Friday, July 13, 2007

Δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα από τον καυγά beyonce - Jay Z

...όπως ξέρεις το σπίτι μου είναι μεσοτοιχία με το σπίτι του Jay Z και της Beyonce.
Αυτό είναι καλό γιατί μαθαίνω πρώτος διάφορα νέα για τα παιδιά. Επίσης έχω φοβερές εμπειρίες με την Beyonce άβαφτη (κάθε φορά που έρχεται να μου δανειστεί ζάχαρη...). ...δεν έχεις δει πιο τρομαχτικό, και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πιο όμορφες είναι οι σακαφιορέτ στο γραφείο άβαφτες από την Beyonce άβαφτη.

Anyway στο θέμα μας.

Είχα πάρει πρέφα ότι τελευταία υπήρχε μία ένταση ανάμεσα στα παιδιά. Όποτε τους έχω πετύχει στο ασανσέρ ένοιωθες την τσίτα μεταξύ τους - σχεδόν μπορούσες να την κόψεις με το μαχαίρι!

Δεν ήξερα που οφείλεται... μέχρι χτες που έγινε της πουτάνας όλο το βράδυ. Ειλικρινά πρέπει η Beyonce να του πέταξε του Jay Z όλα τα γυαλικά, όλα τα μπιμπελό (και ξέρεις βέβαια πόσα άπειρα μπιμπελό έχουν τα σπίτια των μαύρων) και ότι σηκωνόταν και μπορούσε να εκσφενδονιστεί. Οι κραυγές της ακούγονταν από τα Εξάρχεια μέχρι το Σύνταγμα. Τι "φάκην νήγκρο" τον ανέβαζε, τι "λιτλ ντηκ" τον κατέβαζε, τι "άη νέβερ γκόνα λετ γιου μαδαφάκα λικ μάη πούση αγκέην" του έλεγε...

χαμός σου λέω. φυσικά δεν έκλεισα μάτι, ο μάυρος κύκλος έχει φτάσει μέχρι τον αφαλό, σαν κοάλα είμαι ο δύσμοιρος. ...ελπίζω να μην έχω πολλή δουλειά σήμερα.

...και η αιτία για τον καυγά; αυτή:

η Beyonce έχει λυσσάξει γιατί το Umbrella, το τραγούδι που ο "γκόμενος της έγραψε για το αυθάδικο λίτλ πούση" (λόγια της Beyonce όχι δικά μου) είναι για 8η!!!!! βδομάδα νούμερο 1 στην Βρεττανία και για 7η!!!! στην Αμερική. ....νομίζω ότι μιλάμε για την μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς. είναι γαμώ τα τραγούδια, μεταξύ μας, και δίκιο η άλλη τα έχει πάρει τρελά. σόρη αλλά αν μου το έκανε εμένα αυτό ο Jay δεν θα τον ξέπλενε τίποτα. Θα τον έστελνα πακέτο στα κεντρικά της Κου Κλουξ Κλαν να δουλεύει δουλάκι στο κυλικείο!!

έλεος δηλαδή!!! δεν μπορούσε να της γράψει και αυτηνής ένας τέτοιο; δίνει τέτοια σουξέ στις ξένες και την γκόμενά του την έχει του πεταματού;
ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ τα πήρα τώρα. (το κομμάτι γαμεί - δες εδώ το video στο youtube)

11 comments:

cindaki said...

Τι τραβάς κι εσύ ο δύστυχος! Πως πήγε η δουλειά τελικά; Τα κατάφερες; Πάντως είχε δίκιο η Be, όπως την αποκαλεί ο Jay, δε τα κάνεις τέτοια πράγματα... Ποια είναι η άλλη δηλαδή; Καλύτερη;

Προβλήματα που έχει ο κόσμος...

Neverlandean said...

ΔΕ ΜΕ ΧΕΖΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΤΡΑΓΟΥΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΜΠΛΕ ΜΟΥΜΠΛΕ!

ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΟΥΡΟΤΣΟΥΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΑΝΝΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

ΣΤΑΔΓΙΑΛΑ!

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ! ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ. ΑΝΤΕ ΣΤΑΔΓΙΑΛΑ.


(Είμαι καλός μαθητής Προβατάκι;)

billzouk said...

Καλα, αμα ημουν η Μπιγιονσε θα χα φαει το μουνι μου και θα τον ειχα στειλει στην μανα του, που εμενα θα μ' ειχε στειλει να τραγουδησω με την αλλη την σακαφιορα την κουνιστρω την σακιρα κι αυτος εδινε την κομματαρα στην ριχανα.
τελειο το "umbrella" μου χει κολλησει στον εγκεφαλο, ella, ella, eh, eh,eh, under my umbrella!
ωπα!
λολ.

Αρης Δαβαράκης said...

Κι΄εμένα μου κόλλησε κανονικά, έχει κι΄αυτό το "έλα, έλα στην ομπρέλλα", είναι και ωραίο πλάσμα αυτή η κουκλάρα και η παραγωγή τέλεια και τι να κάνω πιά κι΄εγώ (ο Jay Z λέμε τώρα) η άλλη έχει δουλειές, εγω θα κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια; Μπράβο, μπράβο, επιτέλους τραγουδάω κι΄εγω ένα ΤΩΡΙΝΟ τραγούδι μετά πο αρκετά χρόνια! Στο χρωστάω μεγάλη χάρη Προβατάκο μου, ο Θεός να μου κόβει μέρες και να σου δίνει χρόνια (δεν ξέρω αν συμφέρει, αλλά επειδή είσαι εσύ δηλαδή...)

Anonymous said...

Ελα..ελα..αντε ρε..μια ομπρελλα!!
Ειναι προφανης η επιρροη της ελληνικης γλωσσας.Θα καταλαβαινα οτι ζει στην Ελλαδα ακομα κι αν δεν το διαβαζα στο ποστ. :-)

bill g. said...

lol, το ελληνικό μεγαλείο έφτασε μέχρι και στα τραγούδια της δεινοσαυριχάνας, χάρη της κάνανε που της δώσανε ένα τραγουδάκι που κολλάει στο κεφάλι, αλλιώς θα τσίριζε και θα κουνιόταν χωρίς να της δίνει κανείς σημασία, όπως έκανε με όλες τις so-called επιτυχίες της ως τώρα....

Κυράννα lol lol lol, με πέθανες neverlandean χαχαχαχα!!!

Αρης Δαβαράκης said...

Μην με κοροϊδεύετε κύριε-α Anonymous. Ξέρω Αγγλικά. Απλώς λόγω Αραβοελληνικής ιδιοσυγκρασίας τσίμπησα με το "έλα-έλα στην ομπρέλλα". Νομίζετε οτι είστε πιό πονηρή απ΄τούς άλλους επειδή είστε ανώνυμη; Δεν είστε λοιπόν!

Provato said...

sofi-K και που είσαι ακόμα. στο μέλλον να δεις πως θα είναι τα προβλήματα μας με τέτοια σουρελαλιστικά μυαλά που κουβαλάμε εδώ μέσα όλοι (και το αγαπημένο σου πρόβατο αλλά και οι sexy αναγνώστες του.

neverlandean εσύ κοντεύεις να ΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ ΓΑΜΤ! και μίλα καλύτερα για την κυράννα μην γίνουμε από δυό blogs bloggers! :-))

billzouk πες τα χρυσόστομε πες τα. respect respect RESPECT! :-))

άρη μου πολύ χαίρομαι που σου αρέσει η umbrella, πολύ. ...επίσης μην ξεχάσω να καταγγείλω ότι είσαι εντελώς παλαβός

ανώνυμε είσαι πολύ λολ. :-)) ρισπέκτ ρε συ!!!

bill g. πάρε πίσω ότι είπες για την κυράννα γιατί θα γίνει χαμός. ΤΩΡΑ! lol ρε συ!

άρη μην τραβάς τα κοτσίδια της ανώνυμης θα σε στείλω στο διευθυντή! χιχιχι χοχοχο χεχεχε

APSOY said...

Να λες πάλι καλά που δε μένεις μεσοτοιχία με την έρμη τη μπρίτνεη...
(άσχετο?...)

Εγώ ψηφίζω ΔΑΓΚΩΤΟ τη ριάννα και την ομπρέλα της και διατίθεμαι να το χορέψω πάνω σε τραπέζι -ακόμα και- σε μπουζουκερί...!!!
(αμέ...)
(ή μάλλον... αμπέεεε...)!

Anonymous said...

ωχ! καμμια προθεση δεν ειχα να κοροιδεψω το σχολιο σας κυριε Αρη.Ειλικρινα!Ποσο μαλλον που μοιραζομαστε και την ιδια καταγωγη.Επιτρεψτε μου να το διευκρινισω αν και ανωνυμη προς το παρον.Τα δικα μου αγγλικα ειναι για τα μπαζα αν και δε θα'πρεπε,ομως η παραφραση ηταν μονο ενα αστειο που τυχαια εμοιαζε με το σχολιο σας,αλλα δεν αναφεροταν σ'εσας.Με εκτιμηση

η ανωνυμη

Anonymous said...

Και ανωνυμη και κατσαδιασμενη; :-(