Thursday, May 03, 2007

Ένα ποντίκι που θέλει να γίνει σεφ, η Γαλλία, ο κινηματογράφος




λα νουβό λα ταινία ντε λα Pixar, ντι λα εταιγία που γύγισε ντε λα The Incredibles λέγεται ratatouille και παγλε πουγ ουν ποντικί λε οποίο θέλει να γίνει μάγειγας.

Μουά ζε σουί πεγιμένω λα πως και λα πως πουγ λα ρεγκαρντέ! Ζε ζουί λε φαν φανατίκ!

Ζε ρεγκαρντέ λε τρέιλερ ε ιλ ε (λε τρέιλερ) τρε αστειώωωω! τγε αστειώ.

λε σκινοθέτ ε λε μεμ ομ κι φε ε λε The Incredibles.

Σιλ βου πλε φε λα κλικ ισι πουρ ρεγκαρντε λε τρεηλέρ τιζέρ

ε φε λα κλικ ισι πουρ ρεγκαρντέ λε τρεηλέρ νογμαλ!

Μεγσή μποκού! α μπγιεντό!

4 comments:

srt said...

βοτρε αζ νε βου περμε πα !

Provato said...

πουρ κουά! ζε σουή ντεζολέ, βουζ αβέ πα ρεζόν!

με περμε!

μπεεεεεε!

Anonymous said...

Τo Ratatouille είναι θεική ταινία! Ειληκρινά είχα να διασκεδάσω τόσο δουλεύοντας σε project εδώ και πολύ καιρό.
Δουλεύοντας πάνω στο βιντεοπαιχνίδι (στις εκδόσεις Nintendo DS και Wii) πέρασα (και συνεχίζω να περνώ) μία πολύ ευχάριστη περίοδο στην Δουλειά. Τον Ιούνιο η ταινία βγαίνει στην Ρωσία και ανά εβδομάδα σε μία -μία τις ευρωπαικές χώρες. Στην Ελλάδα θα βγει τέλη Σεπτέμβρη στους κινηματογράφους, ενώ το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει 10 περίπου μέρες πριν.
Το παιχνίδι ισσοροπεί μεταξύ των υπονόμων και της κουζίνας ενώ εμπλουτίζεται και από πολλά επι μέρους mini games, η έκπληκη είναι πως πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει εξολοκλήρου στα ελληνικά σε DS & Wii. Τώρα λόγω συνεργασίας αν και η Pixar δεν δίνει ποτέ όλη την ταινία (ακόμη και σε συνεργάτες) κατάφερα να δώ πάρα πολλές σκηνές και έχω σχηματίσει την άποψη πως το βασικό θέμα (πίστεψε στο όνειρό σου όσο τρελό και αν είναι και κυνήγισέ το) θα αγγίξει πολλούς θεατές.
στο www.disney.com μπορείτε να δείτε από προχτές ένα βίντεο διάρκειας 12 λεπτών με μια ολόκληρη σκηνή της ταινίας όπου ο Ρέμι μιλάει με το φάντασμα του Γκουστάβ και ανακατεύεται για πρώτη φορά με μια κατεστραμένη σούπα του μελλοντικού καλύτερου φίλου του...

Attalanti said...

Απλά λατρεύω!!!!