Tuesday, June 19, 2007

Για να δούμε τι θα δούμε....

...αυτή η καταχώρηση είναι το πρώτο δείγμα γραφής από τους υπεύθυνους για το επόμενο φεστιβάλ διαφήμισης, που θα γίνει κατά το Νοέμβρη και θα βραβεύει τις καλύτερες δουλειές από όσες βγήκαν στον αέρα από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι και το τέλος του μήνα που διανύουμε.

...δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζομαι...

πολλώ δε μάλλον που ο πρόεδρος της επιτροπής για την οργάνωση του φεστιβάλ (ο άνθρωπος που κατά κάποιο τρόπο έχει την υψηλή επιστασία για την επικοινωνία του δηλαδή, ο Λιαρμακόπουλος) είναι ο διευθυντής του δημιουργικού τμήματος της εταιρίας (Spot JWT) που έβγαλε πολλές πολλές πολλές από τις πιο αξιοζήλευτες διαφημίσεις των τελεταίων χρόνων.

(και διαφημίσεις που συζητούσε και ο κανονικός εκτός "χώρου" κόσμος - ο Σάββας για την Nova, όλα όσα έγιναν για τον ΟΠΑΠ, αρκετές διαφημίσεις για την VODAFONE...).

δεν λέω ότι η καταχώριση είναι κακή....

αλλά είναι λίγο "δημιουργηκίλα". Θα μπορούσε να είναι λίγο περισσότερο συνδεδεμένη με αυτό που διαφημίζει... πάντως έχει ωραίο body copy. κανονικό, όπως μιλάνε οι άνθρωποι. Μη διαφημιστικό!

5 comments:

fevis said...

Εμένα γιατί μου φαίνεται λίγο θλιβερή? Μια μοναξιά μου βγάζει, μια λύπη... Μόνος του με την σούπα του ο καημένος, και με γραβάτα... Φρίκη... :-)

Adsurd said...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Πρόβατε, η αλήθεια είναι μια ωραία flat καταχώρηση. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα & εγώ να δώ κάτι WOW..αλλά ζούμε στη χώρα του λογοπαίγνιου, keep up. Περιμένω τις προβλέ Ermis & τις Cannes.

Καλημέρα.

Provato said...

fevis δεν έχεις άδικο. πέρα από την λίγο περίεργη ιδέα είναι και κάπως μίζερα εκτελεσμένη(;) ..ουφ, δεν ξέρω, με μπερδεύει... και αυτό δεν είναι καλό! μπεεε

christos αυτό το "ζούμε στην χώρα του λογοπαίγνιου" είναι μεγάλη αλήθεια και μεγάλη κατάρα. και μεγάλη συζήτηση. Χαίρομαι που συμφωνούμε πάντως. Για cannes μάλλον dove evolution βλέπω... μπεεε :-))

Adsurd said...

Η Μεγάλη αλήθεια η μεγάλη κατάρα και η μεγάλη σηζήτηση. Μου άρεσε αυτό.
Dove Evolution σίγουρα θα πάρει κάτι αλλά θέλω να πιστέυω πώς θα δούμε κάτι εντελώς άσχετο για το Grand Prix. Αντε να δούμεεεεε. Σας αφήνω στη ζέστη σας.

Neverlandean said...

Εεμμ, σε τι γλώσσα είναι γραμμένο το ποστ παρακαλώ; :P