Monday, September 03, 2007

Οι Desperate Housewives, και ο γιος μίας από αυτές, ο Michael Jackson.

και ενώ σε όλη την παγκόσμια ανθρωπότητα γίνεται χαμός με την πολαναμενόμενη έναρξη του επόμενου κύκλου των Desperate Housewives στις 30 του μήνα...

ενώ όλος ο ντουνιάς χειροκροτεί μανιασμένος το trailer της σειράς που σκηνοθέτησε ο Lachapelle και είναι πραγματικά σούπερ ντούπερ (...είμαι, δε, σίγουρος ότι το trailer θα είναι απείρως πιο διασκεδαστικό και cool από την σειρά αυτή καθ' αυτή... lame!!!! χεχεχε χοχοχο χιχιχι)

...η βασική πρωταγωνίστρια της σειράς Terry Hatcher, αυτή που όλες μα όλες μα όλες οι υπόλοιπες μισούν μέχρι αηδίας, αποκάλυψε ότι είναι η χαμένη μητέρα του Michael Jackson. Η συνέντευξη χτύπησε κόκκινο στις θεαματικότητες. Ιδού ένα μικρό δείγμα από τα στοιχεία που η Terry προσκόμισε στο ληξιαρχείο Οκλαχόμας:

Νομίζω ότι η φωτογραφία κάνει με τα κρεμμυδάκια οποιονδήποτε σούπερ κακοπροαίρετο πει ότι είναι παμπλήσειτη σταντ εν αναμονή του τέταρτου κύκλου των νταίσπαιραιητ χάουζγουάειφς!

(εντυπασιακό. Η Terry αν και μητέρα του Michael - και μάλιστα τον έκανε και μεγάλη γιατί τότε ήταν κορίτσι του Bond και του Superman - δείχνει μικρόterry του).

3 comments:

Neverlandean said...

Bree rules. Αυτή θα έπαιρνε τα παίρνει το περισσότερο ρευστό γιατί 1) έχει πολύ πλάκα 2) έχει γκέι γιο και έτσι η σειρά αποκτά άλλο ενδιαφέρον

Anonymous said...

Αφήστε την Teri ήσυχη είναι η καλύτερη από όλες και όλα αυτά είναι μα......

Anonymous said...

Πότε θα έρθει το Desperate HOUSEWIVES
στην ΝΕΤ;