Friday, August 10, 2007

Στο 'να χέρι η ψωμούρα, στ' άλλο χέρι το μπιφτέκι

Μεγάλες στιγμές οι στιγμές του καλοκαιριού 2007.

Πήκτσουρ δής:

...χτες μετά από πολλές πολλές πολλές βδομάδες αποφασίζω να κινήσω τα πόδια μου και να πάω στο Μαρκόπουλο δω την αδελφή, τον σούπερ ανηψιό τον ζουζούνια και τον γαμπρό.

Σοφή απόφαση, έξυπνη επιλογή.

...or sooooo not!

Φτάνω εκεί κατά τις 11 - το μωρό με το που με βλέπει ενθουσιάζεται. "Γαμώ" σκέφτομαι, "γιατί τόσο καιρό που έχουμε να συναντηθούμε, θα μπορούσε να μη με αναγνωρίσει".

Παίζουμε μαζί, μου φέρνει όλα του τα παιχνίδια εκεί που κάθομαι (....σημάδι ότι εκτός του ότι με θυμάται με συμπαθεί κιόλας - για αυτό και μου κάνει δώρο ό,τι πολυτιμότερο έχει, δηλαδή την κυρία χαρούμενη, εφτά μολύβια, ένα ξύλινο τρένο και κάτι uber μπαγιάτικες κόρες από ψωμί που δεν τις αποχωρίζεται ποτέ!).

Εγώ, επειδή την τεχνολογία την χρησιμοποιώ (και) για καλό σκοπό, τον βγάζω και μερικές φάσεις video με το κινητό ώστε αν κάνω καιρό να τον ξαναδώ να έχω να τον βλέπω.

Η μέρα κυλάει σχετικά ήρεμα και οικογενειακά - στο σπίτι της αδελφής φιλοξενούνται και 2 από τα ξαδέλφια μου από τον Βόλο οπότε εκτός από το μωρό που έχω να ασχοληθώ έχω να πω και διάφορα οικογενειακά (με την μεγάλη ξαδέλφη) αλλά και να ασχοληθώ και με τον μικρό ξάδελφο, τον 10χρονο.

Το μεσημέρι τρώμε, μετά ξεκουράζομαι λίγο στο καναπέ και κατά το απόγευμά επιστρέφει ο γαμπρός από την δουλειά και ...ναι, επιτέλους έχει έρθει η ώρα να πάμε για μπάνιο!

Αγαπημένε αναγνώστη, θέλω τώρα να σε ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό:

Σου έχει τύχει ποτές (το σίγμα είναι σημαντικό - μην το διορθώσεις) να είσαι κάπου για μπάνιο και ξαφνικά να σκάει στην παραλία οικογένεια, το ένα μέλος της οποίας είναι μωρό με πάνα (όχι μαγιό, πρόσεχε, πάνα, το τονίζω!)και η οποία ακούγεται περίπου μισή ώρα πριν φτάσει, κουβαλάει 5 φουσκωτά παιγνίδια και περίπου 8 τσάντες, και πιάνει σε μερίδιο προσοχής το 8πλάσιο από όσο όλοι οι υποδέλοιποι που είναι στην παραλία;

Τι ρωτώ, σίγουρα θα σου έχει τύχει, στην Ελλάδα ζεις... θέλω να πω, κάθε παραλία έχει μία τέτοια οικογένεια, είναι σχεδόν σαν να έχει φροντίζει κάστηγκ νταηρέκτορ για αυτό.

Ε λοιπόν, στην παραλία της Χαμολιάς που πήγαμε χτες για μπάνιο το ρόλο αυτής της οικογένειας τον παίζαμε εμείς!

Το μωρό με την πάνα, ο μικρός πυρηνικός μας αντιδραστήρας, ούρλιαζε γιατί ήταν σε μουντ γκρινιάρικο, εμείς οι υπόλοιποι φωνάζαμε, πιο δυνατά από αυτό, μερικοί "σταμάτα μωρέ τι σε έπιασε θα φας ξυλιά" ενώ οι υπόλοιποι το παίζαμε καλοί τάχα μου και ουρλιάζαμε "άχου το άχου το νινί το νινί - που ήρθαμε Πάνο;, στη θάλασσα ήρθαμε; άχου το άχου το...".

Με τα πολλά και αφού καταφέραμε να τακτοποιηθούμε ήρθε η ώρα να μπω να κολυμπήσω. Μπήκα στην υπέροχη θάλασσα, κολύμπησα, κολύμπησα, κολύμπησα, έφτασα βαθιά μέχρις εκείς που τα ανθρωπάκια στην παραλία φαίνονταν όπως σε εκείνο το τραγούδι του Χατζή που λέει ότι "μοιάζουν οι αθρώποι με μυρμήγκια..." παρόλα αυτά ήταν ακόμα δυνατό να ακούω το μωρό μας να κλαίει.

...δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά εχτές καταστρέψαμε το μπάνιο μίας ολόκληρης παραλίας. ευτυχώς τουλάχιστον που ήταν η ώρα περασμένες 6 και έτσι δεν κάναμε μεγάλη ζημιά.

Τέλος πάντων - πάμε παρακάτω.

Αφού τελείωσα με το μπάνιο με έπιασε μία μικρή πείνα.

Πήγα στη βάση στρατοπέδευσης της οικογένειας και έφαγα, λοιπόν. Άνοιξα την σακούλα που είχαμε φέρει από το σπίτι, έβγαλα ένα τεράστιο φουσκωτό πεντανόστιμο μπιφτέκι που είχε φτιάξει για μεσημεριανό η ξαδέλφη, πήρα και μία κομμάτα ψωμί χωριάτικο, από αυτό το ωραίο που βρίσκεις ακόμα στα Μεσόγεια της Αττικής, και άρχισα να μασουλάω στην παραλία σαν να μη συμβαίνει τίποτα...

Το συνειδητοποιείς αυτό που μόλις διάβασες; εγώ, ο σούπερ τρέντη και καλά, μπλόγκερ και καλά, που έχει ζήσει τόσο καιρό στην Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη (μία βδομάδα και ενάμιση μήνα αντίστοιχα), στεκόμουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα και έτρωγα τεράστιο φουσκωτό μπιφτέκι και ψωμούρα σε μία παραλία της Αττικής.

Και για να καταλάβεις πόσο χαμηλά είχα πέσει θα σου πω μόνο ότι, και καλά για ξεκάρφωμα, τα κρατούσα τυλιγμένα με ένα τεράστιο κομμάτι χαρτί κουζίνας. Αυτό δηλαδή στο οποίο είχα τυλίξει το μπιφτέκι και την ψωμούρα για να το βάλω στην τσάντα μου, και το οποίο είχε βέβαια λερωθεί κάπως και πρέπει να ήταν το καλυτερότερο θέαμα να το βλέπεις να το ανεμίζει ο αέρας με τις λαδιές του.

Όμως η κατάντια μου είχε και συνέχεια. Γιατί λίγη ώρα μετά κάποιος έκανε το λάθος να μου πει ότι το μωρό μας έχει πάθει τρελό κόλλημα με το...

γαμώτο


γαμώτο δυσκολεύομαι να το γράψω...


γαμώτο...


γαμώτο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩ!

θέεεεεε μου γιατίιιιιιι;

το μωρό μας, λοιπόν, έχει τρελό κόλλημα με το "πιο πολύ" του Χατζηγιάννη που όπως ξέρεις πάρα πολύ καλά ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΚΑΤΑ ΣΙΧΑΜΑ ΜΠΛΙΑΧ ΕΜΕΤΟΣ ΜΠΛΙΑΧ ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ ΜΑΔΑΦΑΚΑ ΚΟΚΣΑΚΑ ΦΡΙΚΗ ΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥ...

Οπότε κι εγώ, τι να κάνω για να καλοπιάσω το μωρό;

άρχισα μέσα στην παραλία να τραγουδάω "πιο πολύ από όσο φαντάζεσαι, πιο πολύ από όσο φοβάσαι, πιο πολύ από όσο ονειρεύεσαι, μέσ' τα χέρια μου όταν κοιμάσαι..." και ξανά μανά "πιο πολύ απ' όσο φαντάζεσαι.." και άντε πάλι "πιο πολύ απ΄ όσο φοβάσαι..." και κάποια στιγμή επειδή ο ζουζούνιας μας είχε ενθουσιαστεί μαζί μου έκανα και μίνι χορευτικό με τα χέρια, και μετά επειδή του άρεσε το χορευτικό του ζουζούνια το κάναμε και μαζί λούπα λούπα λούπα λούπα στην κατάμεστη παραλία "πιο πολύ από όσο ονειρεύεσαι, μέσα στα χέρια μου όταν κοιμάσαι..." λουπα λούπα λούπα λούπα ξανάξανάξανάξανά....


αχ χριστέ μου.

... ... ... .... .... .... .... .... ..... .... .... ....

....το βράδυ αργά που γύριζα με τον Προαστειακό προς το σπίτι, κουρασμένος και χαρούμενος και ευχαριστημένος και διασκεδασμένος όσο ποτέ ποτέ σκεφτόμουν:

Οικογένεια είναι αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή σου για τους οποίους θα κάνεις με τη μεγαλύτερη άνεση και την μεγαλύτερη περηφάνια καρδιάς ακόμα και τα πιο γελοία πράγματα - όπως να βοηθήσεις να έρθει άνω κάτω μία παραλία, να τραγουδάς σκατοχατζηγιάννη όξω φωνή και με χορευτικό, και να τρως φουσκωτό τεράστιο μπιφτέκι με κομμάτα ψωμί σε μία παραλία!

καλές διακοπές σε όσους φεύγουν σήμερα. μπεεεεε

36 comments:

ΗarryTsopanos said...

Σκεψου να του αρεσε το Επτα της Χρυσπα, τι θα εκανες τοτε?Α ναι αυτο με τα υπερκινητικα μωρα ειναι το φορτε μου σε καθε ταβερνα εστιατοριο παραλια και αλλου υπαρχει και ενα.

ΠΑΥΛΟΣ said...

1. όσον αφορά τον Χατηγιάννη είμαι μαζί σου
2. όσον αφορά το μπιφτέκι θυμίσου την Αλίκη με τα κεφτεδάκια. Στο τέλος πήρε τον πλούσιο και Θεό
3. εσύ πότε θα γίνεις πατέρας?
4. ΨΩΜΙ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΙΣ?

vasvoe said...

αχ... έλα να κάνουμε οικογένεια μαζί!!!

(πρέπει να απαντήσεις ότι σε τιμά η πρότασή μου αλλά δεν μπορείς να διακινδυνεύσεις τη φιλία μας!)

Lina said...

αααααχαχαχαχαχχχαχχχαχαχα!!!

ελεϊνό!!!

ουπς! σόρρυ... τρυφερό ήθελα να πω =ΡΡΡ

Alpha said...

δεν παίζεσαι!

γίνεσαι όλο και καλύτερος

μην αλλάξεις ποτέ

και:

ναι αυτό είναι οικογένεια.κι εμείς που έχουμε ένα καινούριο μωράκι 2,5 μηνών κάνουμε τις ανάλογες βλακείες και συνειδητοποιώ ξαφνικά στα 40 μου τι απλό που είναι να είσαι ευτυχισμένος ζώντας μέσα στα κλισέ(σημαντική λεπτομέρεια:φτάνει να μπορείς να τραβηχτείς σε απόσταση την ώρα που συμβαίνει και να αναγνωρίζεις το κλισέ.όπως έκανες εσύ)

Natalia said...

γλυκέ μου, θες να μάθεις τί είναι κατάντια;;;;;;;;;;;;;;
να έχεις τη μπέμπα της κολλητής σου στον πρώτο 1,5 μήνα της ζωής της και να τη νανουρίζεις με την "κρίση" του Μακρόπουλου επειδή μόλις έχεις χωρίσει και τα έχεις παρμένα!!! και το θεϊκότερο;;; να τη βρίσκει κιόλας η μπέμπα!!!
πάντως για να δείξουμε και τον διεθνή μας χαρακτήρα της έφερα δώρο φόρεμα cheerleader από το τοπικό πανεπιστήμιο εκεί στο αμέρικα ;)
{για πάρτη της , όχι μόνο μπιφτέκια στην παραλία θα έτρωγα, μη σου πω τί άλλο...}

Cookie Basher said...

Ειδικά λόγω ανεψιού (σχεδόν ενός χρόνου), η οικογένειά μου είναι τίγκα στα σχετικά κλισέ. Τί να κάνεις όμως;
Εδώ εσύ που είσαι και σούπερ γκλάμορους και υπέκυψες..
Τουλάχιστον είσαι τυχερός...του δικού μου του μαθαίνανε Γιουροβίζιον (επίτηδες)

g for george said...

Δεύτερος τίτλος αυτού του ποστ θα μπορούσε να είναι κάλλιστα, "Η εκδίκηση του Χατζηγιάννη", χαχαχα!

Για όλα υπάρχει ο συμπαντικός νόμος που δεν μπορεί κανείς να ξεφύγει απ' αυτόν, αγαπητό Πρόβατο!

Μα γιατί μισείς Χατζηγιάννη; τον λατρεύω!

JustAnotherGoneOff said...

Εγώ θα γελάσω με το "υποδέλοιποι".

ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧ!

Σμουτς προβατίνε κι ας τραγούδησες Χατζηγιάννη (μπλιαχ, πολλαπλό μπλιαχ και vomit)

alienlover said...

εντάξει,από την αρχή του ποστ έχει σχηματιστέι ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου γιατί μυρίζομαι τι σούπα θα φας οσωνούπω, και περιμένω χαιρέκακα να διαβάσω την σίγουρη κατάντια σου, και όχι μόνο το επιβεβαιώνω αλλά και το καταφχαριστιέμαι κιόλας.
και εδώ έρχεται και το σούπερ ατάκ της υπόθεσης:
ρε κάγκουρα, τόσο καιρό που σε παρακάλαγα να βγούμε Λαγονήσι ή προς το παραλιακό τέλος πάντων για καφέ μου λεγες πέφτει μακρυά,και τώρα λες ότι πήγες Μαρκόπουλο, που σε ένα δεκάλεπτο είμαι εκεί;
ζήτα συγγνώμη, ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΟΝΥΠΕΤΩΣ!!!

yiaNNis said...

kano copy-paste ta dika sou sou sou logia : κουρασμένος και χαρούμενος και ευχαριστημένος και διασκεδασμένος όσο ποτέ ποτέ , kai leo ta logia tis miteras mou pou mou lei apo tote poy thimame ton eafto mou : na ine i kathe mera sou xehoristi, na tin pernas oso kalitera ginete xoris na prosvalis kanena , kai se varos kanenos, giati kathe stigmi poy pernai pote den girnai piso gia na tin alaxis...

Anonymous said...

Αχ ρε μπε θά ήθελα πολύ να δω όλο αυτο το σκηνικό.
Εδώ που τα λέμε έτσι δεν φωνάζαμε και εμείς πέρυσι στην Χιλιαδού; (και ας μην είχαμε μωρό μαζί μας)

Υ.Γ δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα αυτή η εκδρομή θα μου μείνει αξέχαστη (σνιφ, σνιφ, κλαψ, κλαψ που λες και συ)

Lex_Luthor06 said...

Διάολε, δεν διάβασα τίποτα για καθισμένη στην άμμο χοντρή κυρία με λουλουδάτη σιελ ρόμπα και πόδια κορμούς πλατανιού.
Προφανώς ο κάστηγκ νταηρέκτορ σας είναι χαραμοφάης

Anonymous said...

να προσθεσω τη μανα-τορεαντορ, με τη πετσετα τεντωμενη στο πλαι, να περιμενει τον Γιαννακηκωστακηγιωργακη να βγει εξω που θα τον τσακισει που ξινο της το'βγαλε το μπανιο;
Γιατι δεν αγαπιουνται με λιγοτερο θορυβο;
Οσο για τα καραγκιοζιλικια οταν αγαπαμε...και λιγα λες! και καλα κανουμε κιολας!μπεεεε

anorymous

KAV(A)LAS 24 said...

Εγώ την ανηψιά μου την νανουρίζω με The Calling - Wherever you will go.
Την βρίσκει όσο δεν φαντάζεσαι. Α και πρόβατε, γλυκιέ μου, την επόμενη φορά που πας στην παραλία, πέρνα από το σπίτι μου να σου δώσω κανένα καναπεδάκι με σολωμό. Από κείνα τα ωραία ναι.

Είδωλο said...

Δοξα το Θεω που υπαρχουν ακομα δυσβατες παραλιες...
Και θελω να σας πω πως στις δυσβατες εχει κανει τρομερες ανακαινησεις ο ΕΟΤ!
χαχαχαχαχα

wahia said...

Σωστός ο μικρός, σου λέει τώρα που μπορώ θα κάνω τον θείο ρόμπα, μετά θα θέλει να με κάνει τρέντυ και θα μου μιλάει συνέχεια για τις αναμνήσεις από την ζωή στην Βοστώνη.

ΥΓ Εγώ δουλέυω κλαψ,λυγμ,σνιφ.

Loucretia said...

Μα χρυσε μου, δεν ηξερες, δεν ρωταγες; Μπανιο με μωρο στη παραλια σημαινει να φορτωσεις ενα Βαν με οτι πλαστικο φουσκωτο παιχνιδι κυκλοφορει, 320 κουβαδακια κ' φτυαρακια, 460 ταπερακια κι αλλα τοσα παμπερς! Βεβαια ολα στα συγχωρω, αλλα εκεινο το μπιφτεκι σκετο με ψωμι, πως στο καλο το εφαγες; Χαθηκε λιγη τοματουλα, ενα φυλλο μαρουλακι, μια φετουλα αγγουρακι, εστω λιγο κετσαπ ή μουσταρδα για να παει κατω; Απορω πως εσυ, ενας γκουρμε Βοστωνεζος, υπεπεσες σε τετοιο ολεθριο σφαλμα! :-ΡΡΡ

Neverlandean said...

Προβατάκο μου σε αγαπούσα εξαπανέκαθεν τρελά αλλά τώρα που έμαθα ότι μισείς τον Χατζηγιάννησταδγιάλασταδγιάλα σε αγαπώ ακόμα περισσότερο. Ακόμα και με τη μπιφτεκούρα σου! :)

g for george said...

Μη χάσεις ρε νέβερ, να την πεις για τον Χατζηγιάννη! Ασταδγιάλα!

alienlover said...

POU EISAI PAIDI MOUUUUU????


ax eprepe omws na eimai apo mia pleura na se travaw video misito provatini, to opoio tha anebaine KATEUTHEIAN sto you tube.krimas polu krimas.

Neverlandean said...

Αφού δεν τον αντέχω ρε George τον ξεπατικωσιάρη!

Anonymous said...

Πολυ σωστα ορισες την εννοια οικογενεια, προβατε. Αντε τωρα, ορισε σε παρακαλω και την εννοια πατριδα, αντε παλικαρι που την εχω χρονια σε εκκρεμότητα.

Fish-bait said...

- Όσον αφορά τον Χατζηγιάννη: ./agreed & signed

Aντώνης said...

Παραλία χωρίς μούλικο είναι σουβλάκι χωρίς τζατζίκι, από παρθένα γουρούνα σα να λέμε, για να το συνδέσω με τη λιγουρίτσα σου. Όσο για τη βλαχουλίτσα σου, τι να πεις, 400 χρόνια τσέλιγκας δεν ξέρει από γιαούρτι; χωρίς παρεξήγηση και με χιούμορ :)

pixelcitizen said...

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω...γιατί να ψάχνεις για δικαιολογίες, και να μην παραδεχτείς οτι κατά βάθος όχι μόνο σου αρέσει ο Χατζηγιάννης αλλά άνετα θα χόρευες και το "Χέρια ψηλά"!

BLUEPRINTS said...

η τελευταία σου πρόταση τα εμπεριέχει όλα (περί οικογένειας), να περνάς καλά μωρό...

Anonymous said...

εμ αμα θες σε βοηθαω με τον μικρο...το παρατσουκλι μου ειναι.....Ηρωδης!!!!!!ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ο δείμος του πολίτη said...

Πάντως το μπανάκι σου το έκανες. Τίποτα δε σε εμπόδισε. Αλλά ρε πουλάκι μου να τραγουδήσεις κιόλας...

revqueer said...

Θα συμφωνήσω μαζί σου, Ο Χατζηγιάννης είναι για τα μπάζα!

Provato said...

χάρη το ξέρω ξεφτύλα να το λέω αλλά από το Χατζηγιάννη χίλιες φορές καλύτερη η Χρύσπα. Μπεεεε :-)

αχ ρε Pavlo, αυτό το ερώτημα πότε θα γίνω πατέρας εδώ μου έχει κάτσει, εδώ, πάνω στην καρδιά μου. Μπεεεε

vas η πρότασή σου με τιμά όσο τίποτε αλλά δεν θέλω να βάλω μία φιλία σε jeopardy! οπότε δεν έχω άλλη επιλογή από το να αρνηθώ... χιχιχιχιχι!

lina γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ! :-)

mosaic Μουμουμουμουμου! να σας ζήσει το μωρό, να έχει όλα τα καλά του θεού και η οικογένειά σας να είναι χαρούμενη, δεμένη, αγαπημένη!!! μπεεεευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. και ναι, συμφωνώ μαζί σου. είναι σημαντικό να μπορείς να αποστασιοποιηθείς από ό,τι κάνεις και να το δεις πιο ψύχραιμα! μπεεε φίλε μου!

natalia αυτό με το μακρόπουλο είναι όντως εφιαλτικό... χιχιχιχι χοχοχοχο χεχεχε! να σας ζήσει η μικρή να έχει όλα τα καλά του θεού! μπεεε :-)

Provato said...

ρε cookie μία χαρά η eurovision σε σχέση με τον σκατοχατζηγιάννη!!! μία χαρά! ...να σας ζήσει ο μικρός, όλα τα καλά του θεού να έχει! μπεεε

g for george γκρ γκρ γκρ. άκου λέει λατρεύεις τον Χατζηγιάννη... γκρ γκρ γκρ... τέλος πάντων και ο πιο τέλειος μπορεί να έχει κάποια ελλατώματα. τι να πω.... μπεεε γκρ γκρ

jago σμουτς. χαίρομαι που συμφωνείς για τον Σκατοχατζηγιάννη. ...έγινες τώρα ακόμα πιο φίλος μου. μπεεεε!

alienlover ζητώ γονυπετώς συγγνώμη: γονατ γονατ συγγνωμ συγγνώμ... ...α, κανόνισε κακομοίρα μου να βρω κανένα video στο youtube που να με κάνει ξεφτίλα θα γίνουμε από δύο χωριά bloggers! Μπεεεε

yiannis η μαμά σου είναι σούπερ σοφή. αυτό το "να περνάς όσο καλύτερα γίνεται χωρίς να προσβάλλεις κανένα" το έβαλα στην καρδιά μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. να της μπεεεευχαριστώ από μένα, ναι; Μπεεεε φίλε! :-))

lacerta μην το πεις κανενού, αλλά νομίζω ότι στην χιλιαδού κάναμε περισσότερο θόρυβο! χιχιχιχι χοχοχοχο χεχεχεχε! μπεεεεε!

Provato said...

lex δεν φταίει ο κάτηγκ νταηρέκτορ. απλά, δεν είχαμε μπάτζετ! χεχεχε! μπεεε

anorymous μπεεε. εννοείται καλά κάνουμε. (αχ πολύ γέλασα με ορολογία μάνα-τορεαντόρ...χιχιχι).

τζέλλα εσύ είσαι του σαλονιού. εγώ είμαι του λιμανιού. αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη στην αποτυχία. μπεεεεε! :-)

x-oyranoy Μπεεεε. :-)

wahia καλό κουράγιο γμτ γμτ. μπεεελπίζω άυριο να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. μπεεεεε (...αυτό το σωστός ο μικρός καθόλου δεν μου άρεσε εν τω μεταξύ... γκρ γκρ γκρ)

loucretia φαντάζεσαι εκτός από την ψωμούρα και τη μποιφτέκα να κράταγα και ντομάτα ή μαρούλι. θα ήμουν για το εξώφυλλο του wallpaper μερά... or not... χιχιχιχι χοχοχοχο χεχεχεχε! :-))

neveraldeanάκο μου αγαπημένε! ήξερα ότι μπορώ να βασίζομαι σε σένα. αυτό το "ξεπατικωσιάρης" θα το καρακαταχρησιμοποιώ εν τω μεταξύ, είναι τέλειο. :-))

χαζοχήνα, καλομελέτα και έρχεται. τι σου έκανε παλληκάρι μου η πατρίδα και έχεις θέμα; για μίλα στον προβατάκο σου! ...έλα, να γράψουμε μαζί την ιστορία και να την ανεβάσουμε μετά στο πρόβατο... θέλω d tails όμως. μπεεε

fish-bait ρησπεκτ φορμ μη του γιου! μπεεεε

Provato said...

αντώνη χελπ! τι εννοείς με την βλαχουλίτσα; κάτι δεν κατάλαβα γμτ.. χελπ είπα. μπεεε φίλε!

pixel κανόνισε να γίνουμε από δύο χωριά bloggers. ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ! ΓΜΤ ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ.

blueprints και εσύ. μπεεε xxxxx

freddy άσε κάτω το μωρό μας! κάτω είπα. άκου Ηρώδης... :-))

...τι να κάνω ρε δείμο, τι να κάνω... να μην τραγουδήσω; μωρό είναι αυτό, άμα δεν γελάσει τώρα πότε θα γελάσει. μπεεεε

Provato said...

revqueer πολύ χαίρομαι που συμφωνούμε και που είμαστε πολλοί. μπεεεε :-)

Anonymous said...

καλά.... δεν το πιστεύω.... κάποιος μου αρέστησε τη χαμολιά σαν τα "Λιμανάκια" της Ανατολικής Αττικής....
any info, guyz?