Tuesday, June 12, 2007

Ο μεγάλος μεγάλος μεγάλος τρόμος του μεσημεριού.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σταδγιάλα έχουν πάθει όλες οι σακαφιορέτ στο γραφείο και πρέπει η παραγγελία ενός γαμωρημαδοφαγητού να γίνει project πιο σημαντικό και από την ζεύξη του Ρίου Αντιρρίου. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να σκεφτώ... ...

Εγώ έχω ένα "ελάττωμα" ρε παιδί μου: όταν με πιάσει η πείνα, αποφασίζω money money τι θα φάω, σηκώνω το ρημαδοτηλέφωνο πάλι money money, παραγγέλνω money money και that's it! άντε όλο αυτό να μου πάρει 45 δευτερόλεπτα. Και πολλά είναι!

Θέλω να πω, ένα γαμωρημαδοφαγητό είναι! Give me a break! Δεν είναι ούτε ευκαιρία να κάνουμε bonding, ούτε ευκαιρία να γίνουμε πιο φίλοι! Άμα θέλω να κάνουμε bonding θα κάτσω να μιλήσουμε γκομενικά, όχι για το αν η "η φέτα στο τοστ είναι Δωδώνη;" ή για το αν "παχαίνει η καρμπονάρα με διπλό μπέηκον και τριπλό ζαμπόν και έχτρα χοντρίνη"!!! (...ειρήσθω εν παρόδω: ναι, ηλίθια, παχαίνει!).

...ειελικρινά από τότε που ήμουν πρωτοεργαζομενάκι ακόμα δεν άντεχα με τίποτα καταστάσεις του τύπου (picture it):

Σε ένα γραφείο, σε μία φτωχική γωνιά του ταπεινού Κολωνακίου, ένα καυτό αγόρι (ο γιώρς τρούλη) αποφασίζει να παραγγείλει κάτι να φάει γιατί έχει πάει πια μεσημέρι. Σηκώνεται απ' το γραφείο, πηγαίνει στο pile με τους καταλόγους των ντελιβεράδων... και τότε γίνεται το φοβερό. Τον παίρνει πρέφα η ...σακαφιορέτ νούμερο 1 η οποία με απόλυτα αργό και χαλαρό ρυθμό αποφασίζει να με ρωτήσει:

- Βαγγέληηηηηηηη... θα παραγγείειειειειειλειειειειες;

Ενώ σκέφτομαι "όχι ρε πούστη, με πιάσανε πάλι" λέω:

- ναι, θα παραγγείλω...
- τι θα πάαααααρειειειειειεις; μου λέει η σακαφιορέτ νο 1, ενώ η σακαφιορέτ νο 2, η σακοφιορέτ νο 3 και η σακαφιορέτ νο 5 (είμαι τυχερός γιατί η σακαφιορέτ νο 4 λείπει, είναι άρρωστη...) ουρλιάζουν με ενθουσιασμό, ένα στόμα μία φωνή:
- Αχ, μπράβο και πείναγα, πείναγα, πείναγα...

Εγώ αρχίζω και εκενυρίζομαι. Απαντώ:
- Παπάρια Πολωνού υδραυλικού σωτέ, με ψιλοκομμένα παΐδια Ιταλίδας τροτσκίστριας κοινωνιολόγου (υποθετική η συνταγή, δεν υπάρχει περίπτωση να είχα ανακαλύψει εστιατόριo που έχει αυτό το πιάτο και να μην το έκανα post και να μην σε ενημέρωνα...).

- πάλι αυτό; μα αυτό, το πήρες την προηγούμενη βδομάδα... δεν έχεις βαρεθεί μούμπλυ μούμπλε και μούμπλη μούμπλη και γιάγκαντι γιάγκαντι. Εγώ λέω να πάρω μπουκιές κοτόπουλο, γιατί, ξέρεις, κάνω δίαιτα, πρέπει εξάλλου η σύγχρονη χειραφετημένη γυναίκα να προσέχει την σιλουέτα της, όχι βέβαια πως έχω πρόβλημα, αλλά ξέρεις, φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μίσα, πήρα ένα υπέροχο μπουστάκι, τώρα που είπα ρούχα, από το HandM, και ήταν απίστευτο τι κόσμο είχε, ευτυχώς είχα αφήσει το παιδί στην μάνα μου γιατί περίμενα τόση ώρα να πληρώσω που θα είχε γίνει έξαλλη η κυρία που μου το κρατάει συνήθως με το πόσο άργησα να γυρίζω σπίτι, και ήμουν τόσο μα τόσο κουρασμένη, σαν βρασμένο κοτόπουλο ένιωθα από την εξάντληση... να πάρω κοτόπουλο τελικά, δεν ξέρω;

Εγώ πια έχω φρικάρει με την όλη ιστορία. ένα φαϊ ήθελα και τώρα οι διαδικασίες μέχρι να γίνει το γαμωτηλεφώνημα της παραγγελίας έχουν αρχίσει και θυμίζουν την πρώτη Εθνοσυνέλευση της Τροιζήνας. Έχω χάσει την υπομονή μου σε βαθμό κακουργήματος… και αποφασίζω να επαναφέρω στην τάξη, στην πραγματικότητα τις σακαφιορέτ:

- ...αν θέλετε να παραγγείλετε κάτι πείτε γρήγορα γιατί με καθυστερείτε... αλλιώς παράγγειλτε μονάχες σου μετά, αφού αποφασίσετε.

Ξαφνικά η σακαφιορέτ νο 3 (η πιο ευάισθητη, αυτή που έχει περίοδο 7 φορές το μήνα, από 4 μέρες...) παίρνει την έκφραση που είχε η Κάντη Κάντη όταν της μηνύσανε στην καρτουνοχώρα ότι πέθανε ο Άντονυ.


Τα μάτια της υγραίνονται, γουρλώνουν, ένα τρέμουλο ακούγεται στην φωνή της… και φεύγει τρέχοντας να πάει στην τουαλέτα (υποθέτω) για να κλάψει… Είμαι σίγουρος ότι φαίνομαι το μεγαλύτερο κτήνος στα μάτια της που δεν θέλω να περάσω μαζί της την ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βαρετή διαδικασία να αποφασίσουμε τι θα φάει.

Άκουσε κούκλα: άμα θέλω να κάνω bonding με τους συναδέλφους κάνω bonding. Τελεία και παύλα. Δεν μου χρειάζεται ούτε να κάνουμε χαζοχαρούμενα πάνω από ένα κατάλογο delivery, ούτε να πάμε μαζί χαρωπά να πάρουμε τα φαγιά από την είσοδο της εταιρίας.

Ασταδγιάλα είπα;

(για να μην αναφερθώ και στην άλλη απίστευτη χρονοβόρα διαδικασία του να καταφέρουμε να βρούμε τα οικονομικά των μεγάλων παραγγελιών… άλλο τιτάνιο έργο…)

ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ!

....το πράγμα όμως έχει και άλλη εκδοχή. Μία εκδοχή που με έχει φτάσει στο σημείο φοβερού anxiety. Αναφέρομαι στην φρικτή κατακραυγή που αντιμετωπίζω από όλες τις σακαφιορέτ στη δουλειά, όταν τολμήσω να διαπράξω το προπατορικό αμάρτημα του εργασιακού χώρου, δηλαδή να βγω από το γραφείο χωρίς να έχω ενημερώσει και χωρίς να έχω μαζέψει την λίστα με τα ψώνια που θέλουν να τους φέρω...

Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω τις απαιτήσεις των ανθρώπων. Εντάξει, δεν λέω, μία φορά στις τόσες να σου φέρω το τσιγάρο σου, ή κάτι που θες από το περίπτερο. Αλλά κάθε φορά που βγαίνω να βιώνω τον απόλυτο εξευτελισμό επειδή δεν πέρασα από κάθε γραφείο με shopping list για να σε ρωτήσω τι θες "απ' έξω" (λες πια και θα πάω στην Νέα Υόρκη να σου φέρω καλτσόν και Marlboro's) ΔΕΝ, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ το δέχομαι.

...άσε που μου έχει γίνει φοβερό άγχος αυτό το πράγμα. Τις προάλλες βγήκα για λίγο και στον δρόμο αποφάσισα ξαφνικά (...ορκίζομαι, δεν το είχα προσχεδιάσει, αλλιώς θα ρώταγα... να κοίτα φιλάω σταυρό: σμουτς σμουτς...) να φάω μία τυρόπιτα έμμενταλ από τον ΒΕΝΕΤΗ που είναι στην Πατριάρχου Ιωακείμ (δεν έχεις φάει πιο λατρεμένη τυρόπιτα στην ζωή. Δοκίμασέ την και θα μνημονεύεις τα πεθαμένα σου και τα δικά μου...).

Παίρνω λοιπόν την τυρόπιτα και την ώρα που κατευθύνομαι στο γραφείο με πιάνει φοβερή ταχυπαλμία και άγχος μόλις σκέφτομαι το λιθοβολισμό, το κούρεμα γουλί, την διαπόμπευση (ούτε οι συνεργάτες των Γερμανών στην κατοχή τέτοια εκμηδένιση) που θα ζήσω όταν γυρίσω στο γραφείο και δουν την τυρόπιτα, που ΤΟΛΜΗΣΑ να μην πω ότι θα πάω ΒΕΝΕΤΗ.

Οπότε, τι να κάνει ο καλός σου; Σαν τον καταπιόνα κάθομαι στα όρθια και τρώω την έμμενταλ τυρόπιτα στο πεζοδρόμιο, κρυμένος πίσω από ένα κάδο σκουπιδιών, σαν ορφανό προσφυγάκι που δεν έχει τόπο δεν έχει ελπίδα, δεν έχει γκόμενο ούτε πατρίδα...

και το χειρότερο;

όταν έφτασα στην εταιρεία, πέρασα 5 λεπτά μπροστά στον καθρέφτη του ασανσέρ να καθαρίζω τα μουστάκια, το πουκάμισο, και την μούρη μου γενικότερα, μην τυχόν και έχει μείνει κανένα μικροtinyψίχουλο τυρόπιτα έμμενταλ πάνω μου και με προδώσει ότι πήγα ΒΕΝΕΤΗ... και τότε, δεν θα με ξέπλενε ΤΙΠΟΤΑ! (είναι φοβερό το πως από χιλιόμετρα μακριά, η καλοεκπαιδευμένη σακαφιορέτ εντοπίζει το μικροψίχουλο και σε κατηγορεί ότι πήγες και έφαγες μόνος σου...)

ασταδγιάλα, ασταδγιάλα, ασταδγιάλα, ασταδγιάλα, ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

38 comments:

alienlover said...

πω πω το διάβαζα και εκνευριζόμουν, πόσο μάλλον να το ζήσω. όχι αγάπη μου, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ και δεν το δέχεσαι, ελεος πια με την κάθε κακομαθημένα φλώρα.
Καλά κι εσύ πια, δεν έχεις ΟΛΑ τα τηλέφωνα αποθηκευμένα στο κινητό σου ώστε να μην χρειάζεται να σηκωθείς από το γραφείο για να παραγγείλεις; παίξτο λίγο busybusybusybusinessman να μη σου τα κάνουνε τσουρέκια.
Εκνευρίστηκα μεσημεριάτικα. 'Ωρα για delivery :D

Tanila said...

Mάκια.
'Ελα τσόπα. Τσόπα.
ΤΡΑΒΑΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Κι έπιπλέον, κατά έναν περίεργο τρόπο, είμαι τελικά η μοναδική που βγαίνει να φέρει φαΐ απέξω, δε πάει καμιά τους, τόσες χοντρές τεμπέλες εδώ. Μάλλον επειδή είμαι η μικρότερη.
Κι από κοντά απίθανες παραγγελίες για φαρμακεία, πληρωμές λογαριασμών, κ.λ.π. Ότι τρώω το έχω κάψει προκαταβολικά δηλαδή στους δρόμους.
Αλήθεια, έχουν τα πρόβατα μουστάκια;

Anilikos said...

Αυτό το "αντάμα παν στην εκκλησιά αντάμα προσκυνάνε" πάντα μου την έδινε(την εκνευριστίτιδα)...

Εδώ το έχω κόψει με το συγκάτοικο ακόμα και τις Κυριακές το "μαζί φαί" και "τι θα φάμε αύριο"...
Πουλάκι μου, εγώ μπορεί να πεινάσω στη 1 ή στις 4. Γιατί πρέπει να έχω το άγχος να ενημερώσω την υφήλιο ότι τώρα τρώμε, όποιος προλάβει πρόλαβε;

Lina said...

όσες φορές και να το διαβάσω, πάντα θα το προφέρω "beneth" =ΡΡΡΡ

(γιατί καλέ τρως και πίνεις και στις άλλες δε δίνεις;; άκαρδο προβατίνι)

Anonymous said...

Χαίρομαι που αντελήφθης ότι σήμερα είμαι πολύ κουρασμένος για να ασχοληθώ με την κατεδάφιση του ιματζ σου και αναλαμβάνεις μόνος σου να ρίξεις το επίπεδο αυτού του μπλογκ...

Υ.Γ.1: Αν και, δε μπορώ να πώ, αναφορές όπως αυτή στην "Α΄Εθνοσυνέλευση της Τροιζήνας" (!!) δείχνουν για τι μεγαλεία θα ήσουν ικανός, αν δεν κυλιόσουν στον βούρκο της μαζικής κουλτούρας...

Υ.Γ.2: Σταμάτα τα χονδροειδή ψέμματα στον χώρο εργασίας! Οι ιταλίδες κοινωνιολόγοι και δη οι τροσκίστριες ΔΕΝ τρώγονται. Είναι σαν να προφασίσθηκες ότι θα παραγγείλεις γλαρόσουπα...

g for george said...

Γκμμχχχχφφφχχχοχχοοοαχαχαχα!!!!!

Ναι ξέρω, το παραπάνω είναι ασυναρτησία, αλλά και πώς να "γράψεις" τον ήχο που κάνεις όταν πνίγεσαι από τα γέλια!

Anonymous said...

Βέβαια ΕΙΣΑΙ ένας απαίσιος εγωΐσταρος που δεν ειδοποιείς ΕΜΕΝΑ για φαΐ.

Anonymous said...

Μαλακίες λέω: Η Α' Εθνοσυνέλευση έγινε στην Επίδαυρο, στην Τροιζήνα έγινε η Δ' Εθνοσυνέλευση.
Αλλά, βέβαια, η ημιμάθεια δεν κρύβεται...

Anonymous said...

Δυστυχώς θα πρέπει να δώσω δίκιο σήμερα στο μυρ-εικαστικό όν που απασχολεί τη μεσημεριανή ραστώνη μου... έχω πάθει κι εγώ και κατανοώ το πρόβλημα του συμπαθούς τετραπόδου. το γεγονός ότι βγαίνω για κολατσιό χωρίς να ενημερώσω "τις κολλητές" μου (μάι ας...)και να τις φέρω από το μπα κάκο ένα φρέντο με λίγο γάλα και με χωρίς ζάχαρη, μου τσακίζει το εικοσύστημα...
σε ένα μόνο θα διαφωνήσω πλέρια με τον συμ-παθή ιδιοκτήτη αυτού του ταπεινού μπλογκίου: όχι, αγαπητέ μου, η τυρόπιτα έμμενταλ ΔΕΝ είναι η καλύτερη του Βενέτη στην Πατριάρχου Ιωακείμ... έχεις δοκιμάσει τη γιαννιώτικη; η ξεροψημένη της επιφάνεια έρχεται σε αντίθεση με τη μαλακή σάρκα του εσωτερικού της, προκαλώντας πολλαπλούς αισθησιακούς μηρ-εικασμούς στον τρυφερό μου ουρανίσκο που θέλγεται από τέτοιου είδους λεπτές απολαύσεις...

φλοκάτη

APSOY said...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....έχω γονατίσει!
(διπλή σημασία: α) από τα γέλια, και β) προσκυνώ...):Ρ

Ταπεράκι ΚΑΙ πάλι ταπεράκι!
καλά τα έλεγε μια ψυχή...
:)))))
Όχι δα... το έχω φάει κι εγώ το κάρβουνο μου!!!
Και το χειρότερο;
Παραγγέλνουν κάτι άλλο, και μετά έρχονται πάνω από το πιάτο σου, και σου αρχίζουν:
Αααααα, ρε το δικό σου φαίνεται τέλειο... Τσιμπ, μιαμ, & γκλανκ!
(πηρουνιά, μπουκιά και ξιφομαχία με το πηρούνι του παραδίπλα που ήρθε να θαυμάσει...)

Α, και μια ερώτηση κρίσεως:
Αρνάκι, τρως;
(ουυυυυυυ...kinky)!!!

Μπε, και πάλι ΜΠΕ! :)

wahia said...

'Σαν τον καταπιόνα'..χαχαχαχαχαχα...συγχωράτε με ξέρω ότι υπάρχουν πολύ πιο αστεία νοήματα στο ποστ αλλά πολύ μου άρεσε η λέξη..
Μπάι δε γουέι τυρόπιτα τέλεια στο Παγκράτι εκεί που χωρίζει Υμηττού και Ευτυχίδου στην συνέχεια της Υμηττού,ένα μικρό μαγαζί που ούτε ο ιδιοκτήτης δεν χωράει μέσα. Έχει θρέψει γενιές και γενιές αυτή η τυρόπιτα.

Anonymous said...

Προταση:στρωνεις χλοοταπητα απο τοιχο σε τοιχο ολο το γραφειο.Ετσι εξασφαλιζεις με τη μια τροφη ως προβατο και συναμα παιρνεις το αιμα σου πισω για οσες ταλαιπωριες εχεις υποστει,καθως θα βουλιαζουν οι γοβες των εν λογω κυριων σε καθε βημα,μετατρεποντας σε μικροκολαση την καθημερινοτητα τους...

Nikos said...

Τι τραβάς και εσύ καημένε.. Ξέρεις τι να κάνεις; Μπέρδεψε την παραγγελία 3-4 φορές και θα σταματήσουν! :-)

Αθήναιος said...

Χαχα! Δεν ξέρω με τί να γελάσω πιο πολύ. Με το ποστ ή με το σχόλιο της Άλιεν Λάβερ;

Xilaren said...

χαχα!!! αυτά σου συμβαίνουν επειδή είσαι καλός άνθρωπος αγοράκι μου, για αυτό!!!

(ντουζ πουάν για τη φώτο της κάντυ, δεν το συζητώ!)

BLUEPRINTS said...

τα ίδια και χειρότερα κι εδώ που ήρθα καλό μου, αλλά έκανα το κόλπο ματ: δεν τρώω απολύτως τίποτα μέχρι να φύγω (μόνο με καμμιά 10αριά καφέδες τη βγάζω). Φιλάκια και τα λέμε καλό μου (χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω σιγά-σιγά)

Μαρκησία του Ο. said...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

:)

γυναίκες: ου μπλέξεις! δεν το συζητάμε. Η λύση είναι μία: Τάπερ ή εναλλακτικά αυτοδιάθεση τώρα!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! είσαι πολύ περιγραφικός βρε προβατίνι. Το σακαφιορέτ με πέθανε!

ΧΧΧΧΧ

fevis said...

Οι σακαφιορέτς έχουν μια διαβολεμένη ικανότητα να εντοπίζουν ακόμα και τα υπολείματα μυρωδιάς του εμενταλ από την θεϊκή, κρυφοφαγωμένη σου τυρόπιτα, όχι μόνο τα μικροtinyψίχουλα... (Για να μην σου πω ότι μπορούνα να εντοπίσουν με την ίδια ευκολία και πότε έκανες για τελευταία φορά σεξ... Απλά αυτό ανήκει σε άλλη συζήτηση).. Ζούμε σε δύσκολους καιρούς, αγαπητό, καημένο προβατάκι... Μην μασας όμως όμως.. (Τουλάχιστον όχι τυρόπιτες δημοσίως). Η τρομοκρατία δεν θα περάσει... Μπορείς να αρχίσεις να εμφανίζεσαι στο γραφείο άπλυτος, αχτένιστος, να ρεύεσαι δυνατά, να σκαλίζεις με το δάχτυλο την μύτη σου και να ξύνεις εμφανέστατα μέ όλη την παλάμη την..οικογένεια.. Καμιά σακαφιορέτ στον κόσμο δεν θα θελήσει να πάρει φαγητό από τα χέρια σου , ποτέ ξανά... :-)

YO!Reeka's said...

έμαθα ότι με διαβάλλεις σε κοινούς μας γνωστούς και σε καταγγέλλω. άμα βρεθεί το σταρ στην πόρτα σου να σε ρωτάει για την εμπλοκή σου στην πτώση του ψινάκη μην απορήσεις

ο δείμος του πολίτη said...

Ναι ρε γαμώ το κι εγώ τα ίδια έχω. Αν φύγω πρέπει να μεταφέρω όλο το σούπερ μάρκετ στο γραφείο για τις τύπισσες και μετά να έχω και τα μούτρα τους ότι δεν πήρα τα σωστά προϊόντα.

APSOY said...

Αγαπώ Κάντυ!
Στο είπα;
Δε στο είπα!!!
Και αγαπώ και Άντονυ!!!
:)))))

Τι μου θύμισες τώρα; Αααααχ... σνιφ!
(γυαλί...)

Μπεεεεεε:Ρ

Anonymous said...

Εισαι τοοοοοσοοοοο φιλος μου!
Εκνευριστηκα μονο που το διαβαζα.
Οσο για τυροπιτα, επρεπε να πας στην καλη κυριουλα που την εχει 50 λεπτα!
Επισης σου δινω tip, μην πας ποτε για φαγητο με την τανιλα. Θα μεινεις νηστικος!

Anonymous said...

Φαίνεται πως αυτές οι σακαφιορέτ είναι ατελείωτες. Εχουν κατακλύσει όλα τα γραφείο σ όλο τον πλανήτη. Ανύπαντρες κι αγάμητες , πως πολλλαπλασιάζονται; Καταλήγω πως μπορεί να είναι αυτοί οι εξωγήινοι "που ζουν ανέμεσά μας" Λυπάμαι που στο λέω, ότι και να σκαρφιστείς δε θα γλυτώσεις.

Οσο για το προηγούμενο ποστ -αστειευόμενος πάντα- θυμήθηκα τη σοφή ρήση πως "όλες πουτάνες όταν γεράσουν γίνονται καλόγρηες"
φιλιά
Ο Ανώνυμος

Anonymous said...

Ασχετο το φετιχ ονομα που ονομαζω τον,,υπολογιστη μου που τα παιζει λιγο πριν καν αποθηκευσει,το τηλεφωνητη που αργει να απαντησει στο βινταζ,,131,το αργοσχολο υπαλληλο στο δημο που αρνηται να γνωριζει που απευθηνεσε για τις λακουβες , τον οδηγο που πηγαινει με 0000.4 μαχ στην κηφισιας ετσι ωστε να περασει απο το φαναρι που ερυθριαζει και να σε αφησει να περιμενεις εσυ το κοκκινο, επισης ενα γουειτερ που αρνηται επιδεικτικα να ερθει μετα απο αναρτηση σημαιας να σε εξυπηρετισει,,και τον σκυλο που οταν πας με το αμαξι να περασεις αρχιζει να σε καταδιωκει σαν μανιασμενος και σε κανει ρομπα γιατι σε φτανει.
ολα για το ΒΑΓΓΕΛΗ ενα ονομα μια ευχη μια γευση τρικυμιας.

Anonymous said...

Διαμαρτύρομαι! Ο Μπίλλης με διαβάλλει!
Κατ'αρχήν δε μπορώ να φάω όλο το φαγητό του εκάστοτε μαγαζιού. Άρα είναι εξ'ορισμού αδύνατο αυτό που λέει.
Επιπλέον εγώ αποφασίζω μέσα σε δευτερόλεπτα τι θέλω να φάω.

Anonymous said...

Εχω να κάνω μια σοβαρή καταγγελία:
Αυτός στη φωτογραφία δεν είναι ο Άντονι, αλλά ο Τέρι, το μούτρο-απωθημένο της Κάντι (εικάζεται ότι αυτός την ξεπαρθένεψε).
Επιπλέον, ξέρεις πόσο ταυτίζομαι. Είμαι εξάλλου η σακαφιορέτ Νο5.
Όσο και να σκουπίζεσαι, σε λίγο θα αρχίσουν να μυρίζονται τα μουστάκια σου. Ελπίζω αν μυριστούν σεξ να μην σου ζητήσουν να δοκιμάσουν λίγο... χιχι ;)
Α! Και για να μην το ξεχάσω:
Μήπως θα πας καθόλου στο περίπτερο; Θέλω σερβιέτες.

Μωράκη

APSOY said...

(θα τριτώσει το κόμεντ - δεν το γλύτωσες...)

Είναι όντως ο Τέρι;
(αγωνιώ, τρώω νύχια, περιμένω με λαχτάρα τη συνέχεια...)
Και ο Άντονυ;
Το ξέρει;

και επίσης,
Αν πας περίπτερο...
Θέλω ταμπόν!!!(Θενξ ρε Μωράκη... παραλίγο να το ξεχάσω...)

Καλημέραααααα!

Xilaren said...

paidia o terry einai, xalarwste, o antony se auti pia ti fasi mas exei afisei xronous, zwi se logous mas!!!

(ma kala, pws kaneis parea me tosous adiavastous???)

kali sou mera agori!

Provato said...

alienlover αν φτάσω στο σημείο να αποθηκεύω στο κινητό μου τα τηλέφωνα των delivery... νομίζω ότι πια δεν θα έχω καμία απολύτως δικαιολογία να μην ονομάζομαι "κοιλιόδουλος". :-)) Μπεεε

tanila χαίρομαι που συμμερίζεσαι τον μπόνο μου! και ξέρε ότι τα πρόβατα δεν έχουν μουστάκια αλλά το provato EXEI! μπεεε :-)

wandered Μπεεεε πολύ που συμφωνούμε! χαίρουμε! μπεεε ξανά!

linaκι χαίρομαι που επιτέλους γνωρίζω την πρωταγωνίστρια του γνωστού ανεκδότου beneth! είσαι η ηρωίδα μου μετά από αυτό! μπεεεε (και μη με λες άκαρδο, γκρ γκρ γκρ...)

ksereis_poios έχεις καταντήσει πια σίχαμα. Ντρέπουμαι που σε έχω αγαπημένο φίλο, ντρέπουμαι, μόνο αυτό σου λέω! γκρ γκρ γκρ γκρ. ...ουστ πια! (καλά δεν ντρέπεσαι να με δίνεις έτσι;). δεν με λυπάσαι;

Provato said...

g for george μπεεεε φίλε μου! χεχεχε χοχοχο χιχιχι! xxx

φλοκάτη μου, πολύ ευχαριστούμε για την πληροφορία περί τυρόπιτας! υπόσχομαι να την δοκιμάσω το συντομότερο! μπεεε όπως πάντα! :-)

apsoyδάκο... καταρχήν πήρες τις απαντήσεις σου περί Κάντη Κάντη! το provato φροντίζει για την ενημέρωσή σου! κατά δεύτερον, αυτοί που τσιμπάνε από το πιάτο είναι θέμα άλλου post (ομολογώ πάντως ότι αυτό... χμχμχμ το κάνω κι εγώ πότε πότε...). Κατά τρίτον, φυσικά και τρώω αρνάκι, μάλιστα το λατρεύω κιόλας! Κατά πέμπτον, βγάλε το γυαλί θέλω να δω τα μάτια σου! (πότε ρε θα πάμε για καφέ;). Μπεεεε μπεεε μπεεε :-)

wahia Μπεεεεευχαριστώ τα μάλα για την πληροφορία περί τυρόπιτας. Μπεεε μπεεε μπεε :-)) (καταπιόνας είναι αγαπημένη λέξη, χεχεχε χοχοχο χιχιχι)

ανώνυμε με τον χλοοτάπητα... respect rexpect RESPECT! Είσαι έξοχος! μπεεεε

Mr F. προτιμώ αντί να κάνω έμεσες τιμωρίες να ρίχνω μπινελίκια! μπεεε μπεεε μπεεε! :-) thanx πάντως!

Attalanti said...

Κείμενο σούπερ, όταν φορτώνεις γράφεις εκ-πλη-κτι-κά!

Μου θύμισες συνάδελφο στην προηγούμενη δουλειά, που παραγγέλναμε μαζί από μαγαζάκι μυστικό (που δεν ενθουσίαζε τους υπόλοιπους) και μου έστρωνε το τραπέζι a la savoir vivre, με μαχαιράκι δεξιά, πηρούνι και κουτάλι δεξιά και πιάτο για σαλάτα. Μου έχει λείψει ο άτιμος!

Τέλειο κείμενο - το είπα; Δεν το είπα!

Provato said...

Αθήναιε φυσικά να γελάσεις με το post. Είναι πιο αστείο από το comment. Μα τι ερώτηση! μπεεεεέλεος (ασταδγιάλα πια μέχρι και τα σχόλια είναι πιο αστεία από τα post σε αυτό το blog, τι να πω πια εκνευρίζομαι...)

σιλαρέν καταρχήν θέλω να ξαναπιούμε καφέ! ακούς; Κατά δεύτερον ήμουν καρακατασίγουρος πως η Κάντη Κάντη θα χτύπαγε χορδή μέσα σου. Μπεεεε μπεεε μπεεε - κατά τρίτον μπεεεευχαριστώ που ενημερώνεις και τους αναγνώστες αλλά και εμένα για τα σημαντικά γεγονότα και πρόσωπα της ζωής της λατρεμένης μας ηρωίδας! μπεεεεε μπεεεε ξανά!

blueprints δεν ήξερα να χάσω το καλύτερο χαρακτηριστικό, αυτό που με κάνει άντρα σωστό και πρόστυχο, για τις σακαφιορέτ! (αναφέρομαι στο sexy κοιλάκι...). I ll pass λοιπόν. μπεεεεε μπεεε μπεεε! (και εγώ χαίρομαι πολύ που μας ξαναβρίσκεις...)

Μαρκησία δεν έχεις ιδέα, κορίτσι όμορφο, πόσο χαίρομαι που γελάς! μπεεε μπεεε μπεεε! :-))) xxxxx

fevis kudos για την παρατήρηση περί sex. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δίκιο έχεις και πόσο το έχω πληρώσει! μπεεε μπεεε. Επίσης νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει και η ιδέα σου με την βρωμιά. Αλλά... πως θα αντέχω τον εαυτό μου δεν ξέρω αν γίνω μποχίκος! μπεεε :-))

yiaNNis said...

Α ΠΑ ΠΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ( ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ)… ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ ΒΑΘΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ( ΜΟΛΙΣ ΕΤΡΕΞΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΜΑΤΙ)

Provato said...

Υο!reeka θα ήθελα να σου επισημάνω το εξής: Η κυριά από την οποία πήρες αυτές τις πληροφορίες ότι σε διαβάλλω, είναι γνωστό τις πάσι ότι έχει τον τρόπο της να βάζει τους άντρες στο βρακί της και να τους κάνει να καταφέρνονται εναντίον των ομόφυλών τους. Στο λέω αυτό για να καταλάβεις ότι είναι Potap να μου επιτίθεσαι χωρίς να έχεις ακούσει την δική μου εκδοχή και να ξεχνάς την αντρική αλληλεγγύη! μπεεεε όπως πάντα! :-P!

δείμο που χάθηκες; καιρό έχω να σε δω εδώ! μπεεεε μπεεε μπεεε! :-)

billzouk ευχαριστώ για το tip περί τανίλας. το έχω ακούσει και από αλλού! μπεεεε αγόρι όμορφο! μπεεεε xxxxx

Ω Ανώνυμε μπεεεεε! (αυτό με τις πουτάνες με στράβωσε λίγο, αλλά... χεχεχε χοχοχο χιχιχι) μπεεε ξανά!

νέεαναγνώστηκαιμούμπλεμούμπλε τώρα, είναι καλό που το super duper αγαπημένο όνομά μου το έχεις να συμβολίζει ό,τι πιο φρίκη; ζήτα συγγνώμη αμέσως! μπεεε σου λέω. (μου αρέσει όταν γράφεις μεθυσμένος... χεχεχεχοχοχοχιχιχι)

τανίλα σόρυ αλλά ο μπιλη λέει αλήθεια. το έχω διαβάσει και αλλού! μπεεε σου λέω!

Μωράκη, τι να πω... τι να πω. Δεν φτάνει που με δίνεις για την φωτογραφία Κάντη Κάντη, με βρίσκεις κι εδώ και μου δίνεις παραγγελιά! μπέεεεαισχος! :-) (πρόσεξε γιατί ξέρω που δουλεύεις... πρόσεξε...) μπεεεε!

attalanti Μπεεεευχαριστώ ρε μωρό μου! :-)))

YO!Reeka's said...

εντάξει, θα πιστέψω για τώρα, σε ένδειξη σεβασμού προς την έγκυρη πληφορόρηση που τόσο καιρό προσφέρεις ;Ρ

Unknown said...

Βρε είσαι πολύ περίεργος. Είσαι λαίμαργος και δεν αντέχεις να περιμένεις 10 λεπτάκια και πουλάς την παρέα σου για ένα πιάτο φαγητό. Στρυφνέ ε στρυφνέ. Κάνεις τα κοριτσάκια να κλαίνε. Ντροπή ρε.

Τώρα που τα είπα τι θα παραγγείλουμε?

Μπουυυυυυυυυυ

Cinestef said...

I feel for you!

Αλήθεια, τι πάει να πει σακαφιορέτ?

xryc agripnia said...

Αααααααααααααχ,Αντονυυυυυυυυυυ!!!