Wednesday, August 08, 2007

Καλά νέα, κακά νέα. Και, κυρίως, γιατί ΕΠΡΕΠΕ να είχα μάθει ότι η ΑΕΚ κληρώθηκε με την Σεβίλη!

είμαι στο τζημ. μόλις έχω βγει από την πισίνα, έχω κάνει ντους και είμαι στην φάση στεγνώνω-κάνω μπωτέ-ντύνομαι.

παραδίπλα μου δύο ντουλάπια (ένα μέτρο απόσταση σαν να λέμε) βρίσκεται στην ίδια ακριβώς φάση με μένα, να σκουπιστεί δηλαδή και να ντυθεί για να την κάνει, τρελό γκομενάκι, χατ, σούπερ χανκ, που θα γίνει ο γονιός των παιδιών μου, και απορώ γιατί ακόμα δεν έχω κλείσει το εισητήριο για Αμστερντάμ.

ελαφρά τριχωτούλης, με κοιλάκι, χαρούμενη και ευγενική φάτσα, αυθεντικά χαρούμενο χαμόγελο... όσο για το τσουτσούνι και το κωλί του που τα τσεκάρω διακριτικά όσο σκουπίζεται... τα λόγια είναι περιττά την ώρα που λιμπίζομαι.

Σημαντική λεπτομέρεια. Ο τύπος φαίνεται σούπερ στρεητόνι. Σχεδόν δεν πρέπει να ξέρει ότι σε αυτή τη ζωή υπάρχουν κάποιοι άντρες που πάνε με άλλους άντρες - σε gay bar να τον έβλεπα να χορεύει "απ' αγάπη υπερβολική" πάλι δεν θα το πίστευα ότι είναι gay, θα έλεγα ότι "βρίσκεται εδώ στα πλαίσια ενός ντοκυμοντέρ που γυρίζει..." - δίσκο της Barbra να τον έβλεπα να ακούει θα έλεγα "απλά έχει χάσει στοίχημα...".

Τέλος πάντων μην σε κουράζω με τις υπερβολές, έχεις καταλάβει τι θέλω να πω, sexy αναγνώστης είσαι.

Καταλαβαίνω το λοιπόν ότι θα μείνω με το ζαχάρωμα... όταν ξαφνικά ο τύπος γυρίζει και μου λέει.

- Ρε φίλε, τι έγινε με την ΑΕΚ. Με ποιους κληρώθηκε στο Τσάμπιονσ Λήγκ; είδες;

...εγώ παθαίνω ένα μικρό εγκεφαλικό, αλλά δόξα τω Θεώ, έχω μία ετοιμότητα. Καταφέρνοντας να μην μου φύγει κοκοράκι στη φωνή, του λέω με ύφος Μπαρμπά Μανώλη από τα Σφακιά:

- ...μπαααα... δεν έχω δει καθόλου ειδήσεις!!!

Ο τύπος μου σκάει χαμόγελο του τύπου "κατάλαβα, τρέχεις και εσύ σαν τον μαύρο από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν προλαβαίνεις να ενημερωθείς ούτε για μπάλα..." και συνεχίζει να σκουπίζεται.

δεν ανταλλάσουμε προς ώρας άλλη κουβέντα - αλλά, φυσικά, με ξέρεις λατρεμένε αναγνώστη, sexy και καλλιεργημένε, το μυαλό μου πια έχει αρχίσει και δουλεύει πυρετωδώς. Σκέφτομαι, βιώνοντας ένα συναισθηματικό ρώλερ κώστερ. Έχουμε και λέμε:

Καλά νέα: ...δεν φαίνεται καθόλου ότι είμαι αδελφή. δεν φαίνεται σε τέτοιο σημείο ώστε το στρεητόνι στο τζημ να με ρωτά για μπάλα.

Κακά νέα: ...άντε τώρα με τέτοια αρχή συζήτησης με γκομενάκι να καταφέρεις να ανατρέψεις τις τρομερά δυσμενείς πιθανότητες να ρίξετε sexάκι.

Καλά νέα: ...είμαι δημιουργικό άνθρωπρόβατο, στην διαφήμιση δουλεύω, γουάτ δα φάκ, δε μπορεί κάπως θα βρω τον τρόπο να κάνω την επαφή.

Κακά νέα: ενώ ψάχνω την μαγική συνέχεια της συζήτησης που θα μας βάλει σε τροχιά γνωριμίας, και ενώ δεν έχουν καν περάσει 5 λεπτά, ο τύπος έχει ντυθεί και είναι έτοιμος να φύγει. (με την ευκαιρία, να καταγγείλω: τι είναι αυτό το ΓΑΜΟπραμα με τους ΓΑΜΟστρέητ, μην τους κλείσω όλους σε στρατόπεδο συγκέντρωσης; Πάνε καλά οι άνθρωποι; τι ΣΤΑΔΓΙΑΛΑ έχουν και καταφέρνουν να ετοιμάζονται μέσα σε 5 λεπτά και μάλιστα για να φορέσουν και κοστούμι, γιλέκο, κ.λπ. κ.λπ.; όταν εγώ χρειάζομαι 45 λεπτά για να φτάσω στο στάδιο να μπορώ να φορέσω το σώβρακό μου;...ρητορικό το ερώτημα, μην το ψάξεις. ούτως ή άλλως δεν θα βρεις άκρη... αλλά αν έχεις καμία απάντηση ρίχτηνα, κοντεύω να τρελαθώ με αυτό το πράγμα).

Καλά νέα: ...ο τύπος φεύγοντας μου ρίχνει χαμόγελο 10 εκατομμυρίων ευρώ και μου λέει: τα λέμε, έτσι;

....μωρέ λες; ή είμαι κανένας φαντασιόπληκτος που βλέπει παντού ότι του κάνουν κόρτε; ...τέλος πάντων ούτως ή άλλως, θα δείξει το μέλλον.

Πάντως αλλ κηπ γιου πώστεντ.

35 comments:

Provato said...

Η ΑΕΚ κληρώθηκε με την Σεβίλη. Δύσκολο ματς.


...αν με ξαναρωτήσει θα ξέρω, πάντως. και αυτό οφείλεις αναγνώστη να μου το αναγνωρίσεις. μπέεεεεσα πράγματα.

pixelcitizen said...

Σιγά, δε πιάνεται...έψαχνες μέχρι τις 3:09 ΑΜ για να το βρεις!
Λοιπόν...εγώ λέω την επόμενη φορά να του απαντήσεις: "Κοίταξε να δεις, φιλάρα...δεν ξέρω για την γαμημένη την ΑΕΚ, πάντως η Βικτώρια Μπέκαμ ντύνεται με Dolce & Gabbana" (και προσπάθησε να μην τρεμοπαίξει το ματοτσίνορο)

Tanila said...

Εμείς οι (μέχρι τώρα) στρέητ (οι άντρες και μερικές γυναίκες σαν εμένα)ΔΕΝ μπορούμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να καταλάβουμε πως οι υπόλοιποι κάνουν ΤΟΣΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΗ ώρα να βάλουν ένα τισερτ, ένα τζιν και να δέσουν τα κορδόνια τους.
Είστε αδικαιολόγητοι, όταν εγώ καταφέρνω μέσα σε 30΄ να έχω κάνει μπάνιο-λούσιμο-στεγνωμα μαλλιού-ντύσιμο-μακιγιάζ-τσάντα.

vasvoe said...

καθόλου δεν φαντασιώνεσαι. το παιδί σου έκανε μια ψαρευτική ερώτηση να δει αν κι εσύ το φουσκώνεις το κέηκ γιατί είσαι τόσο στρέητ λούκιν μωρό μου όπως κι εγώ (καλά για ινσάιντερς όχι και τόσο αλλά ΟΚ άμα δεν ξέρεις δεν ξέρεις) και όσοι μας βλέπουν μας θέλουν τρελά και περνάνε το ίδιο ίδιο ίδιο ακριβώς που περιγράφεις κι εσύ στο ποστ σου αγαπημένε σέξυ συγγραφέα παύλα διαφημιστή.

Στο όλο στόρυ απλά το βλέμμα νούμερο δύο δεν ερμηνεύτηκε κατάλληλα ήταν βλέμα ευχαρίστησης όχι συγκατάβασης δατς μα πόιντ εν αμ στίκιν του τι.

φιλιά καυτώ αγώρι φιλιά και καλημέρες

Anonymous said...

αρχιζω να σ αγαπω και να εθιζομαι σ εσενα

εισαι θεος !!!!!!!!



ανωνυμος θαυμαστης σου

τρελλος.

nikisot said...

kala teleio...
mpeeee to you

hotel iris said...

φιλιά, καλημέρα με χαμόγελα!

Πλεκτά Χειροποιήματα said...

"μωρέ λες;"....Φυσικά να "λές" προβατάκο μου!!!
Το ίδιο είχε συμβεί με τον κολλητό μου πρίν πολλά χρόνια οπου αυτός που του άρεσε ήταν ο πιό brutal στη σχολή...κι όμως...τον τσίμπησε...και χωρίς να δουλεύει στη διαφήμιση!!! Άντε και στα δικά σου!!!
Αχ τί ωραία που τα λές...αχ!!! :-)
*Φιλάκιααα*

ο δείμος του πολίτη said...

Άντε με το καλό και με την ευχή μου.

Lina said...

άμα είναι τόσο παραδοσιακός ρώτα τον πώς το τρίβουν το πιπέρι...

Anonymous said...

Τείνω να συμφωνήσω με vasvoe. Επειδή όμως συν Αθηνά και χείρα κίνει είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη πέσει με τα μούτρα στην ενημέρωση. Τι κοινό, λοιπόν, έχουν Αρουαμπαρένα, Αθκάρατε, Νσαλίου, Σίλβα και Μαντούκα? Μ' αυτά και μ' αυτά θα διαπρέψεις στο επόμενο αποδυτηριακό μήτινγκ. Επίσης, έχω και μια ερώτηση: όταν βρίσκεστε άνδρες γυμνοί στον ίδιο χώρο, κοιτάτε το επίμαχο σημείο ευθέως, πλαγίως ή με κάποιο άλλο τρόπο?

One Big DJ said...

Tο τελεύταιο μου κόμεντ όσο περιμένω τον αδερφό μου να με πάει Πειραιά φυσικά και θα το αφήσω σε σενα!
Χμμμμ σκεψ κοίτα να δείς..εγώ έχω μια άλλη απάντηση για τέτοιου έιδους disheartening moments..Γυρνάω με το ύφος το ''με κάποιον με έχεις μπερδέψει προφανώς'' σε συνδυασμό χαμόγελο-γεμάτο-κατανόηση- και λέω ..
- Αααα...όχι φίλε μου δεν ασχολούμαι με αθλητικά. Μετά απο αυτό η θα παίξει μπάλα η θα συνεχίσει (γιατί τα θέλει ο αλαβάστρινος ποπούλης του).
- Δηλ. τι? Δεν βλέπεις μπάλα? Και τι βλέπεις τότε ρε φιλάρα?
Απαντώ
- Τον Πλούσενκοφ τον ξέρεις?
Απαντά
- Οχι τι είναι αυτός αμυντικός σε καμιά ρώσικη ομάδα?
Απαντώ
- Όχι...κατα συρροή πρωταθλητής στο καλλιτεχνικό πατιναζ ρε φίλεεεεε!!..

Eλπίζω να βοήθησα...
Good day(s) to you handsome...mppeeee mpeeeeeeeee

Ιφιμέδεια said...

Βρε σεξοπρόβατο, εσύ και παπά ξεπαπαδεύσεις εδώ θα κολλήσεις;

Οφείλω πάντως να σε μαλώσω γιά έλλειψη ετοιμότητας. Έπρεπε κάτι να πεις κι εσύ εκείνη την ώρα να συνεχίσει η συζήτηση. Π.χ. με ποιές είναι να πέσει (στην κλήρωση, όχι στο κρεββάτι), τι λες γιά τις μεταγραφές της ΑΕΚ το καλοκαίρι, κλπ. κλπ. Μα εγώ θα στα λέω κάτι τέτοια; Τσ, τσ, τσ.

Παρεμπιπτόντως και no offense out there, οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι κατά κανόνα staright καυλαντάν και σούπερ αγόρια όσο δεν παίρνει. Όρμα!!!

vasvoe said...

τώωωρα ο πλουσένκο;

λαμπιέλ μωράκια μου!!! στεφάν!

Anonymous said...

Αχ και να έβλεπα αυτήν την σκηνή ..... διότι εγώ, όπως το γνωρίζουν ελάχιστοι, συναντιέμαι συχνά πυκνά με τον μπε στο άντρο της ακολασίας (διάβασε gym).
Ρε μπε, άσε κάτι και για μας, μοναχοφάϊ ....

alienlover said...

vasvoe, ειμαι τρελή φαν του Στεφάν, και καλλιτεχνικώς και εμφανισιακώς, αν και ο Ευγένιος δεν είναι καθόλου κακός αθλητής.
Μια χαρά τα έχει σαρώσει όλα, και χρυσός Ολυμπιονίκης ήταν πέρυσι, και μια χαρά παιδί είναι αν εξαιρέσεις την ΠΕΛΩΡΙΑ μύτη του. Όλα κι όλα.

Ω Θεέε μου, τι μου το θυμησες αυτό το θείο πλάσμα....(τον Lambiel...)

Πρόβατο, με αφήνεις άφωνη. ΑΦΩΝΗ ΛΕΩ.
εσύ που πας στο σούπερ μάρκετ για γάλα,καφέ και ουίσκυ και στο 5λεπτο χτυπάς γκομενάκι και τσιμπας και τηλέφωνο, δεν είχες τι να πεις στο τρελό αγόρη του γυμναστηρίου;
αρ γιου κρέιζη χουανίτα;

ΗarryTsopanos said...

προβατε επειδη ειμαι αρχαριος στα ιστολογια,σου απαντησα εκει ποτ ειδα την δικη σου απαντηση.Αυτο ειναι το πρεπον και σωστο η να σου απανταω στην τελευταια αναρτηση σου?

Anonymous said...

la cucaracha? probato min belaxeissss...testing testing..ena dio

Anonymous said...

a leitourgei,wraia!!!

BLUEPRINTS said...

μπες λοιπόν στο επίσημο site της ΑΕΚ κι ενημερώσου πάραυτα για να είσαι έτοιμος την επόμενη φορά (όσο για τη συγκεκριμένη στιγμή μπορούσες να στείλεις sms σε σούπερ ποδοσφαιρικά ενημερωμένο φίλο ώστε να έχεις άμεση απάντηση)

Anonymous said...

Μην απογοητευεσαι προβατακο. Μπορει το παιδι να εχει αρκετα στοιχεια θηλυκης ψυχοσυνθεσης, που πολυ θα εκτιμουσε αντι να εισαι ενημερωμενος για τις τελευταιες εξελιξεις γυρω απο την ΑΕΚ, την ωρα του αγωνα να δινατε τον δικο σας..αγωνα (αντε και με την ΤV να παιζει για να μη χανει και τις φασεις)!! Θα δειξει. Τα καλυτερα σου ευχομαι! Το κειμενο εξαιρετικο!! :-)

anorymous

kanataki said...

συμφωνώ με την tanila και ρίχνω την προσφορά στο 15λεπτο.
Για να μην σου πω ενώ έχει γίνει αναπάντητη για να κατέβω, και είμαι ακόμα με την πετσέτα του ντουζ....

Είδωλο said...

Κοψε το Gym και ξεκινα τις βολτες στην λαικη πιστευω οτι ειναι πιο ευκολη η απαντηση στο " πω πω πως ακριβυναν τα αγγουρια..."
Κι εγω θα πω "ναι ειναι υπερεκτιμημενα, αντε να βρεθει κι ενα να αξιζει τα λεφτα του..."

yiaNNis said...

IDA XAMO KAI BIKA... NA SOU PO KATI? OYTE EGO ASXOLOUME ME PODOSFERA KAI TETIA KAI PALEOTERA ETROGA POLI KRAXIMO. TORA PIA EXO ANAKALIPSI OTI METRAI POLI I ATAKA " XERIS DEN ASXOLOUME ME ATHLITIKA"... O ALLOS GOYRLONI TA MATIA KAI TON KATALAVENIS OTI APO MESA TOY SKEFTETE " RE LES NA XERI KATI POU DEN XERO EGO , KAI INE STIN APEXO" . DOKIMASMENO SOU LEO... TORA OSON AFORA TO DISIMO KAI TOYS XRONOYS, TO IXA KAI EGO AFTO TO PROVLIMA KIRIOS ARGOUSA XAZEVODAS BROSTA STIN DOYLAPA ME OLA TA SIRTARIA ANIXTA XORIS NA XERO TI NA DIALEXO. VRIKA ENA KOLPO, KAI KERDIZO XRONO : TIN ORA POY KANO BANIO SKEFTOME TI THA FORESO. ETSI OTAN VGO, IME ETIMOS. ELPIZO NA VOITHISA LIGOULAKI...

yiaNNis said...

TORA VEVEA TITHETE ENA ALLO THEMA... TIN ORA POY KANIS BANIO , AXIZEI NA SKEFTESE TI THA FORESIS META???

etalon said...

http://www.youtube.com/watch?v=n6bf5DOut1k

Γεώργιος Χοιροβοσκός said...

τι ΣΤΑΔΓΙΑΛΑ έχουν και καταφέρνουν να ετοιμάζονται μέσα σε 5 λεπτά και μάλιστα για να φορέσουν και κοστούμι, γιλέκο, κ.λπ. κ.λπ.;

Δεν κάνουμε ποτέ... πώς το είπες;
Μπωτέ;-)

Tanila said...

Nai, αλλά ζελεδιάζετε 20 ωρες το τσουλούφι.
Αμάν αυτό το να είμαι έτοιμη και να περιμένω άντρα να στρώσει το μαλλί!!!

vasvoe said...

provatos where are thou???

Provato said...

pixel πολύ με σταναχώρησε που δεν με στήριξες και δεν αναγνώρισες την πρόοδό μου... άκου λέει δεν πιάνεται. κλαψ λυγμ. όσο για την ατάκα γνωριμίας που προτείνεις δεν είναι κακή, αλλά... too gay φοβάμαι. μπεεε :-)

τανίλα εσείς είστε αδιακαιολόγητοι. και φοβερά τσαπατσούληδες. μπεεεε!

vasvoe μακάρι ρε μωρό μου να ήταν βλέμμα ευχαρίστησης το δεύτερο μακάρι μακάρι μακάρι γιατί το παιδί ήταν ωραίο γκομενάκι. μπεεε xxxxx

ανώνυμε τρελέ θαυμαστή με κάνεις κι κοκκινίζω. χεχεχε! κι εγώ εθίζομαι σε σένα..... χεχεχε!

moodygirl μπεεεεε το γιου του!! xxx

tifoeus πολλά φιλιά ρε συ! μπεεε :-)

Provato said...

merawen πολύ μπεεευχαριστώ που πιστεύεις ότι το γκομενάκι με θέλει κολασμένα. χεχεχε φιλάκια πολλά :-)

Μπεεεευχαριστούμε δείμο. και στα δικά σας οι ανύπαντροι. :-)

Lina are you nuts? με έχεις να έλεγα ποτέ τέτοια ατάκα... τσκ τσκ τσκ. xxxx :-))

αγαπημένη ν. έχω την αίσθηση ότι η συνδρομή σε αθλητικό τύπο δεν είναι η λύση στο πρόβλημά μου. χεχεχε. όσον αφορά την άλλη ερώτηση σου, η λέξεις κλειδί είναι "διακριτικότητα" και "με τρόπο". μπεεε μωρό μου.

one big dj μπεεευχαριστώ για τις ιδέες. φοβάμαι ότι το πατινάζ όμως δεν είναι πολύ του γούστου μου και δε θα μπορέσω να στηρίξω ένα τέτοιο διάλογο. μπεεεε όμως, και καλά να περάσεις στις διακοπές σου.


Ιφιμέδεια γιατί δεν ήσουν εκείνη τη στιγμή μέσα στο μυαλό μου να μου πεις αυτές τις ερωτήσεις να τις χρησιμοποιήσω; ...από την άλλη σκέφτομαι, φαντάσου να άνοιγε συζήτηση και να μην είχα ιδέα τι να πω... μεγάλη ξεφτίλα. αλλά θα μπορούσα να του πω να έρθει σπίτ να μου εξηγήσει... χμ χμ χμ γμτ. γμτ! (συμφωνώ με την παρατήρηση περί οπαδών ΑΕΚ, χεχεχε)

lacerta μπεεεε γλυκιά μου τυρόπιτα!

Provato said...

alienlover κομμάτια με έκανες. πολύ με μάλωσες, πολύ. δε μπορώ κι εγώ να έχω μία ντεφορμέ στιγμή δηλαδή; γμτ κλαψ λυγμ.

χαρούλη νομίζω την απάντησε την δίνεις στα σχόλια του ποστ που ξεκίνησε το θέμα, όχι στο πιο τελευταίο ποστ. ...όχι βέβαια ότι υπάρχει και κανένας άγραφος νόμος, απλά για λόγους λογικής συνέχειας. μπεεε φίλε!

lemonaki-mirodato φυσικά και λειτουργεί, και φυσικά και θα βελάξω. μπεεεε :-)

bluprintάκο δεν υπήρχε παιδί μου χρόνος για sms, και κυρίως δεν υπήρχε μυαλό να το σκεφτώ. Μπεεεε καυτώ αγόρη! :-))

γειά σου anorymous! μπεεευχαριστώ για τις μπεεευχές. (αν και ομολογώ αυτό το περί θηλυκής ψυχοσύνθεσης δεν το πολυκατάλαβα... δηλαδή όποιος πάει με άντρες και δίνει "αγώνα" έχει αυξημένα θηλυκόνια; χεχεχεχε....). μπεεεε

tsaperdona ΠΛΗΖ ΠΛΗΖ ΠΛΗΖ θα με μάθεις πως το κάνεις αυτό; αιώνια χάρη θα σου χρωστάω. Μπεεε :-))

x-oyranoy, λαϊκή έχει στην καλλιδρομίου μόνο μία φορά τη βδομάδα, το σάββατο. ενώ το τζημ είναι καθημερινά ανοιχτό. μπεεε :-))

Provato said...

yanni βοήθησες πάρα πολύ. μπεεευχαριστώ... μπεεε φίλε!!

etalon το λάτρεψα αυτό που μου έστειλες. σε λάτρεψα κι εσένα. είσαι ήλιος καλοκαιρινός. μπεεευχαριστώ φίλε (μου αρέσει αρκετά αυτό το album της celine...). :-))

γεώργιε τι εννοείς δεν κάνετε μπωτέ; είσαι καλά; όλοι κάνουμε μπωτέ, έχε χάρη που δεν έχω χρόνο να σου πω τι βλέπω στο γυμναστήριο και τι έβλεπα στο στρατό. μπεεε φίλε καλές διακοπές αν πας.

τανιλα σταμάτα να έχεις νεύρα ειπα. μπεεεεεε

Anonymous said...

οχι βρε μπεεε! δεν εννοουσα οτι εχει αυξημενα...θηλυκονια!χαχαχα :-)

anorymous

alienlover said...

otan les ...thilikonia.. ennoeis... oistrogona e? :P