Sunday, June 17, 2007

Να μην ξεχνιέσαι: να διαβάζεις γιατί οι ιστορίες είναι ο τρόπος να κάνεις ταξίδια και να γίνεις περισσότεροι από ένας άνθρωποι


διάβασα ένα πολύ ωραίο βιβλίο. να το διαβάσεις κι εσύ. η ταχύτητα του φωτός. μιλά για έναν συγγραφέα που κάνει φιλίες με έναν βετεράνο του πολέμου του Βιετνάμ και ο οποίος είναι ψιλοσαλταρισμένος... γιατί είναι σαλταρισμένος; και πως αυτός ο καμμένος άνθρωπος βοηθά τον συγγραφέα όταν κι εκείνος τραβά ένα μεγάλο σαλτάρισμα στην ζωή του;

γύρω από αυτά τα δύο ερωτήματα στρέφεται η ιστορία. και είναι ζουμερή και καλογραμένη (αν και θα μπορούσε ο κυρ Θέρκας να βάζει λίγο περισσότερο τελείες... χμ χμ χμ).

4 comments:

Anonymous said...

Πότε κάποιος θα γράψει μια ιστορία π.χ. για την ηρωίδα ταμεία του Σούπερ Μάρκετ (σ'αυτά που πηγαίνει ο οικοδεσπότης μας και επικοινωνεί),που όλη μέρα χτυπαέι αποδείξεις και τουμπανιάζουν τα μάτια της για 3 και 60 και σχεδόν κανείς δεν της ρίχνει ένα χαμόγελο συμπαράστασης...!εκεί να δώ το ταλέντο σου συγγραφέα!
Τί να μου πεί άλλος ένας σαλταρισμένος βετεράνος,που εφόσον είναι βετεράνος σαλταρισμένος θα ναι ,για να μην πώς ήταν και από πρίν, κι άλλος ένας συγγραφέας(γενικεύοντας) που έπαθε το υπαρξιακό του γιατί ανακάλυψε πως η ζωή δεν έχει μόνο δράματα αλλά και χαρές και πανηγύρια?!
Αν ο κυρ Θέρκας δεν μπορεί να βάλει πολλές τελείες..ε ας του βάλουμε εμείς μία!
Υ.Γ.τα βιβλία δε θα 'πεθάνουν' ποτέ γιατί είναι οι διασκεδαστές, οι συνταξιδιώτες και οι ψυχαναλυτές μας...(ιδιαιτέρως εύχρηστα και για διακοσμητικούς λόγους και λόγους image intellectuel)..

hasta la matanza!

ο δείμος του πολίτη said...

Καλημέρα και καλή ανάγνωση.

7Demons said...

Emeis diavazoume mono Nitro,Down Town,Ciao kai Hellooo!!!
Akoume Peggy Zina,Elli Kokkinou,ola toy maitre Foivou kai fysika den gnorizoume ton kyrio me tin taxythta toy fwtos.

yg1.Pou peftei to Vietnam?
yg2.LEFTERIA STHN PARIS HILTON!!!

:-ΡΡΡ

Provato said...

slaaughterhouse τα σχόλιά σου και με μπερδεύουν αλλά και μου αρέσουν.... κοίτα τώρα τι περίεργο! μπεεεε μπεεεε. hasta la matanza! (τι θα πει, άραγε;).

δειμο μπεεεεε και καλημέρα! :-)

7demons LEFTERIA STIN PARIS HILTON! VENCEREMOS! :-)