Tuesday, September 04, 2007

Ξέρεις μπαλέτο πιάνο και κυρίως Γαλλικά; Ο προβατάκος σου σε χρειάζεται.

ένας πολύ ευγενικός (υποθέτω) και sexy (υποθέτω) Γάλλος (υποθέτω) εχεί εδώ ένα Link στο www.provato.gr.

Θα μπορούσε κάποιος από τους σούπερ καλλιεργημένους και με αγωγή και κλασική παιδεία sexy αναγνώστες να με κατατοπίσει λίγο; Ο κύριος με βρίζει; ή λέει κάλα; να του στείλω δώρο το σώβρακό μου πλυμένο (αν λέει κακά...) ή φορεμένο (αν λέει καλά ως μικρό τάηνη γουήνι λήτλ μπεεεευχαριστώ;).

θεγκζ! θεγκζ α λοτ

9 comments:

bill g. said...

μικρούλι προβατούλι, ο monsieur δε σε σχολιάζει καθόλου, μιλάει απλώς για τις φωτιές και στο τέλος παραθέτει τη φράση σου...

...ΚΑΙ τη μεταφράζει. Που θα πει ότι πιθανότατα μπορεί να συνεννοηθεί στα ελληνικά, κι αν του αφήσεις κομμεντάκι θα σου απαντήσει εις την ελληνικήν.

Afrikanos said...

υπάρχει επίσης η ΠΟΛΥΥΥ σοβαρή πιθανότητα να είναι ... Έλλην !

ως γνωστόν πας μη Έλλην, βαρβάρα:)

οπότε μην του στείλεις ακόμα τίποτα, να γλυτώσεις και τα μεταφορικά!:)


Σόρυ αλλά μπαλέτο δεν ξέρω...δεν μου πάνε τα ροζουλί:):):)

fevis said...

Ναι προβατάκι μου... Τίποτα κακό δεν λέει ο μονσιούλης για σένα... Απλά παραθέτει και μεταφράζει την φράση σου... Πράγμα που σημαίνει πως το βέλασμα σου είναι τύπου εσπεράντο... Μπορείς να συνεννοηθείς σε όλον τον κόσμο..

Anonymous said...

O bill g. λέει βλακείες.
ΕΣΕΝΑ σχολιάζει πρόβατε, αλλά αν δε μου πεις τι θα πει ΚΗΙΧΕΜΤΑ, ΔΕ σου αποκαλύπτω τη μετάφραση!

Ερμής said...

Πήγα κι εγώ να διαβάσω τα γαλλικά αλλά μετά είδα το banneraki που έχει πιο χαμηλά και ξεχάστηκα :)

Unknown said...

Επειδή εγώ το κατέχω το τρίπτυχο πιάνο-Γαλλικά-μπαλέτο(έχω και την αντίστοιχη photo καθησμένη σε τεράστιο πιάνο με ουρά με γαλάζιο φορεματάκι με φιόγκο σεταρισμένο με τον φιόγκο στο κεφάλι-ώρες ψυχανάλυσης μου κόστισε αυτός ο φιόγκος). Καθότι λοιπόν κλασσικής παιδείας μη με ματιάξω θα σου λύσω την απορία:

"Πως να μη μιλήσεις γι'αυτές τις φωτιές?(μίλα για κάτι άλλο)Δεν κάνω τίποτα παρά να τις σκέφτομαι.Θυμάμαι αυτούς τπυς ανθρώπους,αυτά τα μέρη κι αρρωσταίνω.Η φωτιά είναι ένα εργαλείο που ο άνθρωπος χρησιμοποιεί με προσοχή για τον έλεγχο του περιβαλ.του...(αυτό είναι το educational reference κομάτι)Τελικά αυτό είναι το παρελθόν,εκείνο των βοσκών, μιας άλλης Μεσογείου, άλλης κουλτούρας.(εδώ είναι πιο φολκλόρ) Η φωτιά ήταν επίσης χαρακτηριστικό ιστοριών και μύθων(κάτι από ΝΕΤ).Τώρα είναι η μεγάλη αταξία.(στη συνέχεια ο τύπος κάτι λέει για πίσω από τις φλόγες και ποιος φταίει αλλά το χάνω).Η δύναμη του χρήματος.Κάποιος άφησε να καούν τα χωριά και γύρω τους τα χωράφια,τ'αμπέλια,τα μποστάνια και οι ελαιώνες.άνθρωποι πέθαναν φρικτά κι άλλοι δηλητηριάστηκαν από τον καπνό. Και μετά πετάει την ατάκα σου και τη μεταφράζει. ΤΗΕ ΕΝΔ!!!

Ορίστε. Και τώρα που διάβασες τι λέει ο τύπος τι κατάλβες?Ο τύπος θυμήθηκε τους βοσκούς,κάτι μποστάνια & τον καπιταλισμό.Εσύ προφανώς κόλλησες στο βουκολικό θέμα ως πρόβατο.Αααχ, 6 χρόνια Γαλλικά κοίτα που κατάντησα...(Και μη με παρεξηγήσετε-και στη διαδήλωση πήγα, και πράγματα & λεφτά μαζέψαμε,αλλά αυτό δε με άγγιξε)

bill g. said...

Λολ tanila, δε το σκέφτηκα καθόλου, αθώο μυαλουδάκι βλέπεις...

Πάντως αυτούνο το KHIXEMTA εδώ μου κάθεται όταν το βλέπω, τι είναι ρε προβατίνο;

Provato said...

bill g Μπεευχαριστώ. (αλλά ΚΗΙΧΕΜΤΑ δεν λέω τι είναι... μυστικό επτασφράγιστο).

afrikane το ξέρουμε ότι είσαι σούπερ άντρακλας και δεν σου πάνε τα ροζουλί.... μας τα έχουν πει και άμεσα ενδιαφερόμενες. "πας μη έλλην βαρβάρα" πέθανα στα γέλια.
:-))

fevis Μπεεεευχαριστώ πολύ. :-))

τανιλα κόφτο. τα χείλη μου είναι σηλντ.

ερμή αυτό το banner έκλεψε κι έμενα την καρδιά μου. :-)

manipenti χίλια ευχαριστώ για όλα. :-) (συγγνώμη δηλαδή κακό είναι να κάνεις μία μετάφραση για τον προβατάκο σου; - τι θα πει που κατάντησες;).

Provato said...

bill g. σου απαγορεύω να πιάσεις παρέες με την Τανίλα, είναι χείριστη επιρροή. μπεεε