Thursday, July 12, 2007

Πόσο λούζερς έντ σάκερς μπορούν να είναι οι "υπεύθυνοι" (my ass) του Ελεύθερου Τύπου;


...ώστε να έχουν αποκλειστική συνέντευξη του Χριστόδουλου στο σημερινό τεύχος και να μην την έχουν βάλει μοναδικό και κύριο θέμα στο σημερινό εξώφυλλο;

...απίστευτο επιχειρηματικό δαιμόνιο. να το χαίρεστε!

gianna do something! lol

14 comments:

Anonymous said...

hehe...

exei omos kai sunenteuksi tou K-Vita :-) :-) :-)

Cookie Basher said...

o rly dimitris? hmmm


Αν με ρωτούσε κανείς, θα έλεγα να μην έχει καν συνέντευξη του Χριστόδουλου, who gives a fuck anyway
Αλλά τελείως κουλό, indeed

Η Μικρή Ολλανδέζα said...

ή εγω δεν κατάλαβα ή ο αποπάνω!

Αν είχα (λέμε τώρα) αποκλειστική του πιθανότατα ετοιμοθάνατου Αρχιεπιστόπου που ίσως να είναι και η τελευταία του θα έβγαζα διαφήμιση με τα βυζιά μου για να την προωθήσω! Οχι απλώς εξωφυλλο....

enteka said...

έλα ντε!!!
πάλι καλά που το έχουν ως θέμα στην πρώτη σελίδα...

enteka said...

τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι είναι θεοί, γιατί έκαναν τηλεοπτική διαφήμιση για το σημερινό φύλλο, προβάλλοντας το cd Om Kolthoum και τη συνέντευξη του κ.β.

nikisot said...

mnhst8hti mou kyrie!!!sth tzela delafragka grhgora!

Anonymous said...

Eγω νομιζω οτι σωστα δεν ηταν πρωτο θεμα! (οχι που δεν θα πηγαινα κοντρα!)
Διοτι πρωτο θεμα ειναι ο αδικος χαμος των τριων πυροσβεστων και γενικα το θεμα πυρκαγιες.
Θεμα που κατα την γνωμη μου ειναι πιο σημαντικο απο την συνεντευξη Χριστοδουλου που στο κατω κατω δεν ειχε να λυσει την σιωπη του 15 χρονια. Μεχρι και ανεκδοτο τους ειπε!
Τον εχουν στο εξωφυλλο, ωστε οποιος ενδιαφερεται να παρει να διαβασει.

bill g. said...

ούτε στο οπισθόφυλλο δε θα ανακοίνωνα περιεχόμενη διαφήμιση του Μακαριοτάτου (γιατί ηχεί στα αυτιά μου ανησυχητικά σαν "μακαρίτη";)

Ο λόγος είναι πως πιστεύω ότι πολλοί θα απωθηθούν από τη φωτό του, και δε θα αγοράσουν το τεύχος, οπότε μάλλον δυσφήμηση φαντάζει στο μάτι μου (2 είναι, αλλά ποιητική αδεία...)

Anonymous said...

Πιστεύω ότι είναι σημαντικότερο το ζήτημα των οικογενειαρχών που αναγκάζονται να δουλεύουν μερικούς μήνες το χρόνο, με ελάχιστη εκπαίδευση, ως πυροσβέστες, κυρίως για λόγους ανεργίας στην επαρχία. Είναι από εκείνα τα μικρά wake up calls, που συνέχεια μας "σοκάρουν" στην πατρίδα μας, όταν η μόνη λύση που προσφέρουν οι ελληνοχριστιανικές μας παραδόσεις, είναι η άμμος για να κρύψουμε το κεφάλι μας. Μου αρέσει το εξώφυλλο: ο πνευματικός ηγέτης, που άρρωστος πλέον δε μπορεί να μας οδηγήσει (ως άλλος Μωϋσής) έξω από την καμένη έρημο της μοναξιάς μας.

Yorgos

Provato said...

dimitris δηλαδή τι θες να μου πεις; ότι η συνέντευξη του Κ.Β σου προκαλεί το ενδιαφέρον; γιατί άραγε; όλο τα ίδια και τα ίδια λένε όλοι αυτοί όταν μιλάνε!! χιχιχιχιχι! :-)

cookie basher ναι ρε παιδί μου καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μπορείς να μην δεχτείς ότι σαν θέμα είναι δυνατό πολύ για να μην το προβάλεις πρώτη μούρη στο καβούρι! μπεεε

μικρή Ολλανδέζα έτσι σε θέλω - τολμηρή και έξυπνη! μπεεεε μωρό μου! :-))

enteka νομίζω ότι ο ελεύθερος τύπος κάνει μεγάλες χαζομάρες αλλά και φοβερές μαγκιές ταυτόχρονα! ...νομίζω ότι είναι μέχρι να βρει το ρυθμό του. μπεεεε φίλε! :-)

Provato said...

Moodygirl respect και Lol! χεχεχε! :-))

billzouk θα γίνουμε από δύο blogs bloggers! (...όχι πως δεν έχεις δίκιο για το θέμα των παλληκαριών που χάθηκαν...). τέλος πάντων, έχε χάρη που... που... που.... anyway! :-)

bill g. ΣΤΑΔΓΙΑΛΑ ρε! :-)) σου απαγορεύω να διαφωνείς μαζί μου!

yorgo ΤΡΕΛΛΟ ΤΡΕΛΛΟ RESPECT RESPECT RESPECT RESPECT για αυτό: "ο πνευματικός ηγέτης, που άρρωστος πλέον δε μπορεί να μας οδηγήσει (ως άλλος Μωϋσής) έξω από την καμένη έρημο της μοναξιάς μας". :-)

Anonymous said...

dimitris δηλαδή τι θες να μου πεις; ότι η συνέντευξη του Κ.Β σου προκαλεί το ενδιαφέρον; γιατί άραγε; όλο τα ίδια και τα ίδια λένε όλοι αυτοί όταν μιλάνε!! χιχιχιχιχι! :-)

giati o xristodoulos exei na pei kati kalitero i kati kainourgio??? xixixixi! toulaxiston apo ton k-vita tha mathoume pou tha kanei sunaulies :-)

Neverlandean said...

Σιγά το έντυπο που ασχολούμαστε κιόλας! Κλάιν. Εφημερίδες αγοράζουμε για τα ΔΒΔ και για να συμπληρώσουμε τη συλλογή από το "κοκτέιλ σάμμερ χίτσ".

Αρης Δαβαράκης said...

Gianna's doing EVERYthing my friend, τι φαντάζεσαι, οτι κάθεται σπίτι και περιμένει να της στείλουν το πρώτο αντίτυπο; Οχι αγάπη μου! Εχει άποψη για τα πάντα! Και αν θές την "δημοσιογρφαική" μου γνώμη που διαφέρει φυσικά απο την μαρκετίστικη, η συνέντευξη του Αρχιεπίσκοπου είναι ήδη υπερπροβεβλημένη εκεί πάνω στον υπέρτιτλο. Η κοινωνική μας ευαισθησία απαιτεί να έχουμε πρώτα τα θέματα τα σχετικά με τίς φωτιές που καίνε όλη την Ελλάδα...
Οχι, εδώ, αυτή τη φορά, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, είναι πολύ σπάνιο, αλλά ΔΕΝ έχεις δίκηο!