Monday, September 24, 2007

Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει.... αλλά... τόσο γρήγορα, πουλάκι μου Hoxton?

το bar Hoxton, στην Βουτάδων, τον πιο uber super trendy πεζόδρομο αυτή την στιγμή στην Αθήνα, το λατρέψαμε όλοι αυτό το καλοκαίρι. Μάζευε τα καλύτερα και πιο ζουμερά γκομενάκια που το ματάκι τους έπαιζε κάργαly, ήταν σε σημείο απίστευτης περατζάδας, και είχε μερικούς από τους ομορφότερους πουστρέητ της Αθήνας.

επίσης ήταν τόπος συγκέντρωσης και μερικών πολύ όμορφων, χαρούμενων, χαλαρών, γλυκών κοριτσιών.

Επιπλέον είχε το super καλό ότι είχε κόσμο ακόμα και τις καθημερινές που η μισή Αθήνα είχε άδεια...

Αλλά εδώ και μερικές μέρες η πτώση του είναι κατακόρυφη.

Πριν από μερικές μέρες πήγα με ένα φίλο και πήγε να πάρει ποτό στο bar - όταν επέστρεψε δεν μπόρεσε να με εντοπίσει, γιατί στο μεταξύ είχα μεγαλώσει γενειάδα και είχα κάνει γκρίζους κροτάφους. Κοντολογίς, ήμουν 33 όταν τον έστειλα να μου φέρει ένα Τζιν με σόδα και λίγο φυσικό λεμόνι, και μέχρι να εξυπηρετηθεί είχα κλείσει τα 42... ΦΡΙΚΤΟ service σου λέω.

Και όχι μόνο στο bar, αλλά και από τα σερβιτοράκια, τα οποία σκίζονται και τρέχουν σαν παλαβά για να τα προλάβουν όλα μεν, αλλά πως να τα καταφέρουν όταν χειρίζονται 3 φορές τον κόσμο που θα έπρεπε να χειρίζονται κανονικά;

εντάξει, καταλαβαίνω ότι το μαγαζί μαζεύει απίστευτα πολύ κόσμο. Γιαυτό αν αυτοί που το έχουν είναι μάγκες πρέπει ΑΜΕΣΑ να προσλάβουν κι άλλους σερβιτόρους και bartenders γιατί αλλιώς το κλείσανε το μαγαζάκι. ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΡΩΠΑΣ ΠΙΑ ΠΑΛΙΟΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ!

...αφού είδα και απόειδα με το το service, έχω αποφασίσει να μην ξαναπάω (δεν είμαι κανένας ξυνίλας, ειλικρινά, και δεν με επιράζει να περιμένω για το ποτό μου - αλλά στο Hoxton όπως είναι τα πράγματα είναι πιθανόν να τη βγάλεις ξεροσφύρι όλο το βράδυ, όχι απλά να αργήσει το ποτό...). Και την ίδια απόφαση έχουν πάρει και κάμποσοι φίλοι γνωστοί και εχθροί.

εν των μεταξύ, εχτές που πέρασα από εκεί διαπίστωσα ότι έχει ασχημήνει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ και ο κόσμος του. ενώ μέχρι πριν δύο βδομάδες στα 100 άτομα ήταν σίγουρο ότι τα 35 με 40 θα είναι "γκομενάκια μπουκίτσες" και πάνω, εχτές έναν ή δύο νόστιμους διέκρινα στις χιλιάδες κόσμου που χωρίς ποτό την είχαν στημένη έξω από το μαγαζί.

κλαψ λυγμ. άλλη μία απογοήτευση. και μου είχε αρέσει τόσο πολύ τον Αύγουστο. ασταδγιάλα.

19 comments:

Provato said...

..ενώ καίγεται το σπίτι μας, εμείς τραγουδάμε.

Wrong Guy said...

Eίναι επειδή έχω καιρό να πάω εγώ

Provato said...

μπορεί. ...μπορεί. μπορεί. ...τι μπορεί. σίγουρα για αυτό είναι.

guerrero7,62 said...

αμνοεριφιο φαινετε δεν εισαι familiar με το τι συμβαινει στα ενδοτερα εργασιακα των trendy(....)bars-clubs κτλ..
Για ρωτα κ εμενα που δουλεψα κατι λιγα ευτυχως φεγγαρια...σε και καλα εντελως hot club της σαλονικης πριν πολλα πολλα χρονια ο ιδιοκτητης ειχε την απαιτηση να κανουμε και τις καθαριστριες μετα το κλεισιμο,μετα το face control,shit control στις τουαλετες ενα πραμα....σε ενα αλλο club της παραλιας ειχε κατι βλαμμενα κοριτσακια που δουλευανε τζαμπα!!!!μονο και μονο για να λενε οτι δουλευουνε στο 'splendid'....

bill g. said...

Βασικά, εγώ στο Hoxton δουλέυω και τζάμπα, δε με νοιάζουν οι συνθήκες εργασίας. Ίσα μέχρι να βρω ένα γκομενάκι πριν το κάνει μια μπουκίτσα το (κατά τα άλλα φυτοφάγο;) προβατίνι.... Να αποκατασταθώ το παιδί, να κάνω οικογένεια... μετά τους παρατάω σύξυλους να εξυπηρετήσουν τα εκατομμύρια των θαμώνων που φυσικά θα έχουν έρθει από τα πλάτη και τα μάκρη της γης για ένα μου βλέμμα....

Sorry wrong, I'm the new trend... χαχα

Anonymous said...

το χό(κ)στον αυτή τη στιγμή είναι το χότ νυφοπάζαρο της αθήνας.
έχει τα ωραιότερα ποπ κόρν
τις καθημερινές η μπάρα του είναι απλώς ονειρική, ειδικά όταν ακούγεται το 'i' m crucified, crucified by my savior'.
έξω για να επιβιώσεις θέλεις μπουκάλα οξυγόνου, μία επίσκεψη στους troy/macnamara, και τα ποτά σου από το σπίτι.
την ευχή μου τέκνα
πώς τα καταφέρατε και δευτεριάτικά θέλω αντί για καφέ ένα τανκερεη τόνικ για να πάω στη δουλειά, ενας θεός το ξέρει....

Μαρκησία του Ο. said...

Το καλό με τις περατζάδες/ πεζούλια είναι ότι μπορείς να πάρεις μια μπυρίτσα απο το περιφτέρι και να την αράξεις χωρίς να περιμένεις από κάποιον δόλιο φρικαρισμένο γκαρσόνο να σε θυμηθεί. Συμφωνώ ότι πρέπει να πάρουν περισσότερους, αλλά μάλλον πιο πολύ τους ενδιαφέρει να φαίνεται ότι γίνεται μπούγιο από κόσμο παρά ότι αυτός ο κόσμος όντως περνάει καλά.

Σόρι φόουκς, δίνεις που δίνεις 8 ευρώ για να πιεις 1 ποτό, δεν είναι παράλογο να θες να σου έρθει εντός έστω μισαώρου και όχι 2ώρου, αλλιώς φεύγεις.
Τι νόημα έχεις να πας και να στηθείς έξω από ένα μαγαζί χωρίς να έχεις ποτό;
Α, ναι, το να σε δουν εκεί...

Anonymous said...

EXΩ KANEI TO KAΛYTEPO ΠAPTY EKEI. EIXA κλείσει 3ο γωνιακά τραπέζια ME 4 καναπέδες ΓIA 40 άτομα γινόταν ο χαμός KAI μεις ήμασταν ΣTHN AΠΛA NA κάνουμε TIΣ φιγούρες MAΣ. MONO ETΣI αξίζει πρόβατο.

Anonymous said...

Kopse kati xipaki 3 trapezia oxi 30

bbchris said...

Την τελευταία φορά που πήγα στο Χόστον [έτσι είναι το σωστό όνομα αλλά δεν το ξέρετε] με την ανηψούλα μου και φίλους, φωτογράφησα τα ποτά που ήπια. 3 μπύρες, 3 διαφορετικές μάρκες γιατί κάθε φορά που παράγγελνα είχε τελειώσει η προηγούμενη!!!

nikisot said...

egw phga
les gi auto na asxhmhne?:P

Anonymous said...

egw pisteyw oti egine trend logw singles.. ola ta gyrismata ginontan ekei.. ee twra voleyei kai to metro.. eixa paei ton 1o xrono leitourgias5Pro-singles) kai eixe 2 parees oles ki oles. tous kanapedes chesterf. den tous sxoliazoume vlepw

Anonymous said...

Μην γκρινιάζεις. Λύσεις υπάρχουν πολλές.

Μία είναι: Nα παραγγέλνεις 2 ποτά άλλη φορά. 'Ετσι δεν θα πέφτεις στην ανάγκη κανενός κ ο κόσμος θα σου αμέσως πιο όμορφος (εξάλλου το αλκοόλ ανοίγει την όρεξη)

Μία άλλη: Να πηγαίνεις μόνος σου να παιρνεις ποτά για να κόβεις κ κίνηση.

Μωράκη

APSOY said...

Εμμμμμμμμ.... αν πήγαινες Παρασκευή βράδυ προβατούκο, θα έβλεπες τουλάχιστον ένα γκομενάκι σαν τα κρύα του λουτρού!!!
Ναι, είχα πάει!
Ναι, ναι, ναι!
(με ένα ωραίο φίλο μου - αυτόν εννοώ...):Ρ

Εμ!!!
:)

Provato said...

guerrero7,62 δυστυχώς ξέρω, ξέρω τα χάλια τους... βέβαια, πρέπει να πω ότι στο τελευταίο παράδειγμα που αναφέρεις, νομίζω ότι εν πολλοίς φταίνε και τα κοριτσάκια. :-)

bill g σε ενημερώνω ότι δεν κάνω καθόλου μία μπουκίτσα τα γκομενάκια. σέβομαι το κορμί και το σώμα του άλλου και δεν τον θέλω μόνο για πρόστυχο sex. Μην με συκοφαντείς λοιπόν.

vina έχεις δίκιο μπορεί. αλλά εγώ τελείωσα με αυτό το μαγαζί. το το ασχημομουριά είδα το Σάββατο το βράδυ δεν λέγεται. ίουκ. τι να πω, μπλέξιμο. το είπιες τελικά το τάνκερεη τόνικ ή όχι; για πες...

μαρκησία πές τα χρυσόστομη. πες τα πια, μα 45 λεπτά για ένα ποτό έλεος δηλαδή. :-)) xxxx

ρε xipaki και μένα γιατί δεν με κάλεσες; ασταδγιάλα δηλαδή. :-))

Provato said...

αλτερ ίγκο xipakiou δεν είπε 30 ο άθρωπας είπε 3ο (όπως τρίτο, δηλαδή...). μην τον εκατηγορείς. μπεεε

chris και μένανε μου έχει συμβεί αυτό. άσε που κάθε νέα μπύρα ήταν και πιο ζεστή από την προηγούμενη. μπεεε φίλε.

moody ούτε για αστείο να μην το λες αυτό. ...άκου λέει... :-P

ssssss όταν ξεκίνησα να πηγαίνω δεν ήξερα ότι εκεί είχαν γυριστεί οι σήγκλζ! ...να σου πω την αλήθεια και μετά που το έμαθα ψιλοχέστηκα. Όσο για τους καναπέςδες, δεν σχολιάσαμε γιατί όλοι έχουμε 3-4 στο σπίτι μας οπότε δεν μας έκαναν εντύπωση.

μωράκη όταν βγαίνω να πιω ποτά δεν θέλω να έχω σχέδιο. θέλω να χαλαρώσω και να μπορώ να είμαι όπως θέλω να είμαι. σίγα μην κάνω και κάβα ποτού... γκρ γκρ γκρ. να πα να γαμηθούν οι μαλάκες. τσατίστηκα τώρα.

apsoy έσυ όλο αλητεύεις αλλά κάνα μήνυμα να αλητέψουμε παρέα δεν στέλνεις. εμ! καλή βδομάδα ρε! :-)

bill g. said...

Όχι βρε πρόβατε, ποια συκοφαντία. Με τη θέλησή τους θα τα απολαμβάνεις, αφού θα έχουν πέσει σε τρελό έρωτα με τα 2 σου λάγνα μάτια και το αγνό παρθένο μαλλί. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είσαι συναισθηματικός αμνός, σοβαρά.

Provato said...

έτσι, έτσι... να μην έχεις... μπεεεεφιλιά! :-))

xipasmenos said...

I didn't want you to stole my thunder mpeboy.....
Εχεις χαιρετίσματα απο το alter ego μου....