Monday, July 09, 2007

Είμαι φασίστας και το χαίρομαι! ...we are all trees!

...για μένα από χτες υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων μέσα στην καρδιά μου.

εκείνοι που ήρθαν στην συγκέντρωση για την Πάρνηθα στο Σύνταγμα.

και εκείνοι που δεν ήρθαν.

τους πρώτους θέλω να τους έχω αγαπημένους φίλους, τους θεωρώ αγάπιους και τρυφέριους και δέχομαι να κάνω sex μαζί τους, πρόστυχο και Kinky and all, όταν περνάνε περίοδο αγαμίας (που φυσικά δεν τους το εύχομαι ποτέ, ποτέ αυτό - άσε που δεν θα συμβεί ούτως ή άλλως αφού το sex karma τους είναι super μετά που ήρθαν στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα! ...και θα έχουν για πάντα τους καλύτερους γκόμενους και γκόμενες με λεφτά and all!).

όσο για τους δεύτερους. αφες αυτοίς - ου γαρ οιδασι τι ποιουσι. ...ούτε να μου το δουν, ούτε να μου μυρίσουν το σώβρακο το βρώμικο. τέτοιοι είναι:
..δε ξέρω, μπορεί ποτέ να μην φιλτραριστεί στην συμπεριφορά μου απέναντι τους το πόσο απαράδεκτο τραγικό θεωρώ το ότι δεν συμμετείχαν στην χτεσινή διαμαρτυρία... αλλά, το θεωρώ! να μη το πω; Θα το πω - το θεωρώ!

...τι πρέπει να γίνει βρε γλυκιά μου για να ξυπνήσεις;

18 comments:

triantara said...

χμ... κι αυτούς που στο δρόμο για εκεί τους έπιασε κόψιμο, σε ποια κατηγορία τους βάζεις;;;

(κι άμα ξαναφάω εγώ σολωμό του κυρ Γιάννη κυριακάτικα, να με χέσετε!!!)

Anonymous said...

Μπορεί διάφοροι να λένε πόσο καλά πήγε η χθεσινή συγκέντρωση αλλά εγώ επιμένω πως ήταν μικρή, με παλμό μεν αλλά θα περίμενα/ήθελα ο κόσμος να έφτανε ως τα Προπύλαια κι όχι ως τη Μεγάλη Βρεττανία.

φλοκάτη

goulitsas said...

Είμαι φασίστας και το χαίρομαι!...we are all trees! (και μάλιστα «καμένα»!) Ο κλασσικός ενθουσιασμός που μας χαρακτηρίζει σαν λαό! Όλοι (σχεδόν!) είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα, για να ταρακουνηθεί επιτέλους-το-ανάλγητο-κράτος-που-είναι-μονίμως-απών! αλλά όταν έρθει η ώρα που θα τους χτυπήσεις το καμπανάκι αφύπνισης, γυρίζουν νωχελικά από το άλλο πλευρό και σου λένε (πριν πέσουν πάλι στο βαθύ τους λήθαργο!) «Αχχ μωρέ δεν θα μπορέσω! Μου προέκυψε κάτι σήμερα που δεν σηκώνει αναβολή! Πάντως εσείς να πάτε και να τα πείτε έξω απ’ τα δόντια!Bzzzzzzz!!»
Φωνάζουν και διαρρηγνύουν τα μεσοφόρια τους, όλοι οι σταυροφόροι (του κώλου!) για τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου που κάηκαν, αλλά μόνο όταν η φωτιά καψαλίσει τον ξεραμένο φίκο στη ζαρντινιέρα της εισόδου του σπιτιού τους, τους πιάνει οργή και αηδία για την αναλγησία της πολιτείας! We are all (burned to ashes!) trees και δεν προβλέπεται σχέδιο «αναδάσωσης»!

Anonymous said...

Και για μένα υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων αγαπητό προβατάκι μας: αυτοί που θυμήθηκαν την Πάρνηθα ΧΘΕΣ κι αυτοί που την είχαν στην καρδιά τους ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Μπράβο σε όσους παρουσιάστηκαν στο Σύνταγμα. Τώρα ας επαναπαυθούν με την σκέψη ότι το έκαναν το χρέος τους και η ζωή συνεχίζεται. Η Πάρνηθα ακόμα καίγεται όμως...

phoinix said...

εγώ που δε μένω Αθήνα?
:-/

Neverlandean said...

Σωστά, κι εμείς που μένουμε στου διαόλου τον κώλο σε ποια κατηγορία ανήκουμε;

Γιατί ναι, είναι απαράδεκτο να καίγονται τα δάση αλλά να κάνω 500χλμ για να έρθω να διαμαρτυρηθώ για τον "τελευταίο πνεύμονά" σας πάει πολύ. Θέλω να δω πόσοι "πνευμονοπαθείς" θα χτίσουν εξοχικό στην Πάρνηθα για να στεγάσουν τους κόπους μιας ζωής.

Αν ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον, σηκωθείτε και φύγετε από την Αθήνα που μου μαζευτήκατε σαν τις μύγες στο σκατό (η αγαπημένη μου παρομοίωση btw)

erva_cidreira said...

Προφανώς δεν έμεινες μέχρι αργά για να δείς σε τι κατάσταση κατέληξε η Πλ. Συντάγματος και οι γύρω χώροι μετά τη διαμαρτυρία.
Είσαι σίγουρος ότι ΟΛΟΥΣ αυτούς που ήρθαν χθες θέλεις να τους έχεις φίλους αγαπημένους;
Είναι βέβαιο ότι ΟΛΟΙ αυτοί είναι ευαισθητοποιημένοι περί την οικολογία πολίτες;

Provato said...

έλα ρε τριαντάρα γαμώτο άσε τις χαζοδιακαιολογίες. αφού στα mcd's έχει καμπινέδες. :-))

φλοκάτη εγώ πάλι χάρηκα γιατί ήταν περισσότερος κόσμος απ' όσο περίμενα - και διότι είδα πολλούς γνωστούς και φίλους. Πράγμα που σημαίνει ότι "κινούμαι" σε σωστά περιβάλλοντα. ...φυσικά, συμφωνώ, μακάρι να έφτανε μέχρι τα προπύλαια, αλλά...

goulitsa :-(. δυστυχώς για κάποιους έχεις δίκιο. αλλά δόξα τω Θεώ όχι για όλους. Μπεεε


ανώνυμε είσαι εκτός θέματος. την δευτέρα με τον κηδεμόνα σου.

Phinox εντάξει εσύ δεν πειράζει, δεν θα σου βάλουμε τις φωνές! χεχεχε :-))

neverlandean έχεις ένα πολύ σοβαρό και σωστό point. και βέβαια, εγώ τουλάχιστον δεν περίμενα να έρθεις από 500 χιλιόμετρα μακριά! ...και μένα μου αρέσει αυτή η παρομοίωση! χεχεχε :-))

erva όχι, ΟΛΟΥΣ δεν θα τους ήθελα φίλους. (christ θα μου γαμούσε το πρόγραμμα να έχω τόσους πολλούς φίλους...). επίσης μάλλον ΟΛΟΙ δεν είναι ευαισθητοποιημένοι όπως θα ήθελες εσύ - αυτό όμως δεν τους κάνει λιγότερο άξιους που μπήκαν στον κόπο. ...πολύ απόλυτος είσαι βρε αδελφάκι μου. πολύ. :-))

Anonymous said...

Και αφού έκαναν το επαναστατικό τους καθήκον, την άραξαν στις καφετέριες!




.............


Sec0ndb0rn

Anonymous said...

Συνήθως λειτουργώ πολύ αισιόδοξα ως άτομο. Εξεπλάγειν απ'το ντόρο που δημιουργήθηκε 'χάρη' σε μια τέτοια καταστροφή, αφού πάντα θεωρούσα ότι οι Έλληνες είμαστε τελείως 'αντί-περιβαλλοντικοί'.
Ωραία, έγινε αυτή η περιβόητη διαδήλωση. Μετά, τι; Θα περιμένουμε να καούν το Πεδίο του Άρεως και το Ζάππειο για να ξανατσιρίξουμε;
Πιο απλά, σοβαρά, τι μπορούμε να κάνουμε -αν μπορούμε- παραπέρα;

Anonymous said...

διαβάζω πάλι στο ποστ αυτό που λες για το σεξ... είμαι λίγο απογοητευμένος αυτόν τον καιρό κι έχω νεύρα που βγαίνουν προς τα έξω κατά περίεργο τρόπο εννίιοτε, μήπως θα συναινούσες να μου χαρίσεις μια στιγμή ηλιαχτίδας; (πώς τα λέω, ο πούστης!)

φλοκάτη

erva_cidreira said...

Μωρέ και απόλυτος είμαι, και ξινός είμαι.
Έλα όμως στη θέση μου. Οι περισσότεροι από εκείνους που συνάντησα το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα ή έχουν εξοχικό σε καμένες πρώην δασικές εκτάσεις ή έχουν μπαλκόνια πιο έρημα και από τη Σαχάρα.
Να υποθέσω ότι το δείγμα των γνωστών μου δεν είναι αντιπροσωπευτικό;
Μακάρι.
Καλή σου μέρα! :)

Provato said...

Secondborn μερικοί, μαθαίνω, έκατσαν και σε ουζερί.

ourie είναι χρεός του καθένα να κάνει στην καθημερινή του ζωή το παραπέρα. Πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς που ήταν την Κυριακή στην συγκέντρωση θα το κάνουν. μπεεε


φλοκάτη, θα το σκεφτώ μόνο αφού μου φέρεις απόδειξη ότι ήσουν στην πορεία. αλλά και πάλι δεν υπόσχομαι τίποτα. φλοκάτη καλοκαριάτικα...:-)

erva ξινό δεν σε θεωρώ. απόλυτο όμως σε θεωρώ. ...και η απολυτότητα κλείνει δρόμους και παράθυρα. anyway. you know better about you. φιλιά πολλά,καλημέρα!

ο δείμος του πολίτη said...

Εγώ που απέχω 514 χλμ και ήμουν απών που ανήκω;

Provato said...

δείμο εσύ "συγχωρείσαι" μπεεεεεεε ΄(από μένα τουλάχοστον - από τα δέντρα δεν ξέρω...). :-)) καλημέρα

Anonymous said...

Καλημερα! Και σε ουζερι? ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! τεσπα, αυτο που ειπες: είναι χρεός του καθένα να κάνει στην καθημερινή του ζωή το παραπέρα. =))


Sb

Anonymous said...

φυσικά κι έχω αποδείξεις! είμαι προνοητική φλοκάτη εγώ! πότε θες να σου τις επιδείξω;

les_boi said...

αυτή την άποψη την έχω και για όσους δεν ήρθαν στο pride επίσης , άχρηστοι.. ε πρόβατε;