Sunday, June 24, 2007

Θυμάσαι που κάποτε οι αδερφές ήταν οι πιο καθαρό κομμάτι της κοινωνίας;


...θυμάσαι που πλησιάζες έναν gay και 3 λεπτά πριν φτάσεις σε απόσταση χειραψίας σε έπιανε η μυρουδιά από την κρέμα νυκτός Biotherm, το gel για το μαλλί Lab Series, το undereye treatment του Κορρέ... και όλα αυτά επικαλυμένα από το άρωμα του τελευταίου και πιο καρακατασπάνιου να βρεις και trendy eau de parfume του John Varvatos?

...θυμάσαι που έμπαινες σε gay bar και από τις άπειρες απίστευτα δυνατές μυρουδιές των αρωμάτων που όλοι φορούσαμε σε ποσότητα ανοικονόμητη έλεγες από μέσα σου "θέ μου είμαι τόσο χαρούμενος, επιτέλους ανακάλυψα το μυστικό κέντρο ερευνών αρωμάτων του davidoff, του dior, του YSL... είναι εδώ, στα υπόγεια ΑΥΤΟΥ του gay bar που με έριξε η μοίρα..."

τις θυμάσαι αυτές τις εποχές; (αχ, those were the days...)

ε, ξέχνα τες τώρα. πλέον οι αδελφές εκτός από gay είναι και άπλυτες. και βρωμιάρες.

πήγα προχτές στο s-cape. το τι μασχαλίλα έφαγα στην μάπα, δεν μπορώ να στο περιγράψω. ειλικρινά, πρέπει να νέκρωσε ένα ΠΟΛΥ μεγάλο κομμάτι του αισθητήριου κέντρου μυρωδιάς στον εγκέφαλό μου.

καλά, δεν ντρέπονται λίγο; πλύσου βρε γλυκιά μου, πλύσου λίγο. καλοκαίρι είναι, μπορεί να χρειαστεί κάποια μέρα να κάνεις 2 ντους. 3 ντους. να τα κάνεις!!!

και αναρωτιέμαι. αυτές όλες οι βρώμικες αδελφουλίνες την κακομοίρα την μάνα τους δε την σκέφτονται που εκτός του κοινωνικού στίγματος του ότι το παιδί είναι κουδουνίστρας πρέπει να σηκώσουν και τα βάρη της κατακραυγής που συνεπάγεται το ότι είναι και μποχίκος; ...πόσο πια κακιά κόρη μπορεί να είσαι;

α, και μην φανταστείς ότι οι αδελφές που βρωμούσαν ήταν τίποτα τσόλια ή τίποτα επαρχιώτες ούνοι που ήρθαν στην Αθήνα να γαμήσουν ή να γαμηθούν και μετά θα γυρίσουν στην επαρχία τους!! κάθε άλλο, ήταν κανονικές αξιοπρεπέστατες θυληπρεπούρες, από αυτές που ξέρουν όλες τις διαφορές ανάμεσα στη νούμερο 7 και την νούμερο 8 βάση μακιγιάζ της estee lauder.

τι να πω. μόνο ένα μου έρχεται στο μυαλό: ασταδγιάλα! ...αυτός ο κόσμος δεν θα πάψει ποτέ να με εκπλήσσει.

12 comments:

APSOY said...

Χαχαχαχαχαχαχαχα!
:)))))
Όχι, δεν το έχω ζήσει, αλλά ήταν σα να το έζησα...χχαχαχαχαχα!
:)
Καλημέρα μπεεεεεε! :)
(γυαλί γιατί δάκρυσα απ τα γέλια :Ρ)

Anonymous said...

Τι μου λες, χάλασε και το s-cape βρε παιδί μου; α πα πα...

Παντως και η παλιά η παρφουμαρία, έτσι όπως τη περιγράφεις, ε λίγο πατσουλί να κρύψουμε τη βρώμα μου κάνει... πως αναπνέατε με τόσο αλκοόλ απτα αρώματα στην ατμόδφαιρα? sorry αν κάνω λάθος, δεν έχω παρόμοιες εμπειρίες. Πάνως το s-cape, σοβαρά τώρα, δεν αντεχεται... μια φορά με πήγανε κι εμένα σαν άπειρο, και η πρώτη εντύπωση αρκούσε για να μην υπάρξη και δεύτερη!

Cinestef said...

Αυτός ο κόσμος ούτε κι εμένα δεν θα πάψει ποτέ να με εκπλήσσει.
Ασταδγιάλα, δε λες τίποτα!

Provato said...

apsoy καλημέρα! καλό διάβασμα ρε! (...μπεεεευχή και κατάρα σου δίνω αυτό που έζησα την Παρασκευή να μην το ζήσεις... μπλιαχ σου λέω...)

bill g. πάντως από την μασχαλίλα χίλιες φορές το fusion από τα εκατομμύρια αρώματα στην ατμόσφαιρα. Μπεεεε (και εγώ s-cape ψιλοξερνάω, αλλά τι να κάνω... έχω και εγώ τις αδυναμίες μου... μπεεεεε φίλε). :-)

cinestef ...κι όμως αν δεν το ζήσεις δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις για τι σου μιλάω. ΜΠΟΧΑ φίλε μου, ΜΠΟΧΑ! μπέεεελεος δηλαδή. :-))

Αθήναιος said...

Τα γράφω κι εγώ Πρόβατέ μου, όχι για τις αδελφές μόνο αλλά και για τους αδελφούς. Το σεξ και η μαγειρική θέλουν καθαριότητα απόλυτη, κορμιά που μοσχοβουλούν σαπούνι.

ethanandthecity said...

μα καλά κι εσύ scape βρήκες να πας? όχι ότι στα υπόλοιπα μαγαζιά δεν βρωμάνε αλλά ειδικά εκεί μέσα είναι η επιτομή της λαικής γλίτσας με όσα αυτό συνεπάγεται. κατά τα άλλα λατρεύω πρόβατος.
γειά

g for george said...

Χαχαχα! S-cape μια φορά έχω πάει όλη κι όλη, δεν μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση (ναι, διότι εδώ στην επαρχία τα γκέι κλαμπ είναι το ένα δίπλα στο άλλο)

Ευτυχώς δεν το έχω ζήσει αυτό που λες. Ευτυχώς δεν λέω τίποτα!

Nikos said...

Όταν βγαίνω είμαι στην τρίχα, αλλά από την άλλη δεν βγαίνω οπότε είμαι κουλ.

Δεν τρελενομαι με την καθαριότητα. Είμαι λίγο άκυρος για γκέι. I like dirty sex.xaxaxa

billzouk said...

Σκωτσεζικο ντους αυτο το μπλογκ, οπως το κατεβαινεις. Απο την πιπα στον ρομαντισμο και απο εκει στην μπιχλα.
μπελεος!

Provato said...

αγαπημένε Αθήναιε, έχεις απίστευτα ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο - η καθαριότητα είναι super απαραίτητη στις δύο αρχετυπικές απολαύσεις, το φαή και το σεκσ! μπεεε respect to you!

ethan γμτ έχεις δίκιο ότι όλα τα μαγαζιά βρωμάνε πια. γιατί ρε γμτ. (και επίσης έχεις δίκιο, το s-cpe είναι από κατασκευής λίγο πιο γλίτσα από τα άλλα...) respect man! xxxx

mister f επειδή σε δυμπαθώ θα σου δώσω πολύτιμη πληροφορία: άλλο το dirty sex άλλο το dirty mashali! οκ? γκε γκε; φιλί μωρό μου! :-)

billzouk μήπως όμως γιαυτό δεν μάγα πας; εεεε; Μπεεεε;

g for george αυτό το "ναι, διότι εδώ στην επαρχία τα γκέι κλαμπ είναι το ένα δίπλα στο άλλο" πολύ γέλασα! φιλί μπεεεε ρε!! χιχιχι χοχοχο χεχεχε! :-))

Neverlandean said...

Ήταν χειρότερα από λεωφορείο χωρίς κλιματισμό, Σάββατο στις 5 το απόγευμα; Αν το έχεις ζήσει αυτό, δε πα να ρίξει όλα τα χημικά καταμεσής στη Θεσσαλονίκη ο Αχμαντινετζάντ, δε θα πάθεις τίποτα απολύτως.

:)

Provato said...

neverlandean ΑΥΤΗ που περιγράφεις είναι μία εμπειρία που ΔΕΝ θέλω να αποκτήσω. γμτ φρίκαρα και μόνο στην σκέψη! :-))