Sunday, October 28, 2007

Το καινούργιο νούμερο 1 στο βρετανικό chart είναι...

το Bleeding Love και το τραγουδά η Leona Lewis:




Η Leona Lewis είναι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του X Factor (κάτι σαν το Fame Story Μεγάλης Βρετανίας φαντάσου). Στην Βρετανία είναι HUGE - το πρώτο της single ήταν το περσινό χριστουγεννιάτικο νούμερο 1 (το πιο γκλαμουράτο νούμερο 1 της χρονιάς) και έμεινε στην πρώτη θέση για 4 βδομάδες, πούλησε άπειρα αντίτυπα, έσκισε και γενικά μούμπλε μούμπλε μούμπλε!

Όλη η μουσική βιομηχανία την έχει πολύ στα ώπα ώπα. Το πρώτο της cd είναι συμπαραγωγή του Clive Davis (του βετεράνου που ήταν μέντορας της Whitney Houston την εποχή της παντοδυναμίας της) και του τύπου που παίζει τον αντιπαθητικό/αυστηρό κριτικό στο American Idol - και ξέρεις, γενικά οι συμπαραγωγές δεν συνηθίζονται παρά μόνο αν μιλάμε για κάτι πολύ εξαιρετικό.

Leona Lewis: She is hot, she is only 22, she is the new No1... and she is booooooring!

neeeext! (καλά, μην είμαι και εντελώς αρνητικός, το τραγούδι έχει ωραίο beat όπου έχει beat - αλλά πέρα από αυτό... γιων γιων γιων!!! ...άσε που δεν βρίσκω και την φωνή της τίποτα ιδιαίτερο).

15 comments:

Equilibrium said...

(Χμμμ, πρωτος! Έχει καταντήσει μοδα εδώ μέσα, χαχα)

Εμένα δεν μου φάνηκε μποορινκ μωρέ, μια χαρούλα είναι!

Provato said...

δεν ξέρω ρε equilibrium μία χαρούλα ναι, αλλά όχι και το τραγούδι που θα αλλάξει την ιστορία της soul... το έχουν εκθειάσει στην αγγλία, δεν μπορείς να φανταστείς! μπεεε φίλε!

sikia said...

Είσαι στριμένος και γκρινιάρης. Τι σου έφταιξε η leonitsa η δόλια....
Εντάξει δεν έχει τη φωνή και το κορμί της Μπρίτνευ (ώπα, μισό λεπτό να λιποθυμήσω από τα γέλια.... ναι έλα συνήλθα) αλλά its ok.

Φιλάκια καυτέ εραστή!

Provato said...

αχ καυτέ εραστή τώρα δα σε σκεφτόμουν, βρήκα σε ένα συρτάρι ένα μουλτιμίξερ που χρησιμοποιούσαμε στο sex....

αχ αχ...

όσο για την λεονήτσα, τι να κου φταίει η κακομοίρα, τα καλύτερα της εύχομαι, αλήθεια, απλά το τραγούδι της δεν με αρέσει, φταίω φταίω είμαι κακόγουστος αλλά δεν.

φιλιά ακόμα πιο καυτέ εραστή!!!

Neverlandean said...

Ο Clive Davis είναι και ο "δημιουργός" της Kelly Clarkson και η τεράστια επιτυχία που τραγούδησε η Leona τα Χριστούγεννα (Α Moment Like This) ήταν cover από την Kelly, που είχε πουλήσει κι αυτή τρελά με το ίδιο τραγούδι πριν μερικά χρόνια μετά το τέλος του American Idol. Δεν είναι βαρετή η καημενούλα καλή είναι. Κρίμα έπεσαν από το Νο 1 τα Ζαχαρομωρά.

Απροπό, που είναι η Προβατική άποψη πάνω στο νέο CD της Britney που έχει ανέβει εδώ και καιρό ξέρεις που; (για να μη λες ότι κάνω και διαφήμιση :P)

<3 ((
(φιλάκι στο κωλαράκι λολ)

Provato said...

αχ neverάκο μετά την κριτική σου για το cd της britney το άκουσα κι εγώ. μπορώ να πω ότι μου άρεσε κάπως, αλλά όχι ότι θα το ακούσω ποτέ στο mp3 μου ή στο σπίτι. Σίγουρα όμως χαίρομαι πολύ που γενικά φαίνεται να παίρνει καλές κριτικές (αφού άρεσε και σε σένα σημαίνει ότι όντως είναι καλό...).

όσο για το Leona girl, εντάξει ρε παιδί μου δεν είπα πια ότι είναι και χάλια, απλά δεν μου έκανε και κανένα φοβερό κούκου. για αυτό δεν νομίζω ότι θα πάει καλά στην Ευρώπη! μπεεε γλυκέ μου νεβεράκο. :-)

Wrong Guy said...

και παρεπιπτόντως που ήσουν τόσο καιρό;

Provato said...

ρε ρον γκάη θα με τρελάνεις. εγώ που ήμουν; ή κάποιος άλλος;

weetabx said...

Μια χαρά το βρίσκω το τραγουδάκι της Leona. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο. Ο Cowell επιθυμεί διακώς να την προωθήσει και στην Αμερική, οπότε δεν αποκλείεται να τη δούμε και στο Billboard.

Πρόβατε, να ακούσεις το No31 στο album chart της Αγγλίας. Roisin Murphy - Overpowered. Το καλύτερο ποπ άλμπουμ της χρονιάς. Ποπ που την ακούς, δεν την βάζεις απλώς στο background όταν κάνεις διάδρομο. Λουξ παραγωγή και καταπληκτικά φωνητικά.

τσούτσουρος said...

se efharistoyme gia tin taktiti moysiki enimerosiiii... edw tsoutsouros.. o eiha gata... lol

Anonymous said...

Obviously you havent seen THIS :

http://www.youtube.com/watch?v=KHAv0ubN9B8

Anonymous said...

εντάξει hot αλλά μέχρι εκεί. εντελώς άκυρο το τραγούδι, και μουφα star quality, πολυ φέικ. μπρρρρρρρρρρ

παντού υπάρχει μια βίσση, ....νέα

πωπω φαρμάκι στάζψ σήμερα, σκιάχτηκα

Provato said...

wtbx σε ευχαριστώ για το tip σχετικά με την Roisin, το έχω ακούσει το άλμπουμ μία φορά ήδη και φαίνεται καλό. είσαι τέλειος! θεγκ γιου!

τσούτσουρε ευχαρίστησή μου φίλε! :-)

ανώνυμε το έχω δει και αυτό, αλλά και τις άλλες performance της leonίτσας, απλά όλο αυτό το πράγμα που την έκανε "μαγική" στο x-factor δεν βγαίνει καθόλου στους δίσκους της.

ammos Πές τα ρε χρυσόστομε! xxxx (δεν στάζεις φαρμάκι, είσαι δίκαιος)!

Anonymous said...

Ομολογώ ότι και εμένα μου αρέσει πολύ το κομμάτι! Έχει στυλ, βγάζει μια ποιότητα, έχει πολύ ιδιαίτερο beat (αρκετα ηλεκτρονικό για τέτοιου είδους κομμάτι αλλά στο όριο ώστε να μην ξενίζει) και η κυρία που τραγουδάει δείχνει ότι έχει την φωνή χωρίς υπερβολικές εξάρσεις ώστε να το προβάλει έντονα (βλέπε τι δεν έκανε η Βίσση στην ευρωβίζιον... επειδή κάποιος/κάποια? με άμμο στα μαλλιά του/της την ανέφερε). Απλά την άποψη μου λέω πάντως.

Πλάκα πλάκα, αν και μένω εδώ πάνω δεν το έχω ακούσει ακόμα το κομμάτι (αν και ομολογώ ότι δεν ακούω πολύ αγγλικό ραδιόφωνο). Οπότε ακόμα περισσότερα thanx για την ενημέρωση :) Η τελευταία σου ενημέρωση που με έπιασε αδιάβαστο ήταν το κομμάτι της Robyn (With every heartbeat) το οποίο λατρέυω και επίσης λατρεύει και όλος ο χαρούμενος κόσμος αυτής της πόλης ειδικά αφού έπεσε από την πρώτη θέση.

Τελειώνοντας, θα συμφωνήσω απόλυτα για το άλμπουμ της Roisin Murphy (singer ton Moloko)... απλά φοβερό και ακόμα πιο φοβερά τα clips από αυτό.

Sorry για το μακροσκελεεεέεεεεεέες ποστ xx

weetabx said...

Χάρηκα που σ'άρεσε το αλμπουμ της R.Murphy. Και όντως, όπως λέει ο Κωνσταντίνος, εχει γυρίσει πολύ ωραία video για τα δύο πρώτα singles.

Και μπάιδεγουέι, γιατί μας έβαλες τον ενοχλητικό Piven εκεί πάνω; Τον είδα πριν από κανένα μήνα στα Emmy και τρόμαξα να τον αναγνωρίσω - ο βλαξ είχε βάλει περουκίνι ή τουλάχιστον είχε προβεί σε ολική μεταμόσχευση τριχωτού κεφαλής, μειώνοντας το σεξαπίλι του κατά 83% ακριβώς.

Καλύτερος ήταν ο Οδυσσέας (αν και τον αδικούσε η φωτό που είχες βάλει· να βρεις την άλλη, εκεί που μοιάζει με τον φυσικό που είχα στη Β' Γυμνασίου... αααααααχ :p)