Tuesday, June 26, 2007

Απορία, ανησυχία, έκπληξη... σκέψη... και μία υπόσχεση στον εαυτό μου!

σήμερα στο γυμναστήριο την ώρα που ετοιμαζόμουν και ντυνόμουν, μετά το τέλος της προπόνησης στην πισίνα, έγινα "διακριτικός μάρτυρας" του πως δύο κύριοι (ένας νεότερος νόστιμος και ένας μεγαλύτερος) έκαναν το σχετικό νταραβέρι μεταξύ τους για να... ξέρεις τι...

τίποτα ιδιαίτερο δεν βρίσκω σε αυτό. ούτε μεμπτό ούτε αξιέπαινο. δύο άντρες αρέσκονται ο ένας στον άλλο, φλερτάρουν, και μετά γνωρίζονται και ούτω κάθε εξής...

...αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί φεύγοντας από το γυμναστήριο όταν τους είδα να μιλάνε ντροπαλά και γελαστά κατευθυνόμενοι προς το Σύνταγμα (...και ναι το ομολογώ, τους ακολούθησα κιόλας λίγο, είμαι γελοίος το ξέρω αλλά μην με καταδικάσεις θυμίσου είμαι φίλος σου... επίσης δέχομαι να παίξω μισοτιμής το ρόλο του σχιζοφρενούς δολοφόνου με το πριόνι στο επόμενο σπλάτερ φηλμ, έχω πλέον εξπήρηένς)...

...αισθάνθηκα ένα ισχυρό τσίμπημα ζήλιας. και θλίψης. και πίκρας.

μεγάλη ήταν η έκπληξη μου όταν συνειδητοποίησα τι νιώθω... πολύ μεγάλη. συνήθως δεν έχω τέτοια θέματα με τους ανθρώπους.

ακόμα και σε εποχές παρατεταμένης αγαμίας (ναι sexy αναγνώστη, μέχρι και εγώ, το sexy provato με το sexy κοιλάκι έχω τέτοιες...) δεν "ζηλεύω", δεν λέω καν το κλασικό "μακάρι κι εγώ να είχα..." που λέμε όταν γινόμαστε μάρτυρες σε κάτι που μας αρέσει...

...και να αισθανθώ ζήλια και τσίμπημα πίκρας απόψε, εν τω μέσω μίας περιόδου που τα γκομενικά μου δόξα τω θεώ δεν τα λες και μήνημαλ;

τι ζήλεψα; Προσπαθώ να καταλάβω. τη διαδικασία του φλερτ (ομολογώ την λατρέυω...); την προστυχιά που υπέθεσα ότι θα ακολουθούσε ανάμεσα στους δύο αγνώστους κατά την ξεπέτα τους (την λατρεύω ditto);

εκεί πήγαινε το μυαλό μου όσο σκεφτόμουν το θέμα... αλλά μετά μία άλλη σκέψη μου ήρθε στην κεφαλή που ξεπήδησε από την καρδιά μου.

...μου λείπει [που για κάποιους λόγους που δεν είναι τώρα σωστό να σε ζαλίσω για να στους πω] το ότι δεν μπορώ να είμαι τόσο εκδηλωτικός όσο θα ήθελα με τον άνθρωπάκο μου.

κάπως ρε παιδί μου το έχω δει πολύ σουηδικά το όλο πράγμα και αυτό με πικραίνει. πολύ.

εγώ συνήθως είμαι πιο χύμας στο κύμας: μου αρέσει να αγκαλιάζω, να λέω γλυκόλογα, να σκάω αναπάντεχα φιλιά, να κάνω δώρα εκπλήξεις, να γελάω, να κάνω κοπλιμέντα, να σφίγγω τον άλλον μέχρι να σκάσει, να του τραβάω τα μαλλιά για να έρθει να τον ξανασφίξω, να του φτιάχνω μακαρονάδες, να μην του δίνω τα ρούχα του για να ντυθεί για να μπορώ να τον δω γυμνό λίγο περισσότερη ώρα...

...και βλέποντας τους δύο κυρίους του γυμναστηρίου να χαριεντίζονται, να χαίρονται ο ένας την παρέα του άλλου, να εκπέμπουν αρέσκεια για τον άλλο, ζήλεψα.

σκέφτηκα ας πούμε ότι όταν εγώ με τον ανθρωπάκο μου περπατάμε δίπλα δίπλα είμαστε λιγότερο εκδηλωτικοί από ότι αυτοί οι δύο άγνωστοι άνθρωποι... ασταδγιάλα και γμτ και ξανά μανά ασταδγιάλα!

οπότε, επειδή δόξα τω Θεώ είμαι και rational παιδί και ό,τι δεν μου αρέσει κοιτάζω να σηκώσω τα μανίκια για να του ρίξω μερεμέτια, από αύριο (σήμερα βασικά αν σκεφτείς ότι είναι 3 η ώρα την νύχτα...) αρχίζει νέα εποχή συμπεριφοράς προς τον ανθρωπάκο μου.

και άμα δεν του αρέσει και την βρει ότι τον πνίγει... χμ χμ χμ... ε ναι λοιπόν, μάλλον θα υπάρξει πρόβλημα.

(αλλά μην στεναχωριέσαι αγαπημένε sexy καλλιεργημένε πανέμορφε αναγνώστη... έχω πάρα πολλούς λόγους να πιστεύω ότι η νέα εποχή συμπεριφοράς μάλλον θετική επίδραση θα έχει και σε μένα και στον ανθρωπάκο μου...)

αύριο επιστρέφω από την Σουηδία, λοιπόν. ...όποιος θέλει ας έρθει να με πάρει από το αεροδρόμιο. είναι η πτήση 676 της SAS από ουπσάλα. θα φέρω και καλούδια.

14 comments:

Anonymous said...

Επειδή αναφέρθηκες προσωπικά σε εμένα (αγαπημένε sexy καλλιεργημένε πανέμορφε αναγνώστη) να σου υπενθυμήσω πως αν για να πιάσεις το χέρι του ανθρωπάκου σου πρέπει να έχει καρχαρίες στα βραχάκια κάτω από το Riba's ,φαντάσου τι πρέπει να σκεφτείς για δικαιολογία αν κάνεις και τον τραβήξεις απο τα μαλλιά!Αν μπορέσεις φέρε κι απο κείνα τα ωραία γλυκίσματα από ψίχα αμύγδαλου...Μήπως να έκανες ένα transit πριν πιάσεις κατευθείαν Μεσόγειο?

hasta la matanza!

Anonymous said...

καλη επιστροφή στην πατρίδα! Και καλές αλλαγές εύχομαι σε σένα και τον ανθρωπάο σου, μη το παρακάνεις με το πνίξιμο όμως. Άμα δεις και ζορίζεται, χαλάρωσε λίγο τις γλύκες, για δικό σου καλό....καμένος είμαι και στα λέω...

Anonymous said...

still truly yours, despite the hard words, misunderstandings and broken communication

flokati

billzouk said...

Εγω παλι σκεφτομαι τι θελω να μου φερεις απο την Σουηδια ...

ο δείμος του πολίτη said...

Μάλλον σου λέιπει εκέινο το συναίσθημα που ενισχύει τις ομόνες μας όταν βλέπουμε τη διαδικασία του φλερτ.

Legally Blonde said...

Εγω πειράζει που θα ήθελα τον γκόμενο της Παπαρίζου?

xxx

Υ.Γ.Γαμιεται ο αναδρομος Ερμης....

Lina said...

τελικά είσαι μεγ΄λαο πουτανάκι =)))

(πληζ πληζ φέρε μου έναν βίκινγκ από τη σουηδίαααααα.... έχω ζητήσει από πολλούς αλλά ε΄συ είμαι σίγουρη ότι θα βρεις =Ρ )

Natalia said...

νομίζω ότι όντως, το πιο ωραίο πράγμα είναι να καταφέρνεις να εξωτερικεύσεις όσα αισθάνεσαι για τον άλλο. γενικά μοιάζουμε απ' ό,τι έχω καταλάβει ;)
αν δεν σε πειράζει το να κάνεις παρέα με ένα αιλουροειδές, προσφέρομαι να έρθω να σε πάρω από το αεροδρόμιο και να κεράσω καφεδάκι. και δεν θέλω τίποτα από σουηδία, αλλά αν βρεις καμία σπάνια συλλεκτική παλέτα μακιγιάζ στα duty free δεν θα με χαλάσει καθόλου ομολογώ!!! (γιατί υποψιάζομαι ότι γυρίζοντας από αμερική δεν θα έχω ούτε λεφτά για ταξί πάνω μου;;;)

Anonymous said...

Όρμα Τζακ!

Nikos said...

Εμένα ο Μιθρας λέει δεν είμαι εκδηλωτικός και γενικά και εγώ αρκετά ΣΟυηδός.

Αλλά οκ το αλλάζω αυτό.

Neverlandean said...

Αν δεν πεις τι καλούδια, να μη με περιμένεις! :P

Anonymous said...

Ανθρωπάκος ....;

Provato said...

slaughterhouse είσαι θεός! τα σχόλια σου όλο και βελτιώνονται. τρελό respect! (θα μου πεις τι θα πει Hasta la matanza???). :-))

bill g Μπεεεευχαριστώ φίλε για τις συμβουλές σου τις καλές! είσαι γλύκας!

φλοκάτη μπεεεεριμένω πρόσκληση για καφέ! ok? μπεεεε!

billzouk πές το και θα γίνει! μπεεεεε :-))

δείμο λες;

Legally είναι στην Σουηδία ο γκόμενος της Παπαρίζου; για πες gossip δεν έχω ενημερωθεί! μπεεεε (γαμιέται ο ερμής δεν θα πει ΤΙ ΠΟ ΤΑ!!!). φιλί μπεεεεε!

lina μπεεε μωρό μου, ότι θες για σένα! μπεεε φιλί μπεεε

Provato said...

Natalia από Αμερική θα γυρίσεις καρακαταχρεωμένη στο εγγυόμαι εγώ που έχω πάει τρία ταξίδια και ακόμα τα πληρώνω! μπεεεεε ασφαλώς και θέλω καφέ στο αεροδρόμιο γμτ! κανόνισε! μπεεεεε :-))

α. μπεεεεε μου άρεσε το σχόλιό σου πολύ! χιχιχιχι!

mr F. είσαι πολύ μπε αγόρι και σε συμπαθώ πολύ! αλήθεια! μου αρέσουν τα σχόλια σου. :-)))

neverlandean μπεεεεε. μην είσαι συμφεροντονούσης ρε συ! αφού θέλω να πιούμε καφέ μαζί!

lacerta να μην σε νοιάζει!