Wednesday, June 13, 2007

Η δημοκρατικότητά μας και ο γάμος της Πέγκυς Ζήνα

Καλά αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί οι λιγδοτάμπαροι που κάθονται και σκίζουν τα μπουστάκια τους που η Πέγκυ Ζήνα "τόλμησε" να αποφασίσει να κάνει μεγάλο γάμο...

...πόσο κωλοϋποκριτές είναι; ασταδγιάλα πια!

Δηλαδή τώρα τι θέλουν να μας πουν; πως οι "κανονικοί" γάμοι "κανονικών" ανθρώπων (των αδελφών τους, των συγγενών, των φίλων τους) γίνονται μέσα στην σεμνότητα, την κατάνυξη και την ουσία;

Εγώ είμαι σίγουρος ότι το 80% των ανθρώπων που παντρεύονται, αν είχαν την δυνατότητα θα έκαναν ακόμα πιο "ψωνισμένο" και "ανοιχτό" και "κοσμοπολίτικο" γάμο από αυτόν της Πέγκυς.

...ακόμα και αυτοί που είναι στην ηλικία μας που υποτίθεται ότι δεν κολλάνε σε τέτοια χαζά και ανούσια.

(...μη θυμηθώ σε τι ψωνογάμους έχω πάει και τι έχω ζήσει από ανθρώπους που ήταν μία χαρά καρανορμάλ και μας τσαμπουνάγανε ότι "εγώ θέλω ο γάμος μου να είναι απλός και λιτός" και "η αγάπη έχει για μένα νόημα και να ευλογηθεί η ένωση μας" και "χέστηκα, μη σώσει και γίνει δεξίωση και μη σώσω και πάρω ούτε ένα δώρο..." και μετά έρχεται η ώρα του γάμου και το ζευγάρι έχει μεταμορφωθεί σε uptight bitches που φεύγουν από την εκκλησία με άρμα Polly Pocket την χωροδιά ΚΑΠΗ κάτω μαγουλίθρας να τους κατευοδώνει, και μετά στην δεξίωση έχουν διακόσμηση που κάνουν το σπίτι του Λιμπεράτσε να μοιάζει απέριττο... )

Βρε δε μου γαμιόστε λέω γω! Αφήστε την γυναίκα να κάνει τον γάμο που γουστάρει! Αυτό είναι να είσαι δημοκράτης παλιοψευτοκουλτουριάρη! να αφήνεις τον άλλον να κάνει αυτό που θέλει ακόμα και αν εσένα σου φαίνεται γελοίο.

Επίσης θα ήθελα να θυμίσω σε όλους αυτούς που το παίζουν τόσο μα τόσο σοκαρισμένοι που η Πέγκυ Ζήνα αποφάσισε να κάνει κοσμικό γάμο, ότι η γυναίκα είναι τραγουδίστρια, όχι πρωτοξάδελφη και επίγονος του Thomas Man! Δηλαδή ηρεμήστε λίγο!

Για να μην αναφερθώ στο ότι η δουλειά της βασίζεται εν πολλοίς, εν πάρα πολλοίς, στο να έχει καλές δημόσιες σχέσεις. (δηλαδή όλοι αυτοί οι καθημερινοί άνθρωποι που κάνουν κάτι γάμους μέσα στο βλαχομπαρόκ για να βγάλει ο πατέρας τις υποχρεώσεις του, είναι άλλο μέτρο και άλλο σταθμό;).

Τι μαλάκες υποκριτές ρε πούστη ασταδγιάλα! ...καταπίνουν τα τέρατα στην καθημερινότητά τους και τους ενοχλεί το σκνιπάκι στην ζωή των άλλων. ουστ ρε, φασίστες!

Μην την γκαντεμιάζετε την γυναίκα. Είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, είναι δική της. Αφήστε την να την ζήσει όπως γουστάρει.

Πεγκάκι, να είσαι ευτυχισμένη ρε μωρό μου! τα τραγούδια σου είναι σκατά (εκτός από το "πρέπει να ντρέπεσαι πρέπει να χλετς...") αλλά εγώ σε στηρίζω!

εσύ και μόνο εσύ να αποφασίζεις τι θα κάνεις στην ζωή σου! μπεεεεε!

24 comments:

Provato said...

ασταδγιάλα!

Anonymous said...

Να ζήσει και να ευτυχίσει η Πέγκυ! Ωραία τα λες, πρόβατό μου, όμως εμένα άλλο με καίει, άλλο με βασανίζει! Περιμένω εναγωνίως-sos-δεν μπορώ άλλο τα τέλεια ζώδια της Λώρας για αυτή την εβδομάδα! Καίγομαι, λέμε, καίγομαι!!!

Anonymous said...

Ε, ντεν είναι γκαι όλα τα ντραγούδια ντης χάλια!
Θυμίζου το "Βρες ένα τρόπο να με γνωρίσεις, βρες ενα τρόπο έχει πάει η ώρα τρεις". Και το "Λοβ ιζ ε γουόντερφουλ θίνγκ"!
Να ζήσει και να ευτυχήσει και να σκάσουν όλοι οι σκατόψυχοι που την γκαντεμιάζουν και κυρίως ο Λιάγκας ο Γλίτσας που τη σχολίαζε ζωντανά την ώρα του μυστηρίου (γιατί, ναι, το είδα λάιβ εγώ), ότι και καλά ΔΕΝ πρόσεχε τον παπά την ώρα της τελετής.

-ΣΩΠΑ ΚΑΗΜΕΝΕ!! ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ????

Μωράκη (συγχισμένο).

kanataki said...

Την μπέρδεψαν με την XENA
( the warrior princess)

Unknown said...

Κούκλα η Πέγκυ. Ο καθείς ας κάνει τον γάμο που θέλει αλλά αυτό το πράγμα ήταν τσίρκο. Για τα κανάλια λέω. Όλη την ώρα με το μαρκούτσι στο χέρι. Ασταδιάλα.

Να μας ζήσει και στα δικά τους οι λιεύτεροι...

Aντώνης said...

Να την χαιρόμαστε την Πέγκυ μας!!! Να ζήσετε και καλούς απογόνους!

Anonymous said...

έλα ντε. τους καρακιτσάτους γάμους που έκαναν οι περισσότεροι δεν τους θυμούνται. Μια τραγουδίστρια - δημόσιο πρόσωπο τους μάρανε. Αι σιχτίρ

fevis said...

Να ζήσει η Πέγκυ και να σκάσουν οι οχτροί μας... Επίσης να σημειωθεί πως εμένα μου αρέσει πολύ το "Έχει σύννεφα απόψε"...

Neverlandean said...

Γάμος χωρίς κάστρο στο Κόμο της Ιταλίας δε νοείται. Hmph! :PPP
Σφάζουν αρνιά στα Σάλωνα.

Η κουμπάρα παραλίγο να πέσει!

Alpha said...

καλο καλό!

έτσι κι αλλιώς οι συγκρίσεις είναι απαίσιες αλλά και πάλι ρε γμτ...

τρεφόμαστε απ αυτά, το ξέρεις.

από την κακία που βγάζουμε απέναντι στις αθώες (και πολύ ανθρώπινες) αδυναμίες των άλλων.

sikia said...

"εσύ και μόνο εσύ να αποφασίζεις τι θα κάνεις στην ζωή σου" ααααχ τι μου θύμισες με αυτή σου τη φράση, καυτέ πρώην εραστή, αυτό ακριβώς είχες πει στον γερμανό αστυνομικό στο Βέρολίνο όταν σε είχε συλλάβει γιατί πήγες να βιάσεις ένα πιγκουίνο στο ζωολογικό κήπο.... τι ωραίο ταξίδι που ήτανε...

Anonymous said...

βλέπω μπροστά μου τα πρωτοσέλιδα του βερολινέζικου τύπου: πρόβατο προσπαθεί να βιάσει πιγκουίνο στο ζωολογικό κήπο.... εκπληκτικό.... ο καημένος ο πιγκουίνος...
κατα τα άλλα όμως πρέπει να σου δώσω και πάλι δίκιο, μηδαμινό και αξιοζήλευτο πρόβατο....
give Peggy a chance, folks!

η φλοκάτη

Misirlou Oubliez said...

Emena pandws mou aresei to ti 8akouswakomaposenaaporw/
taperimenaolaomwsoxikaiafto/
namoulesmagapaskaiotinoiazesaigiamas/
allaopouvre8eistafiliasoutaskorpas.

Episis den kserw giati vare8ika na allaksw se ellinika to pliktrologio, kai giati den afisa kena anamesa stis lekseis.

Nikos said...

τι νόημα έχει η ζωή αν δεν μπορούμε να μαστε μαζίιιιιι!

les_boi said...

χεσμένη την έχω κι αυτή και τους γάμους και τις πιοευτυχισμένεςμέρεςστηζωή ... έ λ ε ο ς

yiaNNis said...

Έλα μωρέ δεν τους ξέρεις τώρα!!! Όπου γάμος και χαρά, η Βασιλω πρώτη! Κάπως πρέπει να βγάλουν και αυτοί το ψωμί τους. Είμαι σίγουρος ότι περίμεναν όλοι πως και πως αυτή τη μέρα για να βγάλουν την ψευτοκουλτουριαρικη χολή τους προς τα έξω και να πλημμυρίσει το γήπεδο του μπασκετ! Αλλά κατά βάθος ζήλια και φθόνος και μικρομυαλιτιδα είναι. Λες και τι έκανε το κορίτσι? Το γάμο της όπως τον ήθελε. Δικός μου είναι ότι θέλω τον κάνω! Βρε ουυυστ!

Anonymous said...

'Οπως όλα τα ΜΜΕ καπηλεύομαι κι εγώ τον γαμο της αγαπημένης Πέγκυς (συμφωνώ με τους προλαλήσαντες: τι νόημα έχει η ζωή αν δεν μπορούμε να μαστε μαζί? ιιιιι?) για ίδιον όφελος και για να τραβήξω προσοχή.
ΘΕΛΩ ΖΩΔΙΑ ΛΩΡΑΣ
θα κάνω απεργία πείνας σαν τον εθνικό μας σταρ.
Επίσης πρόβατο, πρέπει να σε γνωρίσω κι αυτό θα γίνει στο γυμναστήριο - όπου δεις μπολικούλα αθλουμένη με πλούσια τα ελέη και μπλούζα που να έχει τυπωμένο 'σεξυ, καλλιεργημένη, εστετ αναγνώστρια' αυτή είμαι εγώ.
φιλιά

APSOY said...

Και στα δικά μααααααααας - εμείς οι λέυτεροιιιιιιιι! (λέμε τώρα...)

Μόνο εγώ έχω κάνει μαλακία στη ζωή μου και έχω ευχηθεί μια φορά
"και του χρόνου" στη νύφη...
και μια άλλη
"και στα δικά σας" - στον επί πόσα έτη παντρεμένο πατέρα του γαμπρού?"

Μπεεεε μου!
:)

Α, ερώτηση κρίσεως...
200 πρόβατα έσφαξαν...
Πενθούμε?
(φοράω γυαλί πάλι...)

Υσερόγραφο(σιγά μη δεν είχε...)
Θεά η Χαρούλα - ΘΕΆ! (σνιφ, κλαψ, λυγμ...και δε συμμαζεύεται...)!!!
:) - ΝΑΙ, άσχετο, αλλά...

Anonymous said...

Οχι apsoy, δεν εισαι μονος.Εχω ευχηθει σε συγγενη λιγο μετα την κηδεια ''να σας ζησει'' προσπαθωντας να το διορθωσω με το ''να τη θυμαστε''.Ασε,χαλια,χαλια....

Provato said...

αχ βαχ, το αίτημά σου διαβιβάστηκε στην Λώρα. Περιμένουμε όλοι με μεγάλη αγωνία τα ζώδιά της! μπεεε

Μωράκη είσαι χρυσόστομο! :-))

tsaperdona λολ! μπεεεε!

greek history x και στα δικά μας οι λιέυτεριοι!!!!

Αντώνη να τη χαιρόμαστε! μπεεε

ethan αϊ σιχτίρ!

fevis έχεις δίκιο "το έχει σύννεφα απόψε" είναι ακόμα ένα ωραίο τραγούδι! μπεεεε :-)

neverlandean αυτό με το Κόμο πολύ με άρεσε! μπεεε! :-))

Provato said...

αυτό το "τρεφόμαστε" από αυτά πολύ με στεναχωρεί ρε Mosaic! Πολύ! μπεεεε!

sikia αχ μου έρχονται δάκρυα στα μάτια με τις θύμησες! αχ! μπεεεε

φλοκάτη εσύ τώρα με ποιον είσαι με το provato ή με το θεριό; εεεε; μπεεεε;

misirlou 12 πόντους για το υπέροχο άσμα της Π.Ζ. που μας θύμησες. Αλλά μείον 6 πόντους γιατί μέχρι να αταφέρω να διαβάσω το σχόλιο έπαθα λαλά στο μάτι μου.

Mr F., και αυτό μου αρέσει πολύ. ρε πούστη τελικά μου αρέσουν πολλά τραγούδια της.... λες; Μπεεεε!

Provato said...

les bois ηρέμησε. και η Πέγκυ σε έχει χεσμένη αν αυτό σου λέει κάτι! (έχετε αν μη τι άλλο ένα κοινό...) και μη φωνάζεις! μπεεε :-)

yianni μπεεεε συμφωνώ μαζί σου και μαζί μου! μπεε

vina είπαμε για τα ζώδια έχω μεριμνήσει! μπεεεε (αχ, μακάρι να βρεθούμε στο γυμναστήριο και να φοράς αυτό το μπλουζί!!!) φιλιά πολλά! xxx

apsoy, έχω κάνει χειρότερα! έχω πει σε ανακοίνωση αρραβώνα στην κοπέλα "μα καλά είσαι τρελή, αυτόν θα αρραβωνιαστείς;"... μεγάλη ιστορία... (αχ, σταμάτα να μου λες για Χαρούλα, ζηλεύω ασταδγιάλα τρελά...)

ανώνυμε Lol! χεχεχε

Anonymous said...

με τον πιγκουϊνο.... που θα είδε τους 40σάμθιν πόντους σου και θα έπαθε .....:-)))))

φλοκάτη

Dannossiel said...

Πεγκάκι, να είσαι ευτυχισμένη ρε μωρό μου! τα τραγούδια σου είναι σκατά (εκτός από το "πρέπει να ντρέπεσαι πρέπει να χλετς...") αλλά εγώ σε στηρίζω!

LOOOOOOOOOOOOOOOL
συμφωνώ και πιστεύω ότι ο γάμος της ήταν το αντίθετο από ψωνισμένος.αν έπαιρνε τα όρη τ αγρια βουνά,μια ψαρόβαρκα το μωρό μου προκειμένου να τελέσει τη σεπτή τελετή κάπου που και καλά δεν θα την ακολουθούσαν οι κάμερες τότε θα ταν ψωνάρα...