Wednesday, August 08, 2007

Οι γκόμενες του Sex and the City βγάζουν φράγκα.

τα πολλά λόγια είναι περιττά. ένα post με διαφημίσεις στις οποίες έχουν παίξει οι πρωταγωνίστριες του Sex And The City.

H Sarah το έχει ξεσκίσει.

εδώ είναι η διαφήμιση που έκανε για το Lux.

εδώ είναι μία από τις άπειρες διαφημίσεις που έκανε για την GAP η οποία μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! το αγαπημένο μου Σαρακάκι τραγουδά κιόλας και όχι κακά.

εδώ είναι ακόμα μία, στην οποία μαζί της παίζει και ο Lenny Kravitz. καλή είναι αλλά τίποτε σπουδαίο.

ακόμα μία για την Gap. και ξανά μανά ακόμα μία, άλλη, για την GAP. και οι δύο είναι funky, έχουν ψηλά standards παραγωγής, αλλά δεν με τρελαίνουν. ...όπως δεν τρέλαναν και τους καταναλωτές που συνεχίζουν να αγνοούν την GAP τουλάχιστον στην Αμερική.

εδώ το Σαρακάκι κάνει και μία Garnier. είναι αστεία. μπεεεε σου λέω. μιλάει ιταλικά, νομίζω! χιχιχιχι χοχοχοχο χεχεχεχε

και τελειώνουμε με την διαφήμιση του Σαρακακίου για το προηγούμενο άρωμά της το Lovely. είναι απλά κουκλάρα see 4 yaself.

από τις υπόλοιπες τρεις πρωταγωνίστριες του Sex And The City η μόνη που κατάφερα να βρω ότι έχει κάνει διαφήμιση high profile είναι η Samantha aka Kim Cattrall η οποία έχει κάνει δύο διαφημίσεις για την Nissan. και οι δύο πατάνε εντελώς, ΕΝΤΕΛΩΣ όμως, πάνω στο χαρακτήρα της από το Sex And The City. η μία είναι εδώ

η δεύτερη είναι εδώ

και η άλλη εδώ - να την δεις γιατί παίζει και ένας που μου μοιάζει τρελά:



(να σου πω και το κουλό; αυτές κατέβηκαν γρήγορα από τον αέρα γιατί θεωρήθηκαν πολύ προκλητικές και πρόστυχες. μπλιαααααχ ρε πούστη μου).

5 comments:

Provato said...

όποιο sexy ζουζούνι αναγνώστης ξέρει αν οι άλλες δύο από το Sex έχουν κάνει διαφημίσεις ας στείλε περιστέρι. thanx! (σάκε με μπιφτέκια εσύ είσαι η πραγματική, μοναδική μου επλίδα για να ολοκληρωθεί αυτό το project, το ξέρεις έτσι δεν είναι;).

sikia said...

Έχει κάνει και η Kristin Davis για τα Maybelline New York, δεν το βρήκα στο YouTube, αλλά τις έχω δει στη τηλεόραση όταν τις έπαιζε, και μπορώ να σου κάνω αναπαράσταση από κοντά, γλυκό προβατίνι.

H Cynthia Nixon δεν έχει κάνει από όσο ξέρω, καθότι είναι λεσβία της πχιότητας.

Anonymous said...

Η Kristin Davis έχει κάνει και μια μαλακία για το Χαιντ και Σώλντερζ που τη ντουμπλάρει η Μάγκυ Χαραλαμ-ώλντερς στην Ελληνική tv.

Neverlandean said...

makes you feel really
...
really
...
really
(coming?)
...good inside...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Θεϊκό!

Katerina said...

Με πρόλαβαν οι προλαλήσαντες! Την Kristin Davis με το χεντ εντ σώλντερς την έχω δει και γω, και επίσης έχει μία παλιά στο youtube που έκανε για ένα dressing της Kraft...
Επίσης στο Imdb λέει ότι η Cynthia Nixon έκανε και 3 διαφημιστικούλια πρόσφατα σχετικώς... Αλλά εγώ δεν τα έχω δει ποτέ.