που αγαπημένος μου σούπερ ήρωας, ο Ρώσος Γιούρι Γκαγκάριν είναι σήμερα πρωταγωνιστής στην πρώτη σελίδα του google. Σαν σήμερα το 1961 ο Γιούρι έκανε την πρώτη πτήση στο διάστημα - έτσι, επισφράγισε την νίκη της αγαπημένης Σοβιετικής Ένωσης στον αγώνα για την κατάκτηση του διαστήματος. Να και το σχετικό εξώφυλλο του Time: ...πέθανε σε ηλικία μόλις 34 χρονών, το 1968, (πέντε χρόνια πριν γεννηθώ) σε ένα χαζό δυστύχημα κατά την διάρκεια μία εκπαιδευτικής πτήσης. έκλαιγα πέντε μέρες όταν το έμαθα... δεν συνήλθα ποτέ. μέχρι και οι Αμερικάνοι τον τίμησαν:

...νομίζω ότι ο Γιούρι με έκανε να αποφασίσω να γίνω διάσημο sex symbol. του το οφείλω.

5 comments:

Anonymous said...

Μια χαζή ερώτηση: εάν πέθανε 5 χρόνια πριν γεννηθείς, ποιές ακριβώς 5 ημέρες έκλαιγες όταν το έμαθες; Υποθέτω ότι έμαθες την επιτυχία του και τον θάνατό του ταυτόχρονα σε κάποια ηλικία. Οπότε πόσες μέρες έκλαιγες από τη συγκίνηση για το θρίαμβο και πόσες για το πένθος; Σε ποιά ηλικία; Και τέλος πάντων, ένας τόσος αγνός θαυμαστής γιατί δεν βάδισε στα βήματα του προτύπου του? Γιατί ακολουθώντας το παράδειγμα της Λάικα δεν έγινες το πρώτο πρόβατο που πήγε στο διάστημα; Γιατί δεν έγινες αστροναύτης? Ή μήπως έγινες? ;-)

Aphrodite said...

Eλα και με κούφανες!!! Για μπες αν δεις αυτό και θα καταλάβεις!

!!!!

We must be... sister souls!!!!

(ποιά συκιά, η κριαρίνα είναι βρε το έτερόν σου ήμισυ!)

(θα πηγαίνουμε και σπα μαζί και πλατεία μαζί και στα ΑΤΜσ μαζί...)
:))))

Provato said...

N. όντως, πολύ χαζή η ερώτηση! σα δεν ντρέπεσαι να θες έτσι να σου αποκαλύψω όλα τα μυστικά μου... τσκ τσκ τσκ τσκ!!!

....μα τι ερωτήσεις είναι αυτές!

:-)) xxxx

aphrodite το ξέρω ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που σε είδα.... μπεεεεεεεε! καλημέρα μωρό μου!

Anonymous said...

Gagarin.Ωραιο club.

Provato said...

ανώνυμε δεν έχω πάει. αλλά έχω ακούσει καλά λόγια!