Wednesday, October 10, 2007

Το νέο βιβλίο του επίσημου συγγραφέα του πρόβατο τζη αρ...

...κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες. λέγεται "αυτός που έκλεβε τσίχλες" και εδώ είναι το εξώφυλλό του:



να σου πω κάτι πολύ σουρεαλιστικό; το περιγράφουν ως το βιβλίο όπου "η ταινία Clerks συναντά το Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ"!!!

για την προώθηση του έχουν κυκλοφορήσει τρία φοβερά γαμάτα video στο youtube τα οποία αναφέρονται σε τρία στοιχεία της πλοκής του, δηλαδή τους βασικούς πρωταγωνιστές Ρότζερ και Μπέθανυ και ένα βιβλίο που γράφεται μέσα στο βιβλίο, το Glove Pond. είναι και τα τρία πάρα πολύ ωραία εικαστικά, και, επιπλέον bonus, έχουν και voice over από τον ίδιο τον Coupland.

εδώ είναι η Μπέθανυ:

εδώ είναι το video για τον Ρότζερ:

και εδώ είναι το video για το βιβλίο μέσα στο βιβλίο:

δες τα - έχουν και τα τρία "ιδέα". α, εδώ είναι και το site για το βιβλίο (το οποίο guess what μάλλον δεν θα βγει στην ελλάδα όπως και όλα τα τελευταία του Couplan...)

4 comments:

enteka said...

yea!
thanks!!
to perimeno pos kai pos

bill g. said...

αχ, γιατί τα βιντεόνια σου είναι τόσο μικρά και με ξεβολεύουνε; :P ωραία η ανακάλυψη όμως, μ'αρέσει το κόνσεπτ με τα βιντεάκια.

enteka said...

(αν πατήσεις μέσα στην οθονούλα, αλλά όχι το πλέι, ανοίγουν μεγάλα σε άλλο παράθυρο)

Provato said...

και εγώ enteka το περιμένω. αλλά μάλλον από το amazon, γιατί για να βγει στα ελληνικά... χλωμό!

bill κάτι έκανα λάθος μωρέ στο embed σόρει άν σε παίδεψα. ελπίζω να κατάφερες να τα είδες πάντως, και με την βοήθεια του αγαπημένου enteka, είναι πολύ ενδιαφέροντα! μπεεε φίλε (διάβασες το σχόλιο μου απάντηση για το Κογιανησκάτσει που ψάχνεις;).