Sunday, September 23, 2007

Because you dance to disco, and you don't like rock...








Στις 8 Οκτωβρίου βγαίνει το καινούργιο cd των Pet Shop Boys, το Disco 4. η προτελευταία εικόνα από πάνω είναι το εξώφυλλο: Περιέχει κυρίως remixes που έχουν κάνει για άλλους καλλιτέχνες όπως την Madonna (το Sorry), τον David Bowie (το Hello Spaceboy), τους Killers (το Read My Mind) και την Yoko Ono (το Walking On Thin Ice). Επίσης θα περιέχει και ρεμιξαρισμένα 2 τραγούδια από το τελευταίο τους cd το Fundamental.

Single για να το προωθήσουν το cd δεν θα βγάλουν, τουλάχιστον με την κλασσική μορφή - θα γυρίσουν λέει ένα σούπερ ντούπερ video clip το οποίο ο θεατής θα μπορεί αν παγώνει την εικόνα σε συγκεκριμένα σημεία να βλέπει ένα bar code, το οποίο θα τον οδηγεί σε ένα site στο internet. αυτό το site θα είναι site διαμαρτυρίας για την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να καθιερώσει χρήση ταυτοτήτων... αχ, βαρέθηκα ήδη, άσε που δεν έχω καταλάβει και γιατί όλο αυτό το μαλλιοτράβηγμα για μία ταυτότητα...

αν μη τι άλλο το νέο album έχει πολύ ωραίο εικαστικό. και μπορείς όλο ήδη να το κατεβάσεις από το internet. τισκ τισκ τισκ αλήτες πειρατές.

4 comments:

Τζεφέρης Πέτρος said...

χμμ για να δουμε! συνήθως όπου ακους πολλά κεράσια... Είδωμεν!

καλό σου βράδι προβατάκι!:)

[αναπνοή]

Provato said...

αναπνοή το άκουσα και δεν είναι τίποτα σπουδαίο το album. μην κρατάς μεγάλο καλάθι.

καλό βράδυ εύχομαι! φιλιά! :-)

enteka said...

τέλειο εξώφυλλο!
για να δούμε
καλή βδομάδα! :):)

Provato said...

καλή βδομάδα εντεκάκο μου. πολλά μπε φιλιά! :-))