Friday, June 22, 2007

Ζώδια Λώρας Έμιλυ 22 Ιουνίου με 6 Ιουλίου (φακ, ανάδρομος Ερμής και Πανσέληνος... φακ)

Αγαπημένοι μου φίλοι!
Πάλι καθυστέρησα να σας δώσω εγκαίρως τις προβλέψεις, δεν υπάρχει δικαιολογία! Μάζεψα όμως αρκετό υλικό και μέσα στις επόμενες γραμμές να ξέρετε ότι θα προσπαθήσω να δώσω όσο πιο πλήρεις πληροφορίες γίνεται για το αστρολογικό σκηνικό των ημερών. Δεν θέλω να χαλάω χατίρι στον προβατάκο μου ο οποίος δικαίως μου γκρίνιαξε, γιατί του έχω μεγααάλη αδυναμία και χαίρομαι όταν με έναν μοναδικά εξαιρετικό τρόπο φροντίζει όλους τους φίλους του.

Λοιπόν τι συμβαίνει αυτόν τον καιρό; Κατ’ αρχάς, καλό καλοκαίρι! Επισήμως σήμερα που είναι το θερινό ηλιοστάσιο μπήκαμε στην εποχή του «ανέμελου» καλοκαιριού! Ναι, ότι και να συμβαίνει με τους πλανήτες, ζήστε όσο πιο ξένοιαστα γίνεται και γεμίστε με μπάνια και με ατέλειωτους περιπάτους τις μπαταρίες σας. Η ζωή φέρνει πολλές φορές διορθωτικές πράξεις σε θέματα που κάποτε μας απογοητεύσανε ή μας ταλαιπωρήσανε και τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή, πολύ διαφορετική από αυτή που είχαμε οραματιστεί πρωτύτερα. Όπως είχε πει κάποτε σε μια συνέντευξή του ο γλυκύτατος Αναστάσιος της Αλβανίας, η μαγεία της ύπαρξης του θεού βρίσκεται στις εκπλήξεις μικρές και μεγάλες της καθημερινότητάς μας. Κι εδώ θα ήθελα να συμπληρώσω προτείνοντας να διατηρούμε αμόλυντη την αγνότητά μας και να ψάχνουμε πάντα την προσωπική μας αλήθεια. Easier said than done! ...Αλλά αξίζει τον κόπο... Κι αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν…

Τι γίνεται μέσα στις επόμενες ημέρες; Κατ’ αρχάς να σας θυμίσω ότι ο Ερμής μπήκε σε ανάδρομη πορεία στις 15 Ιουνίου και μέχρι τις 10 Ιουλίου. Έχουμε ξαναμιλήσει για το φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή αλλά αυτός ο ανάδρομος στον Καρκίνο φέρνει ποικίλες εμπειρίες στον συναισθηματικό μας κόσμο και οι επικοινωνίες μας είναι χρωματισμένες από νοσταλγία και ανάγκη ασφάλειας.

Στις 25 Ιουνίου έχουμε την τρίτη κατά σειρά αντίθεση μεταξύ Ποσειδώνα και Κρόνου. Η πρώτη αντίθεση συνέβη πέρσι τον Αύγουστο, η δεύτερη στις 28 Φεβρουαρίου και η τρίτη τώρα. Αυτό σημαίνει ότι και στο συλλογικό αλλά και στο ατομικό επίπεδο ότι είναι χτισμένο σε ψευδαισθήσεις και είναι μετέωρο θα καταρρεύσει από το βάρος της πραγματικότητας του εδώ και τώρα. Σε ατομικό επίπεδο όσοι από εσάς έχετε χάσει κάποιες από τις ελπίδες σας, απλά να ξέρετε ότι είναι καιρός να τις αποχαιρετίσετε για τα καλά και να χτίσετε νέα όνειρα και άλλες προσδοκίες.

Στις 30 Ιουνίου έχουμε πανσέληνο στον Αιγόκερο. Όπως είπε σήμερα το πρωί και η καινούργια μου φίλη η Δέσποινα που είναι χρόνια μυημένη στην Αστρολογία, πρόκειται για blue moon. Γιατί; Γιατί μέσα στον ίδιο μήνα είχαμε 2 πανσέληνους. Θυμόσαστε; Η προηγούμενη ήταν την 1η Ιουνίου. Όμως πέρα απ’ αυτό, η πανσέληνος αυτή είναι μια αρκετά έντονη πανσέληνος. Είναι στο ζώδιο του Αιγόκερου και καλούμαστε να τακτοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το παρελθόν, να αποδεχτούμε ότι εξαπατήσεις έχουμε αισθανθεί και ότι τριπάκια έχουμε επιτρέψει στον εαυτό μας να μπει, για να προχωρήσουμε παραπέρα. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα μας κάνει να θέλουμε να αποδράσουμε από την πραγματικότητα αλλά πολύ γρήγορα θα αναγκαστούμε να προσγειωθούμε στην γη.
Τέλος, η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου που αρχίζει από την Δευτέρα 2 του μηνός είναι αρκετά ήσυχη και χαλαρή, χωρίς ιδιαίτερα έντονη πλανητική δραστηριότητα

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες ευθύνες τον τελευταίο καιρό σας βαρύνανε περισσότερο, κινητοποιηθήκατε και δραστηριοποιηθήκατε μέχρι εξαντλήσεως. Μην μου στενοχωριόσαστε πολύ, μην ξεχνάτε μπήκε ο Ερμής ανάδρομος και είναι ακόμα ο Άρης στο ζώδιό σας. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει κάποια καθυστέρηση σε σχέδιά σας και σας κάνει πιο συναισθηματικούς, νοσταλγικούς και με μία ανεξήγητη δόση παραπόνου όσον αφορά το σκέπτεσθαι, μπορεί ακόμα να σας βάλει σε διαδικασίες επιδιορθώσεων στο σπίτι σας και να σας φέρνει σε επαφή με άτομα από το παρελθόν ή συγγενείς. Ο Άρης μέχρι τις 24 Ιουνίου σας δίνει δράση, τόλμη και για κάποιους από εσάς μια εμπόλεμη διάθεση. Στις 30 Ιουνίου έχουμε μια πανσέληνο στον Αιγόκερο. Αυτή η πανσέληνος είναι έντονη και αφορά θα έλεγα τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά σας και τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Δηλαδή: Η πραγματικότητα φαίνεται πολύ σκληρή και κάπου μπορεί να νιώσετε πολύ στριμωγμένοι από τις ευθύνες που αντιμετωπίζετε. Μην μπείτε σε μεγάλη απαισιοδοξία και μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις τώρα. Μπορεί να νιώσετε ότι όσο κόπο και να καταβάλετε δεν παίρνετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Κάντε όμως υπομονή, μην απομονωθείτε και με το που θα μπει ο Ιούλιος κινηθείτε με πιο διακριτικούς τόνους και αντιμετωπίστε τους φόβους και τα θέματά σας με προσοχή, με λεπτότητα και όχι με παρόρμηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχει μπει ο Ερμής ανάδρομος από τις 15 Ιουνίου ως τις 10 Ιουλίου και αυτό σημαίνει ότι κάποια θέματα σας όσον αφορά την επικοινωνία σας με τους άλλους και πληροφορίες που λαμβάνετε και περιμένετε δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Να ζητάτε ακρίβεια ειδικά σε σχέδια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν και μην διστάζετε να συζητήσετε και να ξανασυζητήσετε όλες τις παραμέτρους. Επίσης ο ανάδρομος Ερμής σημαίνει ότι αυτόν τον καιρό η δική σας αλήθεια επηρεάζεται περισσότερο από την συναισθηματική σας διάθεση παρά από την λογική σας. Θα έλεγα μην περιπλέκετε τα πράγματα, καμιά φορά η λύση βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας στην πιο απλή της μορφή. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας στις 24 Ιουνίου και θα καθίσει μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Θα αυξηθεί η φιλοδοξία σας και θα μπείτε σε μεγάλη δραστηριοποίηση για τους στόχους σας. 24, 25, 26 Ιουνίου τα πράγματα δεν δείχνουν τόσο σταθερά για σας, μπορεί να καραδοκεί κάποια απρόβλεπτη αποκάλυψη η να βγει στην επιφάνεια εξαπάτηση που προκαλέσατε ή που σας προκαλέσανε. Κατά την διάρκεια των ημερών γύρω από την πανσέληνο της 30ης Ιουνίου σας περιμένει πολύ δουλειά και σύνεση όσον αφορά την αντιμετώπιση των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Κάτι γύρω από ένα ταξίδι ή ένα θέμα εκπαιδευτικού περιεχομένου θα βγει στη φόρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο μέχρι τις 9-10 Ιουλίου αφορά τα οικονομικά σας και τα περιουσιακά σας που σημαίνει ότι εκτός από την προσοχή που καλείστε να επιδείξετε, ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα ξεχασμένα που θα χρειαστεί να ξανασυζητηθούν. Ακόμα θα έχετε συναντήσεις με άτομα που ήταν σημαντικά για εσάς στο παρελθόν και θα έχετε μνήμες και νοσταλγία. Γύρω στις 25 Ιουνίου η αντίθεση Κρόνου Ποσειδώνα ολοκληρώνει έναν κύκλο που άρχισε πέρσι το καλοκαίρι και ήρθε ξανά στην επιφάνεια γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου, όπου ξεκαθαρίζεται αρκετά το κομμάτι εξιδανίκευση-απογοήτευση-αμφιβολίες για σας. Ακούγομαι ότι γενικεύω φίλοι μου Δίδυμοι αλλά σας λέω τις λέξεις κλειδιά χωρίς να μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένη καθώς δεν ξέρω το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός από εσάς. Προς το τέλος του μήνα, γύρω στις 27, μην μπείτε σε αρνητικές σκέψεις αν τυχόν λάβετε νέα που σας αγχώνουν. Και ακόμα θα έλεγα μην μπείτε σε παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες κάποιων πραγμάτων. Λίγη ακόμα υπομονή μέχρι την πανσέληνο, στις 30 Ιουνίου, και από κει κι έπειτα μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναπτερωθεί το ηθικό σας. 1η Ιουλίου ενδέχεται να έχετε έννοιες οικονομικής φύσεως ή και συναισθηματικές. Θα έχετε την τάση να μπείτε σε απομόνωση, τουλάχιστον ας σας βγει δημιουργικά, θέτοντας καλύτερη στρατηγική για το μέλλον. Εάν βγει θέμα με τα οικονομικά σας, καλύτερα να κάνετε μια γενναία περικοπή εκεί όπου σας παίρνει. Είναι αυτός ο ανάδρομος Ερμής που σας δίνει μια νότα νοσταλγίας παραπάνω, υπομονή λοιπόν και πάλι υπομονή, με σωστό προγραμματισμό τα πράγματα θα μπουν στον σωστό δρόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας από τις από τις 15 Ιουνίου ως τις 10 Ιουλίου! Τι σημαίνει αυτό; Θα έλεγα πρωταγωνιστικότατο ρόλο έχουν τα συναισθήματα σας αυτόν τον καιρό καθώς και το πώς προβάλλεται η προσωπικότητά σας. Είναι εποχή που αποζητάτε ασφάλεια στα συναισθηματικά σας και στον χώρο του σπιτιού οικογένεια. Θα σας πρότεινα με την ευκαιρία του θερινού ηλιοστασίου στις 21 Ιουνίου να οργανώσετε συγκέντρωση αγαπημένων προσώπων και φίλων για να πάρετε ένεση φροντίδας και θαλπωρής που τόσο έχετε ανάγκη. Μέχρι τις 23 που ο Άρης είναι τον Κριό νιώθετε βιασύνη, ανυπομονησία και αναστάτωση, από τις 24 κι έπειτα οι τόνοι χαλαρώνουν και μπορείτε με πρακτικό και πιο ήρεμο τρόπο να κυνηγήσετε τις υποχρεώσεις σας και τους στόχους σας. Στις 25 Ιουνίου η όψη Κρόνου Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια θέματα γύρω από την προσωπική σας αξία και γύρω από τα οικονομικά σας. Κατά κάποιο τρόπο απομυθοποιούνται όνειρά σας που θέσατε από πέρσι το καλοκαίρι. Η πανσέληνος στον Αιγόκερο, απέναντί σας, στις 30 Ιουνίου σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πράγματα ή συναισθήματα που έχετε καταπιέσει προκειμένου να είστε σε αρμονική σχέση με τους συντρόφους σας ή με τους συνεργάτες σας. Μπορεί να νιώσετε κάποιο αδιέξοδο, όμως είναι καιρός να δείτε την αλήθεια κατάματα και σιγά σιγά να πάρετε δραστικές αποφάσεις. Γύρω στην 1η Ιουλίου τολμήστε να απομονωθείτε ώστε να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και να προετοιμαστείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ: Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σας κάνει να έρθετε σε επαφή με τις φοβίες σας και βοηθάει να εξιχνιάσετε και να βρείτε το κλειδί από τραύματα του παρελθόντος. Που και που, κατά την διάρκεια όλης αυτής της περιόδου μέχρι τις 10 Ιουλίου, να κάνετε διαλογισμό και έναν ενδότερο συντονισμό ώστε να αποτινάζονται τα άγχη και οι παρανοήσεις της εποχής αυτής. Όπως είπα και την προηγούμενη φορά η Αφροδίτη έχει μπει στο ζώδιό σας και θα καθίσει και για τους επόμενους μήνες και αυτό σας κάνει πολύ γοητευτικούς και έχετε υποστήριξη και συμπαράσταση από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Γι’ αυτό και οπουδήποτε συναντήσετε δυσκολίες μην διστάσετε να μοιραστείτε τις έννοιες σας με τους αγαπημένους σας, θα βρείτε σίγουρα ανακούφιση. Η πολύ σημαντική όψη αντίθεσης μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα γύρω στις 25 Ιουνίου απομυθοποιεί όνειρα και ψευδαισθήσεις που εγκαταστάθηκαν στον ορίζοντά σας από πέρσι τον Αύγουστο. Ταυτόχρονα όμως σας δίνονται νέες ευκαιρίες να ανανεώσετε τις ιδέες σας για να χτίσετε καλύτερες βάσεις για σας και για τον σύντροφό σας. Η πανσέληνος στις 30 Ιουνίου σας ενεργοποιεί να θέσετε μεγαλύτερη πειθαρχία όσον αφορά την υγεία σας και την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας. Την 1η Ιουλίου δεν είναι μέρα σούπερ αυτοπεποίθησης καθώς καλείστε να καταβάλλετε μεγαλύτερο κόπο για να αποδείξετε τις ικανότητές σας στους άλλους. Μην αποζητάτε τόσο την αναγνώριση από τους γύρω σας, τολμήστε να απομονωθείτε προσωρινά για να δείτε τις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τι έγινε με τον ανάδρομο Ερμή από τις 15 Ιουνίου σε εσάς φίλοι Παρθένοι; Ευτυχώς παρόλο που γενικά επηρεάζεστε από τον ανάδρομο Ερμή αυτή τη φορά επειδή είναι σε ένα φιλικό με εσάς ζώδιο δεν είναι τόσο δραματικά τα αποτελέσματα του. Απλά πολύ δουλειά θα έλεγα, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αναθεώρηση στα επαγγελματικά σας σχέδια και τους στόχους σας. Επίσης μέχρι τις 10 Ιουλίου είναι εποχή που συναντάτε άτομα του παρελθόντος, φίλους και συγγενείς που έχετε καιρό να δείτε. Αν είστε μέλη μίας ομάδας ή ενός συνδέσμου αναθεωρείτε παραμέτρους και κάποιες συνθήκες τους. Και μην ξεχνάτε ότι μέσα σε περίοδο ανάδρομου Ερμή μην υπογράφετε εύκολα σημαντικά συμβόλαια και να έχετε το νου σας σε οικονομικά σας θέματα. Επίσης η αντίθεση Κρόνου Ποσειδώνα στις 25 Ιουνίου μπορεί να σας δώσει αμφιβολίες για κάποια πρακτικά σας θέματα ή ακόμα μπορεί να φέρει αποκαλύψεις από εκεί που δεν τις περιμένατε. Η πανσέληνος στις 30 Ιουνίου μπορεί να σας φέρει άγχος γύρω από ένα συναισθηματικό θέμα ή επίσης μπορεί να δημιουργηθεί παρεξήγηση γύρω από κάποιο άτομο εξουσίας. Ότι και να συμβεί θα λυθεί εύκολα αν γίνετε ακριβείς και συγκεκριμένοι στις επικοινωνίες σας. Την 1η Ιουλίου είναι μέρα ευθυνών γι΄ αυτό μην αποθαρρυνθείτε αν χρειαστεί να βάλετε την προσωπική σας ευχαρίστηση σε δεύτερη μοίρα. Απ’ την άλλη όμως καλείστε μέσα στις επόμενες μέρες να συντονιστείτε και να υποστηρίξετε τις βαθιές πολύ προσωπικές σας ανάγκες, θα έχετε και βοήθεια από τον πλανήτη Άρη που μπήκε σε ένα φιλικό ζώδιο με το δικό σας. Επίσης η Αφροδίτη στον Λέοντα σας φέρνει μυστικές ή μεταφυσικές εμπειρίες σε θέματα του έρωτα και της καρδιάς.

ΖΥΓΟΣ: Ο ανάδρομος Ερμής από τις 15 Ιουνίου μέχρι 10 Ιουλίου σας φέρνει θέματα στα επαγγελματικά σας. Να είστε έτοιμοι για τυχόν καθυστερήσεις, μπερδέματα και κάποια μικροπροβληματάκια. Επίσης κάποιες αποκαλύψεις αναμένονται που θα σας κάνουν να αλλάξουν οι πληροφορίες σας και τα δεδομένα. Μέχρι τις 24 Ιουνίου ο Άρης απέναντί σας μπορεί να σας έφερε ή να σας φέρει αντιμαχίες με πολύ κοντινά σας πρόσωπα, σύντροφο ή συνεργάτες. Μπορεί να ταραχτήκατε ή κάτι να σας αναστάτωσε αλλά σιγά σιγά με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα θα φανούν πολύ πιο καθαρά. Στις 25 Ιουνίου η όψη αντίθεσης μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα θέτει σε αμφισβήτηση όνειρα που κάνατε από πέρσι τον Αύγουστο, κάτι απρόβλεπτο ή αποκαλύψεις βγαίνουν στη φόρα και χρειάζεται να δείτε με ρεαλισμό από δω και μπρος τα οράματά σας. Η πανσέληνος στις 30 Ιουνίου φέρνει ένταση σε θέματα σπιτιού οικογένειας. Μη αναμενόμενες ευθύνες δοκιμάζουν την υπομονής σας, μην αφήσετε τις ψευδαισθήσεις να επικρατήσουν, δείτε και αντιμετωπίστε τα θέματά σας και μην χάνετε την αισιοδοξία σας. Φίλοι και το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον είναι πρόθυμο να σας υποστηρίξει και να σας βοηθήσει σε ότι χρειαστεί. Ο Ιούλιος αρχίζει με υποχρεώσεις που πρέπει να βγάλετε εις πέρας αλλά μέσα στις επόμενες μέρες τα πράγματα θα προχωρήσουν γρηγορότερα απ’ όσο περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ανάδρομος Ερμής από τις 15 Ιουνίου ως τις 10 Ιουλίου μπορεί να φέρει καθυστέρηση σε νομικά θέματα ή σε θέματα εκπαιδευτικής φύσεως. Δεν θα έλεγα ότι σας επηρεάζει βαριά αυτός ο ανάδρομος καθώς είναι σε ένα φιλικό με εσάς ζώδιο. Στις 25 Ιουνίου η αντίθεση Κρόνου Ποσειδώνα σας κάνει να μην νιώθετε μεγάλη ασφάλεια ιδιαίτερα αν μέχρι τώρα έχετε επενδύσει αποκλειστικά σε υλικές κατακτήσεις και σε κατακτήσεις εξουσίας και κύρους. Χρειάζεται να μετριάσετε τέτοιου είδους φιλοδοξίες και είναι προτιμότερο να συντονιστείτε σε πνευματικά οφέλη και ψυχική βελτίωση και ενδυνάμωση. Αν νιώθετε ότι δεν έχετε ακόμα κατακτήσει αυτά που θα θέλατε να γνωρίζετε ότι έχετε γεμίσει με αρκετή σοφία, απαραίτητο εφόδιο για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Η πανσέληνος στις 30 Ιουνίου συνδυασμένη με την αντίθεση Αφροδίτης Ποσειδώνα φέρνει εντάσεις στον χώρο της δουλειάς και ψευδαισθήσεις σε θέματα του σπιτιού σας. Να έχετε το νου σας σε όλων των λογιών τις εξαπατήσεις τις μέρες αυτές. Τις πρώτες 2 μέρες του Ιουλίου ο Κρόνος με την Αφροδίτη μαζί σας κάνουν να έχετε τάση να διατηρείτε σκληρή στάση αν χρειαστεί να διαπραγματευτείτε κάποια ζητήματα. Μην μπείτε σε μεγάλες απαιτήσεις, μαλακώστε αν χρειαστεί έτσι ώστε να κάνετε τον περίγυρό σας να νιώθει συνεργάσιμος. Ο Άρης έχει μπει από τις 24 Ιουνίου απέναντί σας και κάπου τα βάζετε πολύ πιο εύκολα με τους άλλους. Όσο και να έχουν και οι άλλοι ένα μερίδιο ευθύνης, όταν κάτι σας φταίει να κοιτάτε πρώτα μέσα σας και μετά έξω από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
O ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε ένα ζώδιο όχι τόσο φιλικό με το δικό σας και θα έλεγα ότι σε εσάς θα φέρει κάποια παράπονα στην επιφάνεια είτε για ένα οικονομικό θέμα, κάτι που αφορά την δουλειά σας, είτε για ένα ερωτικό θέμα. Το να εκτεθείτε σε σημαντικά για σας πρόσωπα γύρω από βαθύτερες φοβίες σας, ανάγκες σας ή και αποθημένα σας θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Δεν χρειάζεται πάντα να είστε νικηφόροι και δυνατοί στα μάτια των άλλων. Καλό είναι που και που να μην φοβάστε να δείχνετε την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Επίσης μην ξεχνάτε με τον ανάδρομο Ερμή να κάνετε back up στα αρχεία του υπολογιστή σας και να διπλοελέγχετε τις λεπτομέρειες και τα μηνύματά σας ώστε να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Στις 25 Ιουνίου είναι η περίφημη όψη αντίθεσης μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι κάτι που άρχισε για σας πέρσι τον Αύγουστο και αφορά μία δέσμευσή σας ή ένα όνειρό σας θα ξαναμπεί κατά κάποιο τρόπο σε επανεξέταση ή και θα απομυθοποιηθεί. Στις 30 Ιουνίου η πανσέληνος σας φέρνει σε επαφή με την πραγματικότητα των οικονομικών σας θεμάτων έτσι όπως ακριβώς αυτή είναι. Οποιαδήποτε οικονομική αμέλεια του παρελθόντος θα φανεί τώρα πολύ καθαρά. Επίσης να προσέχετε τις εξαπατήσεις και ακόμα είναι προτιμότερο να φέρετε εις πέρας πρώτα τις υποχρεώσεις σας και μετά να φροντίσετε για την ευχαρίστησή σας. Ο Ιούλιος είναι για σας ένας σχετικά ήρεμος μήνας. Γύρω στις 2 με 3 Ιουλίου να είστε έτοιμοι να χαμηλώστε τις εντάσεις σας εάν βλέπετε ότι κάποιος από τον περίγυρό σας έχει ανάψει και μπαίνει σε μια υπερβολή. Η ευελιξία σας θα αποβεί κέρδος για εσάς ειδικά αν έχετε να κάνετε με πολύ πεισματάρικα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ανάδρομος Ερμής είναι στο ζώδιο που είναι ακριβώς απέναντι από το δικό σας. Και αυτό επηρεάζει θέματα που αφορούν σχέσεις σας, συνεργασίες σας ή τον γάμο σας. Γενικά μπαίνετε σε κάποια αναθεώρηση των σχέσεών σας. Στις συζητήσεις σας με τους άλλους έχετε την τάση να είστε περισσότερο από συνήθως φορτισμένοι συναισθηματικά, μπορεί να νιώσετε ότι τα πράγματα πάνε να μπερδευτούνε, αλλά να θυμόσαστε ότι υπάρχει χώρος και για διορθωτικές πράξεις ιδιαίτερα αν είστε έτοιμοι να δείξετε σεβασμό στους άλλους και στον εαυτό σας. Επίσης όλη την περίοδο που είναι ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να συναντήσετε άτομα του παρελθόντος ή ακόμα να κουβεντιάσετε σοβαρά για ένα θέμα που έχει σχέση με το παρελθόν με τον τωρινό σύντροφό σας. Στις 25 Ιουνίου έχουμε την αντίθεση Κρόνου Ποσειδώνα. Είναι μια σημαντική όψη που δείχνει ότι μέσα από μια απομυθοποίηση ή μέσα από μια απώλεια για κάτι που έχει αρχίσει από πέρσι το καλοκαίρι, θα χρειαστεί να θέσετε νέα κατεύθυνση στην ζωή σας από δω και μπρος. Καιρός να τελειώσουν οι ψευδαισθήσείς για κάποια θέματα σας και με δημιουργική σκέψη να βαδίσετε τον δρόμο της αλήθειας. Η πανσέληνος στις 30 Ιουνίου είναι πάνω στο ζώδιό σας και καλείστε να αναθεωρήσετε την συμπεριφορά σας και την νοοτροπία σας. Την πρώτη Ιουλίου νιώθετε αίσθημα ευθύνης για κάποια θέματα σας, μην αφεθείτε σε αρνητικές σκέψεις όμως. Προτιμήστε να φέρετε εις πέρας την εργασία σας και μην αφήσετε να μπουν σύννεφα στην διάθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ανάδρομος Ερμής που άρχισε στις 15 Ιουνίου και διαρκεί μέχρι τις 10 Ιουλίου καθυστερεί κάποια απ’ τα σχέδιά σας και μπορεί να φέρει μπερδέματα στην δουλειά. Καλείστε όμως να κάνετε επανεξέταση του παρελθόντος σας και να αλλάξετε κάποια τακτική σας. Γενικά η πρόοδος έχει αργό ρυθμό μέχρι που ο Ερμής να μπει σε πρόδρομη πορεία στις 10 Ιουλίου. Η όψη αντίθεσης Κρόνου Ποσειδώνα συμβαίνει στις 25 Ιουνίου και σας αφορά αρκετά. Μπορεί να δείτε κάποια απ’ τα όνειρά σας που αρχίσανε από πέρσι το καλοκαίρι να μην πραγματοποιούνται και αυτό να σας κάνει να νιώσετε αποθάρρυνση και απαισιοδοξία. Θέματα που αφορούν τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις νιώθετε να βρίσκονται μακριά από ότι εσείς θεωρείτε δικό σας ιδανικό. Μπορεί να θελήσετε να αποτραβηχτείτε και να αναζητήσετε την απομόνωση, όμως σας παρακαλώ να δείξετε υπομονή γιατί το τοπίο θα καθαρίσει και θα είστε πιο έτοιμοι να δεχτείτε την πραγματικότητα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Στις 30 Ιουνίου η πανσέληνος σας δίνει νοσταλγία προς κάποια θαλπωρή που τόσο θα θέλατε να νιώσετε. Διέξοδος για το βάρος που μπορεί να σας δώσει η πανσέληνος είναι η προσευχή, ο διαλογισμός και οποιαδήποτε δημιουργική πνευματική εργασία. Και ενώ ο Ιούλιος δεν είναι καθόλου κακός για σας (να ξέρετε καραδοκούν πολλά έκτακτα ρομαντικά και συναισθηματικά), η 1η του μηνός σας κάνει να έχετε μια σοβαρή στάση σε θέματα της καρδιάς και σε θέματα που αφορούν οικονομικές σας υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ: Κατά την διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, δηλαδή από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου καλό είναι να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία σας από δω και μπρος Αφήστε τις για μετά τις 10 Ιουλίου. Αυτό το διάστημα θα έλεγα επηρεάζονται θέματα που αφορούν ερωτικές σας σχέσεις και την δημιουργικότητά σας και κάτι που σχετίζεται με το παρελθόν τείνει να ξαναβγεί στο προσκήνιο ώστε να το ξανακατεργαστείτε και να το δείτε στην ολότητά του. Η αντίθεση μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα που γίνεται ακριβής στις 25 Ιουνίου και που δεν αφορά την μέρα μόνο αυτή αλλά όλη την περίοδο, έρχεται για να γκρεμίσει ψευδαισθήσεις σας και όνειρα που δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν. Είναι όμως και μια όψη που ανοίγει τον χώρο για νέα όνειρα και νέα σχέδια που βασίζονται περισσότερο στην πραγματικότητα παρά στον ιδεαλισμό. Η πανσέληνος στον Αιγόκερο στις 30 Ιουνίου και η όψη τριγώνου με τον Άρη δίνει λύσεις σε θέματα σχέσεων που τείνουν να προκύψουν. Επειδή η Αφροδίτη έχει όψη με τον Ποσειδώνα να προσέχετε εξαπατήσεις ή υπερβολές στα ιδανικά σας. 2 και 3 Ιουλίου είναι ευνοϊκές μέρες όπου μπορείτε να καταπιαστείτε με πολλά και να τα φέρετε σε πραγμάτωση με επιτυχία.

17 comments:

Lina said...

επισήμως δηλώνω ότι δεν τα πιστέυω, αλλά ανεπίσημα.... αυτός ο ανα΄δρομος ερμής μου την έχει δώσει.

πολεμοχαρές κριαρι σπίκινγκ

neutrino said...

ε γαμωτο οχι ταπεινος νταστιν χοφμαν. τς τς τς.
(συγχωρεισαι γιατι συμπεριελαβες μαστρογιαννι απο το 8μιση -τωρα δεν φταις εσυ που δεν ειναι λιονταρος ).
το ζωδιο δεν το διαβασα γιατι δινω αυριο και αν λεει κατι κακο θα με υποβαλλει.;p

APSOY said...

"το παρελθόν τείνει να ξαναβγεί στο προσκήνιο"?
όχι ρε γαμώτο...
πάνω που άρχισα να συνηθίζω...
Δηλαδή το coming out? άκυρο?
φτουυυυυυ


Καλημέρα μπεεεεεεεμπη.

billzouk said...

ο αναστασιος της αλβανιας;;;

φσσσσσ
φσσσσσ

(καιγεται ο εγκεφαλος μου!)

Anonymous said...

Μήπως να οργανωθεί λίγο η ελληνική μπλογκόσφαιρα και με υπόμνημα στο Νικήτα Κακλαμάνη να ζητήσει μισό τετραγωνικό μονιμότητας για τη Μαλβίνα Κάραλη στο Α' Νεκροταφείο;

kanataki said...

γιατί, ο γαμοερμής πότε ξεκατσικώθηκε από τον Ταύρο?



υγ ακούς εκεί να εξαπατηθώ γύρω στις 30....
υγ να εξαπατήσω .....μάλιστα!

Anonymous said...

Σκατουλες.... ετσι και αλλιως το 07 με εχει παει γαμ....ας, δεν περιμενα να διαβασω και τιποτα καλυτερο. Αντε να δουμε τον Ιουλιο...
Μου αρεσει που ελεγαν οτι φετος ειναι η χρονια μου
(μπουχαχαχαχα)... Τοξοτης γαρ..

fevis said...

Αχ, αχ, αχ!!!!Ελπίζω να μην πέσεις μέσα...

Cookie Basher said...

Πάλι μέσα έπεσε!
Μα και στις ημερομηνίες;;!

Unknown said...

Ti σας φταίει ο Αναστάσιος της Αλβανίας?
Παιδιά, θέλετε να ξαναγράψω για το ερωτικό προφίλ του κάθε ζωδίου με περισσότερες λεπτομέρειες? Κάτι μου έλεγε ο προβατάκος αλλά νομίζω ότι το ήδη υπάρχον γενικό ερωτικό ειναι αρκετά περιεκτικό.
Καλό Σαββατοκύριακο! τα ξαναλέμε...

Cinestef said...

Οϊμπέεεεεε!
Τι έχω να τραβήξω ο δόλιος Παρθένος!

Nikos said...

Ζήτω οι Κριοί, όχι ότι είδα μεγάλη διαφορά που είχα τον Άρη στο ζώδιο μου αλλά τέλοσπάντων.

Legally Blonde said...

Ε οχι και ο Πανος Μιχαλοπουλος!!!!!!


Μπορουσαμε να βαλουμε κατι αλλο...ας πουμε τον Σακη????Η εστω εμενα!!!!

Μας ελλειψες Lauraki

Legally Blonde said...

Και μολις εκανα μια συγκλονιστικη ανακαλυψη....


Εστω μια Paris Hilton

Ε-ΛΕ-ΟΣ :PPPPPPP

kofidispower said...

γεια σου φιλε
μπορεις να μπεις στο http://kofidispower.blogspot.com να μου πεις την γνωμη σου...
ευχαριστω..

kofidispower said...

ξεχασα να πω οτι ειναι το πρωτο φραπεδοπαραγωγικο επαναστατικο και μη συμβατικο blog της Ελλάδας...μπορει μετα να μας δωσεις και κανα νομπελ ή τπτ τετοια...

Anonymous said...

Μα, γιατί μας εγκατέλειψαν τα ζώδια της Λώρας Έμιλυ??? 11 μέρες έχουν περάσει από το τέλος της προηγούμενης περιόδου!